20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • gaben9000
    Na neeeeeee........
    Hát ilyet se láttam még a játékban....
    Egy paranid szektorban jártam ahol láttam, hogy a távolban egy paranid cstahajó lő valamit... Mondom szuper.. biztos kalózok.. Besegítek és kapom a hálálkodást a paranidoktól....
    Odamentem és láttam hogy egy Argon kereskedőhalyót lő..... Szkenneltem de semmi illegális..... Feltárcsázom a csatahalyó kapitályát és látom hogy a beszélgetés menü alján ott van hogy bocsánatot kérek... meg hogy a fegyvereim meghibásodtak....
    Szal akkor most végülis nekem kell pesztrálnom az argon halyókat mert hülyék? :V
  • tomonor
    melyik hajót vedd kereskedésre: a legalkalmasabb és leggyorsabb egyben a mezei Argon Mercury L-es felszereltséggel. A Mercury Super Freighter igen sokmindent el bír cipelni, ám 40 ms-ével elég lassúcska...
  • SaGa
    A hajók tulajdonságainál látható, hogy melyik laser pozícióba milyen fegyver szerelhető. A kezdő Busterre úgy 4 féle.

Egyébként van egy kereskedő hajód is, ha az alap kezdést válaszottad, ott kóvályog Argon Prime-ban valahol.

Ahhoz, hogy "magától" kereskedjen, kell még pár kiegészítő rá (Trading software 1-2-3, trading system extension, best buy locator, best sell locator, az összes pajzs, ami a hajónak kell, meg fel kell bővíteni maximumra a rakteret, felvinni a motort és a fordulékonyságot maximumra. Összetett játék...
  • Vertigo1982
    Hy all! Nemrég kezdtem el a játékot... Rendesen odaszögezet a géphez:)... Király nagyon, de ha valaki segítene nekem abban hogy milyen hajót kellene vennem kereskedésre (ami tényleg jó) azt megköszönném. A másik az hogy vettem a busteremre 1 fegyvert de nem tudom feltenni sehogy sem pedig lenne hely neki... előre is thx...
  • tomonor
    nem, a legutolsó felnyitható kezdés az.
  • gaben9000
    Persze.... Megértem... Nekem is most van az egyetemen a pótlási hét.... Meg majd ezután a vizsgaidőszak.... Szal én is be vagyok táblázva :S
  • antigua
    Szia !
    Még egy kis türelmedet kérném, sajnos sok a túlóra így év végén !
  • Phoenix lord
    tudom hogy a khaak kezdés nehéz de egy szál m3+ hajóval nemsokmindent lehet kezdeni...
  • Phoenix lord
    csomó unknown cuccot lehet vásárolni,lehetne ha lenne.
    ezek terran cuccok?

ígymár megfelel?
  • Phoenix lord
    én manticorban találtam (ha jól írtam le) és van egy csomó ismeretlen cucc az egyik ára amiből van az állomáson 1db 1 millánál is többe kerül
    (gondolom ez gamma empc)
  • RJoco
    Hol található ez a Kha'ak kezdés?
    Az XTM legújabb patchében van?
  • tomonor
    olvastam az thexuniverse.com-on hogy kik hogy csinálták a khaak kezdést... először is a repu elérése a lényeg... utánna scriptek is kellenek a túlélésért, elsősorban kalózokkal kell barátkozni, stb stb...
  • Vitez77
    "gy csomó unknown cuccot lehet vásárolni lehetne benne ha lenne ezek terran cuccok?"
    lenni magyar?
    A Khaak kezdésnek meg az a lényege, hogy tudd meg milyen egy Khaak bőrében lenni. Meg persze maga a túlélés, önmagad letesztelése.
  • tomonor
    én tudok egy ilyet, Black hole sun-ba van 3 aszteroida mögött, ám semmi unknown nincs benne csak túlélési cuccok...
  • Phoenix lord
    Találkozott már valaki Federal Argon instalionnal?
    egy csomó unknown cuccot lehet vásárolni lehetne benne ha lenne ezek terran cuccok?
    nincs véletlenül ojan scipt amiben nem csak sebesség és irányíthatóságtuningot lehet kapni (a maxon felül)hanem cargo bay bövítést?
    a khaak survivor kezdésnek mi a lényege mi a cél? lévén mindenki enemy a khaakoknál meg semmit nem lehet venni...
  • RJoco
    Ez van a Galacticanal is. Viszont, ha pont középre lövök, akkor mndegyik tüzel. Sajna van nekik egy holtterük, ahova már nem tudnak lőni.
  • RJoco
    Ha a Hyperion-ra gondolsz, ahhoz 22 óra kell. Ennyi az összerakási ideje is.
    Érdemes leszedni minden leszedhetőt a hajóról (fegyver, pajzs), mert az elveszik. A szoftverek úgyszintén.
    A hajó, amit gyártatsz majd vele, alap lesz és mindent fel kell rajta tuningolni EQ-ban.
    Ja és a szétszedett hajót nem látod többé!
  • gaben9000
    Már nem emlékszek érte hogy honnan töltöttem le őket. De most kipróbáltam hogy az egyik hajóra (asszem valameik Pegazus kiadásra) minden fegyvere helyére raktam Beta Impulse Ray Emitter-t És elkezdtem lőni a semmibe... És ezen a halyón jobb meg a baloldali fegyverek nem mentek.... Meg furi volt mert a halyó "hasán" a jobboldali fegyvereknek csak a fele lőtt.... a másikfele meg nem... Szal nem értem..
  • gaben9000
    Elküldtem őket egy RAR-ba csomagolva....
    És mégegyszer köszi.
  • Phoenix lord
    ááá kössz betettem a maximus paranidia hajóját és rámentem erre csodálkoztam is hogy kiirta hogy ship destroyed egyépként 22-perc kell a szétszedésére
  • tomonor
    van egy olyan menüpont a manage stationben hogy reverse engineer. Midnen dokkolt hajót betesz a listába, kivéve a prototípusokat. (pl Hyperion)
  • Phoenix lord
    HQ-ban meik parancsot kell kiadni a gyárnak hogy szétszedje a hajót aztán megkapjam a blueprintjét?
  • antigua
    Amaro oldaláról szedted le a hajókat ?
  • tomonor
    természetesen ha magadnak megpróbálod az addig nem bűn amíg másnak is átküldöd. Mondjuk nemtudom, ám szerintem biztos lesz valami kompatibilitási probléma, biztos gondoltak erre az egósok.
  • tomonor
    már ego fórumain persze meglett ez kérdezve és azt hiszem Cycrow írta hogy Trademark-al vannak ellátva az X3-TC hajói.
  • RJoco
    Az innen leszedhető hajóknak jóknak kell lenniük.
    Én is többnyire innen szedtem őket. Nameg Amaro oldaláról az elsőket.
    Azoknak is jóknak kell lenniük.
    Próbáld ki ezeket.
  • antigua
    Küld át öket, átnézem !
    [email protected]

Ui:( Légy egy kicsit türelemmel majd, mert hétvégén nem leszek itthon ! )
  • gaben9000
    Megnéztem a ShipCreatorban amit írtál. De hogy őszinte legyek nem nagyon vágom így ránézésre hogy mi mi lenne. Ha nagyon szépen megkérnélek akkor 3 darab halyón meg bírnád nekem csinálni azt hogy rendesen működjenek a fegyverek??
  • NONPLUSZULTRA
    Mivanmivanmivan??? Mi az, hogy illegális? TM Egos gémgől rakod át ugyanolyan TM gémbe. Battlestart hogy lehet berakni legálisan, amikor az más TM?
  • antigua
    Nos én az eredeti hajót nem használtam, mert amikor betöltöttem a sip creatorba és megláttam milyen ( eltulzott ) tűzerővel, pajzsal rendekezik egyből átbuheráltam. Az én átszerkesztett BSP, BSG-nek kb. 20% nagyobb csak a tűzereje és a pajzsa mint egy Titánnak ! Ha érdekel elküldöm .
  • gaben9000
    Én az x3 ship creator 2.0-át használom. (a halyó beállításainak a megnyitására. De nembagyon értem hogy mi lehet benne a rosz beállítás. Ha beállítja az ember akkor utánna el lehet menteni a halyót... Szal... azt ami Neked jól működik azt el tudnád valahogy üldeni vagy ilyesmi??
    Én nem állítottam semmit a halyón.. Letöltöttem és beletettem a játékba (X - Plugin Manager - Installer 2.12-rel).
    El tudnád mondani hogy mit hogy kell állítani ahhoz hogy jól működjenek a tornyok?

Előre is köszi!
  • antigua
    Most olvasom csak hogy az oldalsók vannak rendben a többi nem.
    Gondolom előre raktad az ágyúkat, akkor viszont a Guns beállítás lehet rossz. A Guns/ Primary body helyesen van beállítva ? ( én itt toltam el egyszer )
  • antigua
    A BSGalactica és BSPegassus biztos hogy nem bugo ! Én is használtam őket !
    Biztos hogy jól szerelted fel a hajódat ?
    Nem elég ám csak a fegyvereket felrakni, arra is figyelni kell ( beállítani ) hogy melyik fegyver melyik hekyről lőhessen !!!
    ( vagy is : a turets/add turent és a cockpi/standard-ot megfelelően kell beálítani ! )

• tomonor
    bugos a hajó
  • tomonor
    illegális.
  • gaben9000
    Csak a sima X3 van fent.... felpeccselve 2.5-ig.... Meg az x3_bonus_package_3.1.07. Ennyi... Semmi szkriptet vagy ijesmit nem raktam fel... Meg az XTM-et sem használtam még.
  • RJoco
    Hallottam már ilyenről, asszem a megoldás, hogy más verziót raktak fel. De az is lehet, hogy valami bug.
    Mentett állást töltesz be?
    Vagy új játékot kezdesz. (Bár akkor még nem tudsz ekkora hajót venni.)
    Milyen modok vannak fenn?
    XTM-mel nem egyszerű a helyzet, főleg, ha van Ashley's Fab-od id fenn.

Azt még megpróbálhatod, hogy a ShipCreatorral beleszerkesztesz a hajó fegyverzetébe. Ahol a turretek vannak, ott tudod beállítani, hogy milyen fegyver menjen fel rá. (Több helyen is lehet, ki kell kísérletezni)
  • RJoco
    ShipCreatorral elvileg ki lehet szedni a cat, meg dat fájlokból a hajókat és el lehet menteni külön. (Még nem próbáltam a gyakorlatban, csak nézelődtem e területen.)
    ShipInstallerrel meg be lehet bakolni őket.
  • NONPLUSZULTRA
    Ez a hajóberakás eddig nem érdekelt, nem is próbáltam, de most nekem is lenne ezzel kapcsolatban egy kérdésem: hogyan lehet(ne) Terran Conflict-os hajókat berakni Reunionba??? Mert a TC nem jön be, de néhány modell nagyon jó lett.
  • gaben9000
    Hlai....
    Am.... vam egy kis gondom...
    Megpróbáltam belerakni az X3-ba új hajóka. Battlestar: Galactica, Pegassus Valkyre. Tök jól belerakta a progi meg minden.. Megtaláltam azt is hogy hogy tudom szerkeszteni a halyókat (Pl.: hogy mijen fegyvereket lehessen rárakni). De nem módosítottam semmin. Elvileg minden fegyvetr rá lehetne rakni (kivéve a lézertorony fegyverét). A játékban már vettem fegyvereket De mikor felpakoltam a halyókra a cuccokat bizonyos helyeken nem működtek a fegyverek (a halyók felső, alsó, hátulsó, elülső fegyverei nem.....de az oldalsók pedig igen)

Kipróbáltam hogy ugyanabból a halyóból egy másik verziószámút raktam fel az újabb helyett... De semmi...
    Szal... Tudna valaki segíteni??
    Előre is köszönöm.