81526
-
Breki nálad hogy van a gombkiosztás?
Irányítás, manual passz hol?
ill. mivel csinálod a manual passzt? Gombot kell nyomni a végén, vagy csak húzod?
Úgy vettem ki, hogy a d padon irányítasz a cselek miatt. De a manual passz helyét nem vágtam le.
(nekem baromi nehéz egyelőre a jobb analógon manual passzolni, nem szoktam meg az irányítását - d padon irányítás, bal analogon manual passz meg szintén nem jó, az irányítás kell a bal analógra)...
A "W"s passzok nagyon gagyik, sosem úgy adja, ahogy akarom. A löbbölt labdával mindig többet érek...ezért nagyon kéne a manual passz néha. :) -
wright #51072 Sziasztok.Hogy a fenébe kell használni a pescomplete editort?Valaki ha segítene,megköszönném. -
csít
- -
TottiZsolt #51070 Köszi szépen a választ! -
mikor ki kell választani hogy hazai vagy vendég oldalon legyen a kontroller megnyomod a lövés gombot(X).utána látsz olyat hogy slct.player,azt bekapcsolod.mikor megadtad a felállást meg a kezdőket továbbnyomod és ki lehet választani kit irányítasz.utána a játékban a kamerát tetszés szerint átállíthatod úgy hogy csak a te játékosodat kövesse -
-

Mint élőben -
hát sztem ez tök természetes örül, hogy belekap látszik, hogy alsóra várja
ezt kéne öklöznie szted? P -
TottiZsolt #51065 Azt hogy kell beállítani, hogy csak 1 embert irányítsak? Köszi előre is a választ! -
nah, ezekről beszélek:
sokkal gyengébb lövésnél is ugyan ezt megcsinálja, hogy meg akarja fognmi és kiperdül a kezéből, ilyen életben sokkal ritkábban fordul elő -
emiatt kirpóbáltam azt hogy csak egy játékost irányítok.nagyon jól működik hasznos lesz majd a legend módban.mondjuk egész meccsen szinte lófaszt nemtudtam Del Pieroval csinálni toppléjeren.egy gól mégis összejött a végén
-
hamary #51062 lövés: D
passz: s
becsúszás, hosszú passz: a
indítás: w
sprint: e
játékosváltás: q
erre gondoltál? :P -
#51040 ? -
majd csinálok egy videót frapsal -
Nagyi2pac #51059 PES 2009 DEMO - Bundesliga Patch 1.0
- Mannschaften: Bayern, BVB, Schalke, Aachen, Köln, Dresden
- Home / Away Kit´s
- Alle Spielerwerte von PES 2008 übernommen
- richtige Vereinsnamen
- neues Scoreboard
- Replay Logo
- Chantspack
http://www.pesforum.de
-------------------------------------------------------------------------
KISBETŰS JÁTÉKOSNEVEK:
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=31777
-
nem egészen értelek laposan jövő labdát hogy öklözne? -
Nagyi2pac #51057 Nekem volt egy olyan öklözés amikor a barca-val voltam, a real-os emberke beívelte a labdát a védőfal mögé, a "gyerek" pont fejelni akart, de Valdez kirontott és ugrás közben egy kézzel ütötte ki a labdát a fejelni próbáló játékos fele fölül! Az nagyon nagy volt! -
nem erről beszélünk, már lebeszéltük, laposan jön a labda és ha erős, akkor mindig kicsorog róla -
Öklözés is többször volt már, most egyet felvettem
-
Egy kis segítség
-
volt szó a pasz kérésről
"request pass
press right trigger 2X
when not in possession of the ball"
-
PES 2009 New Moves (With Explanation)
-
na igen egy igazi szagú gól, nem úgy mint fifában ahol a filókat lövi az ember 40-ről :D "nagy parasztvakítás" -
-
viszont hogyha ilyenkor elesel, azt mindig befújja szabálytalannak -
nálam Valdéz már csinált érdekeseket, mint életben is szokása
-
de nekem mindenkinek bevan! =( 
-
sehogy... vannak játékosok akiknek eleve ki van tűrve ! -
De nektek hogy húzodik ki a mez mert nekem mindig bevan tűrve
-
Nagyi2pac #51044 PesCompleteEditor 0.91(PES2009)
new version,
import from ".player" (Export from PES2008 OF with my editor, and maybe others too, don't know for sure)
change team name
http://www.sendspace.com/file/sgbvet -
Ezt nevezzük kéziféknek... -
ha jól emlékszem, vki kérdezte vagy mondta, h van-e ill h nincs mezrángatás a 2009-ben, ha így volt, itt egy pici részlet :) (am nem használ szinte semmit a mezrángatás, lazán el lehet futni tőle)
-
mert pont az a lényege, hogy meccs közben alkalmazd őket. a "formation tactics" menüben tudod beállítani. lestaktika, széleken futás,stbstb. meccs közben a LT+alapgombokkal lehet aktiválni -
Valaki a legegyszerűbb bill parancsoktól (lövés,becsúszás) a legbonyolultabbakig benyomhatna egy parancssort. Köszi előre is :) -
melyik patch ez amelyik a bannerban van??? xP -
Nagyi2pac #51038 Okt. 17 -
hamary #51037 Hmm, értem :D Néha meccsközben, amikor megnyomok több gombot véletlen, akkor is előjön ez. -
Gabe18 #51036 Amúgy egyáltalán a játék mikor jön ki?
Mert a gamefaqs.com Okt.17-re teszi az EU megjelenést.Ezzel szemben egy mai gamestar-os cikk igy kezdődik: "A Konami bejelentette, hogy a november 11-én megjelenő Pro Evolutin Soccer 2009 játékát Latin-Amerikának szánt formában is kiadja. "
Akkor most mi az igaz?
Ha meg a Nov 11. az USA megjenés,akkor a gamestar miért azzal számol? -
Az a mecs közbeni taktika azok vannak bekapcsolva
Mecs előtt meg tudod nézni illetve beállítani
De vannak itt taktikamágusok majd ők leírják pontosan -
hamary #51034 értem, köszi! :)