PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de 99%-ban tök folyamatos
nálad valami gond lehet mert veled eléggé szaggatott
az említetekkel viszont teljesen jó
és ezt nem egy két mecs hanem esetenként 30-40 mecs után mondom
Szval nekem ilyen szempontból semmi gondom az online-val
külföldi 8m-ás ellenfelekkel pedig szintén jó általában
kivétel pl egyiptomi kanadai, de kb utóbbiek is megfelelnek egy pes5-ös akadozósnak
én nem a gameplay-on szoktam kiakadni, hanem azon ha valaki elnyomja az emberemet és úgy lõ gólt
de ezen ugyanúgy kiakadtam korábbi részekben is
nem fényezem nekem egyszerûen jobban tetszik
azt, hogy abszolút nincs lag ( állandó jelleggel ) azt viszont kétlem, persze nekem is vannak meccsek ill. személyek aki ellen teljesen hibátlan a kapcsolat
egy dolog viszont biztos és ezzel nem is vitatkozhatsz mert bárki aki a korábbi részekkel játszott online, az kijelentheti, hogy a pes2008nak katasztrofális az online része akár szerveren akár hamachin játszva
egyetlen játékhoz sem kell 8-10mega körüli kapcsolat, hogy élvezhetõ legyen, az elõzõ pessekhez sem kellett, pes 6-al még 4M nettel játszottam gond nélkül, most meg a 8M-ás netemmel is szokott laggolni, ha az ellenfelemnek nem min. hasonló nete van
a gameplay érdekességeire meg te is ki szoktál akadni, ha kikapsz egy-egy fura szituáció miatt
szóval nem érdemes fényezni ezt a részt, grafikailag sokat fejlõdött valamint a játékmenetben is vannak pozitív dolgok, de ennyi... helyén kell kezelni a dolgokat
az elõzõ részek a maguk módján sokkal többet nyújtottak mint ez a mostani, remélhetõleg a pes 2009 csak jobb lesz és akkor mindenki jól jár
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
billdm, sheva-val, sudden-el játszva pedig abszolút nincs lag
sõt a múltkor egy 4 mb-os román srác ellen is tök lagmentes volt
online azért jó lenne ez is, de ha leszámítjuk a lag-ot akkor is nagyon sok érdekes dolog van ami sajnos negatív irányba befolyásolja a játékélményt
az elõzõ részeknél azért minden sokkal jobb volt
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
★ 汤姆 李
Csinálhatnál top10-et a góljaidból, az nagyon jó lenne!!!
elsõ meccs ( div2)
Reginaldo, Corradi, Lucarelli 3x
jó móka lesz ez 😊
★ 汤姆 李
ha lehet ne a német és a holland bajnokságból...
és ha lehet ne BL vagy UEFA szintû csapatot, hanem gyengébbet
várom az ötleteket 😊
Ha window modban indítom akkor noproblémo,lol😛
★ 汤姆 李
Nem írom milyen szóval illetném most ezt az egészet...
★ 汤姆 李
Nálam csak annyi a baj hogy bevonulásnál más mezekben vannak a játékosok!
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Nemtudtam de nagyon szeretnék már 1 samu lcd tv-t és lehet eladom a projectort ez végett...
★ 汤姆 李

gs-el belenézel, hogy a fú után a minta vagy a koszolódás jön-e és kiderül
viszont ESET Smart Security-vel már lehet
tudtad, hogy SAMSUNG 32A451-most akciósan visszanyerhetõ vételárral van az EURONICS-ban?
És elég jó az ára is
alahly_man has just make a very nice update on E.V.O.L.U.T.I.O.N. Patch II containing
★ 汤姆 李
Vagy megy medium-on is?
★ 汤姆 李
Még azt is szeretném kérdezni,hogy ebben az új option fileban(t-patch) a nagy betüket át lehetne szerkeszteni kis betükre??
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=28640

http://goo.gl/gd6Zi5
Amúgy egy érdekesség amit elárult: "egy bennfentes információt is elárult:pár kivétellel a teljes magyar válogatott a FIFA-ra esküszik, csak kevesek keze nyúlt a Konami Pro Evo sorozata felé"
Lehet ezért ilyen szar a Magyar válogatott mert Fifa-n gyakorolnak <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Vagy van esetleg ehez hasonló logo?
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李

★ 汤姆 李
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/dzsudzsak_balazs_a_fifa_09_boritojan
★ 汤姆 李