20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Freddy TNT
    Megesik na :D Fáradt vagyok már...
  • tomonor
    lol...
  • Freddy TNT
    Bocs a rossz Smilex-ért. nem ezt akartam beszúrni, hanem vigyorjelet !

Tényleg félrenyúltam, ezer bocs !
  • Freddy TNT
    Hova türelmeskedjek mikor szétlőttem már húszezerszer ?

Na szóval van valami speckó hangja annak hogy áttranszportálja az embereket ? Én 12-t küldtem át. ennyi elég ?
    A transzportálás azonnal vagy csak idővel kezdődik ?

Az elfoglalás mennyi idő ? Úgy értem mennyi ideig kell a pajzsnak lent lennie hogy elfoglalják ?

Kösz ! :)
  • tomonor
    továbbá nem a sima X3 ikonnal kell inditani, hanem amit berakott az X3 könyvtárába, exe-vel...
  • klb
    A kulcsszó: türelem!:)
    Egyébként, ha mégis van pajzsa a kiszemelt hajónak, akkor visszautasítja a parancsot. Ha nem, akkor a transzportálás hangeffektjét kell hallanod, és előbb-utóbb megkezdi a transzportálást. Közben figyelj, hogy nehogy visszatöltődjön az ellenséges hajó pajzsa. (maradj 1km-en belül, ha ion disruptorral vagy felszerelkezve.
  • tomonor
    script editort aktiváltad? a windowsos változata fent van a legfrisebb patch-el?
  • antigua
    Nálam nem működik,de ezt már írtam korábban is! :((
  • tomonor
    mér nem próbálod ki te? :P
  • antigua
    Most akkor működik, vagy nem ?
    Mert egyszer azt írtod " a script nem hibázik" azután meg
    "de nem csinál semmit "
  • Freddy TNT
    Hello mindenki !

vettem egy Otas HCF-et,de nem tudom használni. Vettem bele marine-ket meg felszereltem pár létfontosságú okossággal. Aztán leszedtem a pajzsát a kiszemelt hajónak, majd a HCF Piracy menüjében megadtam a célhajót, aztán bedobta a rakteret, ott kiválasztottam a tengerészgyalogosokat meg megadtam a számukat.

Command accepted és nem történik semmi.

Szóval akkor hogy is kell használni ? Neten kerestem már de itt is a kereső nem sok mindent adott ki.

Előre is köszönöm !
  • Valen
    mint script nem hibázik, az options/control/interface alatt megvan a keybind lehetőség, de csinál semmit :D

még a script editort is beirtam, mert irta, hogy kell hozzá.
  • Legend
    Ezt már éjjel megtaláltam, de be volt ragadva, az Ego oldal. Bíztatónak tűnik, annak ellenére hogy a felhasználók 53%ának nem működik - aztán láttam, hogy még csak 15 ember jelzett vissza...

Este kipróbálom, ha addigra nem jön meg a Terran Conflict.
  • antigua
    Nálad müködik rendesen a script ?
  • Valen
    na megvan.

Innen tölthető le .
  • Valen
    Link, vagy nincs is ilyen script :D
  • antigua
    Na végre lejött, de van egy kis hal a tortán !
    Felraktam,a hotkey is beáll. és még se történik semmi amikor infót
    szeretnék kérni a hajókról ! Maradt az igénytelen kérdőjel !
    Valakinél müködik a script rendessen ? Illetve ez megy vanilia
    alatt is, ugye ? ( Csak halkan jegyzem meg, nem lett volna egyszerűbb
    ha eleve ezt a funkciót is belerakják a progiba ???, jó tudom nem is akarták, hisz ez már valami ezsméletlenűl extra dolog, legalább is az x3
    világban )Na de márt megin felhúztam magam, és rinyába mentem át, bocs !!!
  • Legend
    Most nagyon be van lassulva az Ego oldala.
  • antigua
    Engem is teljessen felcsigázott a tipp !
    Sikerrel jártatok ?
    Én egyenlőre nem találtam még rá.
  • Freddy TNT
    Kössz a tippet srácok, én is keresem :D
  • Legend
    Jaaa? Már keresem is ezerrel.
  • Freddy TNT
    hmmm. ja és bedokkoltam a főhadiszállásukra vele,erre most kaptam meg az üziket hogy gratula meg minden és nekem adják a Scarab-ot. Azért nem pite mi ?
  • Freddy TNT
    Wehehehehehehe ! Tudtátok hogy az otas Crab üres ? Nézegettem az adatlapját és oda volt írva hogy no pilot. Gondoltam rápróbálok és néhány ki-be ugrálás után sikerült Claim-elni

Ha már nem kapok semmit hivatalosan akkor (harmadszor csináltam a küldetést) akkor legalább elfoglalom
  • tomonor
    nem, nemaz. Van egy olyan ami a játékba mutatja ezt. X3 ingame ship models viewer a neve.
  • Legend
    Íme:X3 factory and ships model wiever
    Belassítja a gépet, mert valódi 3D-s képet ad a modellekről számos funkcióval, statokkal ellátva de nem kell megijedni tőle.
    Vigyázat, bekaki veszély!
  • tomonor
    de van, ám bonyolult beüzemelni. (script editor kell hozzá meg X3 modelsviewer, stb) Normál esetben küldenék hozzá linket, ám mivel az ego oldala teljesen be van lassulva+ a fórumi is temp oldalon vannak, amelyekre rá se enged lépni... Na meg a nevére sem emléxem. Tán In-game models viewer.

Oldal is van, ám orosz, és azt se találom perpill. >.<
  • Freddy TNT
    Piszkosul hiányolom, hogy nincs kép a hajókrol. Mármint a játékban. Mondjuk a neten sem láttam...

Nincs valami mod ami berak egy kis képet idétlen kérdőjel nélkül (a shipyardokon) ?
  • RJoco
    Én a Battlestar Galactica-val mentem, úgyhogy az összes hajó befért a hangárba. A Nemesis-szel vontattam és a Galactica fedezett.
  • tomonor
    nincs.
  • tomonor
    AZ oldalamon van egypár térkép, lehet válogatni.
  • Freddy TNT
    Illetve az össze hajót így vittem ki onnan. A jahtot persze vontatni kellett. A cerberus fedezett :D
  • Freddy TNT
    Én vittem Centaur-al egy kis felfedezőt, rajta Jumpdrve-al. Aztán átraktam az egyik hajóra,adtam neki EC-t és kiurasztottam biztonságos szektorba.
    Az arrow-ra nem fér fel jumpdrive, így az a Nemesis-el ugrott ki. (bedokkolva)
  • Freddy TNT
    Az elejét olvastam,de aztán belefáradtam :)
  • Freddy TNT
    Szerintem is jó hajó. Ne azért mondtam.

XTM csillagtérkép nem kell nektek ? Nemrég találtam egyet.
  • BuriP
    Idézem magam.: "Vaniliában a xenon LX a legerősebb". vagyis alapjátékban, ahogy én is játszom: script-ek, és módok nélkül.
  • Legend
    Pontosan erre jó. A legveszélyesebb Xenon szektorokon gond nélkül átsuhan úgy, hogy bármelyik behemótot körberepülheted, megnézni közelebbről (annyira, hogy hallod a másik hajó suhogását - ezt nemigen szokták túlélni a lassabb kollégák)
    A Starburst egy igazi kincs. Nem találkoztam megvehető versenyhajókkal a gameben. Ti?
  • Legend
    Arrow-t nem tudtam venni sehol, visszamentem a Verseny helyszínére, hogy cappoljak egyet - nem jött össze, majd odamentem a HCF-el - ekkor jöttem rá, hogy nem arra való. Kopp. A jacht melletti hajók közül kevés élte túl a visszautat, ágyútölteléknek használtam őket a pirátok ellen, inkább azokkal foglalkozzanak, ne az értékes vontatványommal - ha tudtam volna mit pazarlok...
  • RJoco
    A gyors hajó azért jó, mert könnyebb vele feltérképezni az Univerzumot, meg a rendszereket és sérülés nélkül át lehet vele menni egy ellenséges rendszeren is.
    A sztori után Heretics End-ben nagyon jó haszna van egy ilyen gyors M5-ösnek, hogy átjuss a Föld rendszerekbe.
  • RJoco
    Ezekszerint nem olvastál történelmet.
    A Xenonokat az emberek csinálták, terraformáló gépek lennének. Egy rossz parancs után öntudatra ébredtek és azóta mindenki ellenségei.
    Hát röviden ennyi.
    Ezért nincs bennük pilóta.
  • antigua
    És hová olyan gyorsan ? ( ez lenne az értelmetlen sebesség a fénysebesseg útán ? ) :)