PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legközelebb elõbb olvasok aztán kérdezek.ujabb kérdés: nem pes2008hu/sg szerver?mert nem fogadja el a jelszót,pedig létezik ilyen network,ilyen néven nem tudom megcsinálni...
hamachi szeróhoz hol van a .hamachi file?van kell hozzá egyáltalán?hálózat címe?elõre is köszi
A 2-est elszúrtam<#zavart1>#zavart1>
Így néz ki:
1
2
http://images.netbag.hu/20080504/12101232760.png
Sztem úgy kéne hogy 1-esre kéne a 2-est rámásolni, a 2-es átlátszóságát megnövelni és úgy látod hogy hogy hogy áll össze a labda
1
2
http://images.netbag.hu/20080504/12101232760.png
Sztem úgy kéne hogy 1-esre kéne a 2-est rámásolni, a 2-es átlátszóságát megnövelni és úgy látod hogy hogy hogy áll össze a labda
Én mondtam hogy ez a sárga nike meg ennek a fehér változata közelrõl elég ronda!
Próbáltam rajta javítani de nem sikerûlt, elég nehéz!
Próbáltam rajta javítani de nem sikerûlt, elég nehéz!
Köszi!!!
Köszi<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
200 új üzenet<#wow3>#wow3>
Történt valami érdekes?
Történt valami érdekes?
★ 汤姆 李
Azt kéne kitalálni hol tárolják az új stadionokban az eget
nem nagyon látok ilyen textúrát, pedig pl ezt berakva sokkal jobb lehetne

nem nagyon látok ilyen textúrát, pedig pl ezt berakva sokkal jobb lehetne

Valakit törölnétek akkor? thx
Ehelyett van nekem berakva a Firenzei stadion
nem tudom honnan szedte P
Pedig mint látható kitserver mûködött
nem tudom honnan szedte P
Pedig mint látható kitserver mûködött
Ez picit hülye kérdés de hogy lehet ilyen mozgó gif képet csinálni, mert van egy jó ollozós gólom és beraknám énis?<#zavart1>#zavart1>
Van Fraps-om avval lehet vhogy nem?<#rolleyes>#rolleyes>
Van Fraps-om avval lehet vhogy nem?<#rolleyes>#rolleyes>
Ennek a helyén van benn Shevának a Volkswagen stadium, nem?
Ez a Bookfields National Stadium, régebbi nevén Mohamed Lewis Stadium
tudom, de nem lehet megnövelni egy szoba létszámát?
Azokat kéne törölni akiknek több nickjük van illetve azokat akik sosincsenek fent
Azokat kéne törölni akiknek több nickjük van illetve azokat akik sosincsenek fent
Sziasztok!Tudnátok nekem abban segíteni, hogy a pes 6-ban hol lehet beállítani azt, hogy szögletnél ne csak három emberem legyen fennt.Elõre is köszönöm a segítséget.
Breki, kit dobjak ki? van pár ember aki nem szokott feljönni... Kirõl tudjátok biztosan hogy nem szokott feljárni?
Breki! televan a szoba. a teli nem azt jelenti, hogy min denki fent van, hanem a maximum felhasználó rácsatlakozott a szobára.
csinálni kéne új szobát. én mennék játszani. múltkor már sikerült a kapcsolat. (csapatválasztásig bejött.
csinálni kéne új szobát. én mennék játszani. múltkor már sikerült a kapcsolat. (csapatválasztásig bejött.
én kiprobálnám az online -t, MSN van, katt a csajszira<#eplus2>#eplus2>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Jó gépen lehet tökéletes, de kell neki vas.
Énmiattam használd de plase ne a bookfields helyett
Énmiattam használd de plase ne a bookfields helyett
Hát én mindenhol, ittis azt olvastam hogy fõleg online-ben akad, de offline is necces
Van akinek javasolták vagyen új gépet.....
Van akinek javasolták vagyen új gépet.....
Jó kis facepack:
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=25599
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=25599
Jó lesz ez így!<#eljen>#eljen>
-----------------------------------------------------------
unnamed_852

-----------------------------------------------------------
unnamed_852

a zöld csíkra gondolsz? P
Az alapban benne van. <#nevetes1>#nevetes1>
A fû pedig nagyon jól néz ki még csodálkoztam is, hogy ez a régebbi gyep milyen jó
Az alapban benne van. <#nevetes1>#nevetes1>
A fû pedig nagyon jól néz ki még csodálkoztam is, hogy ez a régebbi gyep milyen jó
ez nagyon tuti, csak a fû nem tetszik... pl az a kék folt jobb oldalt, egy bl döntõre nem hinném hogy így nézne ki<#kacsint>#kacsint>
<#eljen>#eljen>