20430
-
Phoenix force #16429 Mit lehet akkor tenni, ha a Commercial Agent lefagy?
A bázis tele van az eladandó cuccal, a kereskedő max szinten áll (Freighter pilot), de csak ücsörög a bázison: CAG stand by...
A beállítások alapon vannak. Korábban nem volt vele baj.
Valami ötlet? -
Phoenix force #16428 Megvan ezen a fórumon is. 6239 hozzászólás. -
Az lehetseges, hogy nem mukszik az oldal, nekem csak feherseget ad be, 4 kulombozo bongeszovel is probaltam.
-
kocce
-
Persze, Amaro oldalán van. -
Errol a kuldetes sorozatrol talalok valahol leirast? (mindegy hogy angol vagy magyart) -
SaGa #16423 Érdemes kipróbálni a Pilote AI III scriptet. Ebben a felvehető pilóták okosan harcolnak, fejlődnek, önálló wingekbe szervezhetők... -
SaGa #16422 Érdemes wingmannek is beállítani és egy jó formációt is kijelölni, hogy ne akadályozzon a mozgásban vagy harcban. -
Romeo One #16421 Köszi, megnézem. -
tomonor #16420 Végig kell vinni a Bala Gi Research Missziókat. -
tomonor #16419 amint kijöttél a kapuból, kezdj el a szektor közepe fele haladni egyenesen, majd a szektor túloldalán, baloldalt ( a térképen belül) megjelenik majd egy kapu. -
int #16418 Apró kérdés hogy mi módon lehet szerezni "player HQ"-t vagy az csak a terran confliktban van?
-
Romeo One #16417 Sziasztok! Egy gyors kérdés. A Maelstrom melletti Unknown Sectorba még csak megtaláltam a kaput, de onnan már sehogyan sem jutottam tovább a déli Sectorba. Pedig több, mint fél órát bolyongtam, a felét SETÁval. Aki átment, merre van ott az a rohadt kapu? -
Phoenix force #16416 Arra mondjuk ne számíts, hogy esze is lesz. Harcolni fog, ha bárki bánt téged, de a lövedékeket nem kerüli ki, mint te. -
Phoenix force #16415 Van valami táblázat a HCFhez, hogy melyik katona kb mennyit ér? Cyborg Marine, stb...? -
Kint az urben vagytok egymas mellet csak ra kell kattintani, elojon egy ilyen gyorsmenu szerueseg, ott belehet loni hogy kovessen vagy vedjen meg ilyesmi. -
snuzzie #16413 ah még 1 kérdés. elfoglaltam egy kalóz hajót ugye. megjavitottam felszereltem,mindenem ráment de megérte. a másik hajomat h tudom beállítani ugyhogy engem kövessen és velem harcoljon? mondhatni kis flottát alkotni? kell hozzá valami külön software? illetve ha követ engem automatikusan meg is véd? -
Phoenix force #16412 Oké megvan. Miután átmentem egy másik rendszerbe, megjött a jutalom. -
Phoenix force #16411 A Xenon bázisos küldetésben mit kell még csinálni a bázis és a mellette lévő hajók kiirtásán kívül? Mert semmi infó nincs arról, hogy befejeztem a küldetést. -
tomonor #16410 rakat kereskedőhajóim voltak, közbe harcoltam és csökkent a trade rang, onnan tudom. Amúgy érthető, ez egy RPG akar lenni, ami meghatározza hogy két külön, vagy egy közös célon induljál el. -
én csak úgy találtam meg hogy bedokkoltam egy állomásra a rendszerben és bbs-en el szokták adni a rendszerben található összes állomás és kapuk helyét pár ezerbe kerül az egész és akkor meg lessz a kapu is -
Valaki tudna koordinátákat Proxima Centauri nyugati kapujához az Unknown Sectorba, mennék B-EMP -ért de nem találom azt a r...es kaput! Előre is kösz! -
Megnyugodtam, egy órát nem tudok folyamatosan játszani vele ....................... mert nem hagynak! 
-
SaGa #16406 Nem kell vizsgálnia semmit, csak mérni a folyamatos seta hosszát. Ha használod a billentyűzetet, vagy az egeret, a seta megszakad. Meg akkor is, ha közel kerülsz valamihez. Zaza, ha hosszan tud a seta egyfolytában menni, nem játszol, hanem múlatod vele az időt. Ha jól emlékszem, egy óra folyamatos használat után kezdi rongálni a statjaidat...
Egy bedokkolás nem tart annyi ideig. -
Szerintem ez korrekt is, bár nem értem a mechanizmusát, honnan számolja a progi ezt.
Csak mert, ha épp várok egy hajómra, hogy dokkoljon be az állomásra, ahol én már ott vagyok, akkor is szoktam SETA-zni egyhelyben.
Vagy nézné azt is a program, hogy épp hol állok?
Nameg azért sem érdemes otthagyni a gépet SETA-val, mert esetleg a kerhajók összetörhetik magukat (ilyenkor a proci hajlamos elszámolni magát...) vagy lelőhetik őket. -
SaGa #16404 Ha nem csinálsz semmit, nem csökken semmi, ellenben a folyamatos SETA-t azzal honorálja a program, hogy csökken a harci és kereskedelmi rangod. Folyamatos alatt azt kell érteni, amit itt is írtak: beparkolsz valami jó elhagyott helyre és aktiválod a SETA-t, míg kajálsz, bevásárolsz, alszol, stb, hogy gyorsan teljen az idő. Mivel nem fér bele a "játék" fogalmába, ezért a fejlesztők büntetik (megjegyezném, teljes joggal)... -
Ezt a nem csinalok semmit es csokken a repum meg nem vettem eszre, bar nem is nagyon figyeltem meg, de mostmar szemmel tartom
-
Már akkor én is elvesztettem fonalat. Ha éppen szüneteltetem a gyilkolást és kereskedelmet, akkor is csökken repu? -
Ezt nem egészen értem!
Miért csökken a trade repu, ha nő a fight. Tudtommal független.
Vagyis, ha van 3 ker.hajóm MKIII Trade szoftverrel, akkor ők növelik a trade reput. Ha közben én meg harcolok, akkor én meg növelem a fight reput.
A trade és fight repu akkor csökken, ha nem kereskedem és harcolom sokáig. Mondjuk éjszakkára ott hagyom a gépet seta-zni, mert épp Hyperion-t bontok vagy rakok össze...
Ha egy fajnál akarok gyorsan reput növelni, akkor meg addig járom az állomásokat, mig be nem dob egy adakozós küldit. És akkor jó sok pénzért cserébe rangokat lépkedhetek előre. -
snuzzie #16400 köszönöm szépen! -
Na igen a repu, ugye jolenne mindenkivel joban lenni, na jo a piratokat meg xenont, khaakokat kiveve, szal mindenkivel joban lenni, mert ugye mindenutt vannak jo kis gazdasagi lehetosegek, es az sem hatrany, ha nem lovik szet a hatsodat ha bejumpolsz valahova.
-
tomonor #16398 1.nos ez kicsit bonyolult lesz.
A TS hajódra szerezz minimum 1x25 MJ pajzsot, fight command software mkI, mkII-t, és Trade Command Software MKIII-at, amelyet a TerraCorp HQ-ban tudsz megszerezni a Home of Light rendszerben, vagy bármelyik Teladi Equipment dokkban.
2. Argonoknak segítesz az argon repud nő + a Fight rangod nő ám a Trade rangod csökken. Fordítva is igaz (Vice Versa) A Trade és Fight rang független a reputációtól, kinyírhatsz egy egész argon flottát, akkor is nő a fight rang és csökken a trade.
Repu növelés:
Argon: ölj kalózt, xenont, khaakokat, paranidokat, yakikat az Argon területen
Boron: ölj kalózt, xenont, khaakokat, yakikat, spliteket a Boron területen
Teladi: ölj xenont, khaakokat, yakikat a Teladi területeken
Split: ölj boronokat, xenont, khaakokat, yakikat a Split területeken
Paranid: ölj argonokat, xenont, khaakokat, yakikat a Paranid területeken.
Ennyi. -
snuzzie #16397 sziasztok! elég kezdő játékos vagyok és előre is bocsánatot kérek ha hülye kérdéseket fogok feltenni =D
1. mik az előfeltételei h kereskedést inditsak. ( van egy TS hajóm meg egy sima Buster-em ugye. amig én harcolgatok meg sztori meg ezek addig ő kereskedhetne kicsit növelve a pénzemet.
2. arra már rájöttem h ha argonoknak segitek ugye harcokban argon reput kapok legalábbis fight rangot ha jól értem. gondolom ha kereskedek argon területeken akkor meg argontól kapok trade rangot. ittjön a kérdés. mivel valószinüleg ha más faj területén kereskedek akkor tőlük kapok rangot trade-ben, de fight rangot h kapok más fajtól?
még1x bocsi ha alapdolgot kérdezek de csak 3napja kezdtem és életemben először játszok X játékkal =) köszönöm előre a válaszokat! pacsee -
Ok. Kösz. -
Mintha már kérdezted volna.
Ha a killt választod, akkor elötte azért ments egyet, mert lehet, hogy drasztikusan esni fog a Terran repud.
Én inkább szépen békén hagynám őket és nem mennék arra.
Esetleg próbáld meg az extended comm csatornát. -
Meglesem és kösz, de lenne még egy, Omyron Lyrie-ban leszkenneltem egy Terran Tyr, ami egy Expdeciós haderő része volt és nem tetszett neki a dolog. Azóta ő és a bandája ellenségem. Comm-ra nem reagált, hogy békésen rendezzük a dolgot, csak a kill maradt?
-
Phoenix force #16393 Igen azzal. Hidd el a 2 Beta EMP elől nagyon hatásos. Különösen, hogy mindenki lőtávon kívül van. -
Phoenix force
Most néztem a statot, biztosan Aegirrel csapkodod a Xenonokat? Csak mert 8*500MJ-s pajzs, éppen 100-as sebesség mellett, nem éppen improvizáló. Hiába a 12db A EMP! -
Phoenix force #16391 Időközben kaptam Xenon bázis küldetést.
-
Phoenix force #16390 Egy pilóta arra is alkalmas, hogyha szembe megy egy hajóval, akkor kimozogjon a lövedékek elől?
Mert valahogy olyan kellemetlen, amikor a Hyperion bátran nekimegy egy Xenon K-nak szemből, és gyakorlatilag másodpercek alatt benyeli a 3 giga sebzést a G-PPCtől.
Más:
Miért nem kapok Xenon bázis öléses küldetést? Még az elején botor módon felvettem egyet, és akkor nem tudtam teljesíteni, mert nem volt még megfelelő hajóm rá. Azóta viszont nem ad...