PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az igaz,de tök jól néz ki és ráadásul,ha én ferakom a nizozzu félét 1 az 1-be sokkal gyorsabb a játék olyan mintha dupla speed-re lenne kapcsolva,ha valaki megmtudná mondani mi a baj akkor azt használnám.
FORZA MILAN!!!
még nem néztem, most ezt csinálom #43468
De áruljátok már el ezt miért jobb mint az eredeti nizozzu féle?
De áruljátok már el ezt miért jobb mint az eredeti nizozzu féle?
nem az a gond, leírtam mit kell tennie
olyat szeretne ami a képen van
ezzel csak megkevered mint Zalayeta az Inter védelmet P
olyat szeretne ami a képen van
ezzel csak megkevered mint Zalayeta az Inter védelmet P
Próbáld a másikat is(wides.) és találj hozzá megfelelõ felbontást.A CL-es tutin mûködik én azt használom.
★ 汤姆 李
Elmondtam akkor és képekkel megmutattam...
Néha az az érzésem hiába írok ide 😛
Akkor felraktam a ninuzzu-t a teamlogo-s rész nélkül mint #43470-ban is leírtam
Néha az az érzésem hiába írok ide 😛
Akkor felraktam a ninuzzu-t a teamlogo-s rész nélkül mint #43470-ban is leírtam
Widescreen-t tetted be vagy a 4:3-asat?
★ 汤姆 李
Amúgy érdekes, hogy erre van most mindenki rákattanva-külföldi fórumon is kérték- amikor meg megcsináltam és felraktam a képet, hogy milyen lett senkise szólt egy szót sem.
Igazából ez nem komplett csomag és elég sok file-tõl függ
tehát ha én így felrakom találomra semmi se garantálja, hogy másnál jó lesz lehet kihagyok egy fontos file-t aztán ha valaki reklamál, hogy hoppá nála nem jó nem tudok semmit szólni hozzá
Ezenkívül nem is tökéletes mert visszajátszásnál meg statisztika kiírásban német lásd #43452
Ha ilyen kell rakd rá az evolution patchesre az ard-t és arra a a ninuzzu-t a teamlogo-s rész nélkül
tehát ha én így felrakom találomra semmi se garantálja, hogy másnál jó lesz lehet kihagyok egy fontos file-t aztán ha valaki reklamál, hogy hoppá nála nem jó nem tudok semmit szólni hozzá
Ezenkívül nem is tökéletes mert visszajátszásnál meg statisztika kiírásban német lásd #43452
Ha ilyen kell rakd rá az evolution patchesre az ard-t és arra a a ninuzzu-t a teamlogo-s rész nélkül
Na megkaptam a választ, hogy lehet csíkos gyepet készíteni
"This is quite simple. You must only exchange the alpha texture with the pattern, thus number 11 with 20. One can use it also for PES6 Stadiums."
Ha jól értem az alphák és a texturák helyét kell felcserélni
gondolom egyik 11-nél másik 20-nál kezdõdik
"This is quite simple. You must only exchange the alpha texture with the pattern, thus number 11 with 20. One can use it also for PES6 Stadiums."
Ha jól értem az alphák és a texturák helyét kell felcserélni
gondolom egyik 11-nél másik 20-nál kezdõdik
Látom megoldva a probléma.
★ 汤姆 李
Nálam ilyen(minden rendben):
★ 汤姆 李
Énis hasonlóan és nálam sem
tegnap már átis írtam a régebbi számát betûvel ezért mondtam, hogy nézd meg.
Amúgy két azonos végût simán elfogad.
tegnap már átis írtam a régebbi számát betûvel ezért mondtam, hogy nézd meg.
Amúgy két azonos végût simán elfogad.
Jó lett😊
ha hiba a következõ volt:
az elõzõ unnamed_8093.bin-t nem töröltem ki, hanem átneveztem unnamed_8093.bin.bak-ra ( biztonsági másolatnak legyen meg ) és ez volt a gond, amint kitöröltem egybõl jó lett!
Egyébként mindig így járok el és eddig nem volt probléma...
ha hiba a következõ volt:
az elõzõ unnamed_8093.bin-t nem töröltem ki, hanem átneveztem unnamed_8093.bin.bak-ra ( biztonsági másolatnak legyen meg ) és ez volt a gond, amint kitöröltem egybõl jó lett!
Egyébként mindig így járok el és eddig nem volt probléma...
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
nekem most az ARD-s van fent,nem rossz, de szívsesen kicserélném, azt az 1-est egy sport1 vagy bármilyen más magyar sportcsatorna logójára 😊

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
ja itt elfelejtettem írni, hogy persze a Quit -ra regált és ki is lépett rendesen a játék csak így kilépve gondolom játszhatom újra a meccset......
Nálam szintén
Illetve a SEria A-s logók amiket én raktam bele benne vannak :-)
elég fura
Azt azért nézd meg nincs-e két ugyanarra a számra végzõdõ bin-ed
Illetve a SEria A-s logók amiket én raktam bele benne vannak :-)
elég fura
Azt azért nézd meg nincs-e két ugyanarra a számra végzõdõ bin-ed
úgy csináltam, el sem lehet ezt rontani... mondjuk amúgy sem szokot gondot okozni a kiegészítõk telepítése ( pes5 óta mindent megtanultam 😛 )
Nem tudom mi lehet a gond, de most is így néz ki:

Nem tudom mi lehet a gond, de most is így néz ki:

Ezt használtam és ígyis néz ki eredeti közvetítés során
klikk
klikk
Hát igazából is így írja ki három betûvel
én nem azt raktam fel hanem az ARD-st és mikor annál nem jeletek meg a scoreboardok arra raktan a nizozzu féle Sky Sport-os kivéve a csapatneveket
DE ezeket akkor képekkel is mutattam
Igazából ez így nem korrekt mert háromféle van benne összekeverve
én nem azt raktam fel hanem az ARD-st és mikor annál nem jeletek meg a scoreboardok arra raktan a nizozzu féle Sky Sport-os kivéve a csapatneveket
DE ezeket akkor képekkel is mutattam
Igazából ez így nem korrekt mert háromféle van benne összekeverve
Én is letöltöttem a Scoreboard_SKY-HD_ITALIA_1.0-át és nem lett ilyen szépmint a tied.Nemirja ki végig a csapatneveket,csak úgy irja ki pl: JUV-MIL.Hogy csináltad meg hogy végig kiírja?
FORZA MILAN!!!
Az eredménykijelzõd az eggyezik ezzel mert akkor letöltöm Scoreboard_SKY-HD_ITALIA_1.0???
FORZA MILAN!!!
Frankó lejátszom a meccset mondom megnézem hányat lõttem kapura
csúszós füvön jól meg lehetett suhintani
erre innen nem tudok kijönni bármit nyomok

csúszós füvön jól meg lehetett suhintani
erre innen nem tudok kijönni bármit nyomok

Nálam mûködik minden.Spanyolban is bennt vannak az új címerek és a fix is fennt van.Frankó lett.
★ 汤姆 李