PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ö megy az asztalra jobbb gomb az elsõ: Ati Catalist Contor Center ÉS ha ezután az jelenik meg hogy: Advance vagy Basic az Advance-re nyomj és ott lesz 3D/Anti-Aliasing...
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Hello!
valaki nem tudna linkelni egy mapot a mezekhez mert teljesen elbarmoltam....!
Lécci mert Barca met helyett Ajax van xD kicsit érdekes...Nah lécci! thx
valaki nem tudna linkelni egy mapot a mezekhez mert teljesen elbarmoltam....!
Lécci mert Barca met helyett Ajax van xD kicsit érdekes...Nah lécci! thx
ugyértve, hogy mappaként hogy kell õket betenni:
(GER) Wildparkstadion, Karlsruhe
GER - Wildparkstadion, Karlsruhe
stb..., melyik módon??
(GER) Wildparkstadion, Karlsruhe
GER - Wildparkstadion, Karlsruhe
stb..., melyik módon??
Ja, egyébként leszedtem a stadionpackodat! ott most csak a leszedett mappákat be kell tennem a stadionrészlegbe, vagy át is kell neveznem?
ott csak olyan van hogy alkalmazás dönti el, ottt hogy állítom be hogy csak a pesben legyen mindenképp?
thx
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Hello! Hát nagy meccs volt Barcelona-Real 0:3< ez lett az elsõ meccs végeredméánye nagyon rosszul játsszottam meg nagyképü voltam ugye a master legue/kupárol beszélek😊 Szval most nagyon megakartam szorni a madridot ez sikerült is de az utcso percbe Klose ziccert hibázott így Real-Barcelona 2:4 nagy meccs volt itt az elsõ gól😄😊

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
"7. Nem tudom beállítani, hogy egymás ellen tudjunk játszani Gamepad és billentyûzet segítségével. Hogy is kell?
Nagyon fontos, hogy ebben az esetben, a gamepadot ne a player1-re, hanem a player2-re vagy annál magasabbra állítsd be. Akkor gond nélkül mûködni fog.
"
Nagyon fontos, hogy ebben az esetben, a gamepadot ne a player1-re, hanem a player2-re vagy annál magasabbra állítsd be. Akkor gond nélkül mûködni fog.
"
szval itt
http://i50.photobucket.com/albums/f329/Torley_Linden/performance_and_quality_settings.png
http://i50.photobucket.com/albums/f329/Torley_Linden/performance_and_quality_settings.png
Color correctionnál meg be lehet állítani a color profile-t
tehát pl élénkebb színek élesebb kép kontraszt stb.
tehát pl élénkebb színek élesebb kép kontraszt stb.
Profilban,hogy kell hozzárendelni?(nvidia karim van az anti.. kint be van kapcsolva de a PES-ben nem igazán látom)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
hogy lehet ketten játszani ugy hogy egyí gépen van game pad-om
a patchre gondoltam leszedni :S
de nem lehet ugy letörölni a kitservert mert nem lehet rákattitnani a removera
de nem lehet ugy letörölni a kitservert mert nem lehet rákattitnani a removera
most szedjem le megint 😄
igen nálam hasonló volt
annó kérdeztem kinek van gondja az új kitserverrel
elõbb távolíts el a kitservert ott ahol installálod, ha másként nem megy újrarakva akár az egész patchet (dkz-st nem kell újra csak a telepítõst) vagy csak az exe-t
nem érdemes szórakozni az új kitserverrel az uefa patchban
annó kérdeztem kinek van gondja az új kitserverrel
elõbb távolíts el a kitservert ott ahol installálod, ha másként nem megy újrarakva akár az egész patchet (dkz-st nem kell újra csak a telepítõst) vagy csak az exe-t
nem érdemes szórakozni az új kitserverrel az uefa patchban
tudtok segiteni? :S
VAlahogy elrontottam a kitserveremet.az UEFA-s-at.
Felraktam rá a 6.3.4-et azát meg a Barca HD mezt belépek a játékba és mindeggyik mez csak sima se a stadionokat nem lehet kiválasztani semmi.
megnézem a progit hát nincs is feltelepitve.visszatettem 1 régebbi kitservert aztán próbálom telepitani de ezt irja
Kitserver 6 is already installed (1) for
..\UEFA.exe
ok
Felraktam rá a 6.3.4-et azát meg a Barca HD mezt belépek a játékba és mindeggyik mez csak sima se a stadionokat nem lehet kiválasztani semmi.
megnézem a progit hát nincs is feltelepitve.visszatettem 1 régebbi kitservert aztán próbálom telepitani de ezt irja
Kitserver 6 is already installed (1) for
..\UEFA.exe
ok
Breki mikor jön már a patchetek?
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
a stadionjaim csak azok szedjék le akik anti aliasingot és aiso-t használnak fullon
különben úgy járnak mint az az egy szavazó aki két csillagot adott rá
(gondolom nem tudta beállítani) holott sokkal jobb sztem mint pl a Bernabeu ami öt csillagot is kapott
különben úgy járnak mint az az egy szavazó aki két csillagot adott rá
(gondolom nem tudta beállítani) holott sokkal jobb sztem mint pl a Bernabeu ami öt csillagot is kapott
Az külön játék, de most azt alakítom
feleslegesnek tartok akár már most új kitserverrel faceserverrel szenvedni úgyis hamarosan kijön két teljes patch ezzel csak elveszem az idõt a stadion feljavításától.
feleslegesnek tartok akár már most új kitserverrel faceserverrel szenvedni úgyis hamarosan kijön két teljes patch ezzel csak elveszem az idõt a stadion feljavításától.
itt vannak a stadionjai
Breki, te dkz studióhoz készítessz stadionokat?? az egyben lévõ stadionok az hova vannak feltéve (keresõben kerestem 10 percet!)
neked milyen patch van a játékon?
nekem csak UEFA CL patch
nekem csak UEFA CL patch
arccsomag volt ajánlva én nem használom, stadionokat folyamatosan készítem de volt egyben is, mezcsomag is volt már szerintem pár
érdemes pár napot, hetet várni sztem a teljes patchre vagy teljes kitserverre
érdemes pár napot, hetet várni sztem a teljes patchre vagy teljes kitserverre