20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • RJoco
    Hát ez gyors volt.. :D
  • RJoco
    Lehet, hogy épp most nincsenek ilyen küldik. Majd lesznek késöbb.

A Leviathan-t meg úgy tudom, el lehet foglalni HCF-fel.
    Hogy mennyire esik a repud? Hát próbáld ki! Csak ne ments rá a mentésedre. És akkor gond nélkül visszatöltheted, ha sokat esne.
  • Freddy TNT
    Leviathan elfoglalása:
    Hát kellett hozzá sok-sok marine meg cyborg
    Sietve kell lekapni a Leviathan pajzsát nodmál fegyverekkel (az utolsó felszólításnál már épp csak egy lövés keljen neki)
    Aztán az ion distruptorok teszik a dolgukat. Betranszportáltam kb 700 Cyborgot meg 2000 marine-t. A védősereg nem lő abban az esetben, amit itt fent írtam. Ha szép lassan, komótosan hámozzuk le a leviathan pajzsát akkor Viszont igen.
    Szóval csak durcáskodnak és nem hajlandóak velünk szóba állni. Eg lövést se kapjanak,mert akkor nagy hepaj lesz !!
    Ha megvan a Levi akkor ugorjunk el egy hajóval Argon Prime-ra. Ekkor megköszönik a segítséget és a repu visszaáll egy kicsit....
  • Freddy TNT
    Ja, még valami. Épp a Leviathan küldetést csináltam meg,de 288 milla egy kissé sok nekem. Mire ezt összegyűjtöm az fél év :D Mi lenne ha egyszerűen HCF-el lenyúnám ? Van már 2000 Marine és cyborg keverék a dologhoz
    Argonnál gondolom esne a repu.De vajon mennyire ?
  • Freddy TNT
    Hello mindenki !

BBS küldetések során elfoglaltam 1-2 hajót. ennek az lett a következménye, hogy nem lett teljesítve a küldetés. Na de nem akarok lemondani az elfoglalt hajókról....és ráadásul már úgy is rá van mentve.

A probléma az, hogy olyan típusú feladatokat azóta nem kapok. (pl: kalózok támadása vagy ellenük védelem)
    Az elfoglalt hajó megsemmisítésével sem javul a helyzet.

Mit lehet ilyenkor tenni ?
    A másik kérdés,hogy régen 3 dologgal lehetett feltölteni a HCF-et: Cyborg,Marines, és nem tudom mivel Micsodák is a harmadik verzió ? Csak mert nem találom őket sehol
  • tomonor
    vagy trading stationt
  • Phoenix lord
    ami azt illeti...
    nem jött az üzi...
    igen minden új pach fönn van kilöttem majdem minden állomást csak egy maradt de ha arra gondoltál nem abból lett a processing plant hanem csak úgy megjelent....
  • RJoco
    És nem jött üzi?
    A legújabb patch van fenn X3-ből, XTM-ből?
    Nekem eddig nem volt gondom vele, nagyokat szakitottam.

Megjegyzem, az állomások egy idő után újra ott lesznek és a küldiket ismét fel lehet majd venni.
    Ja és ha nem lövöd ki az összes állomást, csak amelyiket muszáj(CPU) és vársz egy kicsit, akkor valsz meg lesz a következő küldi célpontja.
    Ugyanis mindig kell egy CPU a Grid szektorokba.
  • Phoenix lord
    a küldinek az a vége hogy elpusztítottad a processing plantot
    akkor jön az üzi hogy ügyi vagy megdobnak egy kis lével aszt ennyi...

itt nem a rendszert kellett lehentelni hanem csak a processiong plantot (ami megtörtént....)
  • SaGa
    Akkor csak az lehet, hogy nem takarítottál ki teljesen, maradt 1-2 kóbor kishajó és nem vette a küldetést befejezettnek. Ilyenkor, ha kimész a szektorból, vagy elveszettnek veszi a feladatot (a bbs-ben felvehető, nem fő sztori megbízások általában ilyenek), vagy elölről kell kezdened...
  • Phoenix lord
    küldit csináltam és csak a processing plant és a védöflottája került vissza...
    a többi 5 xenon stadion és az egyéb kedves dolgok (K,J) azok nem kerültek vissza.....
  • SaGa
    Ha nem veszed át egy szektor felett a hatalmat és nem a sztori vonal miatt takarítod ki a szektort, akkor vissza kerülnek az állomások meg a hajók.

Szektort elfoglalni csak a Sector Takeover scripttel tudsz úgy, hogy kitakarítod, majd a közepére leraksz egy saját EQ-t...
  • Phoenix lord
    Felhuzta az agyamat az x3
    csaknem teljesen lehenteltem a xenon grid 2
    egyentlen Kha'ak destroyeremmel már a processing plantot is szétkaptam
    elmentettem ERRE mikor visszatöltöttem az állomás megin ott volt a teljes védöflottával.....
    hát mit ne mondjak nagyon örültem neki......
  • RJoco
    Azzal.
    A párom vadiúj laptopjan gyönyörűen fut a játék. Igaz, kicsit erősebb is, mint az asztalim.
    És úgy néz ki, a Vista sem fogja meg.
    Bár a Win7 hozott néhány fps-t az asztalin.
  • RJoco
    ok, akkor ezekszerint a másolással volt gond
  • tomonor
    én o.o csak a hangok tompák
  • RJoco
    Vistan játszik valaki X3-mal? Nálam valamiért nem indúlt el.
    Igaz, csak átmásoltam, nem installoztam.
  • tomonor
    arra gondoltam hogy mindenképp meg akar szabadulni az állomástól
  • tomonor
    olyasmi hogy Sell station o.o
  • RJoco
    Minek?
    Eladni akarod, nem elszállitani.
    Menj be a parancsokhoz, és keresd meg a megfelelő parancsot. Már nem emlékszem rá, de én is adtam el.
    Elvileg a benne lévő cucc is eladásra kerül, de lehet, hogy elvész.
  • NmJ
    felraktam a complex seller scriptet most küldjek oda 1 mamutot ?? vagy mit csináljak???
  • RJoco
    Miért, attól lesz pénzed?
    Inkább csak elvész az állomásod.
    Nameg, ha Argon rendszerben van...
  • tomonor
    Mintha XTM-be látttam volna a BBS-en egy olyan üzit hogy Itt el adhatod az állomásodat... Vagy Roguey's mod? o.o Már nemtudom...

Egyszerűbb az, ha felteszed a Sector Takeover scripted, elköltöd az összes pénzed és vársz egy órát.
  • SaGa
    Írta: ha felteszed a station complex seller scriptet, akkor el lehet adni, ha nem, akkor csak felrobbantani (self destruct parancs) tudod...
  • NmJ
    ok köszi

És mi a helyzet az álomás eladhatóságával?

• RJoco
    El, Station Complex Seller a neve.
    A műhold nem mutat árakat. Ha leraksz egy Advenced Satellite-t (asszem a kisebb nem jó), akkor a Best Buy-Sell Locator-ral meg tudod nézni a szektor legjobb üzleteit. Amúgy elég egy saját hajó, satellite a szektorban és bármely állomás árait meg tudod nézni. Persze kell hozzá a hajóra a Trading System Extension. Rámész a gyárra, Details és ott vannak az árak is, meg nagyábból a mennyiség is.

Ha nem találsz egy gyárat Argon Prime-ban, akkor nézd meg Light of Heart-ban vagy Omicron Lyrae-ban.
  • NmJ
    Quantum tube gyárat honnan lehet venni? és menyniért? argon prime-ban nem találtam
  • NmJ
    üdv

2x2 kérdésem van

el tudom e adni és hogyan az álomásaimat?

melyik az a műhold ami az árakat mutatja nekem akkor is ha nem vagyok éppen abban a szektorban? És hol kapok olyat?

köszi
  • RJoco
    Úgy néz ki, dx9 nem volt fenn rajta.
  • RJoco
    Hááát ez jó kérdés.
    Csúnyának nem csúnya, csak más.
    De valsz igazad lesz a kezdetleges vidi driverrel.
    A fényefekteket autómatikusan bekapcsolta, az is rátesz egy lapáttal a furcsaságra.
    XP alatt kikapcsolva használom.
  • tomonor
    lehet hogy a kedzdetleges beépített vidi driver csinálja. Ám most csúnyább vagy szebb így? o.o
  • RJoco
    Kicsit off:
    Sikerült kipróbálnom az X3-at Win7 alatt. Eddig úgy néz ki, hogy tényleg gyorsabb. Bár nemtom, de a grafika kicsit megváltozott. Mintha nem adná ki oly élesen a kontúrokat.
  • NONPLUSZULTRA
    Nagy komplexumokat akkor érdemes tervezni, amikor már a saját flottádat kell felszerelned, és könnyebb legyártani mint összevásárolgatni a fegyvereket/pajzsokat.

• SaGa
    Már rég nem. Volt ilyen hiba, de megszünt...
  • RJoco
    Én nagyokat szoktam csinálni. Általában nehezen beszerezhető cuccokra tervezek - PPC, Flak, pajzs
  • RJoco
    Elöbb-útóbb nőnek.
    Érdemes rámenni a Xenon bázis írtósra, azok egyre többet fognak fizetni, egyre több és nagyobb hajó is fogja őket védeni.
    Ahogy észrevettem, a harci repu is befolyásolja a fizetséget.
  • Freddy TNT
    A BBS küldetések egyre nehezebbek lesznek vagy találni kell a zsíros melót ott?
    Semmi kedvem 70-80 ezer kreditekért rohangálni. A 400-500 ezres pirate bázis pusztítások meg még nem mennek valami gyorsan. Kevés hozzá a HCF...
  • tomonor
    o.o hát ööö kell a Cargo Life support system, és nyisd ki a cargo bay ajtót, azután fell kell vennie kivéve ha nincs tele a raktér.
  • Freddy TNT
    Én is azt olvastam, hogy elfoglal egy dokkoló kampót örökre....ezért mindig kinyírom a pilótát. Felvenni hogy lehet ? Mert próbáltam a szokásos dobozos felvétel dolgot is de mindig megdöglik.

Pedig vettem már létfenntartó renszert is
  • tomonor
    igazság szerint nem tudom. Mondjuk én nem is hiszek annyira a komplexumokba, inkább néhány kapós állomást beilleszteni olyan szektorba, amelynek nincs olyanja, és maxra venni az eladási árat :D