20430
-
Freddy TNT #14829 Na emberek kezdek ideges lenni. Nem azért mert 25. alkalommal vagyok az aszteroidában és nem sikerül, hanem azért mert 25. alkalommal is ilyen szarság van mint ami a | #14824 hozzászólásban látható a képen,
Vettem már mindenféle bustert,de mindig ez a vége. Esküszom a centaur-al is tovább jutottam mint busterekkel.
Meg tudná valaki mondani pontosan hogy milyen teknő kell pontosan ?? -
Legend #14828 T. Űrfanok! Minél nagyobb Űrposzterre lenne szükségem, minél nagyobbra majdnem teljes osb-lap méretben, minél szebb, részletesebb stb. Ötletek???
-
Freddy TNT #14827 Buster Raider L jó lesz ? -
Freddy TNT #14826 Igen, befért :D Ellavírozot az animációban egy kicsit,de az üldözők szétlőtték pár másodperc alatt. Én nem tudtam mi lesz így Centaur-al mentem neki elsőnek :D -
Freddy TNT #14825 Jaja ezt a vacakot láttam.
Akkor veszek egy bustert meg egy doboz nyugtatót. Kössz a segítséget srácok ! -
Legend #14824 Akkor gondolom, EZ ismerős lehet. Én is megnéztem kívülről a járatot. No para. Nem csak nálad ilyen. -
Ahhoz hogy megtud csinálni, folyamatosan használni kell az oldalkormányokat(ASDW), és a sebeségedet is szabályoznod.
Én a negyedik alkalomra megcsináltam, bár igazából már vagy a 25. is lehetett. Egy xenon LX-el mentem, és valamiért a hajó -amint végetért a videó- keresztbefordult a barlangban. Mire a menetirányba fordultam már sokszor utolértek. Valamint a sebesség-szabályozás(Y,X) sem működött. A működő gombokkal pedig, vagy full gázzal(TAB), vagy full fékkel(törlésgomb) nem lehetett menni. Mindig ki kellett kapcsolni a játékot, majd újra betölteni. Úgy emlékszemvertem az asztalt dühömben. Pedig ennyire még nem nagyon húzott fel játék! -
Legend #14822 Tomonornak van igaza. Tényleg legyen kéznél a Bustered. -
Legend #14821 Dettó. Novával és Starbursttel nem ment, a Trusty Busterrel meg simán.
Atyaég Centaurral eszembe sem jutott kipróbálni (befér?).
Fölösleges visszafordulnod, az üldözőket nem lehet levadászni.
Ezzel a küldivel mindenki szívott, de lényeg, hogy megoldható. -
Freddy TNT #14820 De basszus ha mambával megyek, akkor az van, hogy bemegyek az aszteroidába és ilyen bazi nagy textúra hiábal kilép az egészből és a nyílt űrben megy ide-oda magától. Senki s semmi nem látható csak a csillagok és a hajó. Irányítni nem lehet. -
Freddy TNT #14819 Hello mindenki !
Kicsit idegesítő, hogy a kikötőben dokkolva mindegy hogy mire kattintok, jobb kéz felől a kis képernyőn csak egy kérdőjel van.
Rá lehetne bírni valahogy, hogy mutassa a hajókat is mondjuk ?
-
Ez sokaknak gondot okozott. Nekem csak a pálya, akár Mamba-val, akár Buster-rel mentem. A léyneg, hogy kicsi hajó legyen. -
Szívesen.
Amúgy rég játszottam már vele (nincs nálam az asztali gép), ezért van, hogy tévesztek. Amúgy én még sosem használtam a szoftvert, mert jobban szerettem magam felszerelni a hajót.
Én ilyen vagyok. -
Én a 23. életévemben ismerkedtem meg a játékkal úgy, hogy először azt mondtam a havernak, hogy kösz, most elég a C&C, meg a Supreme Commander. Aztán végülis leszedtem netről, majd meg is vettem. Már 1 éve játszom. Egy játékot sem játszottam ilyen sokáig és csak 2 játékot voltam képes végigjátszani 18 éves korom óta - CoD2, GTA Vice City.
X3-ban az is jó, hogy nincs vége, ezért is lehet oly sokáig játszani.
De kinek mi.
Az, hogy te is még játszol vele, azt jelenti, hogy valami akkor is megfogott benne az "alap váz( éretm ez alatt azt hogy a leg alapvetőbb, és rengeteg játékokban a legtermészetesebb helyzetek, megoldások hiányoznak sokszor belőle )" ellenére.
Direkt ezért scriptelhető. Mert a készítők sem tudtak mindenre gondolni, ezért meghagyták a kiskaput a játékosoknak.
Hány ilyen játék van? -
antigua #14815 RJoco nagyon köszönöm a tippet !!!
A Fleet ship support szoftwrel kapcsolatban !
Egyébként nem a goner templomban lehet megvenni,
hanem a Red L, Couldbase EW trading dockokban.
Köszi még egyszer!
-
r4pt0r #14814 Hát írtad hogy nem lehet megoldani mindent x3ban, ez tény mert mindenre nem elhet megírni 1 játékot sem ilyen nem létezik. Aztán írtad az alienes hogy nehéz de meg lehet oldani, ebből arra gontoltam hogy összehasonlításkén írtad, ha nem akkor ok, csak akkor meg nem kapcsolodik a kommented "lényegéhez". De persze lehet csak én nem értem. XD -
antigua #14813 Szó se volt összehasonlításról, olvasd el
figyelmesen, értelmezd, és csak utána írj !
( egyéként az alien1 re gondoltam csak rosszul írtam )
-
tomonor #14812 buster-el menj, arra lett tervezve a küldi. eredetileg sztori módban NEM ajánlott váltani hajót. -
r4pt0r #14811 Hát ha te avp1et és x3 at akarod összehasonlítani el vagy tévedve. :D Avpben lehet lőni, ugrani, fegyvert cserélni. x3ban hát fel nem sorolom. És pont az adja a sikerét hogy ennyire lehet modolni, scriptelni. -
Kis hajóval, menj gyors, és jól irányítható legyen. A videó után az aszteroidában találod magad egy szűk kanyargós barlangban. sietned kell mert ha a Kha'ak hajók túl közel kerülnek hozzád akkor egy rövid kis videó keretében kilőnek, the end. ha elég sokáig eljutsz jön egy videó és irány a következő küldetés. -
Freddy TNT #14809 Szasztok !
Megoldódot a gondom,de egy másik akadt.
Azt a küldtést csinálom mikor egy aszteroida mellett van egy hajó, majd bemegy az aszteroidába. A számítóhép még megjegyzi, hogy az AP Guner is ezt fedezte fel meg minden.
Na a gondom az, hogy ha centaur-al megyek akkor az lavírozik a klippben,de kb 3 másodperc alatt leszedik ilyen kis nyamvadt vadászok.
Ha Mambával megyek akkor meg egy tök üres ürben cirkál a hajó és nem tudom irányítani.
Mi a franc van ilyenkor ? -
szal ha megvan az iso file a gépen, akkor telepítsd fel újra -
tomonor #14807 trade fight build !!THINK!! -
fulcrum falcon #14806 Htá úgy értettem a törést hogy nem eredeti. Amúgy meg csak fater gépén találtam ezt a crack-es verziót és gondoltam működni fog... -
tomonor #14805 de. X3 editor, thereshallbewings, 3DS-MAX és scriptelési tudomány kell hozzá. -
int #14804 Nem tudjátok véletlenul hogy lehet moddolni és szkripteket írni?
-
tomonor #14803 ööö, meg se szólaltam, ám szívesen xD -
antigua #14802 Igazatok van állandóan csak rinyálok ! De miért is ?
Úgy látom két ellentétes szemszögből nézzük az eseteket,
ti azt hogy a vanilia ennyire levan csupaszítva, egy alap váz( éretm ez alatt azt hogy a leg alapvetőbb, és rengeteg játékokban a legtermészetesebb helyzetek, megoldások hiányoznak sokszor belőle )
és a scriptekkel mindenki saját maga igényének megfelelően
alakíthatja a kis világát ez egy jó dolog, sőt fantasztikus.
Ez az alap ötlet tényleg zseniális csak azért sok játékos számára
idegen lehet ! Én inkább azok közé tartozom akik kiakadnak amikor
egy alap helyzetet nem lehet megoldani egy játékban, csak valamiféle
kiegészítéssel. Ez bizonyára azért van mert a 20év gamerségem alatt
én még nem találkoztam ilyen játék megoldással !Voltak bosszantóan nehéz
játékok ( commandos, alien vs predator1...)de ezeket is végiggyűrtem
mindenféle nyavalygás nélkül mert nem az alap koncepcióvolt a rossz, hanem csak túl nehézre írták a készítők .
Bocs hogy sokat írtam de leakarom zárni részemről a nyavalygást, de
minden képen fontosnak éreztem hogy megértsétek : nem egy 12 éves
kis noob ügyetlenkedéseiről van szó !!!
Ui: Köszönöm mindenkinek az eddigi türelmét, segítségét, megértését
RJoco, Tomonor, Saga, Vitéz jó srácok vagytok !
-
U.i.: Nem. Valami Ship... van a nevében és a Goner templomban megtalálható. Ott úgysincs sok minden.
(
Jump Drive
Transporter Device
Ship ?
)
Fleet Ship Support talán a neve. -
Már mért kéne 30 scriptből kiválogatni, mikor rengeteg van, de 1 dologhoz általában csak egy, mint ahogy te is írtad a példákat.
Ráadásul csoportokba is van szedve mindenhol többnyire.
Amaro oldalán nincs túl sok, viszont nagyon hasznosak vannak fenn.
Az én oldalamon azok vannak, amiket használok, az sem túl sok. Bár összegyűjtött scriptjeim szépen vannak, de mindet én sem rakom fel. Csak ami kell.
Nem egy nagy kunszt. Főleg, hogy itt vagyunk mi és szinte mindent a segged alá tolunk. Még a linket is, hogy honnan szedd le.
Nem nyafogni kell, hanem játszani, játszani, játszani, kérdezni, játszani, játszani, játszani, elérni életcélod a játékban! -
Tört vagy Eredeti, teljesen mindegy.
Nekem egy ismerősőm adta kölcsön az X3 és az X3 2.0 Bala Gi kiegészítőnek a biztonsági másolatát, ezt feltelepítettem, megpatcheltem 2.0.02 -> 2.5-re és simán működött CD/DVD nélkül.
Ezután feltettem hozzá XTM mod rész, majd utánna extra scriptek/hajók, ezután XTM script pack és teljesen hibátlanul működik. -
SaGa #14798 Nem lehetett vagy nem akarták. Ennyi. Vagy elfogadod, vagy nem játszol vele. Az, hogy itt rinyálsz folyamatosan olyan dolgok miatt, amelyek már megvátloztathatatlanok, teljesen értelmetlen és rabolod vele mások idejét... -
SaGa #14797 X3-at minek törni? Az 1.4-es patch óta nincs "ellenőrzés" rajta, levette a gyártó. -
antigua #14796 Hát nem !!!
Tudom hogy meg lehet oldani csak abból a 300 scriptből kell tudni
kiválasztani a megfelelőt ! ( ez egyszerűen hülyeség ! )
Gyár eladása : station complex seller ( SCRIPT )
Gyár bepakolása ST-be: station coplex relocator ( SCRIPT )
script, script, script,... és megint script
Könyörgöm nem lehetet volna az ilyen egyértelmű ( alap )dolgokat
a vaniliába eleve belerakni ? ! Elvégre ez nem egy szerepjáték
( bár vannak szerepjáték elemei )ahol minden csip-csup dolgot magának a játékosnak kell valahogy kiügyeskedni. Tudom a játék nagyon valósághű
meg minden, meg nincs is hozzá hasonló, de ha nem vagyunk elfogultak a
játékot illetően akkor ...Á mindegy .Közel 20 alatt nem találkoztam ilyen játékkal ami ennyire idegesítő tudd lenni, esetenként !
De mégis szeretem a kicsikét mert egy elvarázsolt kis világba repít !
Ui: Nem a Trading system szofverre gondolsz ?
-
Legend #14795 Tudom, hogy sértődékeny vagy, de megkockáztatom: szerintem te a sakkban is rengeteg hibát találnál.
Mellesleg a Reunion sokat emlegetett szlogenje: "say goodbye to social life and/or sleep". Szerinted? -
1db dvd. -
fulcrum falcon #14793 Köszi. Amúgy eléggé furcsáltam hogy csak 2000ft mert elég faja kis játék. És akkor ez csak egy cd-s vagy dvd-s? Mert nekem a tört verzió dvd-s. -
vagy CDGalaxis.hu
Házhoz is viszik.
Tiszteljük már meg ezzel az Egosoftot..... -
Tescot nézd meg, én is ott vettem.
És akkor egy link, mert a Google az én barátom. -
Van olyan parancs, amivel fel lehet szerelni egy csatahajót egy kisebb hajó segítségével. Ehhez meg kell venni egy szoftvert. De arra már nem emlékszem, hogy XTM, script vagy Vanilla tartalmazza e.
Amúgy minden problémádra van megoldás.
Gyárakat el lehet adni, vissza lehet pakolni ST hajóba, lehet őket mozgatni, akár komplexeket is.
Nagyobb dokkolót én is kerestem Ashley's helyett, de nincs. És ki sem tudtam belőle szedni.
Szóval minden van, csak kreatívnak és kitartónak kell lenni. Ha benned nincs meg ez a játék iránt, akkor nem az életed játéka, mint itt sokaknak az. (Nekem is.)
És mint az élet, az X3 is tele van bosszantó dolgokkal.