20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • tomonor
    sztori közbe semmikép se balhéz senkivel kivéve kalózok, xenon, khaak.
    Olmancketstat's Treaty? hmmm. Elfelejtettem mi van olyan rég játszottam xD Ja igen, nem kell bedokkolnod oda, hisz az egy yaki állomás. Menj el, vegyél valahol computer componenseket 10 000 cr-ért, majd dokkolj be Bala Gi's Joy sectorba a chip plant állomásba (vagy mittoimén mijen állomás, a lényeg hogy nem a solar power plantba, hanem a másikba) És utánna menj a sráccal el ahhoz a yaki disruptor missile fab-hez és körözz ott addig amíg azt mondja a srác hogy Return to my station. :DDD
  • fulcrum falcon
    Valaki eltudná küldeni privátban a teljes irányítást (billentyűkiosztást)? Mert elég sok mindenre nem jöttem rá hogy mi micsoda.
  • Freddy TNT
    Hello mindenki !

Gyűröm a küldetéseket és a következő a problémám:
    Vannak ezek a küldetések Argonnál. Na már most valami kalóz csaj rávett hogy valami hülye kristályokat keressek meg neki meg minden. A leírás szerint Gonar temple-ben kéne leadni,de nekem azt mondja, hogy dokkoljak be Olmanckestiats Treaty-szektorban Egy bázisra. De ahhoz nincs elég rangom még.

Mit csináljak, hogy meglegyen aminek meg kéne lennie (fogalmam sincs mi kéne :D )
    Egy Centaur-om van, szóval anyagilag kezdek jól állni.

A másik kérdésem, hogy van valami egyébb sztori is? Mert kalózokat irok meg Xenonokat,de ezen kívül csend van meg béke. Az argonok szemmel láthatólag irtják egymást a Paranidokkal. De semmi más nem történik.

össze kéne balhézni valamelyik néppel ?
  • Vitez77
    Az az Intel E6550 1 vagy többmagos?
  • Valen
    szerintem 2 Gb RAM, Ati x1950 Pro és a Intel E6550 @ 2,33 Ghz, a ezzel már élvezhető, folyamatos full 1920x1200 felbontásabn közepes (10v10 BS) űrcsatában is. Igaz AMD-n nem próbáltam, nem volt a közelben :D
  • Vitez77
    Választhatsz: autót (vagy motrot) vezetsz, vagy egy Argon Novát
  • tomonor
    Hmmm. Majd kérek karácsonyra egy új gépet. o.o Jogsi helyet. >_<
  • Vitez77
    Az már bőven viszi
    Mint mondottam volt, a régi konfigom az csak 0.1GHz-val volt jobb mint amit itt leírtál ajánlottnak (meg a 8600GTS helyett X1950Pro-m van), s akadás nélkül maxon viszi mint forró kés a vajat
    Bár az is igaz, hogy nagyon gépfüggő a teljesítmény...
  • antigua
    Hi !
    Bekapcsolódnék én is egy kicsit a hardver követelményt
    illetően. Nálam a x3 full grafon ( 2.9Ghz intel, 1Gb Ram, 7600GT )- nél
    a komolyabb űrcsatáknál igen csak képregény vol.
    Szerintem feltétlenül fontos ennél a játéknál a full grafika
    az igazi ízzé csupán akkor mutatkozik meg ! ( nekem )
    Az ajánlott köv-e a játéknak szerintem 2.9GHZ CPU, 2GB RAM, 8600GTS
  • Vitez77
    Jaja! Én is szenvedtem low/med graffon több mint 1 évig. Azt elszállt a procim meg a vidkarim, és muszájból újítottam. Most is előrehozott vála...izé, újítás volt, mivel az alaplapom szállt el, az meg már olyan öreg volt, hogy nem lehetett olyat kapni, amibe belemegy a régi procim XD. Asszem az égiek "vigyáznak" rám.....
    Amúgy ja: igaz, hogy az X mindig csilli-villi volt, de nem (csak) a grafikájáért szeretik annyian.
  • tomonor
    ...ám már megszoktam. A lényeg hogy elfusson. :-P
  • tomonor
    jah, én is. Ráadásul kabazuttul nincs most pénzem újítani, szal gyanítom hogy minden grafika low lesz >.<
  • Vitez77
    A doboz szerint: 1.7 GHz, 512 MB RAM, 128MB-os videókari DX9-cel és pixel shader 1.3 támogatással, valamint 2 giga szabad hely (OMG TC-hez meg már 10GB?!?!)
    Ajánlott: 2.4GHz, 1GB RAM, 256MB-os videókari DX9-cel és pixel shader 2.0 támogatással.

Tomonor (nem szívatásból): remélem el fogja vinni a TC-t.
  • tomonor
    az 1.6 GHz a CPU lol o.o kihagytam >.<
  • tomonor
    1.6 GHz
    NVIDIA 7600 GS
    768 MB ram

Bocs, ez nem a min konfig, ez az enyém, ám gond nélkül fut rajta a játék (kivéve csatáknál, ha ilyesmid van, nagyon nagy lagra számíts).
  • fulcrum falcon
    Bocs hogy ide írom csak nem találtam az F.A.Q-ban. Valaki megtudná mondani a minimum gépigényt?
    Előre is kösz.
  • RJoco
    Nekem is T-foslányom van és most néztem, gond nélkül megnyitotta az oldalt.
    Az a DNS átalakitó mi a fene?
    Amúgy meg szerintem reklamálj a T-nél, hogy csesszék meg, ha nem jön be az oldal, akkor felmondod a szerződést, mert a kért szolgáltatást nem tudják biztositani.
    Ügyfelet nem szeretnek vesziteni.
  • crossy104
    Jó, akkor megszüntetem a lézertornyokat.Köszi!
  • tomonor
    az lesz az
  • crossy104
    Mellesleg saját szektorban van pár lézertotony, de az csak ellenre tüzel.Azt mindig nézem, mert figyelmeztet támadáskor.
  • crossy104
    Csak a Raptoron vannak vadászok.Legalább három szintet esett a repu .De csak Argonoknál csökken a reputáció.Egyszerúen lövésem sincs.Nem lehet, hogy pl. rakétákat lőttem ki pár kalózra, de közben megsemmisültek, és a rakéta új célpontot keresett és szétkapott egy Argon hajót?Volt olyan hogy egy kaló bázisról jött ki egy boron és egy argon hajó,pl. Argon nova transport, és bepirosodott mint ellenség.
  • tomonor
    Talán valami más tulajdonodba levő nem kezdett el támadni valamit? Ám az is lehet hogy félrenézted, vagy a Roguey's mod kavar valamit.
  • crossy104
    Sziasztok! Az új Rogueys mod van fent. Saját szektor ill. gyárak megléte után a kalóz szektorokban elkezdtem irtani a kalózokat egy kellemes Raptor-ral, / még egy xenon R-t is találtam / és észrevettem, hogy folyamatosan csökken az Argonoknál a reputációm. Nagy lett a haverság a kalózok és az Argonok között??
  • SaGa
    Lejjebb már megírtam a megoldást. Keresel egy publikus dns szervert, beírod a windowsod hálókártyájának tcp/ip beállításainál, az Advanced gomb mögött nyíló ablak DNS fülénél harmadiknak és jó lesz.

Csak hirtelen pár darab:

Free Public DNS Servers

Service provider: ScrubIt
    Public dns server address:

* 67.138.54.100
    * 207.225.209.66

Service provider:OpenDNS
    OpenDNS free dns server list:

* 208.67.222.222
    * 208.67.220.220

Service provider: vnsc-pri.sys.gtei.net
    Public Name server IP address:

* 4.2.2.1
    * 4.2.2.2
    * 4.2.2.3
    * 4.2.2.4
    * 4.2.2.5
    * 4.2.2.6
  • tomonor
    szépek :P
  • tomonor
    én nem mondtam semmit o.o
  • Legend
    Csak próbáltam rávilágítani arra, hogy nem én tehetek arról, hogy fos a szolgáltató. Ne szúrjatok le miatta.
  • tomonor
    meg drága...
  • Zombye
    Üdv mindenkinek!

Háát igen rég írtam már ide, és játszan is igen rég játszottam már a xtm-el. Már nem akaródzik folytatni, előrendeltem és ki is fizettem a Terran Conflictot, állítólag Okt. 10-én meg is jelenik. Remélem nem járok úgy a szállítással, mint asszem Kisvikuval megesett, hogy az x2 első példánya elkallódott, és csak a második küldemény jutott el hozzá, mittomén hány hónapos késéssel.

Szóval várok. Azt hiszem lesz néhány átalvatlan éjszakám. :D
  • dimre
    Szintén zenész.
  • Legend
    Részvétem. De emiatt nem tartom vissza az infót. Az anyag az adott oldalon van, máshonnan nem tudom belinkelni.

Hasznos tipp: Ha előrelátó vagy, és ezt a fórumot akarod olvasni, látogass meg egy Internet-kávézót (tudod, kellemes+hasznos).
  • Valen
    A T-foslány DNS átalakítója (vagy hogy hívják) többek között a "the x universe . com" IP címét / domain nevét nem engedi elérni. Hogy miért az rejtély, de nem engedi. Van rá megoldás, de nálam az se vált be hosszú távon.
  • Legend
    WTF??
  • Valen
    biztos szép, de jó lenne a "the x universe . com"-ról nem linkelni, mert sokaknak nem tölti be az oldalt (igen tudom mi a megoldás, de akkor is).

köszönöm
  • RJoco
    Nagyon ott van!
    Nem lenne rossz ilyeneket szállítani a HQ-ba
  • tomonor
    :P
  • Legend
    Eye Candy
  • antigua
    Ja majd el felejtettem hogy a biztonsági x gyökér.cat.dat
    és a mod könyvtárat minndig frissitsétek, ha felraktok egy ujabb
    scriptet vagy ex. hajót !!!!
    Így teljes a kórkép !
    Higgyétek el megéri egy kicsit babrálni evvel !
    Okos ember a más kárából tanul !
  • antigua
    Hi !

Jó tanács !!!

Ha scripteket, extra hajókat használtok az xplugin Manageren keresztül
    nagyon fontos, hogy legyen egy biztonsági save az x gyökér .cat.dat
    fájlokról és a mod könyvtárról !!! Miért is ? Nos korábban írtam,
    #14688 hogy Win XP újra telepítése után nem látta az x3 minden mentésemet csak egy részét, nos ez azért volt mert miután felraktam a x3-t,a scripteket, ex.hajókat nem egyezett az általam kimentett savekben tárolt adatokkal, az új x3 gyökér ill mod könyvtár bejegyzések .
    Ez tuti tipp mert többször vissza ellenőriztem időt nem kímélve !
    Figyeljetek erre oda mert nagyon érzékeny a savekre a játék !!!

Ui:Most megyek mert még bekell hoznom kb 2heti játékot !
    Good Luck to everybody !

• RJoco
    Az mindegy, hogy mivel tömöríted ki, az a lényeg, hogy a sorban a következő .cat és .dat számozást kapja a főkönyvtárban.

Ha ki tudod bogarászni a mentett állásban, hogy mi micsoda, akkor van esélyed. De ehhez szerintem kell egy jó mentett állás is.
    Valószínű nem fog menni sehogysem, nagyon érzékeny a mentett állásokra és a telepítés mikéntjére.

Javaslom kezd újra és mindjárt az elején nézd meg, hogy minden mindenhol rendben van.