PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
genius g-12u
Aki 2v2 szeretne játszani, annak priv. adok msn elérhetõséget!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Szilcsioéba már jelentkeztünk elvileg, bár nem tudok róla semmi infót.. :)
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Online ki milyen Group-ban játszik? Van vmi magyar? Ha nincs kéne csinálni vmit!
Sokkal átláthatóbb, ráadásul tudsz vele színprofilt is állítani, ami alapból nagyon ráfér az ati kártyákra.
CSAK a Fradi
am ati 9800pro karim van és eddig enm votl gond, csak föltúrtam egy új drivert, lehet az kavarta meg -_-
anélkül beraktam korábban milyen
én már úgyis tesztelem saját profillal a driverben
Simán a leírás alapján cseréltem a hálót és jól mûködik
illetve a két kép alapján mivel németül van

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
3_day_fine.rar (987,912 b) has been successfully uploaded.
Link to the file:
http://www.mytempdir.com/1088972
http://files.filefront.com/Santiago_Bernabeu_Madridrar/;6263605;;/fileinfo.html
map: 153,"Santiago Bernabeu, Madrid"
Sajnos nem tartozok a "készítõk" táborába.
Ahhoz még kevés a tudásom... <#nemtudom>#nemtudom>
Egyébként a #31735-ra nem tudsz valami megoldást?

A képen asszem jól látható, hogy a kitserveres stadion hirdetõtáblái kissé hiányosak.Ez mitõl van? Tegnap töltöttem le a stadionokat pes6-hoz..

Zenéket szeretnék berakni (ill. már raktam is)a játékba de nem tudom hogyan kell beállítani azt az opciót, hogy ismételje (repeat) magát a nóta.
A másik problémám a "chant"-okkal van. Beraktam az egyik csapat szurkolói hangjait a chant map szerint, de mester ligában nem müxik, csakis sima meccs módban. Mi lehet a gond? Valami ötlet esetleg? <#confused>#confused>
collar = yes
és szükség esetén átírását
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"