20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • NmJ
    értem

erre voltam kiváncsi akokr kissebb hajóhoz srülés mértékétöl független 1 db elég

Atttól féltem h 1db per 1% vagy iylesmi mert akkor már elég drága

köszi
  • RJoco
    ????????
    DRÁGA!?!?!?!?!?
    4500 Cr alatt van egy darab! (Ha kiszámolod)
    Amúgy hajófüggő a fogyása. Nameg a sérülés mértéke.
    A Nemesis-hez a BalaGi küldiben úgy 5 darab kell nagyjából. Az összes többit, ami körülötte van hajó, 1 darabbal ki lehet javítani.
    Nameg nem elvetendő, hogy 94.000 Cr-t ér, ha rárakod egy hajóra, amit aztán eladsz.
    Akkor lehet számolni.
    80-90 db úgy 4-500.000 Cr, ami kb 8-9 millát ér. (Ez mondjuk nagyon kerekítéses számolás.)

Nekem a játék elején ez a legfőbb bevételi forrásom.
  • NmJ
    üdv

örömmel jelentem van repair technológiám de még a hozzávaló tapaszt nem vettem.. ha veszek 1 adagot azza hány hajót lehet kijavítani? vagy hogy fogy ?? mert elég drága....

• RJoco
    Mondjuk azt nem értem, hogy az Arrow miért veszett oda. Hiszen neki nincs fegyverzete.

A MambaRaider jobb, mint a Yacht-nál talált Mamba. 3x25 MJ pajzs, hátsó turret, asszem 200 m/s.
    Amúgy tudom hogy kell elfoglalni, de XTM-ben ez elég nehéz. Amúgy meg MKII-es claim-elő szoftverrel szoktam közlekedni, csak most még nem vettem meg. Ezzel elég 3km közel menni és ki sem kell szállni.
  • NONPLUSZULTRA
    Egyszer sikerült így elvinnem - viszont úgy tűnik sok jó hajót pazaroltam a Hyperion védelmére, de csak a Hyperion érdekelt és akkor nem bántam.
  • tomonor
    csak szólok hogy a sárkánypikkelyeket már kétféle módon is el lehet adni: Az új patch a kalózbázisokra teszi a dragonscale-t mint ware-t, illetve van egy guild, a dragonhunters guild, amelynek főbázisán szintén el lehet adni sztem. Keressétek a scriptet a thexuniverse.com-on. Én már sajna nem találom :(
  • Freddy TNT
    Ja te arra az üres mambára gondolsz ! Yacht mellett is van egy. Ráadásul jobb is,mert 2*25 pajzs megy fel rá meg asszem egyébként is erősebb.
    Én azt a mambát amire te gondolsz a messzebb lévő kapun keresztül közelítettem meg. ( a hozzá közelebb eső kapun keresztül tényleg lehetetlen)
    Ha az aszteroidákhoz simulva haladsz, akkor hamar meg tudod tapasztalni, hogy merrefelé nincsenek bombák.(sok mentéssel) Célszerű olyan hajót vinni amiért nem kár,de azért gyors,valamint van rajta jumpdrive és transzporter.(na meg némi EC)

Ha megközelítetted már eléggé ahhoz, hogy kiugorva gyorsan Claim-eld akkor onnantól már gyerekjáték átranszportálni ami kell és rögtön JUMP !
    Persze pont a kalózok miatt kell dobbantani.

Szerintem abszolút nem nehéz ezzel a módszerrel.
  • NONPLUSZULTRA
    XTM-ben szinte lehetetlen elfoglalni, mivel +2 kapu nyílt abban a szektorban, JELENTŐS kalózforgalmat generálva. a Mambát csak nagyon óvatosan lehet megközelíteni a squash bombák miatt - viszont hemzseg a térség a kalózoktól.
  • Freddy TNT
    Én beugrottam oda és feltettem a nemesisre a jumpdrive-ot meg némi EC-t. Bedokkoltam egy kis hajóval a Nemesisre, majd oda-vissza ugráltam jumpdrive-ért.
    Így egyesével ugyan de mindet kihoztam.
  • Freddy TNT
    Kössz ! Ez oltári ötlet ! Miért is nem jutott az eszembe. Megyek és ki is próbálom.
  • Freddy TNT
    A mamba Raidert miért nem tudtad elfoglalni ? Nekem itt dokkol a hajógyárban javításra várva. (nemrég kezdtem újra)
  • NONPLUSZULTRA
    Hehe, dettó én is, csak a visszaúton nem lett volna esélyem a kalózok ellen, ezért elfoglaltam az összes hajót, és beállítottam őket a "protect me" parancsra, így szépen elfogytak. Volt, aki ellenséges Sohnenekkel is találkozott ebben a küldiben...

Freddy: ismeretlen anyagokat úgy tudom nem vesznek át sehol, de ha egy eladó hajó rakterét megtöltöd vele, sokkal töbet kapsz érte mint üresen - pl. így lehet eladni sárkánypikkelyeket. Rengeteg használhatatlan kacat is van a konténerekben, pl: poszterek, meg gyümölcs.
    Azért vár meg egy értelmesebb postot, hátha...
  • Freddy TNT
    Hello !

Akkor fel szeretnék tenni mégegy kérdést ha már így felajánlottad :)

A Krait küldetés során a Tiger hajóbol kiszóródott két féle cucc: unknown mineral ill. unknown alloy. Azt írtátok itt a fórumon, hogy nagyon jó pénzért el lehet őket adni......de hol ?
  • RJoco
    OFF
    Én játszottam vele, de irányítási nehézségeim akadtak, így gyorsan abba is hagytam és inkább X3-at tolok.
    ON

A Bala'Gi küldinél egy Centaur MKIII-mal mentem és csak azzal vontattam el a Hyperion-t. A többi hajóért a Hyperion-nal mentem és az Arrow kivételével mind eladtam, hogy legyen elég pénzem a Trading Dock-ra.
    A Nemesis-t nagyon sajnáltam, dehát kellett a lóvé.
    Viszont az M3+-ost megtartottam. Hamár a MambaRaider-t úgysem tudtam még elfoglalni.
  • Phoenix lord
    sorry egy kis off:
    kéne egy kis help aki játszott a genesis risingel...
    jelentkezzen aki végigvitte...
  • NONPLUSZULTRA
    Wazzz, zokat a hajókat MIND ágyútölteléknek használtam a visszaúton
  • tomonor
    Arrow? A bala gi kukarendszerében van, a második unkown szektorba ahol a hyperiont találod. Az üres hajók között van.
  • NONPLUSZULTRA
    Honnan szerezted? Én nem tudtam foglalni, és venni sem lehetett.
  • RJoco
    Az Arrow gyorsabb úgy 200-zal, mint a Starburst. Én átpártoltam...
    Persze a Starburst-öt sem fogom eladni.

NmJ: Nyomj egy R betűt és keresd meg a szektort a megjelenő listában. Ott benne lesz, hogy mit hagytál el. És hol.
  • NONPLUSZULTRA
    Próbálj egy Harrierrel átrepülni zsinórban 5 Xenon szektort oda-vissza.
    Ezzel megy. XTM-ben 2 hajóval tudtam átmenni a Pirate Alley-n, (önmagukban, segítség nélkül tesztelés céljából), a Tyr-emmel, és a Starburstommal - a két véglet.
  • NmJ
    az alap x 3 ban eladtam miaután rájöttem h a raktere is kicsi meg fegyvert se lehet rá tenni
    max felderíteni jó már ha arról van szó amelyik a kaputól felfelé van kb 30-40 km re

aztán amikor jött az a lüldetés amikor az ellenséges társég közepén kell valami fekete kristályt össe szedni azt 1 (herierrel) csináltam az is elég gyosnak bizonyult
  • sztamas65
    Sajnos én már egy arrowot is elveszítettem. Lelőtték!
    Ne kérdezd hogyan, nem én vezettem!
  • NONPLUSZULTRA
    azt, ha megtaláltad, nehogy eladd az lesz a leghasználhatóbb hajód
  • NmJ
    azt már megszereztem és kihoztam a szektorból ennek ellenére zöld... és ugyan ezt tapasztaltam az alap x3 ban is...

valahol a neten találtam valamikor 1 listát arról h mi mire jó a játékban de már nem tudom hol...

Az oldal amit ajánlottál az valóban jó meg sokminden van rajta de amit én keresek arról nem sok...

• sztamas65
    Van ott egy elhagyott hajó (starbuster) gyors mint állat, lehet hogy azt jelzi. A sector térkép nem jelez semmit?
  • NmJ
    az alap sztori küldetéseit csinálom
  • RJoco
    A többi kérdést pedig tedd fel nyugodtan.
    Amúgy a Duplex 20 km, a Triplex 30 km-re látsz el. Ha nincs, akkor csak 10 km-t látsz.

Én is Amaro oldalával kezdtem, nameg itt az SG-n.
  • sztamas65
    Nekem eddig amaro oldala jött be a legjobban. Itt szinte mindent megtalálsz!
  • sztamas65
    Melyik küldiről van szó?
  • NmJ
    kösz én végig azt hittem hogy valami rakéra elhárító cucc...

valaki írjon már nekem 1 olyan linket ahol szépen el tudom magyrul olvasni hogy melyik felszerelés mire való.. biztos van valahol ilyen is

köszi
  • sztamas65
    A duplexel kétszer messzebbre , a triplexel háromszor messzebbre lát el a radarod.
  • NmJ
    ÜDV

újabb jó kérdések:

A triplex és duplex scannerek mire jók?

és mért jelez úgy a térképen a freedoms reach mintha lenne ott valamim miután megcsináltam az ottani küldetést?

• Freddy TNT
    Szevasztok !

Megcsináltam még egyszer a boron küldetést,de csak nem jó valami. A leírás szerint küldenek egy üzenetet, hogy vírust kapott a Kraith meg a bázis is és az extended comm-al be kéne küldenem az antivírust.

Igen ám,de amint megkapom az üzenetet rögtön felrobban a bázis. A Kraith-et persze nem kapom meg.

Valaki segítsen ki please ! :)
  • RJoco
    Megvettem ismételten első Titan-omat.
    Mostmár csak a harci rangomat kell növelni aztán jöhet valami szaftos Cr-ért küldi.
  • RJoco
    OFF
    Hát ez úgy megfeküdt, hogy nem is tudom kipróbálni rajta az X3-at sajna.
    De úgy néz ki, hogy csak a vinyó volt a ludas.
    ON
  • RJoco
    Kicsit OFF:
    Feltettem a Win7-et.
    Fél óra alatt sikerült is padlóra küldenem.
    És az X3-mat még ki sem próbéltam.
    ON
  • RJoco
    sztem meg nem
    A küldik mennek nélküle is. Van Marines is 20 kCr-ért.
    A bonus pack-ot majd leellenőrzöm.
  • sztamas65
    Köszönöm, így már értem!
  • tomonor
    amúgy is, bonus pack 2 scriptje nem aktiválódik amíg nem kapcsolod be a script editort...
  • tomonor
    sztem kell ám mindegy