20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Freddy TNT
    Hááát ötletnek nem rossz,de érthetetlen miért szivatják ilyesmivel a népet a fejlesztők...

Azért kösz szépen,kipróbálom !
    Egyébként be lehet adagolni a hajónak hogy ehhez a koordinátához odamenjen ?
  • BuriP
    Csak egy két ötlet.:
    Valószínüleg méterben adták meg a kordinátákat Km helyett, próbálkozz a 6,-13,-53,-mal,
    ellenőrizd hogy a mínuszjelek jó helyen vannak, és hogy a jó vektorokon állítottad be őket!?
  • Freddy TNT
    Kössz az infót. Szeretem az ilyesmit :)

Létezik olyan hogy kamu adatot adnak meg BBS-en ?

Vettem koordinátákat valami hajóroncsról:
    x 6491 y-13106 z -53149
    Nekem úgy tűnik ez nem igazán megközelíthető :D A szektor csak 400-as
  • Legend
    Amíg összejön a HCF, addig bőven lődözhetsz mert fel is kell ám szerelni utána, a Marinokról nem is beszélve. Úgy foglalsz hajót, hogy le kell lőnöd először a pajzsait, utána átküldöd a Mariskákat, hogy foglalják el neked. Nehéz nem túllőni, ha meg csak Ion Disruptort használsz, téged lőnek le. Nem olyan egyszerű a dolog.
  • Freddy TNT
    Kössz a tippet,de rámentettem :D Azt hittem megcsináltam és klaffol minden,de ezek szerint mégsem.

Engem a hajó elfoglalása izgat nem az hogy szétlőjjem :) Azért szeretnék Otas HCF-et. De úgy fest marad a kemény pénzért "B" terv.
  • Legend
    Vegyél egy Reapert. 12 Mass Driverrel eléggé megállíthatatlan, de még nem az a lelőhetetlen űbertáp. Bedokkolható egy fighter is.

A bugot TALÁN kikerülheted, ha egy réges-régi mentésről újraindítod a küldit.
  • Freddy TNT
    De most akkor biztos nem lehet ilyen szekerem ? Imádok hajókat eltulajdonítani meg minden. Elég szotyi lenne ha nem sikerülne.

Megcsinálok egyet-kettőt. A scrab bent áll a dock-ban. Addig csinálom míg meg nem tellik

Mellesleg ELVILEG cirka 50 milláért meg vehetném a HCF-et....csak nincs annyim. Nincs kipirosozva meg ilyenek
  • Legend
    Bug.
    Én a Leviathan küldivel jártam így. Akárhányszor megcsinálom, nem jön a méltán kiérdemelt elismertség, hanem kezdhetem újra mindig. Speciel emiatt raktam fel az LV-s Cheats-et, hogy mégis lehessen Levim. Ezt a megoldást ha hiszitek ha nem, az XTM fórumon javasolták az XTM guruk.
  • Freddy TNT
    Most velvet Tears-be vitte a galleon a Scrab-et. Akkor ez most másik küldetés vagy mi az ördög van ?? Minden ugyan az mint először kivéve a célszektort
  • Freddy TNT
    Hello mindenki !
    Megcsináltam ezt az otas Scrab küldetést. Megszereztem a kis hajót és hazakisértem mint egy kislányt. Szépen be is dokkol de semmi nem történik. Nem kapok üzit hogy szép volt vagy hogy nesze itt egy scrab.

Ha bedokkolok akkor megint megkérdezik hogy nem láttam-e a hajót. (magyarul újra el lehet elvielg vállalni a küldetést.)

Ötlet valakinek ?
  • antigua
    Kösz ! Én is ettől tartottam .
  • SaGa
    Nem valószínű, hogy betölti őket, ha igen, akkor is lesznek érdekes jelenségek...
  • antigua
    Én eddig a sima vaniliát nyomtam, lehet -e a vaniliára
    rá rakni ezt a modot úgy hogy a korábbi mentéseim is megmaradjanak ?
  • crossy104
    Rengeteg Xenon és kalóz szektor van.Rengeteg új és jobb hajóval és fegyverekkel.
  • crossy104
    Nézz rá, a beadott lap jobb felső sarkában vannak a válltozások.Nekem ez jön be legjobban.
    http://roguey.freewha.com/gaming/pc/x3/x3mod/
  • antigua
    Ez valami harci mod ?
    Egyébként érekelne egy jó kis harci mod az x3-hoz tud valaki
    ajánlani eggyet ?
  • crossy104
    Érdemes lottózni, mert a kettő darab ágyú 6 millióba kerül!!!
  • crossy104
    Mellesleg ez a mod annak jó aki nem akar hónapokig gyűjtögetni, hogy komoly hajói legyenek.Azért egy Raptor-ral/ az orrában kettő Photon Pulse Cannon-nal / már vidám a játék. Egy brutál Xenon K hat másodpercet sem bir ki. De azért igy sem egyszerű még csak átmenni sem egy Xenon szektoron.Szóval nekem ez jött be. Meg időm sem volt már rá, mert várom a TC-t.
  • crossy104
    Van egy rakás elhagyott hajó.Lent a keresőbe ird be, találsz térképet is hozzá.Nekem a Rougey s mod van fent. Én nyertem a lottón eddig kb. 250 milliót.Mindenhol kell venni lottót, és előbb utóbb nyersz.Én mindenhol mindenhol vettem, és egy hónap alatt nyertem ennyit.Plusz hajókat is.
  • KngAlex
    Van az x3 olyan elhagyatott hajó amit csak meg kell találni és az enyém (és nem küldihez tartozik)? :P csak kíváncsiságból... mert akkor lehet keresgélnék...

ja és volt aki már nyert lottót? szintén kíváncsiság... elvileg 3:1 az esélye...
  • Valen
    én 11.477-Ft-t fizettem érte PayPal-n keresztül (euro-ban), a többiek gondolom +/- 10-20% a valuta árfolyamtól függően.

igen lesz demo
  • Freddy TNT
    Vannak itt páran akik előrendelnek ha jól olvastam. Mennyibe is kerül akkor a TC ? Demo lesz ? Arra gondoltam megveszem. Nem mintha ez rendszeres lenne :D
  • Freddy TNT
    Én megkérdeztem a szektorban hogy hol a legközelebbi shipyard és megjelent a térképen. Egyébként valszeg a büdös életben nem találtam volna meg.

Ez mondjuk egy érdekes kérdés hogy leírások nélkül hogy az ördögbe lehet megtalálni ezeket a dolgokat. (elveszett hajók, állomások, stb)

Mert mind az x szektort végigpásztázni 3D-be azért kemény dió. Még triplex scannerrel is. Főleg ha még lőnek is rád..
  • RJoco
    Ha komplexünket összezsúfolnánk egy dobozba, akkor az is csak egy sima gyár lenne. Tekintve, hogy 1 kampón dokkolsz be mindegyikbe, ezért nincs jelentősége, hogy külön vagy egybe.
    Szerintem, ha lenne komplex a játékban, akkor az gazdasági válságot eredményezne. Mindig csak végtermékkel tudnál kereskedni, de azt meg hol adod el EQ-n kívűl?
    Nameg azt kikalkulálni a procinak...
  • Valen
    vannak weapon complexek, de azok gyk. csak sima gyárak :D
  • Legend
    Apropó komplex: feltűnt, hogy sehol nincsenek komplexek az X-univerzumban? Pedig minden SY-ban meg lehet venni a tartozékait. Ahhoz képest, hogy csak a játékos építhet komplexet, csoda, hogy az a rengeteg fölöslegesen felhalmozott Construction kit és Warehouse nem sodorta még gazdasági válságba a fajokat...
  • RJoco
    Mint már írtam, minden megvan, csak össze kell őket rakni.
    Pl.: Otas HQ: felrakod a Scorp térképezőt, csinálsz egy friss mentést és nemcsak a HQ találod, de minden mást is a pillanatnyi állás szerint.
    Komplex játék komplex gondolkodást igényel, amit meg lehet tanulni.
  • RJoco
    Ha arra a hosszabbra gondolsz, azt Kisviku írta.
    Én csak pénzszerzési ötleteket írtam az oldalamon.
  • Valen
    Bizony, azok az évek, csak gyülnek csak gyülnek...

Na elég is a szentimentalizmusból, a végén még nekiállok nosztalgiázni :D
  • Legend
    Különben is Valennek és SaGanak van igaza
    Ha valamit ezredszer kérdeznek, ezredszer kell(ene) válaszolni.
    (persze nem muszáj, de azzal kockáztatjuk, hogy a kérdező illetőben felmegy a pumpa)
  • antigua
    Jól mondod, egyszer én is bele estem ebbe, szépen el is szúrtunk
    egy oldalt a fórumban, sőt a végére már nálam teljesen lement a
    lila köd. Túl kell tudni lépni rajta függetlenül, hogy kinek is van igaza.
    Emberek vagyunk néha akaratlanul is megbántunk másokat, szerintem
    most is erről van itt szó.
  • Valen
    Igazán felesleges ez a száj karate a "öregek" és a "kezdők" között.
  • Freddy TNT
    Elszállt a mondókám úgy nézem úgyhogy tömören írom akkor,mert nem darálom végig újra:

Kerestem,nem találtam, angolom gyatra magyar oldalon tört info morzsákat találtam. Itt NEM volt leírva például az OTAS főhadiszállás helye. Vallen írta most le nekem. (a sztori egyébként tényleg le van itt írva)
    És az oldalaitokat is olvasgatom,de van mikor az ember nem talál meg dolgokat.

Ha ez nektek teher akkor ezer bocsánat nem kell válaszolni. Én megpróbáltam szépen kérni. Szerintem.
  • Freddy TNT
    Nem seggfejeztem meg -öztem már bocs. Ezt azért szögezzük le.
  • Valen
    Rjoco irt asszem egy nagyon alap, de relative hasznos XTM leírást, amelyket Tomonor, Rjoco oldalain megtaláltok. Kezdő játékosoknak ajánlani tudom.
  • RJoco
    A legnagyobb gond ott kezdődik, hogy minden újoncnak meg kéne néznie a tapasztaltabbak oldalait.
    Az oldalamon elég szájbarágósan (sokadik végigjátszás után igyekeztem) írtam le a küldit.
    Nehéz tán elolvasni?
    Hibásan írtam?
    Akkor mi a gond?
    Elég sok más is fenn van.
    És a fórumon visszalapozva vagy a lap alján a keresőt használva is megtalálsz sokmindent.
    És angol oldalakon pl.: Egosoft találkozhatsz az OWP teljes kiírásával és akkor azt mondod: Jaj de hülye voltam! (Orbital Weapon Platform)

Minden újoncnak azt tanácsolom, hogy fegye azt a fáradságot, hogy átnézi azok emberek oldalait, akik készítettek a játékhoz!
    Nem hiába csinálták.
    Utána lehet kérdezni, akár az oldalra hivatkozva, hogy ott ők azt olvasták.

Bocs a hosszú írásért!
  • SaGa
    Tök mindegy, mit rövidítenek a betűszavak, ugyanis a játékon belül is csak ezekkel a betűszavakkal találkozol, így ha nem tudod mi az, akkor is tudni fogod,hogy azzal kerültél szembe...

Amúgy meg: az xtm behoz egy új konzorciumot a játékba, ez az OTAS. Nekik van egy küldetéssorozatuk, aminek keretében megtudhatod a központjuk helyét illetve megszerezhetsz egy jó nagy hajót (otas scarab). Nem rögtön kapod meg az infókat, először össze kell fuss egy meghibásodott OTAS hajóval valamelyik Argon szektorban...

Bejön egy "új" faj is, a Sohnen-ek Nekik is van küldetéssorozatuk, aminek keretében megtudhatod az ő szektoruk koordinátáit és szerezhetsz sohnen hajót (ha befejezték végre azt a küldetéssort. A 0.7.3-ban még nem volt teljes).

Az XTM terran szektoraiban lehet kalandozni, kereskedni, növelni a reputációt, ha átjutsz Heretics End-en. Az ott cirkáló terran flotta a játékban fixen bekódolva ellenséges, míg végig nem viszed a fő sztorit (plot), így ezen a mod nem tud változtatni. A terran-okhoz való viszonyodat nem látod a játékon belül, csak a beállításoknál kérdezheted le, amikor kiváncsi vagy rá.

Hajófoglalás: M3 fölötti méretű hajókat nem lehet "claimolni", csak katonákkal elfoglaltatni. Ehhez kell a HCF jól felszerelve.
  • Legend
    Ha itt seggfejek veled, nézz körül máshol. Ha viszont itt akarsz körülnézni, ám nézz körül alaposan, és vedd a fáradtságot hogy visszalapozzál jó sokat. Nemcsak a feltett kérdéseidre kapod meg a választ (többször, rövid intervallumokban ismételve) hanem rengeteg egyéb hasznos ötlettel gazdagodsz. Ezek a -ök már többször átrágták ezeket a kérdéseket, és belefáradtak az ismételgetésekbe. Valen csak a kivétel, aki erősíti a szabályt. Valószínűleg meg fogsz lepődni azon, hogy a kérdéseidet már megválaszolták ezen a fórumon, nem is olyan régen, csak a másik irányban kell keresned. Ezt csupa jóindulatból írom, természetesen. Az igazság az, hogy mindenki fel van paprikázva a TC késése miatt.
  • tomonor
    azért hagytam abba a mondatot mer én se tudtam, te ész...
  • Freddy TNT
    A rövidítésekről annyit hogy OK, hogy ez van használatban de ha megkérdi az ember hogy mi micsoda (OWP,HCF)akkor azért egyértelmű hogy nem tudja mit jelent.