PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt jelenleg nincs meg de amúgyse nagyon tudnék feltölteni egy lap is 2 perc most mire lejön
Basszus tokre orultem neki mert azt hittem csak mediumon tudom tolni.Nagyon bejon.akkora lett ez a jatek😊Tegnap 5 meccset jatszottam vele de allig birtam felallni a gep elol😄
Nincs rajt mert az egesz isofajl osszesen 3,5 max 4 giga.Csak angol lesz belole.Nem tudnad valahova feltolteni?
Sracok akinek nemet nyelvu a game az nem rakna fel valahova ezt a 2 fajlt :rv_g.img ; rs_g.img es dobna egy linket.Nagyon megkoszonnem.
Breki kitserverrel tenyleg tudom high grafon futtatni es kebzeld nem akadozik.Tok szepen fut😄
FORZA MILAN!!!
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
haveromnál is kipróbáltuk nála 75Hz-en fut 1152x864-be és nem hullámzik, nem lassul be !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Tobias: Most nem emlékszem, mert rengeteg dolgot variáltam, és most jó. Majd írok holnap, mert most mennem kell.
Mondjuk hétvégén már 88gt-vel tolom.
CSAK a Fradi
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
CSak nálam nincs a game ben,a Man.Utd..
Kupában szeretném tolni de sehol sem találom.<#integet2>#integet2>
y-w
x-a
b-d
a-s, ami most x... mondom elég komoly esély van rá h én vagyok a béna, de hátha tanulok vmit a válaszokból. kösz elõre is!
don't give a fuck
CSAK a Fradi
Mivel GUIDE a neve, ezért más nem lehet. Azért ekkora, mert minden illusztrálva van videókkal.
CSAK a Fradi