20430
-
Freddy TNT #14869 Akkor ez jó nagy cumi. Kössz az infót -
Freddy TNT #14868 Félreérted. Tudom hogy kell hajót elfoglalni. Csináltam már párat. De ezt hiába foglalom el, nem tudom irányítni. Egyszerűen nincs az a panel amivel irányítod. Ha meg bepattanok magam, akkor meg begerjed az összes paranid. -
tomonor #14867 ja vagy úgy -
az egy dolog, hogy kilövöd belöle a pilotát, utánna el is kell foglalni (claim software vagy kiszálsz, oda lebegsz, elfoglalod, visszaszálsz). -
tomonor #14865 nem lehet, rossz szektort választottál xD azt a szektort megszálták a terránok és téged mindenképp ellenséglént kezelnek -
Freddy TNT #14864 Na kérnék egy kis segítséget. Megcsináltam az összes küldetést,erre a Terran hajók rommá lövik a "heretics end"-i báziskomplexumomat. A kereskedő hajókkal együtt. Mégis mi a francért lövöldöznek és hogy lehet leállítani őket??
Több millám fekszik ebben a komplexumban.... -
Freddy TNT #14863 De még beleülni sem lehet, mert rögtön ellenségek leszünk :D Asszem jól megszívtam
Legalább a cuccokat ki lehet transzportálni....
Rámentettem már szóval marad így -
Freddy TNT #14862 Mi annam a buli ha feldobok egy script-et és ugrálnak kifelé az emberek ? Az nekem csalás.
Itt arról volt szó hogy a küldetés alatt ellenségek voltunk. De ahogy elnézem a hajamra kenhetem a hajókat, ugyanis nincs command colnsole egyiken sem....
-
tomonor #14861 Esetleg aki lemaradt volna:
X3 TC SG topik -
tomonor #14860 én mondtam hogy szerezz egy bustert -
tomonor #14859 gondolom a paranidokat lőtted. rosszul tetted, ugyanis most nagyot csökkent velük a repu, és még kell a repu a bala gi-hez. Továbbá van olyan script ami segít kiugrasztani őket. -
Freddy TNT #14858 Bocs,nekem a kutya nem rágta a számba a konkrét megoldást csak annyit mondott itt valaki hogy meg lehet fordulni és akkor elhúznak a vadászok.
Meg küszködjek vele mint disznó a jégen,de hogy hogyan is kéne csinálni azt nem mondta el senki.
-
Freddy TNT #14857 Emberek tudtátok, hogy iszonyatos mennyiségű hajót lehet zsákmányolni mikor szét kell lőni annak az állomásnak a láthatatlanná tévő pajzsát ? :D Vagy 20 hajót szereztem,de csak azért nem többet mert nem vagyok mohó :) -
tomonor #14856 X2 remix 06006 nagyon szép szám, vitéznek kötelező! -
tomonor #14855 igen, tudjuk. -
crossy104 #14854 Én pl. beszereztem egy rakás rakétát, igy kb. negyedikre sikerült. -
de ha ügyes vagy akkor kevesebb hajó is elegendő vagy légy jóba a kalózokkal :D -
to Witcher : igen fut Vista alatt nagyon szépen, ellenben az X2 nem :D
Freddy TNT : én speciel fogtam Argon Centaur MKIII-t, kiséretnek meg 10 M2-st (Argon + Boron + Split + Teladi + Paranid M2-kből 2-2-t) és szépen 5 védett engem, 2 előre ment takarítani, 2 hátra ment takarítani, 1 meg scoutolt egy rendszerrel előre :D -
Freddy TNT #14851 Apropó, megmondaná valaki, hogy ki hogyan hozta ki a pontifex maxi akárkinek a jahtját? Az OK, hogy vontatom,de mekkora fegyverarzenál szükséges? Nekem Egy Centaur-om, egy nemesis, 4 vadász (2 mamba, 2 nova) van,de úgy fest ez elég kevés még.
Ugyanis jön az a bükli nagy kalózhajó és jó ha a pajzs felét le tudom vakarni. -
Freddy TNT #14850 Hello mindenki !
Kézzelfogható leírás bugos bala gi-s "aszeroidábanrohangálokésszétvetazideg" küldetéshez:
Ha a hajód keresztbeforul a legelején és megszemléled az alagutat kívülről, akkor semmi pánik !
Mondhatni ez a legjobb ami történt veled. :) Akik így jártak azoknak bizonyára feltűnt, hogy nem lehet irányítani a hajót...illetve mégis lehet.
Amint keresztbefordult a hajó nyomj balra sodródást. Nem pörgést,nem fordulást, hanem mikor balra tudsz sodródni a koszmoszban. Ezzel aktiváltuk is az irányítást. Leht használni az egeret és a billentyűzetet is. Most hogy már kezünkben a gyeplő haladni is kéne, mivel áll a szekér egy helyben. Pumpáljuk folyamatosan a TAB-ot (Boost extension ha valaki átállította volna) Ettől mozgásba kerül a hajó,de amint abbahagyjuk megáll és akkor cumi van mert utolérnek.
Ebben az a legjobb hogy kicsit tudjuk szabályozni a sebességünket, így a gyorsabb szakaszokon pumpáljuk lelkesebben, míg a kerülgetős helyeken hagyjuk abba. Én egérrel irányítottam és MIUTÁN kitapasztaltam hogy hogy lehet vele így mozogni ELSŐRE siekerült. A bug meg kapja be
-
Sziasztok, Vista alatt fut a game?Ha nem akkor van hozzá vmi patch hogy fusson? -
Hát vehetsz egy nagy hajót és azzal eladogatod.
Beszállítod a gyáraidba, EC úgyis kell.
Gyártasz hajókat, legalább EC-re nem lesz gondod. -
klb #14847 "Amiből gyártasz, annak az eladási árát tudod megadni, amit alapanyagként használsz, annak a vételi árát." - ez így nem stimmel nekem, a HQ-ban csak hajót tudok gyártani, ezekszerint gyakorlatilag minden alapanyagnak, fegyvernek, stb. csak a vételi árát tudom beállítani. De akkor hogy megy az eladás? Értsd rohad rajtam 174000db EC, ezt hogy fogom automatikusan eladni? -
antigua #14846 Megoldodott, router hiba volt.
Köksz a linket SaGA, nagy vagy
-
antigua #14845 A problémám az hogy Error47 ír ki mikor rá klikkelek a linkre . -
SaGa #14844 Bonus Pack 3.1.07. Ebben benne van mindkettő. Telepítéskor kiálaszthatod, mit akarsz felrakni,. Az egosoft oldalán regisztrálni kell, de semmi estra, még cd kulcs se kell hozzá... -
antigua #14843 Sziasztok most tényleg arra lenne szükségem, hogy valaki a s...em alá
tolja a linket. Régóta nekem is hasonló a gongom mint#14838 fent van a
station manager de " természetessen " az sem kezeli le azt a problémát
hogy be lehessen állítani a mennyiséget a nyersanyag behozatalból
( ez is alap nálam )a fórumból megtudtam hogy állítólag a Commodity
logistie script ezt orvosolja, DE sehonnan se tudom letölteni !
Ae egosoft oldaláról se, és a Xai oldaláról se, hiába regisztráltam !
Lehet, hogy én vagyok megint a láma,elfogadom, de kérek valakit adjon egy tippet ahonnét tényleg letudom végre tölteni a commodity-t.
( Tudom most se nekem van igazam, hogy talán ennek is benne illet volna
lennie a vaniliában, vagy a station managerben, Ja nem rinyálok !!! )
-
Freddy TNT #14842 A félreértések elkerülése végett arról van szó hogy hiába egér vagy billentyűzet, egyszerűen NEM REAGÁL. Tehát nem nekisodródok vagy ilyesmi. hanem meg sem tudom mozdítani
-
Legend #14841 Ez akérdés engem is érdekel, mert vettem egy EQ dokkot ami önmagában nem oldotta meg a problémát, üres volt, nem kínált semmit viszont rengeteg szoftvernek meg lehetett volna venni a licencét. Beállítottam a lincenc megvásárlását, és nem történt semmi azon kívül, hogy elkezdze húzni a crediteket - nagyon sokáig, nagyon sokat eredmény nélkül majd hagytam a fenébe. Ez hogyan műxik egyébként??? -
Freddy TNT #14840 Hi !
Nem akar sikerülni. Mi az ördögöt csináljak, ha egyszer nem lehet irányítani ?? Ha akarom ha nem kimegy a falon és b@szhatom
És még nem is tartok ott hogy nem is sikerül a járaton végigmenni.....
Talán a megfelelő hajót lehetne irányítani. De már vettem vagy 5 féle bustert mindenféle méretben meg minden. De nem megy.
Komolyan mondom hogy Centaur-al tovább mentem ezzel :D
Egyébként konkrétan hogy kéne lennie? Látok egy animációt hogy jönnek utánam és átveszem az irányítást, vagy rögtön én irányítok és animáció csak akkor van ha utolértek ? -
SaGa #14839 Amiből gyártasz, annak az eladási árát tudod megadni, amit alapanyagként használsz, annak a vételi árát. Meg azt, hogy milyen messzire menjenek a cuccért. A bonuspack-ban lévő station manager és a commodity logistics szoftverek finmomabb hangolást tesznek lehetővé.
Hajónként megadhatod, mit adjon-vagy vegyen, mennyiért, milyen messzire menjen, de akár azt, is, hogy mely állomásokat érintve közlekedjen, ott mit vegyen, mennyit, mennyiért, és mit adjon le. A pilótákat órabérben kell fizetni... -
klb #14838 A HQ beállításában lenne szükségem segítségre...
Ráállította, egy kereskedőhajót station traderrel, erre telehordta a HQ-t cuccal. Épp egy Xenon szektorban voltam elfoglalva, így már csak azt vettem észre, hogy tele van minden. 174000db EC-t hurcolt be a kis lelkes...
Megnéztem a menüket, van egy opció, amivel beállíthatom a max mennyiséget minden árucikkből, gondolom ezt meg kell tennem. A kérdésem az, hogy ezután hogy fog működni a dolog? Megveszi mindenből azt a mennyiséget, ami be van állítva? Ha több van raktáron akkor pedig eladja?
További problémát okoz a beszerzési, és eladási árak megértése. Az állomás paraméterek közt beállítható egy érték minden árucikkre, ez gondolom az eladási árat jelenti, de akkor a beszerzésit hol tudom beállítani? -
A tunningoláshoz(hajtómű, raktér) és a szoftverekért(harci vagykereskedelmi MK-k, scennerek, stb) el kell menned egy EQ-dokkba. Illetve az utóbbikat átrakhatod egy másik hajódról. -
klb #14836 Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha a HQ-ban építek magamnak hajót, annak a felszerelése hogy oldhtó meg? Pajzsot, fegyvereket gyártanom kell, vagy vennem, ez ok, de mi a helyzet a szoftverekkel, raktér bővítéssel, tuninngal? A logikus nekem az lenne, hogy ezeket is meg tudom oldani magamnak... Na, megyek kiprószálom:) -
Mikor már sokadszorra játszottam a sztorit végig, ennél a küldinél csaltam egy kicsit. Én azonnal megfordúltam és kimentem az aszteroidából. És azt láttam, mint azon a bizonyos képen. Majd miután a Kha'ak-ok eltüntek elöttem szép kényelmesen végigrepültem. -
Legend #14834 Csak akkor láthatod kívűlről a járatot, ha kimész belőle. Értelemszerűen nem ez a cél, hanem az, hogy végigmenjél rajta méghozzá a belsejében.
Akkor sodródsz ki, ha nekiütközöl a falának, ergo ha nem lenne bugos, simán szétkenődnél rajta, ergo akkor is kezdhetnéd újra.
Tehát egyenesen előre kell hajtanod és ügyesnek kell lenned, a khaak hajók nem szabad utolérjenek - ennyire egyszerű(?). Nem szabad forgolódni ill. visszafordulni, nem érdemes harcolni a khaak hajókkal, mert úgyis csak az számít, hogy utolérnek - ha lőtávolon belül érnek, vesztettél, úgyhogy csak egy út van. Ez egy igazi ügyességi teszt, ha jó pilóta vagy menni fog előbb utóbb. Mindenki ennél a küldinél jön rá, mekkora pancser. Én joystickkel navigáltam, nekem is nehéz volt, meg mindenkinek, aki eljutott idáig. -
SaGa #14833 Csak szólok: a Fleet Support Ship része az X3 BonusPacknak már egy ideje... Letölthető az egosoft-tól:
X³ Reunion - Bonus Package 3.1.07
This new, complete archive contains all of the bonus plugins, any number of which can be selected for installation.
The following items are in this Pack:
Afterburner
Attack Rocks *new*
Cartel Capture Passengers *new*
Cartel Shield Hacker
Collect Astronauts *new*
Commercial Agent
Commodity Logistics Software MK1
Commodity Logistics Software MK2
Defend Position *new*
Dock Ware Manager
Explorer Software
Fleet Support Ship Software
Group Management System
Group Hotkeys
Manual Trade Commands
Missile Defense Mosquito
Mobile Mining / Mineral Collection Software *new*
Remote Transporter Device
Scrap Ship at Player HQ
Station Manager
-
antigua #14832 Na így már mindjárt más, nagyon, jó kis script ez :))
XaiCrop FSUP(fleet ship sopport )ajánlom mindenkinek aki nem akar bajlódni manuálisan a nagy hajók felszerelésével !( persze lehet, hogy csak én vagyok ilyen ) -
klb #14831 Én is így jártam, amíg a Nova-val mentem mindig kívülről néztem a járatot. Aztán vettem egy Bustert hirtelen felindulásból, és onnantól már ment. Indíts egy alap játékot, nézd meg pontosan milyen Buster a kezdőhajó, és vegyél egy olyat. -
én speicel azt a küldit egy Star Trek-s Delta Flyerrel csináltam meg, de csináltam már alap Busterrel vagy bármilyen M4 - M3 hajóval.
Ha van valami régebbi mentésed, próbáld meg azt betölteni, hátha egyzser jó lesz és nem lesz bugos. Nekem speciel vagy a 2x. próbára sikerült, mert ha kétszer is ütközöl és lelassulsz, akkor kinyirnak.