PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Filefront dögledezik, a Rapidshare meg 1 év.
Evolution Patch 1.2-höz tud valaki torrentet?
és jó a superpatch pedig abba is olyan mezek vannak
és nem akadozik egyáltalán
úgyhogy sztem nem a gépeddel van a gond
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
segítsen valaki please. meg van adva egy Filefront link a Brugge stadionjához(Jan Breydel stadion) de nem jön be a file.
Ha valakinek megvan a stadion adna egy linket(mûködõt) ?
thanx in advance
Stephen(Sing Chi) Chow forever
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Hol veszem vissza a szuroket? Nalad ugy jo lett? Amugy szepek a mezek de a belassulas jatek kozben neha nagyon zavaro tud lenni
Azért érdemes kipróbálni ha a szûrõket visszaveszed jó-e.
Másodikra nem tudok válaszolni õszinténszólva még le se szedtem a superpatchet
Nem tudna nekem belinkelni valaki egy olyan mezcsomagot ami nem maga felbontasu mezekbol all? Ugyanis azok nalam nagyon akadnak.
Breki!
A nemet bajnoksag arcai nem lettek meg mindig kijavitva?Marmint a mapjuk?
cki heeelp<#worship>#worship><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
megoldás lehet szûrések kisebbre vétele -nálam 16*-os helyett 8*-oson jó lett, illetve nem ilyen mezek használata
4. Lehet vmi gubanc van azokkal a stadionokkal, meg kell nézni melyik napszakban melyik stadionban, véletlenszerûen vagy mindig.
Aztán megkérdezni a többieket náluk jók-e pont ugyanazek, esetleg megnézni a bin-t nincs-e valami bibi vele
Lenne pár kérdésem a Superpatchel kapcsolatban.
1. Neketek nem szaggat be néha a játék? Amikor helyzetbe kerülök nagyon idegesítõ. Azt olvastam a magas felbontású mezek miatt van. Nincs erre valami javitas? A normal mezekkel nem csinalta ezt
2. A GDB managerben nem tudom szerkezteni a mezeket, Régebben ez is ment. Hiaba mutatok ra GDB mappara de nem hoz be semmit sajna😞
3. A német bajnokságban el vannak kurva az arcok elég rendesen. Nincs erre valami javitas?
4. Néhány stadionnál kidob a windowsba. Föleg ismeretlenebbknél. Ez miert van?
Elöre is köszönöm a valaszokat
de a labdát nemtom beállítni a töb bi az megy már!
valaki hheeeelp
kipróbálom a javaslatokat, utoljára a PES4-et nyomtam, ahhoz képest változtak valamelyest a dolgok...
A lövéseknél fontos hogy milyen pozícióban van a játékosod, és hogy a megfelelõ irányt nyomd...lefelét pl szinte soha nem érdemes, mert akkor veszettül alányúl.
CSAK a Fradi
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
gamepad: X : passzolás, illetve szerelés .... javíts ki, ha nem
szóval az eddigieknél hatványozottan nehezebb elvenni a lasztit (ritka az amikor nálam is marad)
hogy van ez beállítva?
sztem bill-en s-el kell szerelni de már rég játszottam úgy
próbálj meg R2-vel lõni úgy sztem sokkal jobban lõ
amúgy ezzel a pes6-os lövéssrendszerrel énse vagyok kibékülve, de vhogy megszoktam és most már kevesebbet lõ fölé, lehet az R2 gyakori használata miatt
most értem oda, hogy belekezdjek a PES6-ba, két alapvetõ problémám adódott
1. nehezen tudok labdát szerezni, hiába nyomom az X-t, általában csak messze elpattan az ellentõl a laszti, ami persze nem az enyém lesz
van valami módszer arra, hogyha szépen eléállok és szerelek akkor nálam is maradjon a laszti (az ellen hátulról is úgy szerel, hogy tökéletesen nála marad a bogyó)
2. lövésnél legtöbbször a kapu torkából is fölé vágja, le lehet valahogy szorítani a lövést ? azok a lövések jók, amelyeket az irány elengedése után indítok, de ha nem nyomom az irányt akkor nyilván megáll a player, így ezekhez a lövésekhez nagyon tiszta helyzet kell, ami ritka
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
1.a kommentár késik(10másodperc)
2.néha a félidõben/meccsvégén elsötétül a kép a hang megy és onnantól sehol semmi(csak CTRL+ALt+DEL)
a superpatchéba de nem látja
apropó a Bl patchnek külön gombkiosztó beállítója van??
és ha igen akkor hol??
mert a gamepadom nem úgy viselkedik mint a sima PES-ben
de a staionokat hova kell berakni?
fennvan a Superpatch meg a Bl Patch
fel szeretném rakni a terem és a Beach soccer stadionokat
a leírás aztírjja hogy csak be kell rakni a kitserver,GDB,Stadiumsba
nahh ját én berakom
de nincs sehol
lécci segítsetek!!
most ott dobott ki ahol elkezdeném a játékot
kijön a felállás
és kidob ugyanazzal a hibaüzivel
de belépke a játékba és amikor kilépnék akkoe ezzel a hibaüzenettel kidob az asztalra