PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Nesze neked "Be a Pro" ebben a demóban ugyanúgy lehet mint a Pes6ban. Csak itt nem az a neve, hanem Fix Cursor.
Ezután a beállítás után a meccsk kezdése elõtt rákérdez majd, hogy kivel leszel, és meccs közben a menübõl is át lehet állítani.
És íme társnál a labda én pedig Morientessel. Bill-en C-vel lehet alapból kérni, hogy passzoljanak.

VodevilX
Breki33
Én csak pár percet játszottam vele azis inkább az irányítás belövése volt így nem biztos de szerintem s-el szerelés D-vel másik ember hívása.
Breki33
engem igen :-)

sose sazerettem az olyan gyepeket ahol nincs csíkozás
Breki33
Jó reggelt

Igen már sikerült beállítanom az elülsõ gombokat felcseréltem a lövést az iveléssel és így most ugyanolyan mint a Pes6 irányítása (kb)

Nekem nem engedte a legjobbra rakni csak médiumra ott elõször a settingsben lévõ opciókat bekapcsolva marha gyors volt mint Pes3-nál vmikor.

Na mondom kikapcsoltam egyiket aztán jó lett, nálam egyenletes volt csak kicsit lassú, de lehet csak a gyors után meg kell szokni.
aki tud megoldást az majd segitsen lécci...

Bakker, 1680*1050-es beállítási lehetõség is kéne, mert így 1024-en nem tudom kivenni a fûszállakat. :-D

A szerelésre mi az ajánlott? Passzal nekimenni szembõl, aztán majd lesz valami?

tobias88
õ, nálam nem akad, de néha lassabb néha gyorsabb, én is észrevettem
tobias88
már a fû se zavar...
Az elsõ mondat Brekinek szólt,mert kérte hogy mutassak egy beállitást a gamepad-ról,de nem voltam a számitogépnél ezért nem olvastam eddig.

A második arról hogy ha a játékot erõsebb grafikai beállitásokon játszom,akkor belassul néhol erõsen,nem jó.Ha leveszem gyenge minõségre,akkor ugyan nem akad,meg lassul egyáltalán,de az egész játékmenetet gyorsnak érzem.

Ennek semmi köze a billentyûzethez.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tobias88
billnél számít ez?
tobias88
???
Bocs,nem voltam a gépnél azért nem tudtam mutatni az irányitásról képet.De akkor ezek szerint már túl vagy rajta.

Nem tudom,nekem ugye ha túl erõsre állitom amminõséget akkor belassul a kapuk elõtt vagy néha véletlenszerüen is.Ha meg leveszem olyanra amin stabil,akkor meg gyorsnak érzem az egészet.

Breki33
1. KONAMI Soccer kiegészítõk
2. FIFA
3. F1CHL - Retro
4. TUNING AUTÓ mánia
5. Battlefield 2
6. CRYSIS
7. Heroes (NBC)
8. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
9. XBOX360
10. Humoros és aranyos képek, videók
Breki33
végre megvolt az elsõ nyert meccsem Argentínával Spanyolok ellen, sikerült jól belõni az irányítást.
Breki33
meg olyan amivel bele lehet nyúlni

nemtudom láttátok-e IMG-k vannak
tobias88
egyébként a konami honlapján még mindig ez van:
Release-Date: November 2007
konami
gyeppel high detailon nincs gond szerintem, csak szétabálja a gépemet a visszajátszásoknál és a cinematic-oknál... Medium meg ugye olyan, mint a képen 😊 remélhetõleg valaki összedob majd egy újat.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

tobias88
most már csak ilyen demo beállító kellene:
-kamera
-mérkõzéshossz
Breki33
a saját térfélrõl kell inkább és figyelni az ember beindulásra

nézd meg a gif-eket
tobias88
nekem sose sikerült
tobias88
nekem érzékeli a controllert, és ugyanazt az 1 személyt irányítom, mint a billel
Breki33
biztos vagy ebben?

több ilyen gif-et beraktam a Fifa topicba
gabi89
Ide meg felraktam 1-2saját képet aki még nem szedte le jó lesz kedvcsinálónak
http://gabkepek.extra.hu

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Breki33
sztem lesz P

nekem nem tetszik
Breki33
nemtom nálam a keyboard szürke

sztem settingsben kell elõször beállítani
tobias88
nem a nézetkülönbség a lényeg, hanem hogy az eredmény ugyanaz, azaz a fifa fos<#nyes>
tobias88
nem, olyat nem lehet mint a pesben, hogy a védõk mögé beívelsz és több méteres elõnyöd legyen
tobias88
ha lesz hozzá fû javítás kitserveres és nem hal be a gépem tõle, tutira megveszem...
most ilyen a fû<#zavart2>
Breki33
indítás fifában lehetetlen szinte???????

Ezzel vitatkoznék, sztem pont az az egyik hibája, hogy tök könnyen lehet indítani és gólhelyzetbe kerülni

esetleg ha kapu kozelire gondolsz
gabi89
Azt nem tudja vki,hogy lehet normálisan beívelni a védõk mögé a labdát mert az még nem angyon akart sikerülni 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

tobias88
az érdekes hogy nem tudok haverral egymás ellen nyomni, a demókban már ezt se lehet?
tobias88
fifát veri:
grafika
hangok
bíró
játékmenetben:
- indítás fifában lehetetlen szinte...
- mindig késõbb csinálja a fifa amit nyomsz neki, általában 1 labda tolással
- kapus néha nevetséges a fifában
Breki33
nekem marha gyors volt az egész mostmeg marha lassú lett, de majd belövöm

lehet beállítom nhancerben is
Breki33
mutatsz egy beállítást?

én most próbálom belõni a settingsben
Logitech Rumblepad 2-m van,azzal tökéletessen üzemel ahogy az eddigi részek is.

Gamepaddal próbáltátok már? Én úgy próbálom ki a demot. Remélem be lehet állítani mert úgy az igazi. PS2-re megvan a Pes 5 és 6 is nagyon bejön pedig nem vok focirajongó.

PS4 ID: Vordengo

9csöves9
ha vezet az ellen,a végén leviszik a sarokba tartani a labdát😮

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

LasCar16
jah és az AI inteligenciája is figyelemreméltó😊 széleknél rendszeresen zárjákk a területet, középen csak nehezen tok átjutni végre egy kis kihívás😊

#acm

LasCar16
ez az 1. PES játék a sorozatból amit kipróbáltam bár igaz ez is még demó volt csak😊 de én még nem érzékelem azt a hûdenagy dolgot amivel verné a fifat, pár dolog ami teccik: testcselekkel jól lehet operálni, elég jó a labdafizika, graf legalábbis a játékosok és a pálya veri a fifat, közönségrõl meg nem beszélnék😊... gyors szabadrúgás elvégzés is van😊 közönség meg tejjesen eggyüttél a játékkal, negatívum az irányítás próbáltam átállítani de a szerelésel még gondjaim vannak😛.. de széplassan belejövök..rem. nah meg az elõttem említett sebesség a sprint közben😊 de nem rossz így nekem 1. benyomásra, mondja ezt egy õsfifás😊

#acm

bestGP
áegy doboz cigi elmegy ettõl a szartól 😄
mosman csinaltam neki mégmégmégmémgémgémgémgé hejet

hüje vagy hamán szép nem!4

Korábbiakban be kellett driverben kapcsolni a v-synchet, ha ilyen gond volt, bár ha ezt még mindig nem javították ki, az elég égõ.
Nekem sajna mindenhonnan lassab jön valamiért. :-(

gabi89
Igen ebben van valami de ne feledjük ez még csak a demó és talán javítanak rajta a teljesig amit már alig várok. Nem tudom ti,hogy vagytok vele de nekem tetszik igaz van 1-2hiba de melyikbe nincs. Meg ebbe csak pár hiba van míg a Fifa08 hát említésre se méltó.A grafika meg nem rossz sokkal szebb az eddigi PES grafikáknál mondjuk ezt vártuk mivel vmivel a gépigény is nagyobb lett.Fifát alázza remélem evvel egyetértetek. 😄

9csöves9
jah nekem se jön be :c

az lenne a legjobb mint néhány ISS-be volt,hogy a game speedet egy skálán lehetett baszkurálni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Jah és nem gyenge,hogy a közönség is a fejéhez kap akkor amikor a játékos elbaltázik valamit!
Figy:

bestGP
csak kijavitják a teljesre... de én inkab jacanék ezzel a "szar" demoval .ddd mosma mindent törlök c rõl amirol van bekup

Hát nem tudom.Lehet velem van a baj,de valahogy ez nekem nem nagyon jön be.És megint csak a játék ritmusra tudok panaszkodni.Egyszerüen túl gyors.Most vagy a gép xar hozzá (de hát elvileg megvan,meg annak hiányába inkább lassulni kéne)aztán meghülyül szegény vagy nem tudom.
Még amig csak simán futok az emberel,addig aránylag,de a sprintet benyomom,olyan vágtába kezd némelyik ami egyáltalán nem reális.
Vagy ha a labdával eltalálok valakit az olyan gyorsan pattan másfelé,ami szintén nem jó szerintem.
Persze nem valami örült sebességre kell gondolni csak pont olyan amitõl szerintem már nem életszerû maga a játékmenet.

Pár Képem:

Mor3llo
hiába jelölöm be a D-t, hogy arra rakja, mindenáron a C-re rakja....nemigaz

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szintugy

bestGP
telepiti..avégén jön egy ablak kijelölöm d-t és megint error...bezsarok