PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megnézném milyen konfigon játszották ezt a mecset ami a videóba van mert nagyon szépen fut
hát beszarok ettõl a hülye sg-s keresõtõl.
belinkelnéd még1x?
mert ha bírom a sroszámot akkor vmi 3évvel ezelõtti hsz-eket mutat
belinkelnéd még1x?
mert ha bírom a sroszámot akkor vmi 3évvel ezelõtti hsz-eket mutat
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
jah, valaki 3 után mondta hogy mindig laposan, ezt miután elolvastam, Messi lõtt nekem egy felsõléces finyós gólt...
a regular nekem is alacsonyan lõtt. A top player meg vegyesen.
De hát több 100 meccset kéne játszani ahhoz, hogy le lehessen bármit is vonni. 😊
De hát több 100 meccset kéne játszani ahhoz, hogy le lehessen bármit is vonni. 😊
Akkor nyomhatnál errõl egy High-os képet illetve megmondhatnád, hogy a Nike-s reklámtábla a játékban jó-e
az adboardoknál ha rájönnénk a módszerre elvileg lehet hogy lehetne mozgó reklámtábla persze kereteken belül
mint egy kis animáció minde tábla fél másodpercig jelenne meg és emiatt azt az érzést kelltené, hogy animáció fut
mondjuk elég nasgy munka lenne ilyet készíteni
ewsetleg már kész animot lehetne szétszedni képekké
mint egy kis animáció minde tábla fél másodpercig jelenne meg és emiatt azt az érzést kelltené, hogy animáció fut
mondjuk elég nasgy munka lenne ilyet készíteni
ewsetleg már kész animot lehetne szétszedni képekké
Aha, maxon fut...
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
kösdzi még ezt vszínûleg kipróbálom
illetve azt hogy a csík a félpályánál váltson
Amúgy te High-on nézted?
illetve azt hogy a csík a félpályánál váltson
Amúgy te High-on nézted?
Nagyon szépek lettek a gyepek, grat!😊
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
fúúú nagyon nagyon köszi eZo és Breki, már tökéletesen müxik, köszi még1szer!
time expander 1.1
Akkor ez a nemjó? 😊
Termivel nyomtam 1 meccset, mikor nálam volt. Végülis nem volt rossz, bár kicsit engem húzott... Szal nem tökéletes a pes
Akkor ez a nemjó? 😊
Termivel nyomtam 1 meccset, mikor nálam volt. Végülis nem volt rossz, bár kicsit engem húzott... Szal nem tökéletes a pes
melyik time progival?
nekem 20 percesek vannak általában nem nagyon kapok gólt max egyet erre a múltkor 5 perc alatt kettõ null oda és hatalmas gólokat rúgott
egyikbõl készült is gif P
nekem 20 percesek vannak általában nem nagyon kapok gólt max egyet erre a múltkor 5 perc alatt kettõ null oda és hatalmas gólokat rúgott
egyikbõl készült is gif P
Én 5 perces meccsen kaptam ki tõle 1x, azt még regularon. Akkor jobban játszott. 😛
De mióta 10 perces a meccs, meg top player, azóta egy nagy nulla. Jah, és mindig magasan lõ rá. 😛
De mióta 10 perces a meccs, meg top player, azóta egy nagy nulla. Jah, és mindig magasan lõ rá. 😛
továbbra is ajánlom az nhancert
de csztem driver is tudja csak máshogy kell a vezérlõpultjába belépni
én egy negyedórát kerestem, hol vannak a profile-k
de most végre sikerült úgy belönöm, hogy játékban és visszajátszásban is egyenletes nem gyors nem kad pont jó
ezért is szeretném a füveket high-ban másokkal teszteltetni
de csztem driver is tudja csak máshogy kell a vezérlõpultjába belépni
én egy negyedórát kerestem, hol vannak a profile-k
de most végre sikerült úgy belönöm, hogy játékban és visszajátszásban is egyenletes nem gyors nem kad pont jó
ezért is szeretném a füveket high-ban másokkal teszteltetni
Srácok, melyik progikkal lehet egyszerûen beégetni a frissítési frekiket, hogy ha elindul a PES, ne 60 Hz legyen?
Régi nvidia driverrel a coolbit.reg-gel lehet, de a legújabb drivereknél már erre nincs lehetõség, tehát valami külsõ alkalmazás kell.
Köszönöm!
Régi nvidia driverrel a coolbit.reg-gel lehet, de a legújabb drivereknél már erre nincs lehetõség, tehát valami külsõ alkalmazás kell.
Köszönöm!
Én játszottam tegnap párat top playeren (Fr-Brazil).
Hát erõsen túlzás azt mondani, hogy valamit próbálkozott a gép, hogy egyáltalán helyzetet tudjon kialakítani. Eszméletlen gyengén tolta, és simán ki is lehetett játszani, több meccsen át.
Remélhetõleg csak rossz napja volt, mert ez így elég halovány AI.. Mondjuk nekem jól helyezkedtek a támadók is. Mondjuk úgyis onlineban játszik szívesen az ember.
Hát erõsen túlzás azt mondani, hogy valamit próbálkozott a gép, hogy egyáltalán helyzetet tudjon kialakítani. Eszméletlen gyengén tolta, és simán ki is lehetett játszani, több meccsen át.
Remélhetõleg csak rossz napja volt, mert ez így elég halovány AI.. Mondjuk nekem jól helyezkedtek a támadók is. Mondjuk úgyis onlineban játszik szívesen az ember.
lehet ezt kéne kipróbálni
bár nem értek hozzá
http://www.hardwareoc.hu/index.php?p=news&cid=3&y=13538
bár nem értek hozzá
http://www.hardwareoc.hu/index.php?p=news&cid=3&y=13538
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
mert volt ati 9800pro karim és ahhoz föltettem a gyári drivert és nem rakott föl catalyst-et csak az asztalon jobb klikk > tulajdonságok > speciális és ott adott be olyanokat h 3d beállítások...stb és ha ott beraktam a simit meg a szûrést akkor rá is tette a játékokra, de most meg már nincs ott olyan, a speciálison belül már csak a monitor beállításai vannak, a kártyát csak a catalyst-en belül tudom állítani de úgy meg nem akarja rátenni egyiket sem :\
NA felraktam a gyepeket
My Pes 2008 demo turf
http://files.filefront.com/Pes+2008turfrar/;8744973;/fileinfo.html
My Pes 2008 demo turf
http://files.filefront.com/Pes+2008turfrar/;8744973;/fileinfo.html
Jóreggelt!
Van egy kis problémám, nemtudom találkozott-e már valaki hasonlóval...ATI kártyám van és a Catalyst-ba beállítom a simítást és a szûrést, a játékra azonban nem teszi rá...most a gyári driver van fönt amit hozzá adtak, próbáltam már a legújabbal is de az sem vált be. Van valakinek ötlete mi lehet a gond? Vagy ATI-ra van-e más program amivel lehet hasonlókat beállítani <#confused>#confused>
Van egy kis problémám, nemtudom találkozott-e már valaki hasonlóval...ATI kártyám van és a Catalyst-ba beállítom a simítást és a szûrést, a játékra azonban nem teszi rá...most a gyári driver van fönt amit hozzá adtak, próbáltam már a legújabbal is de az sem vált be. Van valakinek ötlete mi lehet a gond? Vagy ATI-ra van-e más program amivel lehet hasonlókat beállítani <#confused>#confused>
jaja, szép...
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
lényeg a lényeg a felezõvonalnál csíkváltás elméletileg megoldható
az egyenes elég bonyolult aztán lehet, hogy jön egy ötödikes és megcsinálja 😛
az egyenes elég bonyolult aztán lehet, hogy jön egy ötödikes és megcsinálja 😛
És a gondolatot folytatva egy ilyen lehet, hogy kiadna egy egyenest
el kell képzelmi milyen ha rárakjuk ugyanezt 90-fokkal elforgatva 50% átlátszósággal.
Lehet egy sorral arébb is kéne tolni, most ebbe nem megyek bele akinek jó a "tér"látása vszinû látja, hogy nem egyszerû
el kell képzelmi milyen ha rárakjuk ugyanezt 90-fokkal elforgatva 50% átlátszósággal.
Lehet egy sorral arébb is kéne tolni, most ebbe nem megyek bele akinek jó a "tér"látása vszinû látja, hogy nem egyszerû
És akkor ez alapján egy csomó dolog világos egyrészt megvan a szimetriatengely márészt megértettem hogy a vonalas miért lesz kockás viszont a kör miért marad kör