PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
(H)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

bestGP
WE8 LIGA UJRATÖLTVE!!
akit érdekel menjenm izibe az ódalra

http://enyogp.atw.hu

hüje vagy hamán szép nem!4

Na ilyen meccset sem játszottam mostanában mint most.4× kilõttem a kapufát(ez a 4 lövésem volt kapura),2 emberemet felrugták(lesérültek) és 3-0 ra kikaptam:-(
káosz volt a csapatomban.Jah ez kupamérkõzés volt!

Breki33
próbáltad esetleg aszt a dll-elt külön leszedni?

esetleg windows indtallert

ezek csak tippek
Fyrex
üdv all! valami dll probléma miatt nem akar elindulni az installer, mi lehet a hiba?:S elõre is kösz!

Avanti Crociati!

Terminátor14
Köszi, de ott sajnos nem errõl van szó 😞
Lehet, hogy megérne egy misét megkérdezni ott is, de ha magyarul nem tudom értelmesen megfogalmazni a hibát, akkor angolul...? <#zavart2>

CSAK a Fradi

Breki33
Azt hiszem láttam vmi Vista-s fórumot a Soccergamingon.

Terminátor14
😊 Jó ez a vista, egész véletlen én eddig semmi kivetnivalót nem találtam benne, habár még csak kb 1 hete használom. Annó a megjelenéskor is feltettem, na akkor tényleg gáz volt..

Most csak ezért nem fogom visszarakni, úgyis volt egy intenzív idõszakom nemrég a pes-ben, ML-ben lenyomtam 6 szezont 2-3 hét alatt.
Asszem az új részig jegelve, ha nem találok ki vmit. (Meg esetleg még megnézem a wepro 2007-et, hátha..)

CSAK a Fradi

Breki33
viszont van benne valami

mivel nekem is XP-m van így erre én nem tudok más jó megoldást
Johnny23
<#vigyor>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Terminátor14
Nagyon vicces vagy, köszönöm a rendkívül inteligens választ...

CSAK a Fradi

Johnny23
..hát gyerekek naon ugy fest,hogy kell egy next-gen konzol az uj PES-hez!!<#whatever><#hawaii>

..csak nemtom,hogy azt,hogy lehet majd paccselgetni<#wilting>

Johnny23
aham, tedd vissza az XP-t<#papakacsint>

Terminátor14
Van valaki, aki vista alól játszik a játékkal és tft-je van?

Xp alatt volt egy olyan problémám, hogy játék közben egy vizszintes vonalban ''megtört'' a kép és kicsit hullámzott, ezt elõadta 10-15mp-nként. Belõttem fixre a függõleges szinkronizálást és teljesen megoldotta a problémát.
Viszont ez vista alatt nem mûködik, ugyanúgy fenáll a problem 😞 Nagyon idegesítõ, így nem tudok játszani...Vkinek van esetleg épkézláb ötlete?

CSAK a Fradi

kicsit jó lesz a 2008 remélem jó lesz benne a carier mód

<#wow1>
Hát ezt most kiprószálom<#eljen>

eZo
persze: hátrahúzod a bal analógot, és full erõvel nyomod a beadás/becsúszás gombot, valahogy így !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Nem szóltam én abba bele,hogy mit töltsél le<#nemtudom>
Csak azt mondtam,hogy nem szar a progi(plugin),mûxik szépen.Nem akartam én rosszat mondani neked ezzel!Bocsi<#pardon1>

Más:Sorfal alatti elrugást össze lehet hozni valahogy?

Terminátor14
Had döntsem már el én, hogy mit töltök le és mit nem...Nekem nem szimpatikus így és kész...Ottvan pl a load.to, azon semmi ilyesmi nincs és tökéletes.

A képek meg szerintem mind1 honnan vannak, elméletileg pc-n is ilyen lesz a graf.

CSAK a Fradi

Breki33
sztem azzal a serverrel van valami amire a mirror pakolják

Quarest nem úgy ismerem mint aki heble lenne.

De lehet nyaral.

Meg ugye amit a készítõ kirak linket most lehet pár hónap múlva már nem találod ott a file- kat
Breki33
pontosan ezt akartam írni

a képek ps3-asok ha jól tudom, de biztos konzolosok
Jah és PES Hungaryn ha 10-bõl 3 valamit le lehet tölteni akkor már fülig ér a szám.Vagy el van hanyagolva az oldal vagy hozzá nem értõk üzemeltetik.Bocsi ha ezzel sértek valakit de ez van.

Szép napot!
Kis átigazolási témában írok most.
Úgymond megrögzött Angol szurkoló vagyok(azon belül M.United)de úgygondolom,hogy jelenlegi Team-et kicsit átvariálnám VAGY váltanák másik csapatra(akivel régóta szimpatizálok-Inter-).
Kb a 2 csapat technikája,állóképessége stb.. megegyezik ugye a nagy grafikonon P.e.soccer-ban így 1 kicsit nehéz döntés elött állok.
A lényeg:M.United-ba Smith helyett Ibrahimoviæ-ot(kellene 1 magas fejelõ),Ferdinand helyett Zanetti-t és még 1-2 kispadost cserélnék.
Vagy:
Inter-be Figo helyett C.Ronaldo-t,Vieira helyett Carrick-et és 1-2 kispadost szintén cserélnék.
Kiváncsi lennék más véleményére melyik a jobb választás és remélem rövid idõn belül kapok tippet ez ügyben.

Miért szar progi?Megaupload 1 kieget rak a böngészõhöz amivel csak az a teendõ,hogy kiveszed a pipát a fejlécben és nem látod többet viszont tudsz tölteni bármikor,bármit.
Ennyit megér mert full gázzal jön onnan mindig minden és 1 darabban,nincs különbontva a file.
Ezek a képek(új Pes)konzolra vagy Pc-re vannak?

Terminátor14
megauploadról mostanában már lehetetlenség tölteni, ilyen szar progikat meg nem fogok leszedni hozzá..
rapidshare-rõl meg mire lejön, meg amennyit kell várni közbe..
Amúgy ügyes vagy, beszúrod nekem a másik két linket ami otvan a peshungaryn 😄D

Közben ewo-weben megtaláltam.

CSAK a Fradi

jbal
Terminátor14
Nem tudtok véletlenül egy linket az evos kitpackhoz? Filefronton már nincs meg 😞

CSAK a Fradi

Terminátor14
A mezek még mindig gipszbõl vannak, mindegyik feszül 😞

CSAK a Fradi

Breki33
#33941-en ez jól látszik a mez szineit variálják a nézõkön
Breki33
Ez igen, de ezen Argentin mezben vannak, azt a textúrát illetve szineket húzzák rá ami a játékosokon van sztem.
Nem akarok vitázni de ez szerintem Bra-Arg meccs:

Bár igy kis képen van valami halvány kékes beütésük,de nagyban a fehérhez közelebb van.De semmiképp se jó szerintem.
De mondjuk bár ez lenne a legnagyobb hiba...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
A közönség pedig az utolsó képen van fehérben az másik meccs
Breki33
Nemrossz ez a graf

a fû kezd fûnek kinézni és látszik a lábszárvédõ is

jbal
ugyanaz lesz mint eddig.tiszta ea sports.mondjuk egy jó játékon nincs sok javítnaivaló.de azért lenne bõven.nemrég hosszú idõ után feltettem a pes6-ot de valami szörny volt amit láttam.egyszerûen nem tudtam sprntelni mert ha kanyarodtam elkezdett 3mp-ig tökölni aztán elindult.ilyesmi dolgokat kijavíthatnának.meg azt hogy egy elõre guruló labdát kirúg a stadionból.

Gamestar.hu-n van pár újabb kép az idei részrõl.Hát ugy nézem ez megint nem lesz egy grafikai mámor.Azt se értem egy Argentin-Brazil meccsen mért van a közönség nagy része fehérben?A másik része ugyan ilyen sárga szerü valamiben,hát az se az igazi...
A 10 emberes sorfal meg egész érdekes taktikai ötlet,az ellenfél biztos örül neki.
Na mindegy,majd ha lesz demo,többet tudunk,eddig ez nem valami erõs.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Rendben,megbarátkozom vele😊

Breki33
hát volt ilyen patch

de sztem a radar nagyon fontos a játékhoz
ha megszokod és használof az fog zavarni ha nincs

Hasznos ha látod az embereket pl a széleken
Jah,Magyarítást kipróbáltam.Hát az nagyon gyenge és nemtudom visszaállítani Angolra😞

Ez is stimmel,kicserélte a kijelzõket a ligákban is + mindenhol,thx;-)
Na,hogy tényleg tutkó legyen már ha ilyen komolyan belekeztem akkor azt tudod esetleg,hogy el lehet e tüntetni a radart?Áttetszõvé lehet állítani azt tudom de el lehet e tüntetni na azt nem.Próbáltam evo fórumon választ találni rá 0 sikerrel.

Breki33
kijelzõ

Superpatchben talán a 14 in 1 van, de nem biztos

http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=42240

Nálam a nevek mellett nagyméretû logók vannak a klubcsapatoknál ott jól is néz ki. De írtam már, hogy a vállogatottaknál milyen.

úgyhogy az engem is érdekelne, hogy ott hogy lehetne kiszedni a flag-okat, hogy csak a nevek legyenek
Breki33
ha variálni akarsz sztem mentsd le elõtte a filokat illetve kiírhatod telepítõnek a mostaniakat ha a DVD-n lévõ asf-eket felcseréled a mostanival és úgy írod ki egy DVD-re

Elvileg mûködnie kell, de még nem próbáltam
Breki33
szval akkor röviden Superpatchez igértek új kameranézetet nem tudom lett-e.

Én ha jól emléxem a wide-t használom a csúszán 3-at visszafelé, hogy kicsit forogjon
Breki33
szuper elment amit beírtam
Így van jól.Fifa kommentátor rajta + mind az 5 patch hozzá és remekül mûködik<#eljen>
De rákérdeznék még 1-2 dologra:kameranézetet lehet variálni?Pontosabban csak azt kellene megoldanom,hogy kicsit tudjam dönteni a kamerát fel és le irányban(pályaszéli nézet).
2.kérdés:Ugye most Superpatch van a játékon de ettõl függetlenül szabad cserélni pl az eredménykijelzõ ablakot vagy pl + dolgokat tehetek még bele?Azért kérdem,hogy ne rontsam el véletlenül sem az eddigi "munkámat"😊
Nehogy az legyen,hogy sokat akar a szarka s nem bírja a ...
gondolom érted ;-)

Breki33
aztán ne engem szidj P