PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegeace
azt akartam írni de nem vok képbe a gamepados kombókban éncsak Q+E nek tudom :D

Heló szia remélem hogy vagy

Breki33
jó a logód, de fehér betûkkel még jobb lenne

Breki33
R1 + L1
Gascoigne
Az elején még igen, de azóta elfelejtettem, most újra próbálkozok. :)

Ps3 ID: Gascoigne74

Hegeace
ez az r1+r2 nem? vna amikor néh ráakad a kezem de nem tudatosan haznáálom :D

Heló szia remélem hogy vagy

Breki33
Tapoutot használja valaki?

link
Breki33

amikor kész lesz P

lesz benne úgy hirlik új wide camera
Firerock
császtok
nemtudjátok mikor Lessz Superpatch?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

kuci06
erre már én is gondoltam, csak a statok belövése lenne nehezebb feladat.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

skacok kéne csinálni egy aranycsapatot!!!!1954

KillR
nem semmi, eltelt 4 óra 30 eprc, és senki semmit nem írt ide
szítsak megint vitát a topic felpörgetése égett?

KillR
tényleg breki, mi a helyzet a superpatch-el? hegesztitek ezerrel?

találtam asszem egy jót egy fájlos dkz-s cl a neve 314KB, hogy tegyemfel ugy, hogy minden stadionba betegye HD-s Bajnokok Ligája reklámtábla állitolag?

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

KillR
bár nekem fenn van, de csak mer lusta vagyok letörölni :D
csak nekem csak a superpatch 4 van fenn, sorry

KillR
sztem már a pes5 sincs fennt sokaknak

Breki33
senkinek nincs a powerpatch fent?
Breki33
nem magától az adboardtól függ hol lesz hanem ahová beteszed

ezeket az odaillõ helyre kell rakni
Breki33
de párszor már leírtam

többek között ma is
Aha láttom..Amuigy ha pl Arsenal Adboard akkor csak az Highburyba teszibe a reklámtáblákat vagy midnenhova nekem olyan kéne amit mindenhová betesz és semleges kéne ami bwin,heineken-psp-ps3 ami ugy szokott lenni...

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Shevchenko
Kifejezetten PES6 hoz nincs stadion amit be lehet rakni a kitserverbe és nem fagy le 200-ból 50.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Valaki online?

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Én is berektem az stationokat a kitserverbe,de elég sok lefagy.Nem tudja valaki mitöl lehet?

FORZA MILAN!!!

Breki33
ma raktam be az újakat
Breki33
Amikor irtad, hogy vannak hibák a gyepbe 1600-on is.. illetve valami ulyasmi reklámtábla csomag:)olyasmi kellenne ami az összesre egyet tenne be vagy nem tom:)

Breki33
Breki33
van valakinél fönt még pes5-ös powerpatch?

a monaco stadium bin-je kéne ha estleg valaki megtenné, hogy feltölti
Breki33
egy angol
link

és egy arsenal csomag
klikk
Breki33
kijött egy új Rotating Adboards 512*256*8-as

12*4 slot tehát 48 nagyméretû táblát lehet belerakni
Breki33
Ez nem publikus SP-be megy
Breki33
Breki33
nem túl jó ezért használunk pes5-ös mezeket
kuci06
igen, arra<#vigyor5>
Hogy érted azt, hogy érdekes?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Breki33
template-ra gondolsz?

pes6-osé elég érdekes
kuci06
Valaki be tudna linkelni egy sample mezt?(amit át lehet szerkeszteni)

Help!
Kérdés lenne:
Honnan lehet leszedni a kapuskesztyûket kitserverhez?
Ezt a mezekhez kell bemásolni?
Nekem a K_patch-hez való mez csomag van fent és amikor Tab-ot nyomok tudok választani ugyebár kapusmezt és ott figyel a kesztyû is, de hogyan lehet váltani, de lehet hogy csak egy van, de akkor sem tudom mivel kéne váltani.
Köszi!

PESFAN
Nyugodj Békében Öcsi bácsi!
Remélem a másvilágon is varázsolni fogsz.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Breki33
Breki33

kuci06
<#rinya>

Breki33

Breki33

guardian hero
Nekem is ez van. Szerintem vsync probléma. Talán ha a videokártya driverben bekapcsolod, hogy force-olja a vsyncet, akkor megoldódik.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Breki33
George Best
Az edzõ
Miután befejezõdött nálunk az 1991-92-es szezon, Denis Law meg én Ausztráliába repültünk; fiatal játékosok edzésére szerzõdtettek bennünket. Sydneytõl kicsit délre dolgoztunk, New South Walesben, a Tehetséges Futballisták Iskolájában, amely akkor vagy három éve mûködött. Az ausztrál fiatalok egy-két hetet töltöttek ott, és a munka éppúgy magában foglalta az alapok megtanítását a kisgyerekeknek és a technikai képzettség fejlesztését az idõsebbeknél.

A futball soha nem lesz annyira népszerû azokon az alsó fertályokon, mint a krikett, de azért rengetegen szeretik, sõt boldogan mondhatom, egyre többen. Amennyire meg tudom ítélni, ez három dolognak köszönhetõ: hogy jobb nevelõmunkát végeznek és buzgóbban népszerûsítik a futballt legalsó szinten; hogy nagy számban vannak futballrajongók az olyan országokból érkezett bevándorlók között, mint Olaszország, Görögország és Vietnam, akik erõs és virágzó közösségeket alkotnak; és hogy szép sikereket ért el az ausztrál nemzeti válogatott, és majdnem kijutott az 1994-es vb döntõjébe (Argentínától kaptak ki oda-visszavágón).

Denis és én négy hétre kötöttünk szerzõdést az iskolával. Az elsõ reggelen épp húztuk magunkra a melegítõt, amikor hallottuk, hogy egy csapat fiatal ausztrál teli torokból cikizi az iskola egyik edzõjét. Ki tudtuk venni a beszélgetésükbõl, hogy az illetõ, akárcsak mi magunk, épp most érkezett rövid idõre szóló szerzõdéssel. És szegény fickó rögtön a viccek céltáblája lett.

- Tudjátok, mit csináljunk? - hallottam az egyik fiú szavait. - Kérjük már meg, hogy szaladjon egy kicsit a labdával.

Hatalmas röhögés.

- Láttam, ahogy ment át a pályán ma reggel. Úgy caplatott, mint egy víziló. Ekkora pocakkal képtelenség focizni - mondta egy másik hang.

- Ja, az aztán a has - kiáltotta valaki más, és nevetett hozzá. - Én még ilyet nem is láttam - teljesen kitölti a melegítõt!

Újabb visongó nevetés.

- Na jól van, srácok - szólalt meg valamelyik. - Ma õ lesz az edzõnk, úgyhogy próbáljuk rávenni egy kis futásra a hájpacnit. Lefogadom, hogy a teste még vagy tíz percig kocogni fog, miután befejezi a futást.

Fékevesztett röhögés hallatszott a szomszédos öltözõbõl. Denis meg én áldottuk a szerencsénket. Egyikõnk sem lett volna szívesen annak a másik edzõnek a helyében - ezekkel a srácokkal. Mikor elcsitult a nevetés, egy mély, dörgõ hang hasított a levegõbe. - Ti nevethettek, de szerintem ez egyáltalán nem vicces.

Elõször azt hittük Denisszel, hogy az edzõ védelmezõre talált, de a dörgõ hang csak rátett egy lapáttal az elõzõekre.

- A szüleink szép pénzt fizettek érte, hogy idejöjjünk, és az iskola egy ilyen kövér balfácánt szerzõdtet edzõnek. Mi a frászt bír ez megtanítani nekünk a futballról?

Egyetértõ morgások.

- Tegnap is gyalázatos volt az egész - közölte Dörgõ Hang a többiekkel. - Nem is értjük, hogy mit mond, annyira rosszul beszél angolul, és kötve hiszem, hogy valaha is komoly focista volt. Egy hájpacni!

A többiek egyetértettek vele, és ami kemény, de vicces cikizésnek indult, az most kezdett komolyan eldurvulni. Féltettem azt a fickót, bárki legyen is.

Megjött az iskola egyik vezetõje, és kihívta a srácokat a pályára. Denis is kiment, hogy átvegye a csoportot, amelyet kijelöltek neki. Nekem csak késõbb kezdõdött az órám, ezért úgy döntöttem, sétálok egyet a pályák körül, hogy megérezzem a hely légkörét.

Az egész nagyon jól szervezettnek tûnt. A fiúk és lányok korcsoportok szerint tanulgatták a futballjáték legkülönfélébb elemeit. Minden gyereknek volt egy labdája, és csak arra tudtam, gondolni, hogy mennyire szerencsések. Ez aztán a csodálatos élet! Itt tanulhatják ezt a gyönyörû játékot a türkizkék ég alatt, egy olyan iskolában, amely legalább olyan jól fel van szerelve, mint a lilleshalli edzõtábor, ahol az angol válogatott szokott edzeni.

Ég és föld, ha visszagondolok rá, hogy én meg a belfasti utcákon tanultam meg focizni. Akkoriban ha valakinek akár csak egy mûbõr Frido labdája volt, már olyan népszerû lehetett a srácok között, mint különben csak a legnagyobb hõseink, mint Davey Crockett vagy Dick Barton. A labda birtokosa volt a nagyfõnök. Ha azt gondolta, hogy a lövése gól lett, pedig a többiek tisztán látták, hogy a kapufaként szolgáló kabátkupac mellé ment, akkor megadták neki a gólt. Mert ha nem, akkor fogja a labdáját és hazamegy. Mintha egy õrült diktátorral focizott volna az ember, akinek mindig a kedvében kell járni.

Akkoriban én a Wolvesnak szurkoltam, és karácsonykor új pár csukát kaptam - alig vártam, hogy fölvehessem. Sárga ingben - az hasonlított a legjobban a Wolves régi, aranysárga mezére -, fekete klottgatyában és szürke zokniban, aminek két zöld karika volt a visszahajtott részén, kirohantam a házból karácsony reggelén.

- Ma ki vagy? - kérdezte apám.

- Johnny Hancocks - feleltem, elképzelve, hogy én vagyok a trükkös Wolves-szélsõ, és rohantam megnézni, kapott-e új labdát Napóleon karácsonyra.

Ahogy sétálgattam a pazar pályák körül, összeszámoltam, hogy összesen hat csoportnak van éppen foglalkozása. A legtávolabbi csoport két részre oszlott. Amikor közelebb értem, azt is láttam, hogy mi okozta ezt a szakadást. Egy csapat fiú rá se hederített az edzõre, és céltalanul rugdosta a labdát egymás között.

Az edzõ egy labdát tartott a hóna alatt, és próbált elmagyarázni valamit a toporgó kölyköknek. Nem sok sikerrel.

Tény és való, nem volt valami sportos alkat: nagydarab, majdhogynem hájas fickó, hátrafésült haján több az olaj, mint egy autószerelõ törlõrongyán. Az arca petyhüdt és szürke, éles ellentétben tanítványainak napbarnított, friss ábrázatával. A jókora pocaktól majd' szétpattan rajta a melegítõalsó gumija.

Ahogy közelebb mentem, kis zúgás támadt a fiúk között, és hallottam, amint valaki a nevemet mondja, miközben már mindannyian rám figyeltek, nem az edzõjükre. Rámosolyogtam, és a labdákkal teli háló felé biccentettem, hogy szabad-e használnom õket. Visszamosolygott, amiben egyszerre volt bosszúság és megkönnyebbülés, mindenesetre jelezte, hogy csak tessék, bátran.

Kiszórtam a labdákat a smaragdzöld gyepre, és magamhoz hívtam a rebellis csoportot. Miután megint együtt volt az osztály, felállítottam tíz labdát egymás mellé, a kaputól körülbelül huszonöt méterre. - Meg fogom kérni az edzõtöket, hogy ilyen távolságról lõjön kapura, és próbálja eltalálni a felsõ kapufát. Mit gondoltok, hányszor fog sikerülni neki? - kérdeztem a fiúktól.

Vonogatták a vállukat, toporogtak, s végül Dörgõ Hang szólalt meg: - Egyszer! Ha szerencséje van - mondta, vádló ujjal az edzõre mutatva.

Aztán megkértem az edzõt a mutatványra. Odacaplatott a labdához. Fölpillantott, bemérte a távolságot, ballal fürgén kitámasztott, jobbal pedig finoman alányesett a labdának. A röppálya tökéletes parabola volt. A labda halk csattanással pattant meg a keresztléc tetején.

Miután így bemérte a távolságot, a második labdát már erõvel rúgta meg. A labda még a röppálya emelkedõ szakaszán volt, amikor a keresztlécnek csapódott, mintha csak egy hangvillát rezegtetne meg. A köpcös edzõ következõ nyolc lövése is mind eltalálta a felsõ kapufát. A srácok leesett állal bámulták.

Elszaladtam az egyik labdáért, és odanyestem az edzõnek. Mellel levette, s a labda azonnal a varázshatalmába került. Jobbal-ballal dekázott, a legkisebb erõfeszítés nélkül csinálta ezt vagy fél percig, aztán elindult a kapu felé. Odafelé jobb lábbal dekázott, visszafelé ballal, és egyszer sem érte a labda a gyepet.

Mikor az edzõ visszaért hozzánk, jobb kezemet felemelve jeleztem neki, hogy folytassa csak, ahogy neki tetszik.

Biccentett, még egy kicsit dekázott jobb lábbal, aztán felrúgta a labdát a levegõbe. Elõrehajolt, és a labda megpihent a tarkóján. Megfeszítette nyakizmait, amivel megint fölpattintotta a labdát a levegõbe, és elkezdett fejelgetni magában.

Mikor ezt megunta, enyhén hátradöntötte a fejét, és a labda most a homlokán pihent meg néhány másodpercre. Aztán megint megfeszítette nyakizmait, és a labda fölszökkent a levegõbe.

A srácok elismerõen ujjongtak és fütyültek, miközben az edzõ elõször a térdével pattintott egyet a labdán, aztán elõbb a cipõje külsõ élével, majd a sarkával kezdett dekázni, s végül megint fölrúgta magasra.

- Ottagól! - kiáltotta, mikor a labda esett lefelé. Elõredõlve, jó harminc méterrõl rárúgta. A lövés majdnem kiszakította a hálót. A srácok lelkesen ujjongtak és tapsoltak.

Az edzõre mosolyogtam, és felemeltem a kezem, jelezve, hogy most már magára hagyom. Méltóságteljes mosollyal megdöntötte a fejét, és egyetlen finom biccentéssel megköszönte a segítségemet. Már indultam tovább, amikor ismerõs hangot hallottam. - Ez fantasztikus volt! - mondta Dörgõ Hang. - Mondja, ki maga? Még a nevét se tudjuk.

Megfordultam. - Csak hogy tudd - mondtam szigorúan, fölemelve a mutatóujjamat. - Õ Mr. Puskás.

Igen, a köpcös edzõ nem más volt, mint Puskás Ferenc, annak a csodálatos magyar válogatottnak az esze, amelyik 6:3-ra megverte Angliát 1953-ban, a Wembleyben, ami az angol válogatott elsõ hazai pályán elszenvedett veresége volt. Aztán játszott a fantasztikus Real Madridban, amelyik ötször nyerte meg a Bajnokcsapatok Európa Kupáját 1956 és 1960 között, és úgy gondolom, ma is meg kell hajolnunk elõtte, mert a futball igazi géniusza volt.
guardian hero
Nem gyenge, melyik játékos lõtte?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Breki33

Breki33
nyb. <#rinya>

Breki33
Breki33
ÉLetének 79. évében elhunyt a hosszabb ideje betegeskedõ Puskás Ferenc, mindenki Öcsi bácsija. Erre sajnos már régóta számítani lehetett, mégis mindenkit váratlanul ért a hír. Öcsi bácsi reggel 7-kor csatlakozott az égi pályákon játszó remek társakhoz.
Gyászolja õt az egész futballvilág... nyugodjék békében