20430
-
Freddy TNT #15149 LX-eket szedem csokorszámra a Cerberus-al. Addig lövöm a fő ágyúkkal amíg leszedem a pajzsot, majd a kissebbek addig lövik míg üres nem lesz.
Xenon hajókban nincs pilóta ? Sosincs szkafander miután kiürül a hajó. -
Freddy TNT #15148 Arow (azaz nyíl) nevű hajóm 1340-el repeszt.(ha jól emlékszem fejből) Pontifex maxumus jahtja mellett volt :) -
tomonor #15147 csak a modok kavarnak be néha, vagy ha letérsz az "útról" (bugos a plot)
Fel patch-elted v2.5-re? -
r4pt0r #15146 igen néha nem árt a reinstall. :D -
raider27 #15145 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...
Ezt a játékot pont annyira imádom mint amennyire utálom mer egy kalapxar... Újratelepítettem és megjavult. -
tomonor #15144 >.< még nem vetted fel a küldit... Menj el Cloudbase Southwest-be, dokkolj be a goner templomba (goner temple), és hívd fel Noah Gaffelt papot (station-contact-noah gaffelt)
De akkor ezekszerint Thomuson már tulvagy... vagy mittomén.
A starburstnél gyorsabb hajó nincs. -
raider27 #15143 Mennyi idő míg megérkezik?
Bejártam a szektort és találtam egy Starburst nevű hajót.(1140 a végsebessége. Van ennél gyorsabb a játékban?) Bedokkoltam a bázisra és kaptam egy üzenetet:
JB, have you been to the Goner Temple? You should warn Noah about that ship as quickly as possible.
Mit is akarnak ezzel? -
tomonor #15142 O_O az a versenyes küldi. Maradj egy kicsit az állomáson, vagy várd meg míg megérkezik Pap Laci (Noah Gaffelt) az állomásra. majd elkezdenek beszélni, még benmaradsz egy kicsit az állomáson és beraknak téged egy M5-ös Pegasus-ba. Ha nem, akkor bugos a játék :S -
raider27 #15141 kis segítség kellene megint..
Thomus-t kellene megtalálni. A bázison beszélni kellene Gabndius III nevű teladival de csak 1 mpercre jelenik meg a monitoron és nem szól semmit. Ehhez a küldetéshez jóba kell lenni a Teladi fajjal?
-
tomonor #15140 És mi az a Fenter? :D -
tomonor #15139 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!What the fuck... -
Háta akkor tévedtem, már rég játszottam vele. De egy Novát leszedek vele!
Meg néhány Falcon-t is!
Sajna a pajzsot nem tudom tuningolni, de XFP-ben 250 felett ment a kicsike.
És ráadásul a Hyperion-on jól mutat, meg hasznos is az N-nek, meg Harrierek ellen!
Mi az a WTF? World Trade Fenter? -
tomonor #15137 Kituningoltad?
Vagy HAX? :P
-
Legend #15136 Valóban 1x25 MJ van a Mamba Raideren. RJoco WTF? -
A mambán 3x25MJ? A kalózszektorban lévő free hajón csak 25MJ van, ezért is nem használtam soha, egy kósza sorozat betalál, és annyi. -
Szerintem a Mamba Raider a legjobb vadász.
Van rajta hátsó turret, meg asszem 3x25MJ pajzs. Nekem a kedvencem. -
Jó költözködést, aztán sérvet ne kapj! :)
Én még maradok egy darabig.
-
tomonor #15132 15 ezer hozzászólás.... szép volt srácok :D -
tomonor #15131 dettó. TC-vel addig várok amíg meg me, tudom venni a polcokról vagy valahonnan megszerzem. Ám már nem maradok ebbe a topikba. Költözés. -
Legend #15130 Valóban nem sok, de ki tud keveredni olyan helyzetekből,amiből egy Nova nem. A kedvencem a Starburst, azzal bármilyen szituból ki lehet jönni sértetlenül, igaz beleszólni nem tud semmibe. -
Vaniliában a xenon LX a legerősebb, de meg lell küzdeni érte, mivel megvenni nem tudod. A buster is jó hajó, élvezetes a harc vele, de egy hátsó turretes vadász (pl.: nova) ellen kicsi az esélye. -
Legend #15128 A Buster. -
klb #15127 Nem is kell temetni!
Én pl. a minap töröltem minden mentésemet, és raktam újra a játékot, ha már kijött az XTM 0.7.4-es illetve azóta már 0.7.5-ös verziója. Jópofa dolog a Tyr, de egymagamban úgy, hogy csak 3db BEMP-t tudtam venni lealázok egy komplett Xenon szektort... Az első párnál még érdekes volt.
Most viszont megen a Buster-el, illetve azóta Starburst-el járom a világot, épp tegnap jött össze az első millám, lassan veszek egy szilikon bányát Ore Belt-be.:)
Ahogy néztem a javítást, lehet végre cyborgokat venni, és lesznek még egyéb érdekességek is.
A TC-vel még várok egy pár hónapot. Addig kiderülnek a gyermekbetegségei, meglesznek a javítások, megíródnak a legfontosabb script-ek, és az is eldől, hogy milyen gépet érdemes hozzá venni, ha már úgyis fejleszteni akarok.
-
hmm ide is egy kérdés :D a reunionba melyik a legjobb vadász? :) ami szerintetek a játékban a legjobb :) -
Legend #15125 Nem kell mindjárt temetni, nem lesz mindenkinek egyből TC-ja, és biztos van mindenkinél egy-egy érdekes mentés... -
antigua #15124 Köszönjük a számtalan segitségeteket, és
sok szerencsét a TC-hez ! -
X2->X3:reunion->X3:terran conflict. A gamer nem vész el csak átalakul!
Három és fél év után újból, új fórumra költözünk. -
tomonor #15122 Pwnt... -
Őőőőőőő...
Tudom... -
tomonor #15120 Dettó.
BBQ, X3:R, hiányozni fogsz.

-
Na hozok egy ásót meg, meg rendelek egy marék földet és elkezdem temetni a topicot.
X3 Terran Conflict-t 
Bye, bye
-
SaGa #15118 Vannak mindenféle trade manager scriptek, talán azok valamelyike tud ilyet. -
Freddy TNT #15117 Hali !
Két kérdésem lenne:
- pl: mamoth-hoz hozzá lehet rendelni (home base) egy mercury-t. Azt meg lehetne oldani hogy a Mercury a mamutból adja el az árút ? Mint egy mobil bázis vagy ilyesmi. Erre volna szükségem mert nagy mennyiségű cuccot halmoztam fel amit messze lehet értékesíteni.
Próbáltam de nem megy....lehetséges egyáltalán?
-Hány Donald kacsa kell egy Mass driver összeragasztásához ?
-
SaGa #15116 Az XTM nem a bónus pack. Az egy külön csomag, letölthető az ego-tól... -
Sajna én az XFP után elvesztettem ezt a move to coordinate parancsot. Pedig fenn van a bonus pack (XTM). Szerintem külön script kell hozzá. -
SaGa #15114 A koordinátákat méterben adják meg, azaz 6.491, -13,106, -53,149 amit keresel. A térképen km-ben vannak az adatok.
Ha a hajó move to coordinate parancsát használod (asszem Cycrow script, de mintha benne lenne a bonuspackban is), akkor szintén méterben kell megadni, amikor a térképen toligálod a kurzort, akkor meg km-ben. -
AZ INSERT-l tudsz a rendszer térkép felül és oldalnézeti megjelenítése között váltani.
Felülnézetben: X és Z tengely. X a kelet-nyugat, míg a Z észak-dél.
Oldal nézetben: X és Y tengely. X a kelet-nyugat, míg a Y fent-lent.
-
Freddy TNT #15112 Az ötelted bevált ! Találtam egy tök ismeretlen hajót. Elég furán néz ki.
-
Freddy TNT #15111 Ezt eddig csak állomásokhoz meg hajókhoz használtam. Már mint hogy oda menjen.
Kössz ! -
Igen, a hajó navigációs menüjében a "move to position"-menüpontba belépve a numerikus billentyűzettel tudod beállítani, és az Y kordináta beállításához használd az insert billetyűt ezzel váltogathatod a nézeteket, ha beállítottad a pontos kordinátát csak enter, és a hajó már megy is, a kordinátához érve pedig megáll.