20430
-
Hát, ha a script jól van fenn (én még nem tudtam rosszul felrakni), akkor pedig valahol lennie kell.
A kiteket nem mindig adja be az elején. Van amikor kétszer is körberepülöm Argon Prime összes állomását, mire akad egy adag.
Rakd fel a Scorp map-ot, az megmutatja, hol van a Technology. -
NmJ #15828
jólhangzik
-
SaGa #15827 Többnyire bbs-ekben szoktam venni hull repair kitet. Véletlenszerű, hogy hol. A most újrarakott, xfp-s kezdésben már kétszer is ajánlottak fel, cak épp nincs rá pénzem. Az "Enemy of State" kezdés kissé nehézzé teszi az életet. gyakorlatilag csak a kalózok és a teladik nem ellenségesek, de a kalóz szektorokban is csak a Pirate Base-kre tudok leszálni, az egyéb állomások elhajtanak.
Próbáltam a spliteknél boronokra vadászni, ez általában beválik. Nos itt is egyből egyet ugrott a repum fölfele (még így is minuszban van erősen), de az adott szektor összes állomása elpirult, plusz kaptam egy komplett szektorvédelmi flottát a nyakamba...
Kínomban megkerestem a Starburstot és nekiláttam felderíteni az univerzumot. Útban a Föld felé eltalált egy kósza Khaak romboló...
-
NmJ #15826 hello
bejártam már szinte az össes boron szektort ahol van EQ sehol semmi, nézegetem 1 ideje a bbs eket azokon se láttam még egyetlen kitet se a hajójavítóhoz.
Az csak az után lenne kapható ha végre megtaláltam a hullrepair tecnologiát??
Ez abiszbasz már szinte becsületbeli ügyemmé lett....
köszi -
Jaaa félreértettem
.
Egyszer nekem is le kellene vennem az XTM-es szemellenzőt. -
SaGa #15824 A régi New Horizons térképre nem emlékszem. Az, hogy a mostani és az alapjáték között mi az eltérés, azt tudom, csak azt nem, hogy a korábbi NH (4.2) és a mostani (5.0) között hol az eltérés, melyik az a 12 új szektor... -
A régi térképet vissza lehet állítani/meg lehet nézni A Scrop mapban (feltéve, hogy van rá igény). Csak nem a log filedet kell megadni neki hanem defaultot. -
SaGa #15822 De. Csak már a régi térképre nem emlékszem... -
tomonor #15821 nos vanna kaz univerzumba, fixen elhelyezett lakatlan hajók, neked csak annyit kell észrevenned hogy nem mozog, és akkor már gyanakodhatsz, ám van egy másik jól bevált módszer: böngészd a szektor térképet, és ha csak a hajó nevét látod bármilyen adds nélkül (pl faj, job) tehát pl annyit mutat hogy "Falcon" belenézel a tulajdonságaiba és ha ott is kiírja hogy No Pilot, akkor közel repülsz hozzá asztronauta pólóban (:D) i gombot megnyomod és Claim. A tied. -
sztamas65 #15820 Van program,és oldal is ami megmutatja az elhagyott hajókat. Bár ha azt akarod hogy ép legyen kicsit áldoznod kell rá. Ja és ha ügyes vagy+van 1 kis szerencséd ki tudod ugrasztani az ellenséges hajóból a pilótát. -
Daniel928 #15819 Köszönöm a válaszokat! Végre egy fórum ahol válaszolnak :) ! Szal van esély találni üres hajókat? jelzi valami vagy azokat csak szerencse által lehet megtalálni? -
tomonor #15818 aminek hangzik... összegyűjti az adott szektorban lévő asztronautákat. -
Scorp térképével nem kompatibilis? -
sztamas65 #15816 Köszi a választ!
Még egy kérdés. Mire való a collect astronauts parancs? -
tomonor #15815 neked kell majd egy TL-el elvinned ahova akarod. Én személyszerint Cloudbase SouthEast-be tettem, az üres északnyugati részre. -
sztamas65 #15814 Sziasztok!
A bala gi küldetés vége felé járok. Már csak a trading akármit kell megvennem (még 10 milka kell hozzá). Ha majd megkapom a HQ-t, akkor én választom ki hogy hova tegyem, vagy a gép rakja le valahová? Ha én döntöm el, akkor szerintetek hova érdemes?
-
SaGa #15813 Pedig vannak új szektorok. A 12 a 4.2-höz képest új, de az alapjátékhoz képest vagy 90 új van. Valamivel több, mint az XTM-ben. Azt most meg nem mondom, hogy melyek az úak a korábbi verzióhoz képest, de talán letölthető még a korábbi térkép...
A terran fegyverek infóit megvenni csak akkor érdemes, ha túl vagy a fő sztorin és haver vagy a terranokkal. AZ nem az xfp, hanem az alapjáték része... -
antigua #15812 Valaki használja az XFP 5.0 modot ?
Azért kérdezem, mert a leírásában az szerepel hogy 12 új szektort tartalmaz, de én eddig egyetlen egy új szektorral sem találkoztam.
Talán a BBS üzenetekben lehet rájuk akadni ? Másik kérdésem a köv.
BBS üzenetben szereplő új Terra fegyver infót megvettem de sehol se tudom megnézni, hol lehet az ilyen megvásárolt infókat megnézni ?
( Pilóata, státusz infóban nem szerepel ) -
Alant irtam, mit csinálj.
Amúgy a scriptek mennek egymással.
Volt már nálam is, hogy az elején csak Menelaus' Paradise-ban tudtam venni. Az meg az Univerzum túloldala. -
Persze!
Ne manőverezz túl közel semmihez. Főleg ne SETA-val, mert abból mindig robbanás a vége. -
Daniel928 #15809 bakker kereskedek mercuryval és az alap bustert magamra állitottam hogy kövessen nagyba manőverezgetek egy űrállomáson át erre hallok egy robbanást, visszamegyek, dockolok és nincs sehol a buster...kilehet az ilyet védeni? -
NmJ #15808 megint én...
Vlamait lehet nem csinálok jól vagy valami még mindig hiányzik...
Összegzem h mivel szenvedek
Alap x3 reunion
1.0-2.5 ig javítócsomag
bonus pack 3.1.07
meg feltettem valami script installert amivel elvileg betettem a hajó javító scriptet a játékba...
röpködök össze vissz a de eddig semmi
szakértsetek már ide nekem 1 kicsit hogy ezek működőképesek egyáltalán így együtt? kell e még valami?
meg hogy hogyan is kéne használni ezt a script managert vagy mit ..
mondom a cél a hajójavító cucc megszerzése lenne -
Nincs.
De Scorp mapja segíthet.
Amúgy késöbb elvileg lesz mindenhol, minnél több lesz a játékidőd. -
NmJ #15806 Halad az ügyem a regisztrálás azért nem ment eddig mert nagybetüvel kellett beírni azokataz ellenőrző betüket. Hajójavításhoz való cuccot még mindig nem találtam de némi változást azért látok a menükben, 
szóval asszem csak idő kérdése...
vagy nem?? Gondolom ez sincs minden Boron EQ-ban...
-
Jah, hát én is erre gondoltam, ezért is vártam olyantól választ, aki tudja is, mert játszik is vele.
Találgatni én is tudok. -
tomonor #15804 sector takeoverrel bármikor elfoglalható o.o csak ha valamilyen XTM-es küldi dolog hozzátartozik, nehogy meglepődj ha átírják másnak... -
tomonor #15803 Az oldalamon nincs feltöltve a bonus pack, ám kalóz se vagyok hogy serialokat kérjek xD Egyszerüen menyj fel az egosoft.com-ra, és ott regisztrálj, már nem szükséges serialt megadni ahhoz hogy elérd a bonus tartalmakat. ;) -
tomonor #15802 Nicsak egy elveszett lélek :D
X3 Terran Conflict SG topic erre! -
NmJ #15801 üdv
voltam az oldalon ha minden igaz regisztrálni kéne... mindenképen meg kell adni a játék serial kódját ?? (mert az nekem nincs)
Máshonnan nem lehet leszedni azt a bonus packot?? -
Asszem a te üzenetedre válaszoltam.
Megj.: Az üzenet alján apró fekete betűkkel írja, hogy kinek ment a válasz. Ha ráklikkelsz, akkor még csak vissza sem kell keresned a hsz-t. -
kalmi #15799 nekem szolt vagy másnak? -
Most jut eszembe, megcsináltam az Otas Scarab küldit és most meg is kaptam a Scarabot.
Mondjuk kicsit csalódás, hogy Memorial of Light Argon szektor lett végülis.
Vagy késöbb megkapom?
Esetleg Trading Stationnal elfoglalható? -
Hát ezt eléggé elnézted!
Ez itt pont az a topic, amit te annyira nem szeretsz... -
kalmi #15796 hi lenne egy két kérdésem :)
most keztem a x3 terran conflictot fo kuldik során kaptam 5 hajot plusz a sajátom az 6 az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet épiteni bázisokat meg ilenek no meg hogy lehet a mások által elhagyot conténereket behuzni ezzekre még nem jottem rá :(
sztem jobb let ez a rész mint a másik :) másik ba nem nagyon tudtam mit csinálni :) ott még ak uldiket se találtam meg :) elore isk oszi a válaszokat -
tomonor #15795 az egyetlen hajü amit nem vezethetsz az az UFO. A többi 80 hajóba bármikor beülhecc =D -
Akkora flottád lehet, amekkorát a géped elbír - ezt szó szerint értheted.
Ugyanis az Egónál arra büszkék, hogy nincs olyan gép, ami nem térdel le az X3-tól... -
Vagy csalás. -
Persze.
Sőt, ha XTM-et is használsz, akkor még M0-ásat is vezethetsz.
Persze mindez rengeteg játékidő, sok credit szerzés. -
Daniel928 #15791 Hello! Új vagyok a játékban, csak azt akarom kérdezni, mekkora a legnagyobb hajó osztály amit vezetni lehet? Úgy értem van esély akár M2-es hajó beszerzésére? Jah és esetleg saját flottát, hajókkal amik követnek? -
Próbáltam mindent, de a végén mégiscsak windows reinstall lett. Most már megy a zene is.