81526
-
Nagyi2pac #53438 Nagyi2pac patch??? 
Olyat is csináltam?
Különben ilyen adatbázissal, sztem csak a november eleji hivatalos KONAMI patch után kéne foglalkozni!
Mer sztem ha most felraksz ilyen adatbázist akkor a KONAMI patch azt felűl fogja írni, mivel igazolás update-et is fog tartalmazni!
Sztem ameddig nem jön a hivatalos addig csak ilyen grafikai cuccokat érdemes felrakni!
-
Úgy látom, neked labda és csukacsomagod van, az is jó!
Ilyen ultimate full mezes patch , amit a kitserverbe kell tenni, akkor még nincs, csak darabonként, ugye? -
Ugye, nekem nem is igazán a csuka a fontos, hanem a gyep, mez, stb... De ha már csuka, akkor az is jöhet. :) -
Szuper,
Akkor majd este kicsit megszépítem a PESt. :) Emlékszem, hogy a mezek is a kitserver után lettek álomszépek, úgy láttam, hogy most is óriási javulás érhető el. Csak bírja a gépem. :)
Akkor most amit érdemes letölteni:
1. Legújabb kitserver
2. Nagyi2pac patch
3. real játékosnevekhez használjam az evolution patchet? Mindent nem akarok föltenni, csak 1et + rosterhez max. option filet. Vagy a tiedben az is bennevan? -
Nagyi2pac #53434
-
Nagyi2pac #53433 Kb. 0,5 perc berakni őket, ha még nincs fenn kitserver akkor 1,5 - 2perc!
Csak "kopizni" kell!
Ha kell a legújabb kitserver akkor ---> #53427 -
nálam tökéletes
-
Nagyi2pac #53431 Igen mert azt a cipőt adja a bíróknak ami a legelső a játékban!
Mond meg hogy melyik csukát akarod a bírónak és akkor lecserélem, ezen már ne múljon!
-
Nagyi2pac #53430 Akkor jó! 
Azt hittem egyértelmű, vagy legalább megkérdezi aki nem tudja, vagy nem biztos benne!
Az a lényeg, hogy mükszik!
-
Nekem az a bajom a csuka csomaggal hogy a bírónak fehér nike cipőt rakott be ami elég gáz, ha ezt tudod javítani akkor nem is lenne gondom vele! -
HUHH JÓ LETT. HIBÁTLAN! 1000 bocs
Kitserverbe betttemm LOL még1x BOCS, tanúlság legközelebb vmi telepítési leírást is mellékelhetnél
-
Nagyi2pac #53427 Akkor nem véletlenül rosszak! 
Gyorsan töltsél le egy kitserver-t (ha még nincs) pl. itt a legújabb: http://files.filefront.com/kitserverrar/;12184206;/fileinfo.html
Ha esetleg nemtudod, akkor leírom hogy mit kell vele csinálni: a kicsomagolt kitserver mappát ((figyelj mert kibontás után a kitserver mappában lévő kitserver mappát kell másolni!)) másold be C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 mappába (tehát ahova telepítetted a játékot) majd másold be a C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\img mappába másold be a labda illetve csukacsomagban lévő mappákat, majd installáld a kitserver-t (kitserver/setup.exe és Install)! -
na azt hiszem megvan a gond bár nembiztos, hogy jól értem
tehát úgy néz ki kitserverbe rakva jó de ő belepakolta a bin-be méretnövelés nélkül valószínűleg emiatt romlott a minőség mivel a gs-így tudta berakni
tehát sztem nem a pack a rosz hanem a berakás módja -
Nem kitserver-be raktam és nem is azzal, hanem simán GS-el alapjáték cv05.bin megnyit, ott a unnamed_99.bin és oda behúztak őket így csináltam.
A cipő bin -eket ugyan így GS-el cv06.megnyit majd aminek a helyére akarom annak a helyére húztam. -
Jó csukák, kár, hogy én ezzel nem tudok ennyit szarozni.
De majd egy kitservert felteszek és ha csak abba kopizni kell, akkor én is tudom élvezni a sok sok munkátok gyümölcsét! :)
Respect! -
Nagyi2pac #53423 A problémákat meg kell oldani! 
A csomag/csomagok biztos hogy működnek, csak vmit rosszúl csináltál! -
Nagyi2pac #53422 Mi az hogy nem várhatod el hogy segítsek? "Ez a dolgom" mivel én csináltam!
Akkor csak egy uccsó kérdés: kitserver-be rakva "telepítetted" vagy importáltad? Kitserver-be kell rakni!
Ha meg a cv05.img-ből nem exportálod ki az unnamed_99.bin-t Game Graphic Studio-val, amikor beakarsz rakni képet, akkor előfordulhatnak ilyen problémák! -
De most már azt mondom hagyjuk, nem várhatom el hoyg segíts!
Egyszerübb azt a cipőt nem használni mint megoldani, hogy jó legyen az is. bocs a kellemetlenségért, ennyit nem ér meg -
DE igen előnézeti képeket a cipőkhőz 7db cipő ami itt a képen de az előnézeti képek torzak mindenhol, és a fehér predator meg szar a játékban most már nem tom többféle képppen leírni már párszor megtettem sztem.. 
-
Nagyi2pac #53419 Nem iylen előnézeti képeket akartál berakni? #53398? -
ezeket tetted csak be... ebből a predator használhatatlan meg kis hiba van a kékVapor melletti fehér addidas stopliába ,de az nem zavaró.
-
Most nem igazán értem, hogy mit kérsz tőlem
a kis képek az összesnél torzak, de a cipők nagyjából jók csak ez a predator rossz.
-
Nagyi2pac #53416 Hogy nálad miért torz a predator, az rejtély, de ha kirakod a képet/képeket amit beakarsz raki http://www.directupload.net/, vagy esetleg feltöltöd vhova egy mappába http://uploadhosted.filefront.com/ , akkor megpróbálom megcsinálni! -
Örülök, hogy nálad jó mükxik a saját csomagod
-
Nagyi2pac #53414 Meg nem lehet ezt nagyon követni mert a legtöbb sztár hetente váltja a csukáját, egyszer predator, aztán Vapor..
-
Jólvan megin kimerítő segítségben volt részem
,, sajnos akkor én egy vok a sokből aki nem tudja használni..
-
Nagyi2pac #53412 Raúl, Xavi is használt az EB-n... -
LÁtom hogy nálad tökéletes én is ezt akarnám. 
és a kis képeid se torzak.... -
jól néz ki, de maga ez a csuka nekem speciel nem tetszik, nem ahogy pes-ben kinéz mert az profi munkának látszik, hanem alapból
ki használ ilyet az ismertfocisták közül? -
ezt összevágtam hogy lássa a "kis képet" meg amiről beszéltem hoyg torz az egyik CIPŐ is a játékban nem értem hogy nem látszik hogy a 2 fehér addida s a játékból van azt hittem eggyértelmő mivel látszik a sportszár stb...
-
Nagyi2pac #53408 torznak?? 
-
Ez most nem egy elölnézeti kép?
nem egészen értem hogy jeleniti meg így a GS
vagy ez egy összevágott kép? -
Jó rendben, de a másik kérdésre válasz?? vagy ez a Fehér Addidas ígynézne ki??
-
Nagyi2pac #53405 Én elis mentettem őket! Jól jönnek még az ilyen oldalak!
-
Nagyi2pac #53404 Igen lehet 2008-as csukákat, labdákat, logókat...is berakni a játékba! Én a 100%-os minőségre törekedtem, és mivel már csináltak jópár 2009-es csukát labdát, így a labda-és csukacsomagomban csak 2009-es modellek vannak! -
Nagyi2pac #53403 A kis képeknek 128x128-as png képeknek kell lenniük! De ahogy berakjuk mindig veszt egy kicsit a minőségéből! -
a múltkor direkt belinkeltem 6-8 képfeltöltő oldalt erre megint ezt a képfeltöltőt nyomatjátok gr -
Egész pontosan erről beszéltem!
-
Mármint a Pes 08 csukák müködnek a Pes 09-ben is. -
Nagyi2pac! Tényleg jók a csukáid,párat bele is raktam de töltöttem le Pes 08 csukákat is,és azokat is bele lehet tenni és müködik is rendesen!