PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez tipikusan arra utal hogy mindenki vegyen jobb gépet amin High-on megy,azon tuti,aztán részükrõl annyi.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
..nemértem nekem mér fagyizik..árrrrgghhh
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Azt nem tudjátok mitõl lehet (esetleg elõfordult-e másnál is), hogy a meccs alatt nincsenek hangok (lövés, labdahangok, stb...) csak néha a közönség énekel de az is abbamarad idõközönként. A játékban a hang fel van állítva maxra.
A játék nálam is "furcsán" gyors kissé, idõnként meg beszaggat, meg-megakad. De gondolom ez a gyenge gépem miatt van (amd2000+,1gbddr,9600xt256mb).
Amúgy szerintem jóra sikerült ez is, bár kissé fifa-s beütés kezd érzõdni rajta, azt nem tudom miért, csak úgy tûnik nekem.
a "settings" -be mintha lenne vmi olyan,hogy: fix frame rate v. mi...ezt proszálta már vki?
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
mondjuk tudván,hogy a konzolos verza nem moddolhato,illetõleg az online rész (bár ezt még nemtudni) sztem a PC verza felé dönti a mérleg nyelvét
(persze ehhoz "megfelelõ PC vas" is kell)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Amint lehet, szánok pár percet arra, hogy visszarakjam a 6600GTre a zalman hütsit, és akkor mehet a húzás. 😄 (eddig azért nem volt rajta, mert kellett a slot a hálókarinak. De remélem a upc már az integrálton is jól fog menni, majd PES6tal tesztelem) 😊
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Grafikát pl a ma berakott képekhez viszonyítva is kérdem
Itt van a fóruma
klikk
Pc-n meg ugye elõjönnek ezek hogy sprintben mintha túl gyors lenne az ember,a labda túl gyorsn pattan el stb...
De ha másnál se stabil ez,ahogy irtátok is még páran (tehát akkor nem én vagyok csak teljessen hülye <#vigyor4>#vigyor4>,akkor talán még a full-ban javitanak ezen.
Grafikáról nem tudok mit mondani mert a pc verziot nem néztem medium-nál jobb beállitáson.Az meg gyengébb a 360-astól.De gondolom aki maxra tudja rakni egy magasabb felbontáson,az kb ugyanazt kapja.
Menük,opciók,csapatok,teljessen ugyanazok.
Mi az az enhancer? Mit kell vele csinálnom?
Most sztem a régen jól bevált 54.01es nvidia driverem van fenn. 😊
De már lassan 1.5 éve nem nyúltam a driverekhez és a gép konfigurációjához (és ha nem muszáj, nem is fogok).
..mondjuk olyan kéne aki nyomja konzolon is + PCje tudja a High quality-t<#whatever>#whatever> (sokat kérek?<#vigyor>#vigyor>)
éééss vigyázzon az aki hozzászol ehhez,mert ettõl függ mire költöm össz megtakaritásom<#idiota>#idiota>
A legújabb béta drivert raktam fel és azzal jól megy.
mert sokat mászkálsdz a városban :-)
Milyen kártyád is van?
Nvidiásoknak továbbra is ajánlom az nhancert
Rég írtam ide😊
Akinél lassulás van az rakja fel a legújabb videókártya drivert. Nálam is visszajátszásoknál akadozott, de most jól megy.
Mezt visszahúzni a lövés gombbal lehet.
Gabe-tól akartam kérdezni lát-e különbséget a konzolos és PC-s demo között
egy közepes gépen X1600 as videókártyával mediumban elfut normálisan akadásmentesen(p4 2,6,1gb ram)? vagy ahhoz jobb videókártya kell.
"Pár hónapja letöltöttem a PES2007-et akkor azt hittem, hogy valami konzolos szart töltöttem le törtöltem is gyorsan de most látom hogy nem. Ezeknek a buziknak van képük kiadni PC-re a konzolra írt játékot. Hát dögöljön meg az összes ott ahol van. Mennyi idõbe tellene billentyûzetre optimalizálni a játékot? Honnan picsából szopjam ki, hogy a gamepad xy-jait melyik gomb helyettesíti a klaviatúrán? Ráadásul még átállítani se lehet, hogy véletlenül tudjam melyik gombbal mit tudok csinálni. Mellesleg ott van a hányingert keltõ menûrendszer. Gratulálok... Azért annyi tisztelet lehetne bennük, hogy PC-re PC-s verziót adnának ki nem egy fos konzolklónt.
Amúgy szép meg minden, de ha már a fifa baszogatásánál tartunk akkor ez is van kb akkora geciség mint amit az ea csinál.(Megjegyezném, hogy nem vagyok fifa fan az utolsó amivel játszottam az a 2003-volt és az is rakás szar volt.)
Szóval ha már a készítõk voltak képesek rá akkor itt valaki leírhatná, a bill kiosztást. "
single player demo és állítólag ezért nem lehet.....
ez és a kamera hülyeség, hogy nem beállítható
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
It seems that we will have to start from zero with PES 2008 Edition. It reminds me times of FIFA 99 where all was about to be discovered. Most of the programs we used to edit the game now are useless. DKZ Studio and Game Graphic Studio are able to read img files ( afs old ones ) but files compression algorithm is totally different so we are not able to edit them yet. So all is about to be discovered.
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Ezeket jó lenne majd a FAQ-ba is beírni, nem?
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Aki elõször játszik nehezebb beállítania
Énis elszöszmötöltem a gamepad beállításával jópár percet