PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah, de az nem ugyanaz.

szerintem felesleges a KONAMIs srácoknak fáradniuk, a PESEdites arcok megcsinálják szerintem már hétvégére...

A roster update, az csak az október közepi, második DLC-ben lesz.

Mi van, már DLC ma???
Breki33

Tuesday, 18 September 2012
Konami announce first PES 2013 DLC - summer transfers update coming next month

Konami will be releasing the first data pack for Pro Evolution Soccer 2013 this Thursday, the day of the game's release in Europe.

The update will add the stadiums of the three newly-promoted La Liga sides; Real Valladolid, Deportivo La Coruña and Celta Vigo.

Thirty-seven sides - including Olympique de Marseille, Ajax, FC Porto, Beskitas, São Paulo and Corinthians - will also undergo kit updates.

The PES Team have also confirmed that a second data pack will arrive next month. This update will - amongst other things - incorporate the completed deals from this summer's transfer window and will arrive in mid-October.

See the press release below:

KONAMI details first PES 2013 DLC

Konami Digital Entertainment GmbH has revealed the content of the first free update and DLC elements for its stunning PES 2013 title.

As with previous iterations of the series, KONAMI is committed to constantly adding to PES 2013, and KONAMI will release the first DLC pack to coincide with the game’s release for PlayStation®3, Xbox 360® and Windows PC. This first DLC adds the three licensed stadia of the newly-promoted Spanish clubs, and updates the latest kits for 37 licensed clubs, including Marseille, AJAX, FC Porto, Besiktas, and Corinthians. A second DLC pack will follow in mid-October, reflecting all summer moves and adding further stadia, UEFA elements, team updates, and online element updates. Detailed information will be released shortly.

The first update will be available in October and ramps up the online side of the game. It adds a Widget system that acts as a shortcut to gathering friends together for online matches and introduces a Ranking system. PES 2013 allows up to eight people to play in a match simultaneously, and the new download adds Community modes, wherein friends can be automatically selected from a pre-determined list, and allows Communities to track and monitor their results.

The free update unlocks the Incentives element of the myPES Facebook app, wherein achievements are rewarded and can be shown via the Social Networking service. Users can also now concede a match at half-time, while Master League Online fans will be paired against similarly-rated peers in a new Rival Ranking system.
Terminátor14
Nem tudom ezt honnan vetted.

Azt írja, hogy a játék hivatalos debütálásával egyidõben, azaz szeptember 20-án jön is az elsõ letölthetõ okosság, ami roster update lesz meg 3 spanyol csapat stadionja.

CSAK a Fradi

Breki33
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Crack Only (RELOADED):

Link

Link
Az ívelt passz csak nekem tûnik sokkal hatástalanabbnak, mint a demoban? Lehet csak nem szoktam vissza a Fifaról, és alulméretezem, de szinte soha nem ment a játékos elé.
tobias88
ez spanyolul van <#vigyor2>
octoberben lesz dlc amennyire ki tudtam böngészni, vagy tévednék?
Breki33
tobias88
jajah, azt írja az nfo, hogy ez már jó
[HUN]FaTaL
Pro.Evolution.Soccer.2013.Proper-RELOADED

http://goo.gl/gd6Zi5

Szerintem én még várok amíg jön egy normálisabb törés. Másik fórumokon is olvasom, hogy kilépked, stb. Bár az is lehet, hogy idén ezt kihagyom.. Nincs liga mód, Community, stb.. Varázscipõ 😄

[HUN]FaTaL
Tévedtem, ugyanúgy fos. Minden tizedikre lehet játszani kb. 😄

Rudee
Nekem elindul és a bal alsó sarokban forog a kis karika, aztán ennyi.

Szar Bayern, szar Bayern :)

[HUN]FaTaL
Nekem BL Classiconál volt egymás után 3x CTD, kivettem a frame skippinget meg visszaraktam xinputról directinputra és jó lett, persze lehet hogy véletlen. Lesz crackfix valszeg mert a legtöbb embernél fos.

tobias88
Nem lehet a játékban alapból, de lesz hozzá progi ami kiveszi. Gameplan-nél nálam kifagy
[HUN]FaTaL
Opciókban nincs, én fájlban való túrkálásra gondoltam 😊

Tormiee17
Engem is idegesít...de én sem találtam

[HUN]FaTaL
Szerintem a szurkolói hangok pocsékak.

Ezt a rohadt blurt nem lehet valahogy kivenni? Már most idegesít...

Tormiee17
Elképesztõ jó lett,MU-val BL...mintha tényleg az Old Traffordon lennék olyan a hangulat.

[HUN]FaTaL
Enable Frame Skipping elõl állítólag érdemes kivenni a pipát, akkor nem crashel. Mindjárt kipróbálom 😊

daver88
Hát így 4-5 meccs után vannak azért gondok: bírón átsétálás; visszajátszáskor kispad elõtt van a kapu mögötti kamera; szintén visszajátszáskor a reklámtáblák fele belelóg a pályába...gameplay amúgy nem rossz, de azért még kell pár meccs, hogy arról lehessen írni valósat..

[HUN]FaTaL
Tavaly nem láttam, demoban nem figyeltem. 😊

tobias88
vagy 5 éve van az már
daver88
Eddig a bíró mutatta az elõnyszabályt a kezével?? mert pont most volt egy ilyen szituáció, és eddig nem is figyeltem, de most olyan határozott kézmozdulattal mutatta, hogy rögtön feltûnt..

Nekem nincs gond már. Ha fent van a Fifa demo arra figyeljetek, hogy ne fusson az orgin.exe, mert a gameplan-nél elkezdi 80%+al zabálni a procit. Futó alkalmazások közül kilõttem, azóta tökéletesen megy a játék.
én BAL módot nyomok és jól mûködik

Rudee
Csak egy crack fix kellene.

Szar Bayern, szar Bayern :)

tobias88
nem mûködõ verzió
Fyrex
ja sajnos crashel folyton...

Avanti Crociati!

ja tudom, csak írtam. jó lett a játék, bár nekem személy szerint a FIFA 13 jobban bejön. dehát ízlések és pofonok ugyebár 😊

eredetiben se lesznek ott, majd jön egy patch vagy dlc aztán ennyi
10/5 kifagy a game plan képernyõn exhibition matchnél, illetve a rosterek sem frissek, pl. Realnál nincs ott Modric, se Essien

[HUN]FaTaL
Pro.Evolution.Soccer.2013-SKIDROW

Tudsz adni linket esetleg?

gabe paul logan

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Már PC-re is kijöttek az Unlocked verziók.
gabe paul logan
Tudom, h egy részletes, legalább 1 oldalas, tagolt, értelmes, tapasztalatokon alapuló értékelés írására utaltál. Csak ezeket nagyon ritkán tudják szubjektíven megírni, pl a tavalyi pes is 8-at kapott legalább mindenhol (asszem) és igazából az egyik legidegesítõbb játéka volt a szériának...persze ez csak 300-500 meccs után élezõdik ki. Ennyit meg nem játszik egyik tesztelõ sem, hisz elé vágnak 1 hétvégére 10 játékot kb, meg h írjon cikket hozzájuk. Nekem ezért inkább jobb a saját élmény, szal warez vagy nem / és mivel a demo rohadtul nem az eredeti játékból van/, leszedem nyomom vele 1-2 hónapig, megvárom a visszajelzéseket,h milyen az online, majd megveszem h megfelel mondjuk december-januárban. Sajnos ilyenre kényszerültem...anno már megrendeltem a játékot és mentem is a cdgalaxisba felkapni megjelenéskor...

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

tobias88
f1 2012 és Borderlands 2 már két napja, de pc még nincs, szóval nem jelent semmit
Forza Italia
xboxon már elérhetõ a full game

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

tobias88
szerencsésebb? persze hogy az lenne, de nem jövedelmezõbb
Amúgy mind a két sorozatnak ez a legfõbb problémája. 1 éves fejlesztési idõvel mindig szívás van, ha nagyobb változást eszközölnek. Mindkét tavalyi részben elég komoly változások voltak, cserébe mindkét játék fos volt. Remélhetõleg(és a demo 1 alapján valóban) idén kijavítják a sok hibát, belövik az egyensúlyt, és ok lesz a játék. Sajnos ez szinte mindig megtörténik, mikor nagyobb váltás van.

Nem véletlen, hogy mikor elkapnak egy jó részt, onnan évekig csak aprókat változtatnak(Na olyankor megy az anyázás gamer részrõl), és gondolom a háttérben külön dolgoznak a következõ generáción. Idén a 2 demo alapján két baromi jó játék lesz. És ez a lényeg. Amúgy sokkal szerencsésebb lenne ilyen season x/y részeket kiadni és hagyni mindig 2-3 évet a fejlesztõknek.
Terminátor14
Az elejével egyet értek, én csak az általad kiragadott részre reagáltam, többit nem is értem minek írod...

Ami szar, az szar, mindegy ki csinálta 😄 Ennyi.

A cikkel nincs bajom, se a peshungaryn lévõvel, se azzal, amit te linkeltél. Direkt nem is szóltam hozzá ehhez a részéhez a témának.

CSAK a Fradi

tobias88
nem rossz egyik értékelés sem ha azt vesszük, hogy minden évben kiadják a játékot és újdonságokból így nem sok van
Breki33
nem errõl beszéltem

hanem az egy két mondatos benyögésekrõl legyen az akár fifa akár pes
ilyesmik, mint pl, hogy ezt kipróbáltam de megint jobb a másik
válasz nem stb

Ez pont nem Gabe-nek szólt elsõsorban, hisz tudom, hogy õ ért hozzá.
Viszont ha majd egyszer írsz egy komolyabb helyen tesztet majd megérted mennyi munka van mögötte, nem olyan egyszerû mint sokan hiszik.

Ezt fifa 2004 kapcsán volt módom megtapasztalni elég rendesen utána kellett járni a dolgoknak, nem egy óra egy több oldalas játékostesztet akár csak megírni.

Itt nem arról volt szó hogy jó-e a cikk hanem arról, hogy én speciel egy több éve ezzel foglalkozó szakíró cikket -ami még a hivatalos oldalra is kikerült- jobban respektálok mint egy ismeretlen akárki beírását vmelyik fórumon.

Az utolsó bekezdés meg inkább no comment semmi ilyenrõl nem volt szó, nem kell megint ezt a kedvelt dolgodat belekeverni.

Persze más mumkáját kritizálni mindig könnyebb 😊
A cikkel kapcsolatos dolgot nem én írtam, de ezzel a részével egyetértek.
Terminátor14
Ez a tessék jobbat írni dolog annyira gáz.

Azért, mert valaki nem tud vagy nem akar jobbat írni nála, attól még nem lesz az õ cikke automatikusan jobb, sõt, attól még lehet szar. Nem is pont erre az esetre értem, csak általánosságban mindenre.

Ha valaki kirak egy full gagyi füvet pl., akkor nehogymár ne írhassam le, hogy az szar, csak azért, mert én nem készítek füveket. Ez a "ha nem tudsz jobbat kussolj" hozzáállás a sértõdött 14 éves kategória nálam! 😊

CSAK a Fradi