PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de Breki is leírta
"a meccs kezdetekor ki kell választani elõször a stadionokat (mezkiválasztásnal pege up/Page down), kis kép alul középpen aztán ott választani (0,7,8,9), tehát nem ott ahol általában"
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
A Superpatch megjelent mar?
ezt?
külön spanyolt nem láttam bár lehet, de nagy stadiumpack csomó van
lustáknak jó, csak gyõzze az ember javítgatni
a meccs kezdetekor ki kell választani elõször a stadionokat (mezkiválasztásnal pege up/Page down), kis kép alul középpen aztán ott választani (0,7,8,9), tehát nem ott ahol általában
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Csak competition meccs lett volna és uruguay-al nem minden nap játszok, ezért én a saját taktikám beállításával foglakoztam, és csak akkor figyeltem amikor elkezdõdött a meccs és Pelé rohant a kapum felé :(
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Heló szia remélem hogy vagy
az elõbb játszottam competition meccset uruguay-al ellenfelem ausztria... eddig oké, csak az osztrák válogatott a classic playereket tartalmazta... hugo sanchez, pele, maradona... stb
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Amúgy igazából nem izgat az egész, mert úgyse igazán foglakoztat a kommentár.
Amici di nessuno...
Mielött megrendeltem volna mentem még 1 kört és a Media M.-ba azt mondták, ha megjelent volna a játék náluk biztos lehetne kapni... mondom oké :)
competition menüpont alatt vannak különbözõ kupák amik pl. 18:45 és 20:45 között mennek (persze van ami délelött és délután is és este több idõpontba ), ezekre 15percel a kezdés elött már jelentkezhetsz, a szabályok adottak, és van ami klub csapatos, van ami válogatottakkal megy !
Általában 4 meccset kell játszani, és a csapatokat tekintve is van korlátozás, elõre meg kell adni kivel leszel, és nem lehet csak nagy csapattal lenni pl. van 12 csillag amit felhasználhatsz és a nagy csapatok 5 csillagosak, tehát úgy kell beosztani a 12 csillagot, hogy a legjobban járj. erre oda kell figyelni! Aztán van 2 órád, hogy lejátszd a meccseket, az ellenfelet véletlenszerûen kapod ! Érdekes a dolog mert pl. lehet Brazil - Celtic ( dávid-góliát meccs is )

4 meccs 3 gyõzelem 1 döntetlen 12. helyezet a 300 -ból !
(5 perces meccsek voltak sajnos)

ezzel ki lehet küszöbölni a rossz eredményeket !
Lenne egy kérdésem. Azt tudom, hogy már régebben megjelent az Evalution Patch.Viszont irtátok, hogy megjelenik egy másik nagy patch is. Az mire várható?
Nevére már nem emlékszem, de valamikor decemberben irtátok, hogy ez a 2 nagy patch fog megjelenni.
Elöre is köszi!
FORZA MILAN!!!
pack.rar (69,337 b) has been successfully uploaded.
Link to the file:
http://www.mytempdir.com/1170970
Több hónapja tudunk már a dologról, és néhány hozzászólást is láthattunk a készítõtõl...
CSAK a Fradi
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -