PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
Látom kijött a kicsike, nekem is ma délután kellett gráfokról szóló elõadást hallgatnom 2 órát a város másik oldalán...😄D

Szedem, 30 perc és megvan aztán énis toszok vmi véleményt meg képeket😊

CSAK a Fradi

Hát pedig medium beállitáson nálam nem jó sehogy.Az van mint régen,hogy középpályán jó,de a kapu elõtt belassul az egész.
Amugy a low se lenne csúnya,csak az üres stadion <#szomoru1>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Csabesz6
nekem lowon egesz szepen megy😄
(1,7celeron ,geforce fx5700, 256 mb ram)😄
nem ártana a frissítés, valamikor karacsonykor...
mind1 ugyis ps2-n tolom a peseket(igaz ott no nextgen,de sebaj)
mingyar megnezem muter gepen,ott jobb lessz😊
nekem elsöre picit könnyünek tünik, föleg ugy hogy több eve gamepaddal nyomom( ugye ps2), de itt billel (a logitechem havernál van) 2x nyertem ,1 döntetlen,top playeren(3 meccs)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Én most feltettem maxra és 1024 re mert feljeb nem engedi pedig akadás nélül megy de a lényeg, h szeintem csak a max a next gen ti hogy vagytok vele?

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Figyu,medig instalálta nektek ? mer nekem ....

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Johnny23
..uhh, na akkor nekem asszem felejtõs

(nem akarok low-on jáccani<#rinya>)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

hát ez a legjobb, az mind PC-s kép 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

dienesoft
Nah, 1 órányi demozás után kijelenthetem: megjelent a világ legjobb focis játéka! Akkora hangulata van, hogy azt szavakba nehéz elmondani.
Ami elõször letaglóz, az a grafika. Annyira részletes és annyira hasonlít a focira, hogy gyakorlatilag a stadionban éreztem magam játék közben. A mozgás, a cselek, a futás, az arckifejezések, a bírók, a szurkolók, mind-mind aprólékosan ki vannak dolgozva és foglalkoztak velük. A hangok frenetikusak. Minden mozdulatra, szerelésre, nagy lövésre, mellélövésre, mindenre adnak valamilyen reakciót. Ha nagyon szabálytalankodsz és a bíró tovább engedi, fütyülnek, ha gólt rúgsz, tombolnak. A játékosok kidolgozottsága nagyon részletes, az arckifejezések meg olyan, mint az életben. A fû közelrõl jó, messzirõl úgy ahogy elmegy, de ez soha nem volt a PES erõssége, de hála ezt majd ki lehet cserélni kiegészítõk formájában. A gépemen egész jól futott, sajnos néha igen beszagatt, fõleg, mikor közelrõl mutatja a játékosokat, de ez csak agépem miatt van, mert amúgy meg jól van optimalizálva. Ezévben EGYÉRTELMÛEN a PES nyerte a két focis játék viadalát, ezen felesleges vitatkozni. A teljes ennél már csak jobb lehet!

A bírók milyen szépen vigyorognak!

Cumi!😊 Nagy gólt kaptam Fernando Torres-tõl!

húúú gyerekek ez eszméletlen 😊
Fifa who??

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

tobias88
már csak 8 perec
Amd 2500+,1 giga ram,6600GT, 1024x768 Low-on teljessen jó (és ugy is van olyan mint a 6 Mediumon),viszont nincs közönség ami elég illuziromboló.Ha Medium-ra rakom akkor pont határeset,mintha kicsit szaggatna már.Asszem megpróbálom 800x600,vagy akár 640x480 de medium,hátha ugy jó...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tobias88
pcgururól jól jön mindig, csak délelött ott még nem volt fent
én innen szedem 500kb/s-el:
http://pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=1442&nev=PES_2008_demo

Johnny23
sztetek 9800pro -val , 1GB RAM-al ,hogy muzsikál a cucc?

(sok benne a sh3.0 effekt?)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

gabi89
Na le is jött kemény 37perc alatt
már telepítem.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

HUh nagyon ott van a játék iszonyat grafik nagyon szép de valaki le tudná írni, h melyik gomb mit jelent azaz ugye a bill beálításnál egy X360 yot mutat de nem tudom mi mi majd valaki segítene?

Köszi

mirõl beszélsz? pc-re NEXT-GEN a játék tehát még jó hogy next-genes képek -.-

Firerock
honnan jön a leggyorsabban???

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
csinálnátok 1 pár ingame kéept mert ezek amik ittvanna kezek gondolom Nextgenesek

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

gabi89
Igen ezekre még nem került fel de Bithumen-en már fent van és 13perc és le is jött.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

tobias88
jah, de ez csak szfalton van, mert a tövvin nincs fent, se nC-n ami nem is megy, se a Pre-n
gabi89
Nem lassult be 😄
Magyar torrent oldalnál ahol 100mbit a seed ott nem lassul be 😄 és mivel szinte minden nagy magyar torrent oldalon ott vagyok...külföldiek néha tényleg lassúak meg belassulnak de magyar az nem.Csak pár hét múlva már lehet nem seddelik sokan vagy kellõ sebességel.

tobias88
az elején lehet, de a végén belassul...
gabi89
Na elkezdtem szedni 500kb/s fölött jön 😄 torrent...

Gondolom várja a csaja😊

mér ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

horpeti
nekem meg mire lejön, addigra mehetek.. 😛

Breki33
na nekem lejött de mehetek csajozni PPPPPPP
horpeti
nah, én most kezdtem el tölteni, remélem egyre többet töltik le és lesz sáv. Egyelõre csak 400zaljön.. Lehet ez a töltési limit mindenkinek? mind1, majd lejön.. 😊

dienesoft
Nah megyek kipróbálni, szanaszét fogom játszani 😄

dienesoft
Már képek alapján jobb <#vigyor3>

na én mindgyárt kipróbálom,nemsoká lent van,sztetek jobb mint a fifa 08 ?

na kinek hogy tetszik?? szerintem eszméletlen jó lett, bár kicsit furcsa ezzel a kameranézettel, mert én a közelebbivel szoktam meg. de maga a játékélmény iszonyat jó, sokat fejlõdtek a mozgások, foyékonyabb lett a game. viszont a demo-stadion gyepe elég fos, bár a pes6ba is voltak gagyi meg gyönyörû stadionok is, ugyhogy legfeljebb ezt majd nem használom!
forza pes! 😉
Jesszus,van pár hozzászólás reggel óta<#wow3>
De a lényeget nem látom ,hogy le lenne írva(milyen a pc demo).A konzolos demo rendben van,lássuk milyen a Pc-s.Nálam ez 1 h mulva derül ki.

dienesoft
Ennyi ideig telepít ez a demo? Itt ülök 10 perce, fogy a helyem mint a barom de a kijelzõ nem ment fel egy kockát sem 😄

Breki33
oké köszi szépen
Breki33
az a hülyeség, hogy én kezdetektõl tag voltam és egyszer három hónapig nem használtam azóta se tudok belépni és nem tudom miért
Nekem is ez van bocs Breki amint lessz majd küldök
de ha kell majomparade akkor szólj

chelseafan
2007-08-15 - A MEGHÍVÁS BIZONYTALAN IDEIG SZÜNETEL! A további kérdéseket a MEGHÍVÓKRÓL/MEGHÍVÁSRÓL hanyagoljátok, warn/ban jár érte...<#levele>

Breki33
Azt olvastam arkadosabb lett és a fû too grainy

Ez tényleg így van?
Breki33
na a Fifások már védik a becsületük

http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=148217
Breki33
a bithura nem tudtok meghívót küldeni?
Kiváncsi vagyok, h a te gépeden hogy megy mert nekem is hasonló van😊

ProGabe
eljött a megváltás:felkerült aszfaltra!és más privát trackerre is

most már nem lehet gond 😊

remélem a köv hsz-em arról fog szólni hogy milyen maga a játék

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

dienesoft
-->#34589<--
Végre lejött, 45perc alatt, de nagy mákom volt, mert beállt 385-re és annyin is maradt. Nem tudom, hogy jelenleg mennyire terhelt a server, én valószínû korán ráugrottam, és azért tudtam tölteni annyival. Majd közlök képeket, hogyan néz ki az én gépemen, illetve hogyan is megy. Kis elemzést is mellékelek a képekhez.

chelseafan
Felrakták a demót az aszfaltra! 😛

Breki33
énis azt hittem

most szedem újra
scorpeeon
Ok, jó ez így is.
#34589->innen jön szépen, 1 órán belül lent is lesz 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Breki33
Na ilyesmit kerestem

Breki33
ezért kell elolvasni a kézikönyvet

nem tudom ebben hogy van de a többiben settingsben könnyen beállítható

de el kéne már felejteni a bill-t