Rock/metal Koncertek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arena
Deep Purple
Az állójegyek 8900, az ülõjegyek 7500-19000 Ft közötti áron lesznek beszerezhetõek.
zajlik.hu
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
2007. augusztus 15. szerda 20:00
Budapest, Kultiplex
CYNIC (USA)
+ support
NegativeArt
A38 hajó
GOTTHARD
vendég
2007. október 21.
A38 hajó
CALIBAN
SOILWORK
CHIMAIRA
SONIC SYNDICATE
Livesound
8 órás kezdés Cross The Border (alternative metal)
kb. fél 10 Demons Of Heaven (rock)
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Ez is jónak tûnik!!! 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Nagyon jó buli lesz! 😊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
¡Hala Madrid!
Bocs hogy ide írok de nem tudtam új topikot nyitni meg lehet emiatt nem is kéne. A helyzet az hogy én gitáros vagyok egy 16-17 évesekbõl álló metalcore zenét játszó bandában (pontoítva a zenekarok amiktõl játszunk: killswitch engage, in flames, children of bodom, bullet for my valentine, as i lay dying meg még 1-2) és azt szeretném megkérdezni hogy esetleg más hasonló zenét játszó zenakar, Tapolca környékén nem tud-e jó helyeket ahol esetleg õk is fel szoktak lépni, és akkor lehetne csinálni egy közös koncertet. Így legalább nem csak Tapolcán lehetne koncertet csinálni hanem más városban is, mert sajna itt elég kevés a metalos arc 😊 meg a bandák is összespanolhatnak...csak enynit akartam, szal csáó!
(ha vki nem ide akar írni akkor itt az emailom: [email protected])
Budapest, Kultiplex
The Kings of Desert Rock return to Budapest
Brant Björk and the Bros
Saint Petrol
Shapat Terror
NegativeArt
PeCsa
FRONT LINE ASSEMBLY
zajlik.hu
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Budapest, A38
FolkMetalFest
Korpiklaani (FIN) - lemezbemutató koncert
+ további hazai és külföldi csapatok
Negative Art
A38 hajó
THE DEVIL'S SLINGSHOT
Tony McAlpine - Gitár (G3)
Billy Sheehan - Basszusgitár (Mr.Big, Niacin,Talisman, Steve Vai)
Virgil Donati - Dob (Planet X, Soul Sirkus)
livesound.hu
PeCsa
HALLOWEEN
GAMMA RAY
+guests
A TÖRTÉNELMI KÖZÖS TURNÉ 1. ÁLLOMÁSA!
LiveSound
Budapest, Kultiplex
BRANT BJORK and the BROS.
+ vendégzenekarok
Negative Art
PeCsa
NOFX
zajlik.hu
Írtunk a Gods of Metal koncert elsõ napjáról egy beszámolót, bocs ha reklám vagy valami.
http://glam.profiaudio.hu/?p=311
PeCsa
SONATA ARCTICA
EPICA
concerto.hu
Kultiplex
ALABAMA THUNDERPUSSY
Firebird
concerto.hu
Kultiplex
ILL NIÑO
Insane
Cadaveres
bprnr.com
Útitársa(ka)t keresek a Graspop Metal Meeting-re, Belgiumba. Jún. 22-24. között rendezik, a beugró 125 euró, kb. mint szigetre a hetijegy (és azért itt nagyságrendekkel színvonalasabb bandák lépnek fel...). Kocsival mennék, és a cimborám, akivel mentem volna, lemondta, mondván, hogy ez neki drága, és nem érdeklik annyira ezek a bandák. Pedig nem mindennapi a felhozatal, itt meg lehet lesni: http://www.graspop.com/
Tervezett út odafelé: Ausztrián és Németországon át, visszafelé Franciao.-on és Svájcon keresztül, de ez igény szerint változtatható. <#email>#email>
Szóval olyanok jelentkezését várom, akik egybekötnék a fesztivált az utazással, amolyan fél Európa-körút keretében. Éppen ezért a visszaút 4-5 napig tartana (odafelé elég lenne 2).
Ja, a verdában van klíma, sõt, extraként forgatható kormánykerék és kinyitható ajtó is. <#vigyor>#vigyor>
Tömeges jelentkezés esetén sorshúzás! <#smile>#smile>
www.tarzansite.hu
www.heavymetal.hu
ha minden igaz, mindegyiknek van koncertdátumos része.
¡Hala Madrid!
és kösz mégegyszer
http://glam.profiaudio.hu/
tud valaki olyan honlapot ahol koncert idõpontok vannak felsorolva?
ha lehet komárom-esztergomon belül
Ha van kedvetek nézzétek meg ezt az oldalt.Véleményeket várjuk a banda fórumába!
http://www.sway.extra.hu
Elõre is köszi!
Üdv: Sway znkr