PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi! Azt nem tudod véletlenül, mi a különbség a 85-94 és a 95-103 textúrák között? Én arra tippelnék, hogy a 85-94 legjobb grafikán, a 95-103 pedig a rosszabb grafika esetén van használva. De hátha te tudod pontosan.
DE figyelem én nem mondtam, hogy ez lehetséges most.
Elvileg talán megoldható, de nem ilyen egyszerûen.
CSak ha a rotating adboardnál a rotáció-t kicsire vesszük és annak váltakozása kiad egy képet akkkor az megoldás lehet
DE egy az egyben gif-et sajnos nem lehet berakni.
Ha én foci fejlesztõ lennék biztos megcsinálnám opcionálisan berakhatóként, nagyon nagyot duranna sztem is.
Elvileg talán megoldható, de nem ilyen egyszerûen.
CSak ha a rotating adboardnál a rotáció-t kicsire vesszük és annak váltakozása kiad egy képet akkkor az megoldás lehet
DE egy az egyben gif-et sajnos nem lehet berakni.
Ha én foci fejlesztõ lennék biztos megcsinálnám opcionálisan berakhatóként, nagyon nagyot duranna sztem is.
gyepesnél jenenleg csak az utolsó résszel hell foglalkozni
elején mikor kéri a számot beírhatsz akár 60-80-at is a lényeg, hogy a vége 112 legyen.
Ha visszaolvastál láttál olyan képet ai 512*512-es gyep aztán fele akkora megint fele akkora és ez megy 9 lépcsõn át.
itt látsz ilyesmit
http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=116991&page=101
NAmost sokan úgy rakják be a gyepet hogy a legnagyobba behúzzák aztán sorban a többibe is. Én a másodikba behúzom utánna rákattintok így 256*256-os húzom a 128*128-asba
Labdánál ha jól emléxem elég az elsõbe behúzni a texturát csak vigyázni kell, hogy a minta megfeleljen az mdl-nek (formának)
elején mikor kéri a számot beírhatsz akár 60-80-at is a lényeg, hogy a vége 112 legyen.
Ha visszaolvastál láttál olyan képet ai 512*512-es gyep aztán fele akkora megint fele akkora és ez megy 9 lépcsõn át.
itt látsz ilyesmit
http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=116991&page=101
NAmost sokan úgy rakják be a gyepet hogy a legnagyobba behúzzák aztán sorban a többibe is. Én a másodikba behúzom utánna rákattintok így 256*256-os húzom a 128*128-asba
Labdánál ha jól emléxem elég az elsõbe behúzni a texturát csak vigyázni kell, hogy a minta megfeleljen az mdl-nek (formának)
az mért van ,hogy a kapu földön levõ (a hálót leszoritó) "rúd" része "több darabból tevõdik össze", szoval nem folytonos, olyan furán néz ki.
<#nemtudom>#nemtudom>
<#nemtudom>#nemtudom>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Köszi, visszaolvastam már korábban és ezeket megtaláltam, sikerült is beimportálnom .bin fájlokat. Csak azt nem tudtam hogy az itt belinkelt képeidet (gyep-, labdatextúrák) hogy tudom .bin fájlba rakni. Nézegettem már ezt a GGS programot is, de egyelõre még kicsit bonyolult nekem, mert pl. megnyitottam a gyepes bint és láttam hogy egy csomó textúra van benne. Még rá kell jönnöm hogy melyik mire jó, mikor használja a gép õket. Gondolom a különbözõ felbontások és grafikai részletesség miatt van ilyen sok.
uh, na ez ténleg ÜTNE !
(pont egy ilyesmi kérdésem volt annak idején PES6-nál,hogy milyen király lenne a mozgó adboard<#whatever>#whatever><#hawaii>#hawaii>,de ott még nem lehetett)
(pont egy ilyesmi kérdésem volt annak idején PES6-nál,hogy milyen király lenne a mozgó adboard<#whatever>#whatever><#hawaii>#hawaii>,de ott még nem lehetett)
Ja bocs, elnéztem a kérdést. Na szóval a fifás gyepet nem néztem meg, mert kb. egy-két napot játszottam a fifával (mindenféle szerkesztés nélkül) és rájöttem hogy ugyanannyira idegesít a játék mint a tavalyi. Márpedig nem azért ülök le játszani hogy ideges legyek 😊 Úgyhogy azóta tanulom a PES-t.
EZ pedig a berakás mente
Akkor bemásolom ide is amit máshova írtam
akkor még egyszer ez alapján:
http://www.peshungary.hu/letoltes.php?letoltid=8836
1. Indítsd el az AFS Explorer nevû programot!
2. File menü, Import afs file parancs.
3. A megnyitás ablakon az alsó legördülõ menüben válaszd ki az Összes file-t (All files).
4. A PES 2008 demo img mappájából nyisd meg a cv_1.img fájlt! (A fájlról ajánlott biztonsági másolatot készíteni!)
5. A kérdésre NO választ adj.
6. Az unnamed_383.bin-re (ez esetben)jobb egérgombbal kattints, majd import, és válaszd ki a rar-ban található egyik bin-t!
7. Kész is a telepítés, már használhatod is az új kiegészítõt!
Ha nem tudja berakni akkor méretnövelés szükséges, ez ugyanolyan mint a korábbi részekben
fejbõl irom: ctrl+R (advanced) a megfelelõ file keresése méretének növelése majd az egész img mentése tetszõleges névre
ha kész én általában megnyitom az elkészült file-t és még egyszer belerakom a bin-t és megnézem rendben van-e, aztán az eredeti img-nek adok egy indexet (pl cs_1mentes) és az elõbb asf-ben elmentett filet visszanevezem. Így ha valami gubanc van a mentés szöveget kivéve (példa) visszaírom a telepítés elõtti-t
Mentés mindig nagyon fontos elõtte, fõleg mert -legalábbis nálam a GS nem nyitja meg a rebuild-os img-et (majdnem rögtön kilép)
Akkor bemásolom ide is amit máshova írtam
akkor még egyszer ez alapján:
http://www.peshungary.hu/letoltes.php?letoltid=8836
1. Indítsd el az AFS Explorer nevû programot!
2. File menü, Import afs file parancs.
3. A megnyitás ablakon az alsó legördülõ menüben válaszd ki az Összes file-t (All files).
4. A PES 2008 demo img mappájából nyisd meg a cv_1.img fájlt! (A fájlról ajánlott biztonsági másolatot készíteni!)
5. A kérdésre NO választ adj.
6. Az unnamed_383.bin-re (ez esetben)jobb egérgombbal kattints, majd import, és válaszd ki a rar-ban található egyik bin-t!
7. Kész is a telepítés, már használhatod is az új kiegészítõt!
Ha nem tudja berakni akkor méretnövelés szükséges, ez ugyanolyan mint a korábbi részekben
fejbõl irom: ctrl+R (advanced) a megfelelõ file keresése méretének növelése majd az egész img mentése tetszõleges névre
ha kész én általában megnyitom az elkészült file-t és még egyszer belerakom a bin-t és megnézem rendben van-e, aztán az eredeti img-nek adok egy indexet (pl cs_1mentes) és az elõbb asf-ben elmentett filet visszanevezem. Így ha valami gubanc van a mentés szöveget kivéve (példa) visszaírom a telepítés elõtti-t
Mentés mindig nagyon fontos elõtte, fõleg mert -legalábbis nálam a GS nem nyitja meg a rebuild-os img-et (majdnem rögtön kilép)
kérdés: az lenne a kérdésem hogy amikor mást akarok telepíteni Akkor az Afs kíír valamit!Olvastam más helyeken hogy a tetszöleges fájl méretét kell növelni,na én meg is növelem de hova kell elmenteni az átírt fájlt?
Ez az elsö PES-em(na jó a második),remélem valaki tud majd segíteni,Kösz.
Válasz:
Ahová akarod az a lényeg hogy létrehoz egy másik img-t ami a (nem tetszõleges) bin növelt méretével nagyobb
pl be akarsz rakni egy labdát ami kb 500k-val nagyobb a mostani bin-nél akkor hely kell neki
Méretnövelésél tehát létrehozol egy másik img-t ami annyival nagyobb tehát itt kb 500 kbytal
viszont ezt a megnövelt méretû img-t késõbb használni akarod tehát ha minden jó akkor vissza kell nevezned az eredeti névre
tehát pl cs_1.img megnyit méretet növelsz elmented cs1new_.img névre (vagy másik könyvtárba ugyanarra a névre.
Ha kész és renben lement van egy eredeti cs_1.img és egy cs1new_.img is
most a cs_1.img -t elmented (hátha az új vmiért nem jó pl (cs_1jo.img névre) azután cs1new_.img -t átnevezed cs_1.img névre és már próbálhatod is ki.
Méretnövelésnél érdemes többel növelni pl labdáknál, hogy ne minden alkalommal kelljen újra.
És eredeti img-rõl mindig legyen mentés, egyszerûbb visszamásolni mint telepítgetni újra
Ez az elsö PES-em(na jó a második),remélem valaki tud majd segíteni,Kösz.
Válasz:
Ahová akarod az a lényeg hogy létrehoz egy másik img-t ami a (nem tetszõleges) bin növelt méretével nagyobb
pl be akarsz rakni egy labdát ami kb 500k-val nagyobb a mostani bin-nél akkor hely kell neki
Méretnövelésél tehát létrehozol egy másik img-t ami annyival nagyobb tehát itt kb 500 kbytal
viszont ezt a megnövelt méretû img-t késõbb használni akarod tehát ha minden jó akkor vissza kell nevezned az eredeti névre
tehát pl cs_1.img megnyit méretet növelsz elmented cs1new_.img névre (vagy másik könyvtárba ugyanarra a névre.
Ha kész és renben lement van egy eredeti cs_1.img és egy cs1new_.img is
most a cs_1.img -t elmented (hátha az új vmiért nem jó pl (cs_1jo.img névre) azután cs1new_.img -t átnevezed cs_1.img névre és már próbálhatod is ki.
Méretnövelésnél érdemes többel növelni pl labdáknál, hogy ne minden alkalommal kelljen újra.
És eredeti img-rõl mindig legyen mentés, egyszerûbb visszamásolni mint telepítgetni újra
na most megkeveredtünk én a fifast kérdeztem :-)
már kész bin-t ASF EXplorerel tudsz
itt meg kell szokni, hogy sokszor méretet kell növelni egy file berakásakor
most jut eszembe ezt ma leírtam kicsit szájbarágósan máshová akkor bemásolom ide is
már kész bin-t ASF EXplorerel tudsz
itt meg kell szokni, hogy sokszor méretet kell növelni egy file berakásakor
most jut eszembe ezt ma leírtam kicsit szájbarágósan máshová akkor bemásolom ide is
Köszi!
Hát egyelõre nem hiszem hogy csinálok cuccokat, mert az idõm is kevés, meg bele is kéne még tanulni a szerkesztésbe. De majd meglátjuk.
Megnéztem volna a gyepedet, a legújabbat akartam berakni, mert a képeken nagyon jól fest, de nem tudtam hogy lehet bepasszírozni a textúrát a .bin fájlba 😊
Most már tudom, majd megpróbálom.
Hát egyelõre nem hiszem hogy csinálok cuccokat, mert az idõm is kevés, meg bele is kéne még tanulni a szerkesztésbe. De majd meglátjuk.
Megnéztem volna a gyepedet, a legújabbat akartam berakni, mert a képeken nagyon jól fest, de nem tudtam hogy lehet bepasszírozni a textúrát a .bin fájlba 😊
Most már tudom, majd megpróbálom.
okés segítek
fõleg ha csinálsz jó dolgokat
akkor se haragudnék ha kitalálnád hogy lehet sima csikos fûvet :-)
azért a FIfa-s gyepem megnézted?
CSak kiváncsi lennék, hogy tetszik szakmailag P
fõleg ha csinálsz jó dolgokat
akkor se haragudnék ha kitalálnád hogy lehet sima csikos fûvet :-)
azért a FIfa-s gyepem megnézted?
CSak kiváncsi lennék, hogy tetszik szakmailag P
Szeva Breki! Hosszú évek után úgy érzem itt az ideje leváltani a Fifát, már régóta idegesít az EA és a folyton ismétlõdõ hibák. Eddig nem tetszett a PES grafikája, de ez idén megváltozott, úgyhogy bye-bye Fifa <#vigyor>#vigyor>
Csak most újra kell tanulni az egészet, meg a toolokat is be kell szerezni a szerkesztéshez.
Csak most újra kell tanulni az egészet, meg a toolokat is be kell szerezni a szerkesztéshez.
Én úgy vettem észre, hogy ha szerelni akarsz (lapos passz) akkor automatikusan rángat néha mezt.
De ami tuti, miközben üldözöl egy játékost(futva tehát RB benyova) megnyomod az LT gombot.
De ami tuti, miközben üldözöl egy játékost(futva tehát RB benyova) megnyomod az LT gombot.
vagy mi már keverem, szal a passz+futás a mezrángatás, a lövés meg nem az, hogy ráküld vki mást is az ellenfélre?
Passz és a lövés gombra is húzza a mezt. De én nem vettem észre, hogy lelassúlna tõle a játékos vagy érne egyáltalán valamit.
hát majdnem, ha fut a csávó, akkor lehet mezet rángatni, és ha te is nyomod a futásgombot meg a passzt (amivel ugye alapból elvennéd tõle)
ha pl csak a futást nyomod, akkor fut utána, próbálja beelõzni, de ha nyomod a passzt is, akkor már mezt is rángat
ha pl csak a futást nyomod, akkor fut utána, próbálja beelõzni, de ha nyomod a passzt is, akkor már mezt is rángat
tökéletestõl ez még messze van, de azért köszi
jó lenne pl ilyen adboard
Meg én kiváncsi leszek Sammy miket fog készíteni, remélem a Pes-hez is gyárt egykét dolgot :-)
jó lenne pl ilyen adboard
Meg én kiváncsi leszek Sammy miket fog készíteni, remélem a Pes-hez is gyárt egykét dolgot :-)
Mar alli8g varom a teljeset a kepeket es a videokat elnezve😊Breki itt is tokeletes munkat vegeztel😄
Hello téged itt látni? P
Game Graphic Studio-val tudod berakni illetve kiszedni
illetve mintha olvastam olyat hogy ....picture decoderrel is csinálják
most nem ugrik be a pontos neve
Game Graphic Studio-val tudod berakni illetve kiszedni
illetve mintha olvastam olyat hogy ....picture decoderrel is csinálják
most nem ugrik be a pontos neve
Üdv skacok! Tudnátok abban segíteni, hogy a .bin fájlokból milyen tool-lal tudom kiszedni illetve oda vissza importálni a textúrákat?
Lövés gombbal de úgy vettem észre hogy nem sokat számít, hogy huzod vagy sem.
viszont így fennál a veszélye annak, hogy oké te választhatsz, hogy milyen csíkozást akarsz, de az mindig chess, átlósan chess vagy körkörös
És ez egy idõ után uncsi lesz.
Remélem megbuherálják a bin-t
És ez egy idõ után uncsi lesz.
Remélem megbuherálják a bin-t
lehet :-)
én jelenleg csak képekbõl tudom megitélni
Így elég mulatságos, hogy a demo kijövetele elõtt vki megkérdezte, hogy mi lesz velem, hogy nem csinálhatok gyepeket mert olyan jó lesz alapból
én jelenleg csak képekbõl tudom megitélni
Így elég mulatságos, hogy a demo kijövetele elõtt vki megkérdezte, hogy mi lesz velem, hogy nem csinálhatok gyepeket mert olyan jó lesz alapból
Igen van szûrõ minden (bár csak nvidia panelbõl állítva).
Viszont eddig ez a legjobb fû amivel találkoztam.
Viszont eddig ez a legjobb fû amivel találkoztam.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
végre már mit kértem, de senkise volt képes HIgh képet készíteni
Viszont most nézem a háló árnyéka elég fura ezen
http://sg-team.fw.hu/sg/PES2008DEMO2007-10-10%2023-53-05-34.jpg
AMúgy ez szûrõkkel van mert majdnem élethûbb médiumon.
Viszont most nézem a háló árnyéka elég fura ezen
http://sg-team.fw.hu/sg/PES2008DEMO2007-10-10%2023-53-05-34.jpg
AMúgy ez szûrõkkel van mert majdnem élethûbb médiumon.
Mivel húzok mezt? Annyiszor olvastam, de elfelejtettem, és nem is sikerült kitalálni, pedig nyomtam mindent. 😛
hát elég élethûen néz ki,bár nemtom mi fog ebbõl láccani pl. egy "wide" kameraállásnál.
...viszont, hol vannak az emlegetett "mezszzakadások, élethû koszolódás stb." vki már találkozott ilyennel?
Illetõleg még egy videot se láttunk pl. esõs meccsrõl, pedig rohadtul kiváncsi lennék,hogy azt hogy oldották meg, v. a havast<#nemtudom>#nemtudom><#miaz>#miaz>
...viszont, hol vannak az emlegetett "mezszzakadások, élethû koszolódás stb." vki már találkozott ilyennel?
Illetõleg még egy videot se láttunk pl. esõs meccsrõl, pedig rohadtul kiváncsi lennék,hogy azt hogy oldották meg, v. a havast<#nemtudom>#nemtudom><#miaz>#miaz>
I´ve made a BETA bump for new Paul81118´s boot, Nike Laser White-Black.
Import with AFSExplorer over unnamed_7493 or some other boot file.
http://files.filefront.com/Nike+Laser+by+Paul81118rar/;8765930
--------------------------------------------------------------------------------
Update pitch - Frankie turf
Update default shoes with laser and legend - Paul81118 and CPY520
Update with LFP ball - Salmon model by ariel
Update France home keeper kit - Nero
Update Porutugal away/keeper kits and appropriate font and numbers - sorry I forgot who made it
Update default gloves - again forgot who made it
Update adboard - Salmon
http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=148939
most nézem, hogy ittse a vonalon van a csík
kicsit hülyén néz ki hogy két méter után kezdõdik
Kár, hogy nem lehet jelenleg megcsinálni
kicsit hülyén néz ki hogy két méter után kezdõdik
Kár, hogy nem lehet jelenleg megcsinálni
NA levettem breki skinjét. (tényleg jobb az "eredeti" LEGEND BOOTS, nem lett jó a kék skin sajna)
Ennek örömére meg is tapostuk szegény kapust😄
Ennek örömére meg is tapostuk szegény kapust😄
breki munkája pedig. (amúgy csak túl világos szerintem)