PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezután a beállítás után a meccsk kezdése elõtt rákérdez majd, hogy kivel leszel, és meccs közben a menübõl is át lehet állítani.
És íme társnál a labda én pedig Morientessel. Bill-en C-vel lehet alapból kérni, hogy passzoljanak.
VodevilX
Igen már sikerült beállítanom az elülsõ gombokat felcseréltem a lövést az iveléssel és így most ugyanolyan mint a Pes6 irányítása (kb)
Nekem nem engedte a legjobbra rakni csak médiumra ott elõször a settingsben lévõ opciókat bekapcsolva marha gyors volt mint Pes3-nál vmikor.
Na mondom kikapcsoltam egyiket aztán jó lett, nálam egyenletes volt csak kicsit lassú, de lehet csak a gyors után meg kell szokni.
A szerelésre mi az ajánlott? Passzal nekimenni szembõl, aztán majd lesz valami?
A második arról hogy ha a játékot erõsebb grafikai beállitásokon játszom,akkor belassul néhol erõsen,nem jó.Ha leveszem gyenge minõségre,akkor ugyan nem akad,meg lassul egyáltalán,de az egész játékmenetet gyorsnak érzem.
Ennek semmi köze a billentyûzethez.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nem tudom,nekem ugye ha túl erõsre állitom amminõséget akkor belassul a kapuk elõtt vagy néha véletlenszerüen is.Ha meg leveszem olyanra amin stabil,akkor meg gyorsnak érzem az egészet.
2. FIFA
3. F1CHL - Retro
4. TUNING AUTÓ mánia
5. Battlefield 2
6. CRYSIS
7. Heroes (NBC)
8. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
9. XBOX360
10. Humoros és aranyos képek, videók
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
http://gabkepek.extra.hu
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
most ilyen a fû<#zavart2>#zavart2>
Ezzel vitatkoznék, sztem pont az az egyik hibája, hogy tök könnyen lehet indítani és gólhelyzetbe kerülni
esetleg ha kapu kozelire gondolsz
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
grafika
hangok
bíró
játékmenetben:
- indítás fifában lehetetlen szinte...
- mindig késõbb csinálja a fifa amit nyomsz neki, általában 1 labda tolással
- kapus néha nevetséges a fifában
lehet beállítom nhancerben is
PS4 ID: Vordengo
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
#acm
#acm
mosman csinaltam neki mégmégmégmémgémgémgémgé hejet
hüje vagy hamán szép nem!4
Nekem sajna mindenhonnan lassab jön valamiért. :-(
az lenne a legjobb mint néhány ISS-be volt,hogy a game speedet egy skálán lehetett baszkurálni
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Figy:

hüje vagy hamán szép nem!4
Még amig csak simán futok az emberel,addig aránylag,de a sprintet benyomom,olyan vágtába kezd némelyik ami egyáltalán nem reális.
Vagy ha a labdával eltalálok valakit az olyan gyorsan pattan másfelé,ami szintén nem jó szerintem.
Persze nem valami örült sebességre kell gondolni csak pont olyan amitõl szerintem már nem életszerû maga a játékmenet.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú