PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha szereted a teleportos focit..ott a helyed a neten!
az online még mindig rossz? még mindig nemtudom hogy megvegyem-e, kedvet kaptam hogy láttam hogy van magyar csapat <#gonosz1>#gonosz1>
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
az nem jó ha priv. üzenetbe bemásolom a tartalmi részt, és te csinálsz egy .reg fájt hozzá ? (1.2 patch fent van)
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Es hogyan rendelted hozza a Total Commanderhez?
Kb 95%-át meg tudom nyitni azoknak amik a patchekben vannak
Meg egy kerdes😊Nincs valami listad hogy pl az .img fajlokban levo egyes bin-eknekben epp mi van?(ugy ertem melyik stadion, melyik cipo, melyek a mezek meg hasonlok)Igy relativ konnyebben tudnek vallogatni😊
Koszi
Nézd meg a faq-ban lévõ linken a patcheket melyik tetszik
http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/Patches
Aztán valaki szeretne bundesliga-t van aki nem, van akinek ez a roster tetszik van akinek másik. Ezek szubjektív dolgok.
Ha én most kezdeném tuningolni
biztos kipróbálnám a World Club Teams Patch by FCH patchet leírás alapján egész jónak tûnik.
Viszont az õ füvei nem tetszenek ha azokat is cseréli biztos ráraknám a pár hete kilinkelt teljes fû patchet.
Ajalj nekem egy olyan patchet ami szerinted eleg jo es kb 100 mega es nagyjabol minden van bene ami kell.(Stadionfu nem kell hogy legyen benne mert az mar van😊 Koszi!
Ha a cpu lõ szabadot mindig odaállítok valakit a kapufához, és a lövés gombbal kifejelem vagy kirúgom a védõmmel, csak arra kell figyelni, hogy jó magas hátvéddel csináld, azt úgy is lehet tudni, hogy hová rúgja a gép ( majd mindig a rövid sarkot célozza és a sorfal felett vagy között rúgja el )
lenyomtam az elsõ meccset a div1-be, nagy csapat ellen a River azért nem életbiztosítás 😉
( tegyük hozzá, hogy az internek volt egy ajándék tizenegyese a végén, különben nyertem volna )
jó meccs volt
Lehet emiatt is a játékosaim kezdetben elég pontatlanul passzoltak.
De lehet vmi van a gameplay-ban is.
Viszont szabadrúgásokat Buffon már kezte kitolni a pipából is.
Én az elsõ szezon felét gameplay patchel csináltam végig aztán következõ szezonban meguntam a sok hülyeséget és visszaraktam egy másikat.
Azután alig tudtam gólt lõni csomó dontetlenem volt a dobogóért is küzdenem kellett, de a végén az utolsó öt meccset sikerült hoznom, úgy hogy pl a Rómá-t 5-0-ra vertem (Elõtte 25 rúgott gólnál jártam).
És öt forduló alatt rúgtam majdnem ugyanannyit-20-22-öt
És szerencsére az utolsó elõtti fordulóban Milan-Inter 0-0-lett így megelõztem mindkettõt és egy ponttal lemaradva második lettem.
és mielött valaki mondaná, hogy próbáljam nehezebb szinten...sajnos ennél nincs nehezebb 😞 az online meg ugye felejtõs...
4-4-2 be játszom, és az eddigi igazolásaim:
Gomis (GK)
Drenthe (S😎
Merino (CMF)
Higuaín (SS)
Swarz (CF 17 éves, 85-ös attack skill)
a gólkirály Radamal Garcia lett, õt csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon jó és gyorsan fejlõdik !
akik még kiemelkedõen jók az alapcsapatban, és bárki számára érdemes megvenni õket: N.SÁnchez (S😎,Bellushchi ( CMF ),A.Fernández ( AMF )
Remélem a Div1-be a Chelsea, MU, Inter, Barca, Real...stb nehezebb dió lesz, mert így elöbb-utóbb unalmassá válik 😞
Hidden/classic player: NO
De a Champions League-ban a mögöttem végzõ Inter, Lazio, Milan indul
És az elsõ Róma sem.........
a reklámtáblát, nekem írtad, mert azok nem annyira újak, mint inkább a default táblák... 😄
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
faq-ban a link
a négyzetek csak egy patchban voltak és ahhoz is kijött már javítás
na a hosszúba még nem lõttem szabadrúgásból gólt. eddig.
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
hogy sikerült?
on: szerintem csúnya #42444