PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szedem, 30 perc és megvan aztán énis toszok vmi véleményt meg képeket😊
CSAK a Fradi
Amugy a low se lenne csúnya,csak az üres stadion <#szomoru1>#szomoru1>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
(1,7celeron ,geforce fx5700, 256 mb ram)😄
nem ártana a frissítés, valamikor karacsonykor...
mind1 ugyis ps2-n tolom a peseket(igaz ott no nextgen,de sebaj)
mingyar megnezem muter gepen,ott jobb lessz😊
nekem elsöre picit könnyünek tünik, föleg ugy hogy több eve gamepaddal nyomom( ugye ps2), de itt billel (a logitechem havernál van) 2x nyertem ,1 döntetlen,top playeren(3 meccs)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
(nem akarok low-on jáccani<#rinya>#rinya>)
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ami elõször letaglóz, az a grafika. Annyira részletes és annyira hasonlít a focira, hogy gyakorlatilag a stadionban éreztem magam játék közben. A mozgás, a cselek, a futás, az arckifejezések, a bírók, a szurkolók, mind-mind aprólékosan ki vannak dolgozva és foglalkoztak velük. A hangok frenetikusak. Minden mozdulatra, szerelésre, nagy lövésre, mellélövésre, mindenre adnak valamilyen reakciót. Ha nagyon szabálytalankodsz és a bíró tovább engedi, fütyülnek, ha gólt rúgsz, tombolnak. A játékosok kidolgozottsága nagyon részletes, az arckifejezések meg olyan, mint az életben. A fû közelrõl jó, messzirõl úgy ahogy elmegy, de ez soha nem volt a PES erõssége, de hála ezt majd ki lehet cserélni kiegészítõk formájában. A gépemen egész jól futott, sajnos néha igen beszagatt, fõleg, mikor közelrõl mutatja a játékosokat, de ez csak agépem miatt van, mert amúgy meg jól van optimalizálva. Ezévben EGYÉRTELMÛEN a PES nyerte a két focis játék viadalát, ezen felesleges vitatkozni. A teljes ennél már csak jobb lehet!
A bírók milyen szépen vigyorognak!
Cumi!😊 Nagy gólt kaptam Fernando Torres-tõl!
Fifa who??
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
http://pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=1442&nev=PES_2008_demo
(sok benne a sh3.0 effekt?)
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
már telepítem.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Köszi
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Magyar torrent oldalnál ahol 100mbit a seed ott nem lassul be 😄 és mivel szinte minden nagy magyar torrent oldalon ott vagyok...külföldiek néha tényleg lassúak meg belassulnak de magyar az nem.Csak pár hét múlva már lehet nem seddelik sokan vagy kellõ sebességel.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
forza pes! 😉
De a lényeget nem látom ,hogy le lenne írva(milyen a pc demo).A konzolos demo rendben van,lássuk milyen a Pc-s.Nálam ez 1 h mulva derül ki.
de ha kell majomparade akkor szólj
most már nem lehet gond 😊
remélem a köv hsz-em arról fog szólni hogy milyen maga a játék
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Végre lejött, 45perc alatt, de nagy mákom volt, mert beállt 385-re és annyin is maradt. Nem tudom, hogy jelenleg mennyire terhelt a server, én valószínû korán ráugrottam, és azért tudtam tölteni annyival. Majd közlök képeket, hogyan néz ki az én gépemen, illetve hogyan is megy. Kis elemzést is mellékelek a képekhez.
#34589->innen jön szépen, 1 órán belül lent is lesz 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP