20430
-
tomonor #15629 vagyis nem sok ám meglepetésszerüen küld egy üzit a teladi hogy övvé a hajóó, add át neki vagy meghaaszz -
tomonor #15628 jaja de még mennyi -
A Repair Kit 94.500-at ér, ha jól emlékszem. Bármelyik állomáson fellelhető, véletlenszerűen adja be a BBS-eken. Ha nem a legújabb patch van fenn, akár minden játékbetöltésnél vagy dokkolásnál is változhat a BBS üzi. Ha a legújabb, akkor a Kitek még jódarabig ott maradnak.
Én így kerestem vagyonom legnagyobb felét.
Volt, hogy csak ArgonPrime-ban repkedtem állomásról állomásra, keresve az ajánlatot. -
Csak kösd a vonósugárra és autómatapilótával menj át a kapun. A túloldalon várj türelmesen és jönni fog a jacht is.
Viszont a kapu túloldalán meglepi lesz, ha odafelé nem vetted észre őket. -
egyépként sorry tomonor ezek szerint elnéztem..... -
sajnos a zepharom megsérült az elfogás közbe (hull 17%)
hát jó go shipyard 1% egy L-es mercury áráért javít majdem rámenne 44milla úgyhogy maradok a hull repair kitnél...
ja egyépként a kezdöbbeknek ajánlom(xtm) vegyenek mercuryt
és go elenas fortune ott elméletileg kell lennie mercenary srapyard-nak
ott szerintem a legnagyobb az esély hull repair kiteket venni vedd meg tedd a mercuryba és a mennyiségtöl függöen(én 89 eladása után olyan 10 millát kaptam)kapsz sok kp. -
ööm hogy ráncigáljam át a palanid pontifex maximus yach-át a kapun ? -
Fent -
tomonor #15621 hmmm sector takeover fent volt közbe? -
És mennyi az az idő?
Mert elég sok ilyen csapatot kinyírtam.
Volt már köztük több J, K, P, miegyéb, de szektorfoglalással nem találkoztam. -
tomonor #15619 benézted. a 2.0 patch-től érhető el. És növeld a repudat a paranidoknál és spliteknél, mert kell a bala gi missziókhoz.
Az XTM 0.7.5-ös verzióba már újraaktiválták a sohnen hajók elfoglalási lehetőségét.
@Rjoco: Azért kell felrakni a Race Responce scriptet, ugyanis ha érzékeli a script hogy sok az ellenség egy szektorban, akkor a szektor fajának közelben léve cap. hajóit oda ugrasztja hogy kiirtsa őket. És igen, foglalnak is egy idő után. -
2 kérdés...
1.olvastam hogy a 2.0-ás javítás untán már nem elérhetö a bala gi keresömissió be kaptam egy üzi tegnap hogy növeljem a reput a paranidoknál és a spliteknél mert va egy fontos bala gi-s missió
ez vajon mi a fene lehet?
2.olvastam hogy sohen hajót nem lehet elfoglalni én nem használok csítet és véres harc árán de elfoglaltam egy zhepairt ami a szotrymódban föltűnt ahol a gömb van (sohen) ott van 2 korvett 2 m1-es meg pár vadász nekiestem hcf-el az egyik korvettnek addig a kíséröim lefoglalták az m1-eseket meg a vadászokat én ugyibár meghámoztam a siheldjét aztán irány át a sok marine....
a hajó az egyém bedokkoltattam a hcf-be aztán irány haza....
mostmár csak aztaz ismeretlen m6-ost akarom elfoglalni a spilt sectorból nyíló unknown rendszerben (ez is sohen ship)
bár ez nem bisztos hogy menni fog...... -
Nálam nem foglaltak, csak egyszerűen kiírtották.
Bennvolt egy K, vagy J, meg sok kicsi - N,M,L - aztán végigtarolták a szektort, minden állomást szétlőttek, ha nem állítottam meg őket.
Ja és az alapbeállításaival mentem.
Szal vigyázz vele! -
tomonor #15616 ám extrém fokozaton szektorokat foglalnak. ugyanígy a xenonok is -
tomonor #15615 mediumon próbáltam és egyszer egy szektorba ahol voltam bespawnolt egy khaak M1 és M2-est és 3 nmagy clustert. -
tomonor #15614 vannak nehézségi fokozatai -
az inproved kha'ak script
mennyire ,,veszélyes"
mert még nincs túl nagy flottám
és a sok kha'ak hajót nem díjazom.... -
tomonor #15612 XTM+race responce fleets+improved kha'ak+improved xenon. Ezekre a scriptekre keressél rá, ám vigyázz, ezeknek egyidejű futtatásához már kell egy vas, ugyanis gyakoriak lesznek a csaták. -
A fórumon sokminden már le van írva vagy százszor. Kicsit nézelődj visszafelé és ráakadsz a scriptekre.
Mod-ból rengeteg van és talán nincs olyan, ami ne tartalmazna plusz szektorokat.
Sokak által dícsért mod az XTM.
Néhányunk oldalán találsz leírásokat, azokban benne van a használatuk, telepítésük is általában.
Sok sikert! -
lalinov #15610 HEllósztok nekem a sima X+ reunion van meg. mit csináljak ahhoz ha én azt akarom hogy legyne benne sok xenon sok khaak több szektor legyen és elgyen M7 ??? valaki leírná hogy amit szeretnék ahhoz milyen modok scriptek kellenek??? és hogy ezeket h rakjam fel ??( ha nem a sima telepítem és minden jól megy) -
Na, akkor: TC gépigénye (min) egymagos 2GHZ - 1GB ram - 256MBos PixelShader 1.1-es vidkari
(ajánlott) C2D 2.5 GHZ - 256MBos PS3.0-ás vidkari - 3GB RAM
és persze 10GB HDD
De ezt a minimumot úgy vedd, hogy bizonyos szektorokban (Seizwell, Home of Light etc.) az egyetemi diavetítés szintje alá süllyed az FPS. De ha ezeket kerülöd, akkor nagy gond nem lehet+a nagy csatákat. Talán az egy DELL 1525 vagy mi az elvinné már min-on.
RJoco: Nálam meg pont az X2 überel mindent ^^ loptopra is csak azért tettem fel csak tesztelni az R-t, mert azon a 2-t nyomom párhuzamosan :D de lásd a #15606-ot :) -
tomonor #15608 o_O jah -
neked a pap ¢^^^^^^^¢^·°²^^`^ÿ^·^~^^.^^´^ÿ^ÿ^`^^ -
tomonor #15606 kinek a pap, kinek a papné (á la vitéz) -
Nemcsoda.
Ekkora videokarihoz nagyobb proci és több ram dukál.
Nekem azért kiegyensúlyozattabb gépem van.
Az X3 meg valsz amúgy sem fut el a laptopomon, még nem próbáltam.
X2-t meg feladtam. Nekem nagyon nem jön be. X3 Forever! -
tomonor #15604 kérdezd vitézt, neki is laptopja van.
Ám az én konfigomon (1.6GHz CPU, 769mb RAM, 7600 GS GPU) kimondom: NEM futott a játék, csak max 10 fps-el. Max, ami azt jelenti, hogy kb 3-4 fps volt a játékmenet a demóban, 0 fps a csatás résznél. -
Én mást hallottam, de majd karácsonykor sikerül talán meglesnem az asztalin. -
tomonor #15602 nem fog elfutni. A TC-hez rettenetesen nagy gépigény kell. Minimumhoz egy ilyen konfig kell:
CPU 3GHz
nvidia 7900-tól felfele a vidi karik
1 giga ram a minimum de semmit nem érsz vele.
Ott a másik fórumon próbállgatták a benchmarkot és max 120 fps-t értek el vele pár másodpercig a legeslegerősebb gépek, szal...
Apropó, hess vissza az X3-TC fórumra és töltsd le a Rolling Demót, lalinov ha meg akarod nézni hogy teljesítene.
És igen, teljesen külön játék. A baj az hogy csak Steamen lehet normálisan megszerezni. -
A TC egy teljesen külön játék, ami ráadásúl csak DL DVD-n fér el.
A Reunion-hoz az XTM mod van, ami Terran rendszereket ad, meg rengeteg új hajót, küldiket. (Persze van még egy csomó másik mod is.)
Sztem, ha a Reunion elfutott a laptopodon, akkor a TC is elfog.
De erről már a TC fórumán érdeklődj, ami szintén itt van az SG-n. -
lalinov #15600 Helló .. szoval ha jól értelek a Terran conflict 1 teljesen külön játék ?? mármint semmi köze a x3 reunionhoz ami nekem van ... nem csak kieg meg patch egyéb kütyü hanem mintha más játékkal játszanék? azt akarom ezzel kérdezni h nem egymásra épülnek tehát nem úgy van h felrakom ezt aztán tom csak a kövit ...
ja és mi a gépigénye kb mert laptopon akarnék játszani vele hátha menne ha nem akkor marad az aszatali számítógép -
tomonor #15599 improved khaak, improved xenon scriptek, egosoft fórumain megtalálod
ha a X3-TC-vel szeretnél játszani, akkor meg kell venned és jácchacc is ^^
Ám bővebb infó itt: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1204839032 -
lalinov #15598 Hellósztok lehet 1 kérdésem???
Nekem emgvan a sima X3 union asszem 2.0 de nem értek ehhez nem is ez a lényeg hanem h ahhoz ha a terran conflictal akarok játsazni ahhoz miket kell felrakni miylen sorrendben???
a másik meg h ehhez van e olyan mod h minél több az ellen (főleg khaak meg xenon)
-
tomonor #15597 igen tuti, most igy visszagondolva. Nem tudtam melyik játékrésznél tartasz >.< -
gaben9000 #15596 Ez tuti?? Mert akkor jó... Szal végignéztem az üzeneteimet... és nem írta hogy bármeik halyóm megtámadott volna bárkit.... -
SaGa #15595 Nyugi, a sztori része... -
Egészen a bányavásárlós küldiig Paranid Prime-ban ellenségesek lesznek.
Csak külső szektoraikba tudsz lelövés veszélye nélkül bemenni.
Most kapcsolok, Thuruk's Pride Split rendszer... -
tomonor #15593 az nem elnök hanem a szektor kapitális hajó kapitánya xD -
gaben9000 #15592 Nem raktam bele pluszba szkriptet vagy ilyesmit. Szal csak az van amit az x3_bonus_package_3.1.07 felrakott. De abban nincs ilyen. Amúgy a többi nem ellenséges halyó között is van katonai paranid halyó... Szal nem értem... De mos elugrottam Paranid Prime-ba. És ott rögtön elkezdett beszélni az elnök hogy húzzak a francba. De az az elnök lesz később a sztoriba is... Aki akkor is elngem támad meg ilyen amikor majd szkennelnem kell az állomásokat. -
tomonor #15591 1 kérdés: nem használtad a bribe-a-pilot scritpet?
a másik meg hogy akik kékek azok általában civilek. -
Esetleg egy nagyobb flotta részei akiknek a bögyükben vagy és más flotta nem haragszik rád.
Ha lelövöd az Argon One egyik kis vadászát, akkor a One is haragudni fog rád a többi vadásszal együtt. De más hajók nem feltétlen.