20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • RJoco
    Hát, ha a script jól van fenn (én még nem tudtam rosszul felrakni), akkor pedig valahol lennie kell.
    A kiteket nem mindig adja be az elején. Van amikor kétszer is körberepülöm Argon Prime összes állomását, mire akad egy adag.

Rakd fel a Scorp map-ot, az megmutatja, hol van a Technology.
  • NmJ
    jólhangzik
  • SaGa
    Többnyire bbs-ekben szoktam venni hull repair kitet. Véletlenszerű, hogy hol. A most újrarakott, xfp-s kezdésben már kétszer is ajánlottak fel, cak épp nincs rá pénzem. Az "Enemy of State" kezdés kissé nehézzé teszi az életet. gyakorlatilag csak a kalózok és a teladik nem ellenségesek, de a kalóz szektorokban is csak a Pirate Base-kre tudok leszálni, az egyéb állomások elhajtanak.

Próbáltam a spliteknél boronokra vadászni, ez általában beválik. Nos itt is egyből egyet ugrott a repum fölfele (még így is minuszban van erősen), de az adott szektor összes állomása elpirult, plusz kaptam egy komplett szektorvédelmi flottát a nyakamba...

Kínomban megkerestem a Starburstot és nekiláttam felderíteni az univerzumot. Útban a Föld felé eltalált egy kósza Khaak romboló...
  • NmJ
    hello

bejártam már szinte az össes boron szektort ahol van EQ sehol semmi, nézegetem 1 ideje a bbs eket azokon se láttam még egyetlen kitet se a hajójavítóhoz.

Az csak az után lenne kapható ha végre megtaláltam a hullrepair tecnologiát??

Ez abiszbasz már szinte becsületbeli ügyemmé lett....

köszi
  • NONPLUSZULTRA
    Jaaa félreértettem .

Egyszer nekem is le kellene vennem az XTM-es szemellenzőt.
  • SaGa
    A régi New Horizons térképre nem emlékszem. Az, hogy a mostani és az alapjáték között mi az eltérés, azt tudom, csak azt nem, hogy a korábbi NH (4.2) és a mostani (5.0) között hol az eltérés, melyik az a 12 új szektor...
  • NONPLUSZULTRA
    A régi térképet vissza lehet állítani/meg lehet nézni A Scrop mapban (feltéve, hogy van rá igény). Csak nem a log filedet kell megadni neki hanem defaultot.
  • SaGa
    De. Csak már a régi térképre nem emlékszem...
  • tomonor
    nos vanna kaz univerzumba, fixen elhelyezett lakatlan hajók, neked csak annyit kell észrevenned hogy nem mozog, és akkor már gyanakodhatsz, ám van egy másik jól bevált módszer: böngészd a szektor térképet, és ha csak a hajó nevét látod bármilyen adds nélkül (pl faj, job) tehát pl annyit mutat hogy "Falcon" belenézel a tulajdonságaiba és ha ott is kiírja hogy No Pilot, akkor közel repülsz hozzá asztronauta pólóban (:D) i gombot megnyomod és Claim. A tied.
  • sztamas65
    Van program,és oldal is ami megmutatja az elhagyott hajókat. Bár ha azt akarod hogy ép legyen kicsit áldoznod kell rá. Ja és ha ügyes vagy+van 1 kis szerencséd ki tudod ugrasztani az ellenséges hajóból a pilótát.
  • Daniel928
    Köszönöm a válaszokat! Végre egy fórum ahol válaszolnak :) ! Szal van esély találni üres hajókat? jelzi valami vagy azokat csak szerencse által lehet megtalálni?
  • tomonor
    aminek hangzik... összegyűjti az adott szektorban lévő asztronautákat.
  • NONPLUSZULTRA
    Scorp térképével nem kompatibilis?
  • sztamas65
    Köszi a választ!
    Még egy kérdés. Mire való a collect astronauts parancs?
  • tomonor
    neked kell majd egy TL-el elvinned ahova akarod. Én személyszerint Cloudbase SouthEast-be tettem, az üres északnyugati részre.
  • sztamas65
    Sziasztok!
    A bala gi küldetés vége felé járok. Már csak a trading akármit kell megvennem (még 10 milka kell hozzá). Ha majd megkapom a HQ-t, akkor én választom ki hogy hova tegyem, vagy a gép rakja le valahová? Ha én döntöm el, akkor szerintetek hova érdemes?
  • SaGa
    Pedig vannak új szektorok. A 12 a 4.2-höz képest új, de az alapjátékhoz képest vagy 90 új van. Valamivel több, mint az XTM-ben. Azt most meg nem mondom, hogy melyek az úak a korábbi verzióhoz képest, de talán letölthető még a korábbi térkép...
    A terran fegyverek infóit megvenni csak akkor érdemes, ha túl vagy a fő sztorin és haver vagy a terranokkal. AZ nem az xfp, hanem az alapjáték része...
  • antigua
    Valaki használja az XFP 5.0 modot ?
    Azért kérdezem, mert a leírásában az szerepel hogy 12 új szektort tartalmaz, de én eddig egyetlen egy új szektorral sem találkoztam.
    Talán a BBS üzenetekben lehet rájuk akadni ? Másik kérdésem a köv.
    BBS üzenetben szereplő új Terra fegyver infót megvettem de sehol se tudom megnézni, hol lehet az ilyen megvásárolt infókat megnézni ?
    ( Pilóata, státusz infóban nem szerepel )
  • RJoco
    Alant irtam, mit csinálj.
    Amúgy a scriptek mennek egymással.
    Volt már nálam is, hogy az elején csak Menelaus' Paradise-ban tudtam venni. Az meg az Univerzum túloldala.
  • RJoco
    Persze!
    Ne manőverezz túl közel semmihez. Főleg ne SETA-val, mert abból mindig robbanás a vége.
  • Daniel928
    bakker kereskedek mercuryval és az alap bustert magamra állitottam hogy kövessen nagyba manőverezgetek egy űrállomáson át erre hallok egy robbanást, visszamegyek, dockolok és nincs sehol a buster...kilehet az ilyet védeni?
  • NmJ
    megint én...

Vlamait lehet nem csinálok jól vagy valami még mindig hiányzik...

Összegzem h mivel szenvedek
    Alap x3 reunion
    1.0-2.5 ig javítócsomag
    bonus pack 3.1.07
    meg feltettem valami script installert amivel elvileg betettem a hajó javító scriptet a játékba...

röpködök össze vissz a de eddig semmi

szakértsetek már ide nekem 1 kicsit hogy ezek működőképesek egyáltalán így együtt? kell e még valami?
    meg hogy hogyan is kéne használni ezt a script managert vagy mit ..

mondom a cél a hajójavító cucc megszerzése lenne
  • RJoco
    Nincs.
    De Scorp mapja segíthet.
    Amúgy késöbb elvileg lesz mindenhol, minnél több lesz a játékidőd.
  • NmJ
    Halad az ügyem a regisztrálás azért nem ment eddig mert nagybetüvel kellett beírni azokataz ellenőrző betüket. Hajójavításhoz való cuccot még mindig nem találtam de némi változást azért látok a menükben,
    szóval asszem csak idő kérdése...
    vagy nem?? Gondolom ez sincs minden Boron EQ-ban...
  • RJoco
    Jah, hát én is erre gondoltam, ezért is vártam olyantól választ, aki tudja is, mert játszik is vele.
    Találgatni én is tudok.
  • tomonor
    sector takeoverrel bármikor elfoglalható o.o csak ha valamilyen XTM-es küldi dolog hozzátartozik, nehogy meglepődj ha átírják másnak...
  • tomonor
    Az oldalamon nincs feltöltve a bonus pack, ám kalóz se vagyok hogy serialokat kérjek xD Egyszerüen menyj fel az egosoft.com-ra, és ott regisztrálj, már nem szükséges serialt megadni ahhoz hogy elérd a bonus tartalmakat. ;)
  • tomonor
    Nicsak egy elveszett lélek :D

X3 Terran Conflict SG topic erre!
  • NmJ
    üdv

voltam az oldalon ha minden igaz regisztrálni kéne... mindenképen meg kell adni a játék serial kódját ?? (mert az nekem nincs)

Máshonnan nem lehet leszedni azt a bonus packot??
  • RJoco
    Asszem a te üzenetedre válaszoltam.
    Megj.: Az üzenet alján apró fekete betűkkel írja, hogy kinek ment a válasz. Ha ráklikkelsz, akkor még csak vissza sem kell keresned a hsz-t.
  • kalmi
    nekem szolt vagy másnak?
  • RJoco
    Most jut eszembe, megcsináltam az Otas Scarab küldit és most meg is kaptam a Scarabot.
    Mondjuk kicsit csalódás, hogy Memorial of Light Argon szektor lett végülis.
    Vagy késöbb megkapom?
    Esetleg Trading Stationnal elfoglalható?
  • RJoco
    Hát ezt eléggé elnézted!
    Ez itt pont az a topic, amit te annyira nem szeretsz...
  • kalmi
    hi lenne egy két kérdésem :)
    most keztem a x3 terran conflictot fo kuldik során kaptam 5 hajot plusz a sajátom az 6 az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet épiteni bázisokat meg ilenek no meg hogy lehet a mások által elhagyot conténereket behuzni ezzekre még nem jottem rá :(
    sztem jobb let ez a rész mint a másik :) másik ba nem nagyon tudtam mit csinálni :) ott még ak uldiket se találtam meg :) elore isk oszi a válaszokat
  • tomonor
    az egyetlen hajü amit nem vezethetsz az az UFO. A többi 80 hajóba bármikor beülhecc =D
  • NONPLUSZULTRA
    Akkora flottád lehet, amekkorát a géped elbír - ezt szó szerint értheted.
    Ugyanis az Egónál arra büszkék, hogy nincs olyan gép, ami nem térdel le az X3-tól...
  • NONPLUSZULTRA
    Vagy csalás.
  • RJoco
    Persze.
    Sőt, ha XTM-et is használsz, akkor még M0-ásat is vezethetsz.
    Persze mindez rengeteg játékidő, sok credit szerzés.
  • Daniel928
    Hello! Új vagyok a játékban, csak azt akarom kérdezni, mekkora a legnagyobb hajó osztály amit vezetni lehet? Úgy értem van esély akár M2-es hajó beszerzésére? Jah és esetleg saját flottát, hajókkal amik követnek?
  • koppim
    Próbáltam mindent, de a végén mégiscsak windows reinstall lett. Most már megy a zene is.