Rock/metal Koncertek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschiatwork

celza8807
ezzel teljesen egyetértek
ezek nekem is világosak.

A#1

artschi
szigeten voltak már 2x, láttam õket, jól tolják :)

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

lee86

tudva azt, h Aaron nem igazán szeret koncertezni, lehet mégis megérné megnézni a MDB-ot..

¡Hala Madrid!

artschiatwork
Szerintem ez elég sok dolog összetevõje. Pl.: mennyire ismert a zenekar itthon, mennyi a felléptidíja, melyik hely szabad épp a koncertre, mennyi a bérleti díj, ez alapján árat kalkulálni úgy, hogy a szervezõknek is megérje, stb-stb...

szóval sok-sok tényezõn múlik az, hogy egy ismert, vagy kevésbé ismert banda játsszon nálunk.

Zs0lt1
Ugyanezen dühöngök most csak a Thunder nevû zenekar miatt. Ausztriában kétszer is játszanak, nálunk meg egyszer sem. Szerintem a koncert szervezõk szarnak rá vagy nemtom.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

celza8807
Mondjátok már meg nekem legyetek oly kedvesek, ha tudjátok, miért van az, hogy a jobb együttesek folyamatosan körbelövik hazánkat, de ide be nem teszik a lábukat?

most per pillanat az Eagles of Death Metal koncertezik Bécsben, Ljubjanában, Zágrábban..
decemberben a Muse játszotta ezt, de az Eagles of Death Metal mellett a másik Josh Homme együttes a Queens of the Stone Age is kihagyta Budapestet, de egész Magyarországot az állomáshelyek közül..

Magyarországon tényleg csak a Szigeten érdemes fellépnie ezeknek az eygütteseknek?? Mennyivel jobb Szerbia az együttes szempontjából mint Mo.? (ennyivel több lenne nálunk az illegális zeneletöltés?) Koncert alkalmával ugyanolyan bevételeket el lehet érni, vagy rosszul gondolom?
(vagy csak engem érdekelnek ezek az együttesek?)

A#1

31.én pesten raday,zp, zártkörûek lesznek mi,ingyenes koncertek merre lesznek?

lee86
kezdem megérteni az iráni atomprobram valodi lényegét...<#fejvakaras>

&#161;Hala Madrid!

Dying Soul
Ide kell az atomot lõni.

Zs0lt1
nem gépelte el, 10.-én lesz, bár remélem addigra elmarad ;P

lee86
az biztos 10? nem gépelted el véletlenül a számok sorrendjét? :D
amugy megyek rá. erre mérget vegettek!:PPP

&#161;Hala Madrid!

Zs0lt1
Nnah skacok idei utolsó rock koncertek:
Ma: Wigwam: Sex Action / Partizan
Dec 29. Wigwam: Kiss Forever Band / Dust'n'Bones
Dec 30. Blue River Pub: CandyShop / Crash Diet

Röck! :-)

McGrady
wtf
még "játszanak"? :O
multkor amikor pecsába voltam, olyat láttam a pecsa programjai közt h tokio hotel fan club összejövetel :SS

Kuss!-magyarázta.

artschi
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

2007. április 10.
Syma Csarnok
TOKIO HOTEL

muco.hu

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
2007. március 30.
Wigwam

MOONSPELL

www.moonspell.com

ÁÁÁÁÁ!!!
artschi
2007. május 20. - 20.00
A38

SPOCK'S BEARD

livesound.hu

artschi
jaja, de õket még nem láttam élõben, MDB-t igen :)

Dying Soul
Korpiklaani is visszatérõ vendég, háromszor, négyszer lejárnak ide egy évben.

artschi
hát ja, a Testament a tavalyi pótlás, a MDB volt már 2x, viszont a Korpiklaani-t megnézném.

Dying Soul
Nem olyan vonzó, mint a múltévi

artschi
MetalMania 2007 Fesztivál
2006. március 23., péntek
Budapest, Almássy Téri Szabadidõközpont

TESTAMENT
MY DYING BRIDE
KORPIKLAANI

"Watch My Dying + Remorse - Cadaveres" ( :) )
+ more.

Lesz MetalMania Kisszínpad is, december 16-án, magyar bandákkal.

www.negativart.hu

artschi
2007. február 22. - 20.00
A38 hajó
PAIN OF SALVATION

2007. március 13. - 20.00
A38 hajó
HAGGARD

2007. március 18. - 20.00
A38 hajó
KEN HENSLEY BAND

2007. március 21. - 20.00
WigWam
ERIC SINGER PROJECT

2007. május 5. - 20.00
A38 hajó
AMORPHIS

2007. május 25. - 20.00
Petõfi Csarnok
MARILLION

http://www.livesound.hu

artschi
2007. január 12. 19:00
KULTIPLEX

EVERGREY
+supports

artschiatwork
2007. június 20. szerda

Puskás Ferenc Stadion

GENESIS

www.ticketpro.hu

artschiatwork
2007. április 14. szombat
Sportaréna

ROGER WATERS

www.ticketpro.hu

artschi
concerto.hu

artschiatwork
ez van... <#szomoru1>

Match
szeretem amikor kiábrándulok a világból és depis vagyok és élni sincs kedvem, de még tudok arra gondolni hogy legalább látni fogom uli jon roth-ot...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

artschi
Elmarad az Uli John Roth koncert

Tisztelt érintettek,

a november 17-re tervezett ULI JON ROTH koncert technikai okok miatt elmarad az A38 hajón.
A jegyek a vásárlás helyén visszaválthatók.
A megértést köszönve tisztelettel:
CONCERTO Music

www.concerto.hu

artschi
2006 Nov 25
Budabest (honlapjukon így van írva!)
Blue Hell

TO/DIE/FOR

www.planetnoir.com

Dying Soul

artschi
2007.01.14.
Kultiplex

KATAKLYSM
+NEAERA + FEAR MY THOUGHTS + QUO VADIS

concerto.hu

artschi
2007. február 22.
A38 (valószínûleg)

PAIN OF SALVATION
www.livesound.hu

artschiatwork
2006.12.16. szombat 18:00
Budapest, Ady Endre Mûvelõdési Központ (Újpest-központ)

KATATONIA
THE CRÜXSHADOWS
KLIMT 1918
VARIOLA
P.O.T.

jegyár: 5000 Ft, az október 7-i, elhalasztott koncertre elõzetesen megváltott jegyek is érvényesek.

negativeart.hu

Zs0lt1
GLENN HUGHES:
Nov 18 A38, Budapest, Hungary

//melodicrock.com

artschiatwork
Katatonia - elhalasztják a bulit
<2006-09-26>

A Negative Art az alábbi üzenetet küldte nekünk:

"A svéd Katatonia október 7-ei, budapesti koncertjét szervezõ Negative Art Prod munkatársához szeptember 26-án futott be a zenekar turnészervezõjének levele, miszerint a zenekar a magyarországi és az azt követõ napra tervezett belgrádi fellépését - rajta kívül álló okok miatt - elhalasztani kényszerül. A Katatonia a budapesti és a belgrádi fellépések után egy amerikai turnéra indul: október 20. és november 17. között koncerteznek majd az Egyesült Államokban. Az utolsó pillanatban vált világossá az, hogy a kiutazáshoz szükséges engedélyek, vízumok kiállítása végett az USA svédországi nagykövetsége magánál tartja a zenészek útleveleit. Ez lehetetlenné teszi azt, hogy a zenekar és stábja október 8-án beutazhasson Szerbiába, így a belgrádival együtt a budapesti koncert is elhalasztásra kerül.
Mind a zenekar, mind a turnét szervezõ ügynökség, mind a Negative Art Prod. sajnálatát fejezi ki amiatt, hogy egy ilyen, rajtuk kívül álló ok miatt a két fellépés halasztást szenved, és mindenkit biztosítanak afelõl, hogy a koncert mielõbb pótlásra kerül: az idõpont még október elsõ hetében kiderül. Az elõvételben megváltott jegyek természetesen érvényesek az új idõpontra is. Október 7-én a másik három fellépõ, vagyis az olasz Klimt 1918, valamint a magyar Variola és a P.O.T. koncertjei sem lesznek megtartva."

heavymetal.hu

McGrady
tényleg?
én is nagyon szeretnék elmenni, remélem összejön a dolog :)

Kuss!-magyarázta.

Zs0lt1
ottleszek thx

McGrady

Kuss!-magyarázta.

Zs0lt1
Most jöttem haza a Backyard Babies koncertrõl, nemtom érdekel-e vkit, de eszméletlen jó volt. Igazi dögös Rock'n'Roll koncert :-)

artschi
2007. február 16. péntek
PeCsa

HAMMERFALL

Dying Soul
SEAR BLISS

Wigwam

2006. 09. 16. 22:00

Dying Soul
A Planetnoir Industries és a Negative Art bemutatja:
2006.10.06., péntek 18:30
Budapest, A38 hajó

Satyricon (N)
Keep Of Kalessin (N)
Insomnium (FIN)[/bb]
Belépõ: 5200 Ft, szept. 20-ig 4700 Ft.
Végy jegyet elõvételben, és nyerd meg az új Satyricon albumot!
ÖSSZEVONT Satyricon - Katatonia jegy szept. 20-ig csak a Ticketportalnál, 8900 forintért!!

negativeart.hu

McGrady
afaszom...uli jon rothra jólenne kinézni

Kuss!-magyarázta.

Zs0lt1

artschi

concerto.hu

artschi

concerto.hu

artschiatwork
2006. november 28. 19:00
Wigwam

EXODUS

concerto.hu