A blognak még kevesen hódolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
blog = weBLOG
web = háló (internet)
log = eseménynapló (eredetileg hajónapló)
web+log = blog (internetes eseménynapló)
Tehát eredetileg olyan napló, amit magadnak írsz, csak ellentétben a kis könyveddel, ezt mindenki olvashatja. (Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek..)
A tech blogok, és egyéb állatfajok csak késõbb fejlõttek ki. Szerintem.
web = háló (internet)
log = eseménynapló (eredetileg hajónapló)
web+log = blog (internetes eseménynapló)
Tehát eredetileg olyan napló, amit magadnak írsz, csak ellentétben a kis könyveddel, ezt mindenki olvashatja. (Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek..)
A tech blogok, és egyéb állatfajok csak késõbb fejlõttek ki. Szerintem.
This is the beginning of the end.
tévedsz, a blog community-k olyan "fórumok", ahol adott témáról bárki írhat és kommentezhet
és mivel ezek világszinten mozognak, sok infót találhatsz az érdeklõdési körödben
és mivel ezek világszinten mozognak, sok infót találhatsz az érdeklõdési körödben
Egy egy bejegyzés nem csak "ma elmentem fagyizni és ettem 3 gombócot" szerû lehet , esetleg leírás egy filmrõl/könyvrõl/programról/esményrõl/koncertrõl .. aztán sok a techblog a neten , webdesing kategóriában fõleg, és jónéhány posztot szentelnek a bloggerek az aktuálpolitikának és a jelen helyzetnek, nem csak Mo-n , sokszor érdekes képeket vicces dolgokat is találni egy-egy blogban..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Aha olyasmi. SzVSz azért nem terjed el nagyon mert pl az én blogomra ki lenne kiváncsi? Csak híres v extrém emberek blogjait szokták olvasni, sok idõ a készítése is és az olvasásuk is.
De bevallom, még nem olvastam blogot.
De bevallom, még nem olvastam blogot.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ez a cikk se segít különösebben megtudni mi is az a blog. A sorok között olvasva a blog tehát az online naplóvezetést jelenti? <#nemtudom>#nemtudom>
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.