81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    Bekapcsoltam a Frapsot, a szépségdíjas jeleneteket szerintem megőrzöm.
    Valahogy én mindig ezt fogom ki a PESből. :D Lehet rossz csapattal vagyok. :D
  • horpeti
    Természetesen a gól olyan volt, hogy felszabadító fejesem megy nyílegyenesen a 16os közepébe szélről (lol:D), majd összerúg 2 védőm a labdáért igyekezve (jaj, a fiúk összetörik magukat a labdáért), a lepattanóra meg mit ad isten, tök üresen Eto érkezik. :D
  • horpeti
    Most úgy kaptam ki 2-0ra, hogy egész meccsen a játszani akarásnak kis jelét se tapasztaltam a játékosokon. Megszereztem a labdát, mindenki ott áll a saját térfélen, és nézi, ahogy próbálok adogatni. És jót röhögnek rajtam.
    Hát így bekaphatják.. Sok értelme ennek a meccsnek se volt. Meg 10ből 6nak. Max. annyi, hogy gyakorlok játszani multira.

De multiban is ez volt eddig mindig. Nem akarásnak nyögés a vége, és ez ellen nem lehet mit tenni.
  • Liszi
    haha :D

grat:) jó kis beszámoló!;)

én a real ellen játszottam most egyet, első félidőben mintha nem lettünk volna a pályán, semmihez nem volt közünk, szerintem ha egyszer eljutottuk a 16osig, 1-0 a realnak, na és ugyan miből? egy kapusról kijövő labda, aztán érkezik vN. második félidő, nagyon durván észhez tértünk, egy szöglet után Henry fejjel, majd egy kontra után Henry egy 3 körös bicikli csel, eltolja Pepe mellet és kb 18ról kilövi a pipát, csak néztem :D Real kontrák, beállunk védekezni, nem sok érelmét láttam mert előre így nem jutunk, a real meg ugyanúgy jön mint amikor támadtunk :D feljebb tolok mindenkit, pár felpassz, aztán Eto'o-val kicselezek három embert lefutom Ramost és elpöckölöm Casillas mellet. (az egész meccsen nem tudtam lefordulni Eto'o-val, mindeki utolért, tessék...:D) 3-1 lett a vége!
  • gabi89
    Evvel már én is találkoztam,hogy izomból meglövöd a társad és fogja azt a testrészét ahol eltaláltad :) Jó kis újítás bár néha lent is maradhatna mert volt,hogy tényleg teljes erőből találta el a labda kicsit szenvedett majd futott tovább mikor tuti,hogy ápolás kellett volna
  • tobias88
    nem csavarodik, hanem belsővel lősz! azaz jobban helyezett de gyengébb
  • tobias88
    de a bíró se fújja be
  • Gabe18
    Amúgy most a lövés csavarást nem értem.Elvileg lövés+R2 (itt RT-nek,Right Triger,van írva) nem? Nyomom,de nem nagyon látom hogy csavarodna az a labda...
    Pedig a Pes 6-ban már jól ment,össze-vissza pörgött ki a kapusok kezéből...
  • Gabe18
    A képen két érdekesség is van.Egyrészt jól néz ki a találat után összegörnyedő játékos,másrészt mért döntött úgy a kapus hogy ezt a gurítást ő felveheti?Azzal hogy az előtte álló játékos lábán kicsit megpattan,még hazaadás kéne legyen.

• horpeti
    és most tényleg az volt, hogy Henry, Messi láttam, hogy gyújtja a rakétákat (lábát már alig bírtam követni), 20 centiről szemből rácsúsztam , hogy vigyen mindent.. Lapot se adott. :D

Ő kb. 15x szabálytalankodott ellenem, amikor kontrázhattam volna, vagy vihettem volna.. Indítottam üresbe, a labda már elment, futnék utána, erre becsúszik elém, a csatár meg abban elbotlik, persze, szabad... :)
  • horpeti
    ma nem, tegnap igen.

Most 1-0ra nyertem úgy, hogy 1. félidő szokás szerint alázás, de egyet sikerült belőnöm.
    2. ban meg ha el tudod képzelni milyen az, amikor mondjuk egy Barca játszik a megyei 2. osztály ellen, akkor közel jársz az igazsághoz.
    Amit el lehetett adni, eladtam, pedig csak 5 méterre levő játékoshoz passzoltam. Amit el lehetett totojázni, el totojázták, de még így is sikerült 1-2x eljutni az ellenfél kapujáig.

A színvonal meg kb. 3. osztályra sűllyedt,amikor 2 skót csapat kb. rúgdossa össze vissza a labdát (najó, a skótok túl jók)...

De a győzelem megvan... Ezért szép a játék!! :DDD
  • Liszi
    gondolom a gamepad elrepült párszor :D:D
  • Liszi
    hát jah ez ilyen :D

meg annyira idegesít hogy a jobb lábas az szinte mindenhonnan inkább kitekeri a lábát de ő csak azért is jobbal fog lőni..
  • horpeti
    Amúgy lol a gép, bár ti is láttátok biztosan.

Nyomom hátrafele az irányt és a sprintgombot, hogy menjen hátra.
    Néha megáll, megfordul, belassít, pont annyit, hogy már a másik érje el.

A legjobb most volt. Nyomom hátrafele, Eto csinál egy befele cselt (na nembaj, én hátrafutok, hogy zárjak), erre a védő is mozog vele oldalirányba... Ezt ki mondta neki? Senki, de így elérte, hogy már el is vesztette az ütemet, meg a pozíciót, jöhet a következő védő.. :D
  • horpeti
    ja persze egész első félidőben ott vagyok a 16osánál meg azon belül, de 7-8 méterről nem sikerül a gólszerzés. Hát erre mit mondja, én vagyok a béna. Igaz előttem vannak 8an, de hát... Amíg nem lövök 4-5öt a gépnek, addig hiába akarok én bármit is lehozni.
  • horpeti
    én ki is szívtam 4-1re a Barcától.
    4x jutott el a kapumig, 4 gól. egy odapattanós, 1 szöglet, egy végigvitte a pályán, az utsó meg normális gól volt, sehol semmi védő, üresbe befuttatta.
    Persze nem hibázott egyszer se.

Én meg hiába hozom le 1-0ra, 0-0ra az első félidőt, addig alszik a gép, utána meg esélytelenné teszi. Na mindegy:) Ha meg nem Godozik, akkor meg nyerek. Így legalább sokkal bosszantóbb.
    Akkor is megmutatja, hogy ő a top player. Széllel szemben is kell tudni hugyozni . :D
  • Liszi
    omg.. Tevez az alapvonal és a tizenhatos vonalának találkozási pontjától lövi rá amit Valdez lazán úgy öklöz hogy pont a 11-es pontnál érkező Scholes lábára pattan, természetesen gól, a 90 akárhanyadik percben, ezzel lett 2-1 oda... (Y)
  • Liszi
    :)

Hát elég idegesítő, hogy akárhonnan jön a lövés mindig úgy pattan, inkább besárgulok, vagy ketten csúszunk elé de nem merem hagyni lőni őket. Tökmind1 ki áll a kapumban, akkor is a támadó elé üti a labdát, még ha körülötte ott van 4 csapattársa is...

Tolok egyet Mu ellen, nézzük mire megyünk a Pool elleni 6-0 után :D
  • horpeti
    Már nálam se Godoz. Első időkben tette, azóta vagy én játszom máshogy de nem csinál olyan dolgokat.

Utcsó 10 meccset MU ellen toltam, és nagyrészében esélye nem volt normális támadást végrehajtani.. De mindig kiegyenlített valahogy odapattanó labdákból... Meg rálövi szar szögből, és odapattan üresen a támadó elé, meg ilyenek. Ez is egy stratégia tudom, csak elég bosszantó. :D

Nah, kipróbálom újra Barca ellen. :D
  • Liszi
    Grat :)

Hát Messi meg Eto'o nagyon durva. Nálam viszont Henry nem annyira "GOD" mint ahogy Te/Ti leírtátok, mind1..

Elég nehéz mindig jó játékot nyújtani, kíváncsi leszek milyen lesz a ML.
  • horpeti
    Tegnap Barca ellen kikaptam 6-2re úgy, hogy esélyem se volt, 3x olyan gyors volt minden embere, rákövre meg 4-0ra elvertem, amikor meg neki nem volt esélye. Fő az állandóan jó formát tartani. :P

Attól még szép győzelem!
    Barcát még nem próbáltam, de brutális a keret a többihez képest.
  • Liszi
    Háát ezt nem hiszem el :D Gondoltam a manual passzos téma gyanánt gyakorlok egy kicsit.. Top player, Barca - Pool, és ez lett belőle :D:D
    Helyzetig nem jutottak, olyan mozgás volt nálunk, hogy ááh.. És minden bement, minden csel bejött, azért is furcsa mert eddig max 3-1-re nyertem, akkor is úgy,hogy közöm alig volt a meccshez.

• Nagyi2pac
    PES 2009 Cameras Selection Trailer
    PES 2009 Balls Selection Trailer
    PES 2009 Online Menus Trailer
    PES 2009 Boots Selection Trailer
    PES 2009 Stadiums Selection Trailer
    PES 2009 Edit Menus Trailer
    PES 2009 Achievments Trailer

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15533
  • Gabe18
    Hát szerintem több kéne legyen.De eddig nálam a 4 irányúhoz közelebb van...
  • tobias88
    tényleg, az analóg passz mennyire érzékeny írányításilag?
    8 irányú az is, vagy több?
  • horpeti
    bár azon gondolkodom, hogy ha nem szokom meg a sima húzást, akkor megnézem milyen ha pl. az L2 helyére teszem az R3at.. az úgy kézre esik.. És akkor előbbhúzom a kart jó irányba, és hajszálnyival utána nyomom az L2-őt (mármint a helyét:D), és jön a csík... :D

"L2őt" meg átrakom az "R3" ra.. :)
  • horpeti
    Nem, épp az a poén. Épp ezért csináljuk rosszul.
    Ha már lenyomod a gombot, ill. ha már húzod a kart, és megjelenik a csík, akkor már eldőlt az irány. Tehát ha függőlegesen felfele kezded a kar húzást,és utána irányítod be átlósan, bárhova, akkor azt már fújhatod.

A gomb csak segít ezt megérteni, természetesen nehézkes lenyomni játék közben, és jobb ha irányt húzva már jön a csík... Csak jó kell legyen az irány. :D
  • Gabe18
    Éretem.Hát ez mondjuk elég hülyeség,mert ha az R3.at benyomom,akkor már tuti elmozdul az az érzékeny kar,aztán hogy hova fog nekem menni a labda...
  • horpeti
    Olvasd vissza, amit én írtam a manual passzról.
    Mi csináljuk szarul. ill. ahogy mi csináljuk, hogy szarul veszi be.

Próbáld csak ki úgy, mint én, hogy R3 megnyomásával passzolsz (és a kart már elhúztad oda, ahova akarod a passzt) -> így 90%ban oda lőttem, ahova akartam és húztam.

A sima húzásnál lehet remeg a kéz, vagy nem elég határozott a húzás, és már hülyeséget vesz be...
  • Gabe18
    Hát igen,de ez egy elég hosszú passz,igazából ezt szerintem előre passznak vette.
    Megpróbálom szemléltetni a problémát.

Tehát ebből a szituációból én a kék irányba akarnám a labdát a másik elé tenni.De rendre az lesz vagy felfelé odarúgja neki egyből.Vagy majdnem egyenesen előrerúgja a védők felé.Tehát ebből a pozicióból a kék irányba egyből el lehet rúgni szerinted manual-al hogy lendületből mehessen tovább a szélső ember?
  • Breki33
    How to install the GA Community patch!

The patch will be released later today!
    Thank God for giving us health to dedicate our time to do the stuff we like!
    Thanks KONAMI for another fantastic game.

Gamingaccess Community Patch 3.0
    --------------------------------

If you understand this instructions, later today select the EXPERT patch, which will weight around 85 MB. If you don't want to bother doing that, select the EASY Installation. I am so excited about this patch

So, two versions
    1) Easy version
    2) Expert version

What we want is people to be able to play the patch without the hassle of regenerating files. From the bottom of my heart I want to thank Ariel, fymfifa and all the guys that participate on this patch. This is going to be the most successful patch in history (remember, we will release ONE PATCH PER MONTH with updated rosters) here is the list:

Credits
    -------

Original Idea : fymfifa and Xavier Baez
    Build : Ariel Santarelli
    Menus : Xavier Baez, fymfifa, Ariel Santarelli
    Kits : MFA
    Badges : fymfifa
    Scoreboard : Ninuzzu and fymfifa
    Sandbags removed : Ninuzzu
    New Grass : Frenkie
    Adboars : Ninuzzu
    Ball : SG
    Gloves : Gorbstar
    Boots : Paul81118,blingbling,el_gordito
    Corner Flag and black nets : Boyley
    Small Caps : Misko
    Chants : Tommsen
    UEFA Champions League Music : coded by Ariel Santarelli
    Demo Tweak Tool : Juce
    AFS Explorer : dte-ng.issextreme.net
    Thanks Obocaman for Game Graphic Studio

Thanks KONAMI for another fantastic game.
    Thank God for giving us health to dedicate our time to do the stuff we like!

Installation instructions:

How to import this patch
    ------------------------
    Use the AFS Explorer we have included in this rar

1. Start AFS Explorer and go to menu FILE - IMPORT IMG File
    2. From your img folder open xxx.img (backup it first)
    3. Answer NO to questions and the file will be opened.
    4. Go to Action > Import Folder and choose the folder with the unpacked files that match this img from folder Gamingaccess_Comunity_Patch.
    6. Answer Yes to questions and the file will be opened.
    7. Now save the "xxx.img" as "1xxx.img"
    8. Wait for end of rebulding and answer Yes to the next questions
    and the file will reloaded
    9. Close AFS Explorer
    10. Remove your old "xxx.img" and rename the new "1xxx.img" in "xxx.img"

Legend:

xxx - name of the chosen file

Tips
    ----
    a) Import files from folder rv0c_x to the right file where x changes according to the language you use :

rv0c_e -> english
    rv0c_s -> sapanish
    rv0c_f -> french
    rv0c_i -> italian
    rv0c_g -> german

b) Inside folder cv05 you will find two folder with files for ps2 or X360 controller. If you want to import them just copy those files to cv05 folder.
  • Breki33
    Registration is free but you'll still need to buy the legal game if you want to play online. From pesfan "Gone are the registration codes of previous years, and in comes the Konami ID.

A Konami ID is your own unique ID which allows you to use online services in games such as PES and MGS. Registering a Konami ID is free of charge

Register here

Without a Konami ID, you won't be able to play PES online on the PC or PS3 when the game comes out, so register now and keep your details safe, and when the game comes out you'll already be registered and be able to play your friends around the world straight away!

If you've already registered a Konami ID for Metal Gear Solid then you don't have to register again as the same login details will work.

360 users are unaffected by this."
  • tobias88
    nálam tökéletes, csak általában én vagyok béna
  • horpeti
    na, szép horror lesz begyakorolni azt, hogy jó irányba húzzam a kart. 10ből 9* nem oda adja, ahova akarom, hogy adja. Elvileg "csak" a kivitelezésen múlik, mert ha jól húzza az ember, akkor be kell vegye.

Sima kar húzásnál több a hibalehetőség, mintha elhúzza az ember szépen a kart, ahova akarja, és aztán nyomja meg. Csak meccsen úgysincs erre idő.

Asszem először a cseleket próbálgatom, olyan úgyse volt még, amióta PESezem. :D
  • horpeti
    Jah, magas passzra is érvényes az, amit írtam, ugyanúgy müxik csak L1 ugye benne.
  • horpeti
    D padnál meg egész egyszerű a magyarázat, nézegettem a driverrel, hogy nyomkodom a D padot.. Nagyon egyszerű az átlós helyett, LEGELSŐre valamelyik szélt nyomni, aztán lesz átlós. És ahogy láttam a legelső irányt veszi be manualnak, utána már csak az erősség számít (ezért nem lehet az, hogy utcsó pillben ha más irányt nyomsz (akár véletlenül), oda a manual passz eredeti iránya.
  • horpeti
    Az R3azás az félreértés volt.

Nah, most kipróbáltam úgy is, hogy R3azni kell.
    Vagyis elhúzom oldalra a kart és utána nyomom le a kart, így tutinak kell lenni az iránynak. Most szépen ad mindent manuálon!! Az már persze pozicionálás kérdése, hogy hova húzza az ember, kényelmes az átlós sarokba, de finomat is enged.

Most már csak a kérdés az, hogy miért nem tudom sima húzásra. Hát valszeg azért, mert vagy lassan tolom a kart, finoman, és akkor a hülye 4 irányból valamelyiket veszi be, vagy nemtom... Minden esetre az analógom az jó, itt a kivitelezéssel van a gond.
  • Breki33
    nem annyira figyelem a csíkot hanem inkább érzésre adom

Ugye én már próbáltam 2008-asban is analóg paszt.

DE te azt írtad nyomod az R3-at erre írtam, hogy azt nem kell nyomni.
    Már kis pöckölésre is passzol csak a magas paszhoz kell módosító billentyűt nyomni.

De ilyet, hogy nem megy átlósan nem tapasztaltam csak a D-padnál
  • horpeti
    Fura, most direkt megnéztem a logitech driverrel, hogy mozgatom a jobb analógot, és kicsit se tér ki vízszintbe és függőlegesbe az irány, amikor tolom, mégis ritkán adja oldalt.

Egyébként azt észrevettem, hogy ennél a legelső irány számít, vagyis utána, ha ellentétes irányba mozdítja az ember a kart, akkor is az eredeti irányba lövi.

Valamiért én ebben úgy tűnik nagyon béna vagyok, de nem akar működni normálisan. :D
  • horpeti
    Neked is úgy működik a manual passz, hogy húzod a jobb kart, megy a csík, és elengeded, amikor elég az erősség?

Mintha valahogy te mást mondtál volna. Nekünk így működik, és erre panaszkodunk. :)