Tisztességtelen volt az Intel Japánban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TeszteloPontHu
Mert a boltos is azt Intel ajánlják a hozzá nem értõ vevõknek: drágább proci, nagyobb a haszon. Nemrég hallottam egy boltban az eladótól: "Az AMD procikon gyakran kifagynak a játékok."

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

arty
igen, ez a foglalatmizéria betett 😞

sajnos a cég mérete miatt kénytelenek voltak átmenetileg az s754 felé indulni, hogy átmenetileg legyen a64 ... 😞

hosszutávon persze, mi fogyasztók "szívunk" ...

Forza.

PLaci
pl. a májkrémszoft baszik kiadni a 64 bites XP-t. Elfut rajta a sima is, és már 32 biten is gyorsabb, de az OS szintû 64 bites remdszer fog nagyot ütni. (Én azt feltételezem, hogy az Intel fizeti õket a visszatartásban.)

Amellett az AMD idióta módon 3 féle foglalatban vagy 3 néven árúsítja a processzorokat, ami óriási hülyeség szerintem...

Mostanra már jó áron kaphatóak mind az alaplapok, mind a procik, de az OS hiánya, és a procinév/foglalat kavarodás betesz az egésznek :-/

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Egy darabig, de senki sem örökké.

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

arty
van.

tisztességtelen "üzletelés", agyatlan marketingfüggõ emberek, nomeg annyira nagy cég már az intel, hogy bármit megtehet 😊

Forza.

Valami oka csak van, hogy a technologialilag fejlettebb AMD XP,64 nagyon lassan terjed.....