20430
-
antigua #15509 Pontosan, ha rá állítasz egy-egy hajót a beszerzésre, eladásra akkor biztos hogy nem lesznek ellátási, eladási gondjaid .
Egyébként létezik egy elég jó gyárellátó script is a Sation manager !
Előre szólok hogy csak majdnem tökéletes, sajnos néha előfordul hogy lassan követi le az ár változásokat, és üres járat alakul ki !
-
MartinIsti #15508 Talán kissé kezdetleges a kérdés, de hát ez van:
Ti hogyan állítjátok be a hajókat egy új gyárhoz?
Tegyük fel csak EC kell hozzá, és egy terméke van. A legelső szilikonbányámhoz simán hozzáadtam egy Mercury-t, benyomtam neki a Maintain Station utasítást, azóta szorgalmasan és megbízhatóan működik: ha kell EC vesz, ha van kb 200 szilikon, akkor megpróbálja eladni.
Viszont a többi gyáramnál/komplexemnél nem ilyen egyértelműek a dolgok. Pl. a Nostrop Oil gyártó komplexem (van benne egy Flower Farm meg egy Sun Oil Ref.) esetén az egy hajó az EC-beszerzést jól végzi, de a Nostrop Oil-t sokszor nem kezdi el magától árulni (pedig ellenőriztem, hogy a tárolókapacitás 20%-nyi cucc van már benne).
Nem részletezem tovább, gondolom ennyiből már tiszta, hogy mire gondolok.
Inkább tegyek be két hajót egy gyárhoz, és az egyik eladjon, a másik beszerezzen? -
ma is megdobtak 1.5millával 
-
antigua #15506 Nagy mákod van !
Legalább is én 3x próbálkoztam az általad említett tippel és a nagy semmi lett a fizetség. Szerintem teljesen random szerű a lotto,de ha valakinek szintén bejött az, hogy az első számot kell választani akkor írja meg kérem, és én is tovább kisérletezem vele. -
jaj -
tomonor #15504 mekka az északi kapu fele van... -
tomonor #15503 o.o -
MartinIsti #15502 Mit szóltok ahhoz, hogy "messze van mint Boron Mako a Goner Jeruzsálemtől"?
:-P -
MartinIsti #15501 Van olyan script, amivel igen, de alaphelyzetben nem. Pedig én is azt hittem, mert megnéztem a már meglévő SPP-knél nem volt PrimResource-nál semmi, csak Secondary volt a Crystal, de amikor telepítettem az első sajátot, kiderült hogy kell hozzá. -
az spp-cristal nélkül is termel e-cellát? -
a lottózást is olvastam hogy mindíg a legelsö számot kell megjelölni
és 15-perc játék alatt
5millát nyertem már
-
thanks
a térképet sokat segitett
iszonyatosan gyors a starburst esküszöm félek beleülni
-
A Centaur esetében mindenképp. A többi próba-szerencse.
A statokat meg tudod nézni az Xmodels 3D viewerrel. -
MartinIsti #15496 Az MKIII verzió az M6-os hajóknál pontosan mit jelent? Gondolom némileg felturbózott változat, de megéri, hogy másfélszer annyit ráköltsek?
(most jutottam el odáig, hogy végre ilyenek vásárlásán is érdemben gondolkodhatok, mert nemrég kerestem 15 millát egy Mercenary küldetéssel :-P) -
Valamelyik XTM update visszaveszi a pirate shipyardokat, kevesebbet enged. A Syndicate HQ pedig véletlenszerű szektorba kerül mindig - jó keresgélést. (szintén Scrop map - ja bocs: Scorp) -
A starburstnek ott kell lennie, de vaktában nem találod meg.
Felbecsülhetetlen hajó, az enyém még mindig megvan. Koordinátákra nem emléxem, de Scrop map-ja segít. -
és apropó ujratelepités split fire tök üres
az aszeroids meg ijenek kivételével
tegnap mindent ujraraktam
és split fire-ben 2-pirate sindikate aszem HQ
volt benn ez lehet hogy bug? -
és a brustert a versenyzös küldi után lehet megszerezni
mert már a legeleyén meglátogattam a freedom reac
rendszert és sehol senki ha meg megcsinálom a küldit az egyetlen bruster
ami egyhelybe áll abba meg ülnek esetleg valaki koordinátát tud mondani
ahol megtalálható a starbrust ? -
klb #15491 A Bala-GI az Egosoft 2.0 update után már elérhető.
A többi küldetés az XTM-el jön. -
olvastam ezeket a nem sztoryvonalhoz tartozó küldiket
ez a bala-gi mission
meg ez a shoen küldi ez xtm módba van vagy külön scipt ?
-
SaGa #15489 Amikor bedokkolsz és jösz kifele, akkor szólnak utánnad rádión. Vagy ha nem, akkor kerülj a gömb közelébe, amennyire tudsz, de ne szállj le, és használd az Extended Communication parancsot... -
klb #15488 Én nemrég kezdtem új játékot, és be kell valljam, jobban élveztem ismét az elején való kínlódást, mint amikor a Tyr-el legyaláztam egy komplett Xenon szektort. Szóval bátran kezdj újat, amíg meg nem unod a Terran hajók nagy élvezeti értékkel rendelkeznek.:) -
klb #15487 Akkor nálam valami gond van, mert az előző, és a mostani játékomban is dokkoltam a Shonen gömbben, de semmi nem történt.:( -
bentorrents #15486 kösz. ezen már sajnos rég túl vagyok, a sztorit már rég befejeztem, valami bug miatt mégsem látom az új xtm szektorokat és a heretics enden hiába megyek át a mögötte lévő szektorban nincsenek továbbvezető kapuk
a sokadik reinstall után rájöttem, hogy nemártana újrakezdeni a játékot, de az alább is említett okok miatt ez még nem sikerült. némi időzavarban szenvedek
-
#15485 A Goner küldi a Sohnen befejezése után közvetlenül kezdődik, tulajdonképpen annak folytatása. De a Sohnen küldi nem azonos a Sohnen observer misszióval(amikor egy űrben lerobbant hajónak kell mindenféle cuccot vinni, és jutalmul megkapod a Dyson Sphere koordinátáit). Ha dokkolsz a "halálcsillagban", akkor kezdődik a küldetéssorozat. A Goner után pedig elvileg következik a Valhalla misszió...
L -
MartinIsti #15484 Köszi szépen! Pont ilyenre gondoltam, csak nekem tegnap este nem sikerült ezt megtalálni. -
klb #15483 Én is sajnáltam, hogy kivették az Otas HQ-ról a marine vásárlást, de lett helyette egy csomó gyár, amik termelnek is, sőt ha nincs cyborg, vagy marine, ott vannak a Telardi war droidok. Ha meglesz a HQ ráállítok egy teherhajót a folyamatos beszerzésre, és tuti lesz mindig valami felhasználható egység.:)
Arról még mindig nincs infóm, hogy a cyborg valóban jobb-e mint a marine, vagy csak egyszerűen drágább.
http://www.thexuniverse.com/forum/showthread.php?t=13109
Heretics End-en nem is fogsz simán keresztülrepülni, mert leszednek a Terran hajók. Kell egy gyors hajó, amivel el tudsz iszkolni az északi kapuig. Ha egyszer már bent vagy a Terran szektorokban mindig be tudsz ugrálni majd. -
Itt találsz XTM küldetésekről felsololást. -
bentorrents #15481 hmm, ez elgondolkodtató, lehet hogy mégis frissítek, az a kár hogy az egész játékom egy nagy bug,a storyt már rég végigtoltam, mégsem enged be az új xtm szektorokba pl. föld és trsai. csakhogy annyi időt toltam bele, hogy nincsen kedvem újra kezdeni az egészet!
mindenesetre kösz az infót LÖLÖ! -
tomonor #15480 pfff, www.thexuniverse.com -on nézz körül a fórumban, ott minden le van írva, ám így hirtelen asszem 7. -
MartinIsti #15479 És hány ilyen külön küldetésszál van? -
tomonor #15478 bala gi az nem XTM-es, amúgy. Asszem a többi a BBS-en van (legalábbis a Leviathan-os ott van.) -
MartinIsti #15477 A Goner sorozatot hogyan lehet elkezdeni? A Sohnent meg a Bala Gi-t sikerült eddig a sima történetvonaltól függetlenül megtalálnom.
Ezeken kívül mik vannak még? -
az ujratelepités megoldhatja a custom hajók problémáját ? -
mekkora flash lessz rouger youngal és f-302-el irtani a népet
pusz még Atlantis óóóóóóó -
#15474 Viszont azt a bug-ot is kiszedték, hogy nem termelnek a cyborg/marine gyárak. 0.7.5-ben a gyárak működnek, sőt, újabbakat is tettek be. -
#15473 Köszi! Igazából a lényeges kérdés az lenne, hogy a Goner küldetéssorozat befejezése után elindul-e a Valhalla misszió... Már megvan az Aran, de az egyeduralomhoz szeretném megszerezni a Valhallát
-
antigua #15472 Roger Yong, USS Saratoga de szép hajók vagytok ! 
Ráadásúl a Saratoga cockpitje is valami fantasztikussan jól néz ki ! -
bentorrents #15471 igen, de mivel azt hallottam, hogy kiszedték a kellemes "marine" bugot, amivel gyorsan megszálló erőkhöz tudok jutni az OTAS bázison, egy darabig még nem akarok frissíteni: még nem játszottam ki magamat a HCF-el
-
antigua #15470 Mákod van Ponix lord itt a link, ( ez gyors volt ):
http://www.xpluginmanager.co.uk/ships/