81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    nem hanem a bl gyep variációkkal

miért nem csinálsz mentést?

nézd meg az eredeti képeket a csillagok a világosabb csík szinével egyeznek a többi a sötéttel

Ahogy mondod azt nemis lehetne élőben megcsinálni :-)

• Nagyi2pac
    Mármint a gameplay patch-ekkel próbálkozom? - Nem azt még nem próbáltam, mer nem akarom az összes eddigi munkámat elveszteni azt a bk.130 relinkelt arcot meg a többi változtatást.

Jó volt a gyep, csak valahogy úgy kéne megcsinálni hogy az egész kezdőkör az a sötétebb fűből álljon és a logó meg a világosabb fűből. És a BL logó körül körbe legyen egy vékonyka sötét fű csík, hogy ne olvadjon össze a függőleges világos fűvel.
  • Breki33
    Na egy ilyet sikerült kihozni belőle

• Breki33
    De nem arról volt szó, hogy próbálkozol verziókkal?

Amúgy ami most van bent cl gyep magában a játékban, hogy tetszett?
  • Breki33
    na az érdekes

a gameplay készítője ezt írta

"Originally Posted by Chimps-with-quiffs
    I have been trying out the new turfs and the odd thing is, if you have these turfs installed, the game players different.

Using the same option file and then adding these turfs, the players are less repsonsive. Its probably down to the turfs being more detailed and affecting the speed of the pc.

This is annoying as it means that nearly everyone has a different setup, so it becomes impossible for one option file to give everyone good gameplay"

Nem teljesen világos számomra, hogy mit ért less repsonsive alatt és miért függ a fűtől a gameplay
  • Nagyi2pac
    Ja sztem is jobb lett mint az eddigiek, tegnap játszottam benne egypár meccset és nemtom mér de élvezetesebb volt a meccs!
  • Breki33
    Na ilyen lett a kijelzőm

16:10-eseknek lehet, hogy jó

• Breki33
    mondjuk lehet a gameplay is szerepet játszik benne
  • gabi89
    Ja értem
  • Breki33
    Az Old Traffordról semmi vélemény?

Pedig szerintem az eddigi legjobb stadion és a gyep se lett rossz
  • Breki33
    ja és azis tetszik az átemelős példánál, hogy nem úgy mint egy korábbi fifában jön becsúszás, hop megnyomok egy gombot aztán átugorja és simán fut tovább, itt mint látható mejdnem elesik a becsúszó lábban, de bukdácsolva tovább tud futni és lerázza a védőt
  • Breki33
    Ez nem a gameplay-tól van, lehet félreérthetően fogalmaztam.

Elkezdet vhogy más stilusban játszani trükközni, megpróbálni egy az egyben megverni a védőt és nem szinte átpasszírozni rajta és csak törtetni a kapu felé mejd 40-50-ről lőni.

Ez most kicsit sarkítva van de lehet így érthetőbb.

A gameplay-t amúgy tegnap délelőtt linkeltem ki ide- filefrontos link
  • gabi89
    Kell ez a gameplay :D
    Tudsz adni egy linket? - Megnézem milyen :)
  • Breki33
    Tényleg a múltkor mondtátok, hogy sokkal jobb már az online, ez azóta is áll?
  • Breki33
    pedig ha vidékiek is lehetnének lehet 3000-et adtam volna érte
  • Breki33
    Hn nem tudom ez első-t miért kétszer rakta be.

Lényeg, hogy ettől nem játszom jobban, sőt lehet kevesebb gólt lövök viszont sokkal élvezetesebb és izgalmasabb a játék.

Nehéz ezt így elmagyarázni ez inkább érzés mint logika, de majd megpróbálok még páldákat muatni. Ezek miatt szeretem ezt a játékot.
  • Breki33
    Na akkor két példa a tegnapihoz

Mivel kevés az időm majd később lehet mutatok többet, de kezdetnek talán jó lesz ez a pár perc alatt összehozott két jelenet, remélem a gif visszaadja

Első szinte rögtön a mecs elején kitettem szélre és a felfutó védőm igyekeztek feltartóztatni, namos régebben vszínűleg sréhen elindultam volna befelé vagy összjátékot kezdeményeztem volna esetleg megpróbálom simán lendületből eltolni melette.

Ezzel szemben most igyekeztem egy az egyezésben megverni
    Eredmény

Ezután elfutás és ragyogó keresztlabda jött, sajna les miatt lefújták

Másik páldában hosszú 30-40 méteres előreíveléssel indítottam Nedvedet a szélen aki egy alig látható kis csellel becsapta örzőjéj és Jaki-hoz játszott aki nagyon szépen sarokkal tette tovább az a középpen érkező társnak kapáslövésre

• Maldini
    PES2008 eladó számlával mindennel együtt 1szer volt használva.4990 forint,Angyalföldi vagyok,ugyhogy inkább Budapestiek irjanak.
  • Breki33
    Elvileg itt van az a kislogos scoreboard ami többeknek tetszett

http://www.pesforum.de/pes-2008-grafiken/54572-scoreboard-sammelthread-tutorial-22.html
  • Breki33
    Dehogy, most amikor a Bl-ben vagyok és vezetem a csoportom ? P
  • Breki33
    melyiket raktad be?
  • Tomy Lee
    Oksa.Én betettem a fast mappában lévőt és lejátszottam 1 döntetlent.Így hagyom most nemtudom mit számít ez a gp.patch nagy különbséget nem vettem észre...
  • Tomy Lee
    Melyiket használjátok?Komolyan újat kell kezdeni ahoz,hogy működjön?
    Breki,te is kezdtél újat?
    De végülis mindjárt kipróbálom:P
  • eZo
    igen ez az új gameplay elég korrekt

sokkal jobb a cpu, elsősorban a védekezésben

az egyetlen szépséghiba az, hogy új ML-t kell kezdeni, mert amikor a meglévővel játszottam semmi változás nem volt, amikor űjra kezdtem akkor pl. a Betis ellen is csak 4-2 re nyertem, elöttem meg kb 6-0ra
  • Breki33
    két dolog még

gameplay patchben azt vettem észre, hogy szívesebben és eredményesebben n lő távolról - ez tetszik

másik meg hogy elkezdtem másként játszani és csak lessek milyen trükköket lehet nyomni, holnap rakok fel pár jelenetet

vhogy teknikásabban játszom míg eddig inkább erőfutballt nyomtam.

Ez a stílus viszont sokkal élvezetesebb és látványosabb

Holnap megmutatom, de csak gamepaddal lehet
  • Nagyi2pac
    Ok köszi!
  • Breki33
    ja a bl logo csak a day fine night fine no pattern-ben van
  • Breki33
    A teljes stadion pedig itt van

http://s4.massmirror.com/ecab9f610201b7cab66f2cc3f289c7a5.html

patchemben bemásolva a régebbi old traffordot cseréli le
  • Breki33
    a psd-k itt vannak a z alphával együtt

http://rapidshare.com/files/104852954/bl_csikozas.rar.html
  • Breki33
    de azt tudod kezelni?

közben már megy fel az egész stadion
  • Nagyi2pac
    Akkor psd-t!
  • Breki33
    de az alpha abban már nem módosítható
  • Nagyi2pac
    De a bin-be a gyep is benn van úgyhogy asszem az mégis jobb lenne a bin!
  • Breki33
    én kirakhatom a bin-t de abban nem nagyon tudod az alphak átlátszóságát variálni
  • Breki33
    Szerintem meg ez jobb

• Nagyi2pac
    Igazából mindegy, mindegyik jó!
  • Nagyi2pac
    Asszem ez tetszik!
  • Breki33
    A bin-t vagy a psd-t?

A bin állandóaan változik
  • Breki33
    Ez talán jobb esti

• Nagyi2pac
    Esetleg nem tudnád kirakni a #44650-es gyepet+mintát+köszölódást, mert akkor énis tudnék próbálkozni vele! THX!!!