20430
-
Taclaw #15989 Sziasztok!
Köszönöm a sok ötletet meg javaslatot a Nividiummal, kipróbáltam a hajós dolgot, bejött jó kis haszonnal, de abbahagytam a nividium bizniszt, kicsit lassú, így maradt a gyárkomplexumom fejlesztése. Érdemes nagy komplexeket csinálni amik önellátóak, vagy jobb ha hajók hozzák az alapanyagokat.
-
tomonor #15988 sose öld meg, mert akkor csökken a fajjal a repud (akár kalóz volt akár nem, amikor már nem vörös a pilóta, és megölöd akkor bűnt követsz el)
Helyette sokkal gazdaságosabb ha felveszed, és leadod a kalózbázison 1200 creditért, mint rabszolgát. Amúgy most az a pár hely nem tök mindegy? >.< -
NmJ #15987 üdv
azt olvastam valahol ha katapultál az ellenség és otthagyja a hajót akkor is meg jell ölni mert elvergődik 1 álomásig és ott elfoglal örökre 1 dokkolási lehetőséget
igaz ez??? -
"Van valami cél vele egyébként ?"
Pénzt kaphatsz a lelövéséért. Csak meg kell találni a megfelelő BBS-t hozzá. Általában sűrűn írják, csak a pénzes része ritka, azért a környező szektorokat kell átnézni. -
SaGa #15985 Az a Mantis, ha jól emlékszem... -
Freddy TNT #15984 Az Otas HCF hajómon BHEPT van felszerelve a kezem alá, továbbá állig Ion distruptor van mindenhova felrakva.
Na ezzel a konfiggal ripityomra lőttem ezt az M6-os Sohnen ladikot. A nevét nem tudom mert ismeretlen hajót ír rá. Olyan az eleje mint egy légy feje és arany színű szinte az egész.
Aztán visszatöltöttem hogy hátha még elfoglalnám vagy valamire jó lesz.
Van valami cél vele egyébként ? -
Freddy TNT #15983 Tudom, hogy nem lehet claimelni,de azt hittem az üres hajókat mégis csak. Ezekszerint tévedtem 
Nekem a kedvenc időtöltésem a hajófoglalás legyen az bármekkora. Van Xenon K-m is de még Khaak destroyer is akad a flottában. Igaz ez a régi elmentésem most ugyanis újrakezdtem.
A Sohnen hajót elkezdtem foglalni,de nem volt csak 400 marine az pedig jó ha a tizede a szükségesnek. De mivel lelőttem a fegyverét így gyerekjáték lenne elfoglalni. -
Én ennyire közelítettem meg, amikor találkoztam vele - azt hiszem sokan itt tanultuk meg, hogy nem lehet claimolni M3 fölött, legalábbis a korábbi HSZ-ekből ítélve.
Sohnen hajót valóban nem lehet foglalni, valóban nem kapsz hozzá fegyvert+ pajzsokat, és ha mégis, valóban ki lehet söpörni vele a galaxist, nem csak szinte (kipróbáltam cheattel). -
Sohnen hajót tudtommal nem lehet foglalni a 7.3-as javítás óta.
Túl nagy harci erőt jelent, szinte végig lehet vele söpörni az Univerzumot.
A Hyperionnal is csak úgy tudom kilőni, ha belemegyek. A pajzsa nem bírja ki a 3GJ erejét, a test meg mégúgysem. -
Freddy TNT #15980 Na végül is beküldtem a szokásos marine mennyiséget és az enyém lett. Igaz kissé sietni kellett, hogy a sok K (nem, nem olyan K-k
) nehogy szétszedjenek.
Lenne pár kérdésem:
Hogy lehet egy kissé meggyorsítani a HCF-el a foglalást?
Randalírozik egy ismeretlen M6-os hajó Zein's Victory szektorban. Gondolom egy Sohnen hajó. Kipróbáltam, hogy csak kellő marine mennyiség kérdése és az enyém lehet....de fegyver nélkül.
Megéri elfoglalni ? Honnan az ördögből kerítek rá Sohnen felszerelést ? -
Freddy TNT #15979 Persze kiszálltam. De 15 méter a Claim határa nálam
-
Freddy TNT #15978 Igen, az egyik az. A másik a Centaur. Akkor HCF-el kéne elfoglalni vagy mi ? Mennyi marine kell ? -
Kiszálltál belőle? Mármint a hajódból...
Kb. 25 méterre voltál a claimelni kívánt hajótól?
Ha tényleg a P Raiderre vagy a Centaurra mentél, akkor azokat csak HCF-el tudod elfoglalni. -
Fogadok, hogy az egyik a Xenon Grid 2-ben a P Raider. -
Mekkorák? (M3 fölött nem claimoható) -
Freddy TNT #15974 Szevasztok !
Ezzel a scorp map-el felkutattam 1-2 elhagyott hajót amiket a sima leírásokban nem találtam meg.
A problémám az, hogy hiába nincs benne pilóta nem lehet claim-elni őket. De miért nem lehet elfoglalni ?? -
Ha esetleg fenn van a JumpDriveKit (jdk) script, akkor a megfelelő állomáson el tudod adni. Nekem eddig mindig Cloudbase South West-be rakta az egyiket. Késöbb majd tudsz venni ilyen JDK-kat, amiket felinstallálva a hajódra JumpDrive lesz belőle. Csak sokkal olcsóbban és hordozható formátumban. -
Szerintem tartsd meg. Parkold be a teherhajót valahová addig, amíg szükséged lesz Nividiumra - mert előbb-utóbb szükséged lesz rá akkor meg nézhetsz mert venni sehol nem tudsz, találni se nagyon. -
tomonor #15971 vagy, akár eladhatod a transzportert a nividiummal együtt, így visszajön a nividium ára és a hajóból is egykevés. -
Taclaw #15970 Értem és köszönöm. A fő sztorit már megcsináltam, a Bala Gi-ből már csak a legvége van. Rolk's Fate-ben szedtem össze abból a két aszteoridából amit a fő sztoriban scannelni kellett, Ore Collectorral, az egyik aszteoridának a negyedéből összejött több mint 300 db. Így marad a lassú módi, meg a Sohnen. Köszönöm mindenkinek. -
Freddy TNT #15969 Én nem ajánlom, hogy eladogasd ugyasnis a játék folyamán a fő sztori szálhoz kell x darab meg a mellékszálakhoz is kell egy kevés. Olvasgass utána.
Egyébként ha megcsinálod mondjuk a Sohnen küldetéseket, akkor oda is szállíthatsz. -
tomonor #15968 nividium processing plantbe soha nem fog be engedni. Néhány teladi trading station-ön láttam nividiumot mint ware-t (kb 1-2-n) szal csak a lassú módszer van. Vagy add el nekem :P -
PTNI Headquarters-ben is talán. Viszont érdekelne, hogy hogyan és mivel bányásztad? -
Taclaw #15966 Sziasztok!
Kellene egy kis help. Bányásztam egy halom nividiumot, a kérdésem az lenne hogy hol lehetne eladni egyben? Találtam pár trading dockot a paranidoknál de ott egyszerre csak 2 db lehet eladni, aztán várni kell. A nividium processing plantbe meg nem enged leszállni. Esetleg oda valami nagy repu kell a paranidoknál? Vagy csak a lassú módszer van...
Köszi
-
Asztori miatt kell, anélkül nem folytathatod. Persze ha nem is akarod, akkor gyűjtögess csak tovább bátran. -
NmJ #15964 köszi
azért kérdezem h meg kel e venni mert lényegében az ore collectorral ingyen szedem mid2 ércet és 3 hajóval elég hatékony a dolog
de ha meg kell akkor meg kell -
tomonor #15963 -ám örülj neki hogy olyan olcsó... -
tomonor #15962 teladi equipment dock, bármikor megveheted de kell hozzá trading system extension. Az ore minet muszály lesz megvenni. -
NmJ #15961 amásik meg az lenen h az ore mine-t az alap küldetésben 250 ezerért muszáj megvenni? -
NmJ #15960 üdv
best buy lokatort melyik néptől tudok szerezni?
vagy mikortól válik elérhetővé??
az alapküldetésben kb a fekete kristálynál tartok
köszi -
Grat! -
jól van kössz de sikeresen megoldottam a problémát
és végigvittem a játékot ... -
Olvasd el a telepítési mappájában található kezelési útmutatót, még tartogat meglepetéseket. -
Freddy TNT #15956 Srácok baj van. Egy Marine gyár eltűnt. Valszeg kilőtték a kalózok. Újraépül majd vagy végleg nincs többé ? -
Freddy TNT #15955 Utánajártam,felraktam, működik, kössz szépen !
-
Freddy TNT #15954 Irkáltok itt sokan róla de fogalmam sincs mi az.
Hogy lehetne hatékonyan megtalálni ? Az őrületbe kerget ez a keresgélés
-
Hát ezeket véletlenszerűen adja be.
Próbáltad már a sokat emlegetett Scorp map-ot? -
Freddy TNT #15952 Szasztok !
Valaki legyen szives megadni a marine bázisok koordinátáit...
-Elena's Fortune
-Interworlds
-Memorial of light
-Antigone memorial (ebben a szektorban megvan)
Gyűlölök keresgéni,de már 1 órát rászántam mégsem találtam meg.
Előre is kössz ! -
Egy M4-est, M3-ast általában 1 darabbal ki lehet javítani. Sőt, akár többet is azzal az egyel. Xenon L-hez mondjuk nem elég az 1. A Xenon hajókhoz általában több kell. Kha'ak hajón meg nem volt alkalmam kipróbálni, azok nagyon ritkán ugranak ki. -
SaGa #15950 Az, hogy a sérülés mértékétől függetlenül, nem egészen stimmel, de nem tragikus a helyzet. Hajókhoz 5 darabnál többet még nem használtam.
Hozzá tenném: vannak mindenféle salvager programok, az egyikben kell a javításhoz ilyen cucc, meg repair bot. Ott az állomások is javíthatók, ahhoz már meglehetősen sok kit és robot kell. Úgy 20-30 darabra emlékszem mint maximum, amivel találkoztam.