PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Vagy marad a házibarkács ?
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Hát ha lesz is, a neten ugyanúgy használhatatlan lesz mint a korábbi részek 😞
http://m0005.gamecopyworld.com/games/pc_pro_evolution_soccer_2008.shtml
Reméljük Pes 2008-nak is lesznek a szokásos változatai.
Sajnos úgy néz ki az oline játék megvalósításábam idén a Fifa jobb.
Már a 6 ba is voltak problémák,emlékszem január végéig csak 1 félidõt lehetett játszani,mert ledobott,de az a net ami most van,olyan mint egy tréfa!Az eredetit meg az veszi meg aki online is akar játszani vele!Nos én amióta megvettem 5 meccset játszottam összesen!Egyszerûen szánalmas ami a neten van!Így marad a bizakodás,hogy a PES 2009 jobb lesz!De ez a fanatikusok becsapása volt!
Ezzel nagyon egyetértek, de a grafikán kívül szerintem egy csomó dolog van ami tetszik a Pes 2008-ban, fõleg animációk, mozgások.
Persze van olyan is ami nem, de leszarozni elég túlzás..
ea elásta magát teljesen
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Én úgy érzem ha ez a játék rendes onlineval lenne nagyon frankó meccseket lehetne nyomni.
Engem még ígyis leköt a Serie-A
Hát igen az online meg a másik dolog, pes5-öt és a pes6-ot szinte 1 évig napi rendszerességgel toltam neten, függetlenül a mostani problémáktól, valahogy nem érzem azt, hogy ezzel a résszel is hasonlóan tenném ...
Vannak a pes2008-ba pozitív dolgok, nem is kevés, lehet ezt a játékot is szeretni, de nem azokért a dolgokért amiket már korábban megszokhattunk a pes szériától !
Még elvagyok vele ...
szerintem az eddigi legjobb PC-s foci
csak az online-t csinálnák meg
inkább pes6ot felrakom..
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
nehezen tudom ezt kimondani,de ez van,SZVSZ :\
minnél több meccset toltam le,annál jobban éreztem hogy ez mekkora kaki lett,tiszta fifa az egész,kapusok elveszik a kedvemet a játéktól,semmi olyan fíling nincs már benne amit az eddigi pes-ekben megszerettem
sikerült a konaminak a grafikát feltúrbózni,a gameplay-t meg lenullázni
mégegyszer mondom,ez mind csak az én véleményem,de azért kiváncsian várom a RÉGI pes-esek véleményét,õk mit mondanak
Fps 25.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Q+D elvileg ilyen:
(demóban lõttem)

Superpatch karácsony körülre szokott kijönni.
Én addig nem bírnám ki, mergha nem csinálnám meg nem tetszene ahogy más megcsinálja.
És így az van benne amit én akarok nem az, hogy egyik patch ezért jó a másik meg azért.
eldöntöttem hogy majd akkor "cserélek" ha majd kijön egy nagyobb patch, mint pl, az evolution. nem akarok tökölni vele... 😄
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Akkor bemásolom újra ide is mert sokan kérdik.
A telepítésnél ha az ember megérti mit miért csinál sokkal könyebb
1. miért kell méretet növelni?
mert amit berakni akarok file mérete nagyobb.
2. Hogy lehet ezt megoldani?
Ha létrehozok egy újabb img-t amiben az adott filok méretét növeli ezáltal az egész méret növekszik.
3. miért kell másik néven?
Hogy ne az eredetit írd felül mert abból dolgozik
4. Fontos mi a neve?
Tökmindegy a végén úgyis vissza kell nevezni, lényeg, hogy ne írj felül már meglévõ file-t.
5. ELÕTTE MENTÉS
akkor még egyszer ez alapján:
http://www.peshungary.hu/letoltes.php?letoltid=8836
1. Indítsd el az AFS Explorer nevû programot!
2. File menü, Import afs file parancs.
3. A megnyitás ablakon az alsó legördülõ menüben válaszd ki az Összes file-t (All files).
4. A PES 2008 demo img mappájából nyisd meg a cv_1.img fájlt! (A fájlról ajánlott biztonsági másolatot készíteni!)
5. A kérdésre NO választ adj.
6. Az unnamed_383.bin-re (ez esetben)jobb egérgombbal kattints, majd import, és válaszd ki a rar-ban található egyik bin-t!
7. Kész is a telepítés, már használhatod is az új kiegészítõt!
Ha nem tudja berakni akkor méretnövelés szükséges, ez ugyanolyan mint a korábbi részekben
fejbõl irom: ctrl+R (advanced) a megfelelõ file keresése méretének növelése majd az egész img mentése tetszõleges névre
ha kész én általában megnyitom az elkészült file-t és még egyszer belerakom a bin-t és megnézem rendben van-e, aztán az eredeti img-nek adok egy indexet (pl cs_1mentes) és az elõbb asf-ben elmentett filet visszanevezem. Így ha valami gubanc van a mentés szöveget kivéve (példa) visszaírom a telepítés elõtti-t
Mentés mindig nagyon fontos elõtte, fõleg mert -legalábbis nálam a GS nem nyitja meg a rebuild-os img-et (majdnem rögtön kilép)
Másik leírás
Méretnövelésrõl
Ahová akarod az a lényeg hogy létrehoz egy másik img-t ami a (nem tetszõleges) bin növelt méretével nagyobb
pl be akarsz rakni egy labdát ami kb 500k-val nagyobb a mostani bin-nél akkor hely kell neki
Méretnövelésél tehát létrehozol egy másik img-t ami annyival nagyobb tehát itt kb 500 kbytal
viszont ezt a megnövelt méretû img-t késõbb használni akarod tehát ha minden jó akkor vissza kell nevezned az eredeti névre
tehát pl cs_1.img megnyit méretet növelsz elmented cs1new_.img névre (vagy másik könyvtárba ugyanarra a névre.
Ha kész és renben lement van egy eredeti cs_1.img és egy cs1new_.img is
most a cs_1.img -t elmented (hátha az új vmiért nem jó pl (cs_1jo.img névre) azután cs1new_.img -t átnevezed cs_1.img névre és már próbálhatod is ki.
Méretnövelésnél érdemes többel növelni pl labdáknál, hogy ne minden alkalommal kelljen újra.
És eredeti img-rõl mindig legyen mentés, egyszerûbb visszamásolni mint telepítgetni újra
Replace this file in your cv_1.img
DOWNLOAD
2) If somebody has problems with Option File try to delete your settings.dat in save folder, then make your prefered setting in setting.exe and run the game.
Visszaraktam az én cv_1-emet és elkezdtem egy bajnokságot.
Két meccset lenyomtam és semmi hiba 6-0-ás gólarány 😛

Valaki le tudna nekem irni hogy hogy lehet megnovelni valaminek a meretet Afs Explorerrel mert a labdakat nem tudom beraki.Az eredeti unknown 852 es fajl tul pici az uj meg nagyobb es nem tudom sehogysem megcsinalni.Koszi