20430
-
bentorrents #14709 megnéztem mégegyszer az AI szkript beállításokat és a terranokra vonatkozó sor kompletten hiányzik. ha viszont elkezdek egy új játékot akkor már ott van (add terrans to non-plot games). és az új szektorok is megvannak.
sztem ha be tudnám ide varázsolni (már egy elmentett játékba) ezt a terranokra vonatkozó sort, akkor menne a dolog...?? a kérdés csak hogy hogyan?
-
tomonor #14708 nem, csak hogy szám szerint ott legyen. -
bentorrents #14707 elvileg az xtm-nek van egy core file csomagja ami vagy rar, vagy zip-ben letölthető. ezt kell a script install előtt kicsomagolni abba a könyvtárba ahol az exe van. a kicsomagoláshoz eddig nem total commandert használtam, hanem winrar-t asszem? ez számít valamit, hogy milyen progit használok a kicsomagolásra? -
vecsi71 #14706 Ha jól van telepitve az xtm akkor custom játékmenetben felajánl 5 vagy 6 kezdési lehetőséget.A számok lehet,hogy nem pontossak de kb ennyit ajánl fel.Itt kezdhetsz teljes flottákkal is de az nem a terran hanem valamelyik másik.Ja egy kérdés?Mikor az xtm-et telepíted előtte kicsomagolod a totál commanderben?Mert ha nem akkor nem lesz sikeres a telepítés.Egyébként már én is várom a terran conflictot.Meg szerintem itt mindenki.Ahogy nézem a gépigénye nem is olyan veszélyes. -
bentorrents #14705 sztem már nem kezdem újra, letolom még a bala-git és jöhet lassan a terran conflict,
kösz még 1x mindenkinek
-
bentorrents #14704 sajnos abszolút xtm függő lettem. de ezen belül, ha új játékot kezdesz melyik a terran? mindegyikhez argon van írva. kivéve a custom játékmenetet, ahhoz semmi sincsen...megpróbáltam a játékon belül az üzenetekben utánatúrni a rendes játékmenetnek, de érdekes módon csak egy darabig találtam meg a bejegyzéseket. Viszont az összes sztory szerinti helyszín felderítve stb...pedig úgy emlékszem, hogy a sztory végével még üzenetet is kap az ember, hogy most már azt csinálsz amit akarsz...stb. mindegy -
vecsi71 #14703 Szerintem jobban jársz ha Újra kezded.Én is ezt tettem.Nekem 1 évnyi játékom lett oda mindenestől.Mondjuk nekem virusos lett a gépem és e miatt ment tönkre az x3.Most földi karakterrel kezdtem újra,és eleve földi szektorból indult a játék.Korábban írtam,hogy csak alappal kezdem újra,de aki szerintem kipróbálta egyszer az xtm-et az nem fog alappal játszani.Így én is újra raktam az xtm-et.A földi karakterrel való kezdésnél nincs sztori.Alapból egy terran m3-ba ülsz,és kapsz mellé 2db m5-ös vadászt is.Ami nahézséget okoz az a repu a fajoknál mert eléggé minuszos de idővel ledolgozható. -
bentorrents #14702 ezt bizonyítja az is amit vecsi71 írt #14685 átvágtam a heretic's enden , föld kapu belép, csak 2 állomás és hajók talál, továbbvezető kapuk sehol.
szval úgy emlékszem, hogy amíg nem toltam végig a rendes játékmenetet addig egyáltalán nem volt látható a földre vezető kapu a heretics endben...
de ami ennél is bosszantóbb az az összes többi xtm-hez járó szektor hiánya... -
bentorrents #14701 sztem megcsináltam v.mikor régen. még emlékszem is, hogy a paranidok utána ellenségesek voltak, pedig már volt egy komplexem náluk... -
A sztori vége az, amikor Heretics End-ben harcolsz, megjelennek a Kha'ak-ok, majd az Argon-ok és tovább nem írom. Annyi, hogy kapsz a végén egy szép hosszú animot, majd Argon Prime-ban találod magad a hajódban.
Innen kezdve érhetőek el a Földi rendszerek. -
bentorrents #14699 de a storit elméletileg végigtoltam. a bala-gi-t nem. lehet, hogy v.mit nem zártam le a sztoriban?? , mégsem fejeztem be: hogyan lehetne leellenőrizni?? -
bentorrents #14698 10 sort találtam ami xtm volt (plusz unlimited s.ins és jumpdrive kit), de egyik nevében sem találtam utalást a terranokra? -
Majd sztori után látod a szektorokat, kapud meg a kaput.
A mentett állások tartalmazzák a bugokat is. Ezért is olyan nagyok egy idő után, mert sokmindent mentenek bele. -
tomonor #14696 esc-gameplay-AL Plugins -
bentorrents #14695 vitez oldaláról belinkelt scriptcsomagot töltöttem le egyébként, egyelőre csak abból mazsoláztam, tehát megvan, hogy mi volt fent korábban.
merre keressem az "AI szkript beállításokat" ? és a a terranokra vonatkozó sorokat? az xtm-es plusz szektorokra nincsen ötleted, hogy miért nem találom? -
Az AI szkript beállításoknál rezeteld a terranokra vonatkozó összes sort. Először mindet kikapcs, mentés új néven, kilépés. Betöltés, mindent visszakapcs, mentés új néven, kilépés. Betöltés, teszt. -
A nem induló mentéseidnél hiányzik valamilyen szkript, ami az előző játékodban fel volt telepítve, most pedig nincs. Próbálj visszaemlékezni, milyen plusz cuccok voltak telepítve. -
bentorrents #14692 3x nyomtam fel az x3-mat egymás után (2.0). de csak akkor indulnak el/nem fagynak ki az előző mentéseim, ha a korábbi installból felhasználom a megmaradt 9. és 10. dat és cat file-t. próbáltam a 2.0.02-ás és 2.5-ös verziót x3-ból, a scriptinstallerből a legfrissebbet természetesen. ami megy az viszont a régi hibával fut: gyakorlatilag nincsenek új szektoraim az xtm-hez és a földnél nem tudok továbbjutni. az installt e leírás http://thexuniverse.com/forum/showthread.php?t=2720 szerint végigcsináltam, letöltöttem stb. csak tudnám hol a hiba??? nem kell valami küldit végigcsinálni, ahhoz, hogy lássad az xtm-es plusz szektorokat?? eddig minden más működött (persze a sriptekkel idáig is küszködtem...)
együttérzésem antigua... -
tomonor #14691 igen, nekem is volt egypárszor. scriptek, modok, stb. minden ami nem vanilla okoz ilyeneket, és átalában csak a totál reset a megoldás. -
antigua #14690 Kösz a segítséget Tomonor rendes tőled ! 
Kipróbálom ha nem jön be akkor nekiugrom újra az x-nek,
ez a játék még ezt is megérdemli !
Egyébként hallottál-e efajta problémáról már ?
-
tomonor #14689 csít az van, viszont ha már egyszer aktiváltad, akkor örökké futni fog, ami elég hangulat romboló. Amugy eztet próbáld. -
antigua #14688 HI !
PLEASE HELP ME !
Nagy a baj testvérek,de annyira hogy mindjárt bele dőlök a
kardomba mint valami elit szamuráj !
Újra kellet telepítenem a gépet és a telepítés után egyszerűen nem látja
a korábbi mentéseket az x3, pontosabban csak egy részét ( a korábbiakat )!!! Egyszerűen nem tudom mi lehet a gond volt biztonsági save is lemezen de annál is ugyan ez a helyzet. Elkezdi tölteni majd fekete képernyős kifagyás !!!
Kb 3hetes játék veszet el !!! Újra a Basterrel rohangálhatok se gyár se komplex se 21 vadász se semmi !!! ( szerintem a beépülő hajók kevertek be mert csak azok a mentések mennek
melyek nem használják az extra hajókat, csak azt nem értem, hogy telepítés előtt nem volt velük gond utána viszont igen
)
Na szóval, ha valaki tud valami cheat-et amivel pénzt lehet
elő varázsolni kérem írjon, valahogy most nincs erőm ahhoz hogy ujjra vissza menjek az elejére és újra kezdjem .
-
vecsi71 #14687 Akkor marad az újratelepités.Mindenesetre ha újra telepítetted elősször ellenőrizd le a játékod nehogy megint így járj. -
bentorrents #14686 szép kis bug lehet, de a marines 20.000 credit az biztos, mert nemrég kezdem el az otas hcf-el is nyomulni és az rendben volt, hogy a fene egye meg... -
vecsi71 #14685 Létezik.Annó egyszer én is így jártam és a heretics enden átmenve a földi szektorban összessen 2 álomás volt semmi más.Leszálni letudtam az álomáson aztán ennyi.Eredetileg jóval több álomásnak kell ott lennie.Valoszinűleg bugos a játékod.Még egy módón le tudod ellenőrizni.Megnézed akelas beakonban,hogy a marinesek menyibe kerülnek.Ha 20000 körüli áron vannak akkor elvileg nincs gond,de ha 50 milla az áruk kb akkor mindenképp bugos a játékod.Ekkor valószinűleg az újratelepítés megoldja a problémát.Marinesek az otas hq-ban vannak. -
bentorrents #14684 létezik egyáltalán olyan, hogy az xtm-ben (vagyis az xtm fel van telepítve,de) az új szektorok nem jönnek át/jelennek meg?? -
bentorrents #14683 szóval, ha elméletileg bejutottam a "föld" szektorba az még az eredeti x3ban nem volt benne, vagyis csak meg kell, hogy legyenek az xtm szektorok. lényeg a lényeg kihajóztam vissza a heretics enden keresztül a circle of labour-be mondván, hogy majd visszaugrok a földre. sajnos hiába voltam a szektorban az univerzum térkép továbbra sem mutatja?? m4-essel van esély a bejutásra vajon? az m5re ugyanis semmilyen scout drone, v. navsat nem fér el. -
bentorrents #14682 kösz a tippet,
v.mi hasonló térképem volt nekem is. többször is próbáltam megtalálni az új szektorokat úgy mint, "Ceo's profit" a Ministry of Finance-ból, vagy "Kingdom's Pride" ami pl. a Rolk's legacy-ból kéne, hogy nyíljon. Küldtem már scout drone-t is a vélt irányba, de semmi kapu karramba...sajnos a 3d-s navigálás (koordinátára eljutás) még mindig nehézségeket okoz nekem az x univerzumban... -
Nincs kommunikáció velük, csak szöveg formájában.
A térkép.
A legegyszerübb ha van scout dronod, vagy satelited és kihelyezed kb középre. Az univerzum térképen elég ha nyomsz egy e-t, Earth az első abc szerint ezt fogja megmutatni elöször. -
bentorrents #14680 akkor szeretnék egy korábbi kérdéskörben további segítséget kérni (Valen válaszolt utoljára(#14007)):
átsuhantam vala a heretic's enden egy darabban (m5) és beléptem a föld-re, hogy felfedezzem végre a barátságos terran szektorokat. itt már ugyan senki nem szándékozott cafatokra szedni, de a játék még az universum térképet sem hagyja bekapcsolni, így arra sincsen esélyem, hogy utánam ugorjon egy másik hajó. érdekes módon a gyárakba (2 dbt találtam) beenged. A hajók a kommra nem reagálnak. egy rakás kóválygás után nem találtam továbbvezető kapukat.??
ebben a szektorban kellene további kapukat találni? (tudom scorp map) miért nem látom az univerzum map-et? egyáltalán ebből a rendszerből tovább lehet jutni? nézegettem valami régi letöltött xtm map-et. hát a sima x3hoz képest egy db új szektort nem találtam még meg...pedig úgy emlékszem, hogy az xtm-ben vannak + szektorok.?? esetleg van egy linketek egy jó xtm térképhez?... -
Bonczi #14679 7017-es hozzászólást keresd meg. alul van egy kereső is ahova beírva,hogy Task Force, kiad néhány leírást róla.
De a 7017-ben minden le van írva. -
KisIce #14678 sziasztok
nem tom mit kéne csinálnom h biztosra menjen a task force??
hogy tok pilótát rakni a gépekbe?
home of light terraquorp hq-ban tok pilótát belenyomni gépekbe??
2.5 ös patch, Thereshallbewings without XTM
Plugin managerrel beleraktam de ez angoltudással is bonyolult 1.re -
tomonor #14677 Terran Conflict-Build Trailer Németül :((( -
SaGa #14676 Esetleg érdemes megnézni a scriptet. Egész jó, a célja hasonló. PilotAI III scriptet. Egész jó, a célja hasonló. -
Bonczi #14675 ez az aszteroidás dolog eléggé idegesítő, de legalább élethűbb lesz tölle :DDD -
antigua #14674 Hi !
Ha ennyi baj van ezzel a scripttel akkor használd inkább a
Group managment system és a group combbat commands scrripteket
együttesen ! Én ezeket használom és bejöttek ! :)
-
bentorrents #14673 no igen, de először el kéne a földi szektorokba jutni...mondtátok is, hogy egy gyors hajóval átsuhanok a heretics enden és ha nem szednek le ott is vagyok, de azóta kicsit elkalandoztam másfele.
mivel a TFP nem ment fel, továbbra is terracorp fügő vagyok, ami mondjuk nem lenne baj alapból, mert az m5ösöket bevágnám v.mi nagyobb hajóba és átugranék a földi szektroba, elméletben...
ez a lefejelem az aszteroidákat alapból azért elgondolkodtató
-
vecsi71 #14672 Nekem a földi szektorokban való járörözés jött be a pilóták képzésénél.És én a terran m5-ösöket használtam.Igaz drágák a többihez képest de ha azt nézem,hogy ezek általában megmaradtak nem úgy mint a többi akkor megérik az árukat.Amire érdemes még figyelni,hogy ha lehet aszteroida mentes szektor legyen mert annak is nekirepülnek sokszor a kezdő pilóták. -
Várj még egy darabig amig megfelelő mennyiségű kukoricát gyárt a whisky gyártáshoz, a 200 kevés. -
antigua #14670 [IMG] [/IMG]

[/IMG]