PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az 1.2-es patch csinálja õket, eredetileg nincsenek, csak a patchelés után lesznek
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Nálatok van pdata.img meg pinfo.img az img mappátokba??? (nem a kitserver-es hanem arra az img mappára gondolok ami mellett van a kitserver mappa, settings.exe, pes2008.exe!)
Mer én úgy emlákszem ilyen img-k nem voltak alapból!!!
Mer én úgy emlákszem ilyen img-k nem voltak alapból!!!
*fórumra
Kérem kapcsolja ki!
Breki, amit másik képre linkeltél az a te TV/monitorod?
Kérem kapcsolja ki!
Szembõl nekem le se szokta fújni, csak néha, pedig ott törik minden.
Oldalról már sanszos a piros, ha elkésik és lábat talál, de néha labdásra is lefújja és sárga/piros. Szal oldalról csak finoman. 😊
Hátulról inkább nem is mondom. 😄
World club patch. 😊
Oldalról már sanszos a piros, ha elkésik és lábat talál, de néha labdásra is lefújja és sárga/piros. Szal oldalról csak finoman. 😊
Hátulról inkább nem is mondom. 😄
World club patch. 😊
nem
Hello. A Kérdésem a következö lenne: Létezik a Pes 2008 kitserveréhez (7-es sorozat) is olyan plugin amivel minden játékosnak be lehet állitani külön cipellöt? Értem ezalatt hogy nem csak a 9 féléböl amit ugye a játékban láttunk!!!
Tudom hogy azt a 9 cipöt ki lehet cserélni méh mielött ezt valaki a fejemhez vágja!!!
Elöre is Kösz a Választ!!!
Tudom hogy azt a 9 cipöt ki lehet cserélni méh mielött ezt valaki a fejemhez vágja!!!
Elöre is Kösz a Választ!!!
PES 2009 : Up to 4 players online
Pro Evo Live League UK announced that up to 4 players (2 vs 2 or 3 vs 1) will be able to play online in Pro Evolution Soccer 2009. This is what they have posted at their forums :
Yep that's right, 2vs2 is definitely in pes2009 online. We suspected before, but it's now a definite. With regards to become a legend online, they are still working on it and are yet to make a final decision on the maximum numbers due to connection/lag issues.
Pro Evo Live League UK announced that up to 4 players (2 vs 2 or 3 vs 1) will be able to play online in Pro Evolution Soccer 2009. This is what they have posted at their forums :
Yep that's right, 2vs2 is definitely in pes2009 online. We suspected before, but it's now a definite. With regards to become a legend online, they are still working on it and are yet to make a final decision on the maximum numbers due to connection/lag issues.
Énis sokat szoktam becsúszkálni de én még annyira nem vettem ezt észre a bírónál!
Hát hogy a bírót hogy befolyásolja azt énse értem, én nem változtattam semmit a gameplya-on mégis sokan mondják hogy szigorúbb lett a bíró! Talán az agressziót kéne lejebb venni a játékosoknál!
Te nagyon keveset csúszol be, valszeg ezért.
De ezt nem beképzelem, tuti, hogy más lett.
3-4 meccs alatt kaptam 5 vagy 6 pirosat, elõtte meg kb 15 alatt egyet sem.
És olyan becsúszásokért, mert késtem egy ütemet szembõl.
Ráadásul vannak a játékban olyan szituációk, amikor nagyon keményen odacsúszhatsz, és a bíró tutira nem ad semmit. Na ezek is eltûntek 😄
Ez persze még nem lenne baj, de hogy egy sima elkésett becsúszásért azonnal jön a piros, az már gáz.
De ezt nem beképzelem, tuti, hogy más lett.
3-4 meccs alatt kaptam 5 vagy 6 pirosat, elõtte meg kb 15 alatt egyet sem.
És olyan becsúszásokért, mert késtem egy ütemet szembõl.
Ráadásul vannak a játékban olyan szituációk, amikor nagyon keményen odacsúszhatsz, és a bíró tutira nem ad semmit. Na ezek is eltûntek 😄
Ez persze még nem lenne baj, de hogy egy sima elkésett becsúszásért azonnal jön a piros, az már gáz.
CSAK a Fradi
Hát ezaz.
Csak azt nem értem, hogy ezen értékek módosítása hogy befolyásolja pl a bírót?
Csak azt nem értem, hogy ezen értékek módosítása hogy befolyásolja pl a bírót?
CSAK a Fradi
De ez igazából nem igazi gameplay patch
csak kis módosítgatása a játékosok tulajdonságaival
sajna itt nincs olyan direkt gameplayos file amiben értékeket lehetne átírni
csak kis módosítgatása a játékosok tulajdonságaival
sajna itt nincs olyan direkt gameplayos file amiben értékeket lehetne átírni
PP_cv_0.img.rar - filefront
Downloads 7,546 (This week: 1,943)
Na ez nemis olyan kevés, asszem sokan kipróbálták a patch-em!<#taps>#taps>
Downloads 7,546 (This week: 1,943)
Na ez nemis olyan kevés, asszem sokan kipróbálták a patch-em!<#taps>#taps>
Errõl már volt szó amikor eZo csinált egy gameplay patch-et..
Kell hozzá egy Pro Evo Editor:
http://files.filefront.com/PRO+EVO+Editor+2008+V04+arar/;11024549;/fileinfo.html
Mindenki aki próbálkozik ezzel, csináljon egy másolatot vhova az option file-ról (PES2008_EDIT01)!
Elõször amikor belész a progiba fent az Outils/Langues menü-ben be kell állítani az angol nyelvet és OK! Utána újra be kell lépni a progiba, meg kell nyitni az option file-t (PES2008_EDIT01) és a Global Editing résznél be kell állítani: ALL TEAMS, ALL PLAYERS, hogy meik stat-ot akarod állítani, hogy növelni vagy csökkenteni akarod és hogy mennyivel. Utána ACCEPT és elmented (FILE/SAVE)!
Egy kép segítségként:
Kell hozzá egy Pro Evo Editor:
http://files.filefront.com/PRO+EVO+Editor+2008+V04+arar/;11024549;/fileinfo.html
Mindenki aki próbálkozik ezzel, csináljon egy másolatot vhova az option file-ról (PES2008_EDIT01)!
Elõször amikor belész a progiba fent az Outils/Langues menü-ben be kell állítani az angol nyelvet és OK! Utána újra be kell lépni a progiba, meg kell nyitni az option file-t (PES2008_EDIT01) és a Global Editing résznél be kell állítani: ALL TEAMS, ALL PLAYERS, hogy meik stat-ot akarod állítani, hogy növelni vagy csökkenteni akarod és hogy mennyivel. Utána ACCEPT és elmented (FILE/SAVE)!
Egy kép segítségként:
Hát nekem legjobb az alap lenne, azzzal van tapasztalatom 😊
De ha van kedved, akkor leírhatod. Köszi 😊
De ha van kedved, akkor leírhatod. Köszi 😊
CSAK a Fradi
bocs 1x akartam!<#zavart1>#zavart1>
Ha akarod elmondom hogy tudod változtatni a gameplay-t és akkor olyat csinálsz amilyen neked jó!
Annyi a gáz a 2008cal, hogy ha sikerül elvinni a védõ mellett (ami azért egy feladat, onlineban pláne!), akkor marha nehéz megállítani,mert szépen tartja a mögötte/mellette kullogó védõt... 😊
Meg a szupergyors/cselezõs játékost elég nehéz levédekezni, fõleg ha az aki irányítja, jó játékos. Nagyon ott kell lenni fejben. De ez benne a szép. 😊 És ez még csak az egy az egy elleni játék.
Meg a szupergyors/cselezõs játékost elég nehéz levédekezni, fõleg ha az aki irányítja, jó játékos. Nagyon ott kell lenni fejben. De ez benne a szép. 😊 És ez még csak az egy az egy elleni játék.
Dehogy, nekem a régi is oké. Mármint persze, elég béna, de nem kell rajta nagyon változtatgatni, mert vmi mindig más lesz, és nem bizts, hogy jobb.
Meg nekem esélyem sem volt megunni az eredetit, nyomtam köb 20 meccset összesen.
Meg nekem esélyem sem volt megunni az eredetit, nyomtam köb 20 meccset összesen.
CSAK a Fradi
jah, biztos. Ezt te látod. 😊
Én úgy vagyok vele, hogy nemsokára jön a 2009, az valszeg úgyis picit más gameplay lesz (mindig más, hogy át kelljen tanulni), most nincs humorom teljesen új játékot megtanulni - új gameplay új játék. 😄
Mondjuk ti már valszeg unjátok a régit... 😊
Én úgy vagyok vele, hogy nemsokára jön a 2009, az valszeg úgyis picit más gameplay lesz (mindig más, hogy át kelljen tanulni), most nincs humorom teljesen új játékot megtanulni - új gameplay új játék. 😄
Mondjuk ti már valszeg unjátok a régit... 😊
Ez így oké, de én arra gondolok inkább, amit leírtam...
Eddig az alapjátékkal pl tudtam, hogy mikor és hogy csúszhatok be, mikor nem..
Most meg a legártatlanabb, picit elkésett becsúszás már piros.
Másik meg, hogy átlósan megyek vmelyik játékosommal a kapu felé, a jobbik lábán van a labda, és ahelyett hogy ráhúzná max erõvel, vmi nyomi lövést produkál, mintha eltörné a labdát és alíg gurul el a kapuig.
Ez az, ami engem zavar.
Eddig az alapjátékkal pl tudtam, hogy mikor és hogy csúszhatok be, mikor nem..
Most meg a legártatlanabb, picit elkésett becsúszás már piros.
Másik meg, hogy átlósan megyek vmelyik játékosommal a kapu felé, a jobbik lábán van a labda, és ahelyett hogy ráhúzná max erõvel, vmi nyomi lövést produkál, mintha eltörné a labdát és alíg gurul el a kapuig.
Ez az, ami engem zavar.
CSAK a Fradi
Még nincs! Igen bárhogy lehet a gameplay-t állítani sztem ti magatok is könnyedén tudnátok mer nem kell hozzá nagy tudomány!
Én úgy gondoltam majd az update-be lassítom a játékmenetet, megnövelem a statimákat, erõsítem a védõket és a kapusokat és még lehet 1-2 dologba belenyulok!
Én úgy gondoltam majd az update-be lassítom a játékmenetet, megnövelem a statimákat, erõsítem a védõket és a kapusokat és még lehet 1-2 dologba belenyulok!
Én csak a world club patchet próbáltam ki, persze gameplay szempontjából. Ott is bele van nyúlva azért, de nem olyan vészes, csak kicsit nehezebb támadni.
Azt hiszem most az új cél, hogy összes védõ adottságai fel, hogy nehezebb legyen támadni. Persze nem tudom, hogy ez mennyire valósult meg, errõl a patch készítõ többet tud.
Azt hiszem most az új cél, hogy összes védõ adottságai fel, hogy nehezebb legyen támadni. Persze nem tudom, hogy ez mennyire valósult meg, errõl a patch készítõ többet tud.
Jaja, énis így fordítottam meg a többit is megértettem!
Arra énis gondoltam hogy csinálhatnék egy patch-et Tua-val és akkor Tua + N@gyi2pac = TNT-Patch<#vigyor>#vigyor>
Meg arra is gondoltam hogy jövõre csinálhatnánk mi közösen egy patch-et mármint az összes SG-s aki akar besegítene és akkor lenne egy SG-Team-ünk!<#vigyor2>#vigyor2>
2009-ben kéne vmi jó patch-et alkotnunk!<#nevetes1>#nevetes1>
Arra énis gondoltam hogy csinálhatnék egy patch-et Tua-val és akkor Tua + N@gyi2pac = TNT-Patch<#vigyor>#vigyor>
Meg arra is gondoltam hogy jövõre csinálhatnánk mi közösen egy patch-et mármint az összes SG-s aki akar besegítene és akkor lenne egy SG-Team-ünk!<#vigyor2>#vigyor2>
2009-ben kéne vmi jó patch-et alkotnunk!<#nevetes1>#nevetes1>
Most nincs is pesem, szal valszeg ma teszem fel újra a vistával együtt 😄
Azért kérdezem, hogy van-e már update, mert a patch nagyon szép volt, viszomt a gameplay nem jött be...(ratyi lövések, rengeteg piroslap..)
Még 1 óra, mire lefut a keresés, aztán búcsút mondok a régi adataimnak végleg.
Aztán jöhet az új rendszer.
Azért kérdezem, hogy van-e már update, mert a patch nagyon szép volt, viszomt a gameplay nem jött be...(ratyi lövések, rengeteg piroslap..)
Még 1 óra, mire lefut a keresés, aztán búcsút mondok a régi adataimnak végleg.
Aztán jöhet az új rendszer.
CSAK a Fradi
Oké, ezt majd tényleg msnen 😄
Nagyi2pac: Van már update a patchedhez? A gameplay-t is tudod már változtatni? Mer a patched eléggé elállította 😊
Nagyi2pac: Van már update a patchedhez? A gameplay-t is tudod már változtatni? Mer a patched eléggé elállította 😊
CSAK a Fradi
Majd MSNen beszéljük, hogy lehet odamenni, már nem emélkszem.
Majd kitaláljuk.
Nekem van 1 barátom, akivel játszogatok, õt esetleg hívhatom, csak ég és föld a játékstílusunk, nem illünk össze. 😊De attól még esetleg nyomhatjuk, de õ még kevésbé ér rá.
Majd kitaláljuk.
Nekem van 1 barátom, akivel játszogatok, õt esetleg hívhatom, csak ég és föld a játékstílusunk, nem illünk össze. 😊De attól még esetleg nyomhatjuk, de õ még kevésbé ér rá.
válaszolnÉk... 😛
Egyébként részemrõl ennyi, ha tudom, hogy ennyire a szívedre veszed, akkor.. áhh. Na most nincs smile, ezt veheted komolyan.
Én errõl a témáról többet nem írok, bízom benne, hogy normálisan lehet attól még néha beszélni a jövõben, ha nem, akkor inkább nem is erõltetem, mert akkor ugyanide jutunk (bár nem, mert más, ha nem veszem poénra).
És még egyszer bocs, de tényleg.
Egyébként részemrõl ennyi, ha tudom, hogy ennyire a szívedre veszed, akkor.. áhh. Na most nincs smile, ezt veheted komolyan.
Én errõl a témáról többet nem írok, bízom benne, hogy normálisan lehet attól még néha beszélni a jövõben, ha nem, akkor inkább nem is erõltetem, mert akkor ugyanide jutunk (bár nem, mert más, ha nem veszem poénra).
És még egyszer bocs, de tényleg.
Wow, Breki örülni fog 😛
Vele nekem majdnem tökéletes volt a kapcsoalt, egyszer-egyszer ugrott meg kb meccsenként, az még oké. És akkor még gyengébb netem volt.
Vele nekem majdnem tökéletes volt a kapcsoalt, egyszer-egyszer ugrott meg kb meccsenként, az még oké. És akkor még gyengébb netem volt.
CSAK a Fradi
Nekem oké 😄D
Nyár van, úgyhogy idõm is van 😊 De akkor szerváljak még két havert akik hajlandóak kiállni ellenünk? Mondjuk esélyük nem lesz 😞
Õõõ, XVII. kerületben lakom a Pesti úti Tesco mellett. Hát nincs közel 😊
Nyár van, úgyhogy idõm is van 😊 De akkor szerváljak még két havert akik hajlandóak kiállni ellenünk? Mondjuk esélyük nem lesz 😞
Õõõ, XVII. kerületben lakom a Pesti úti Tesco mellett. Hát nincs közel 😊
CSAK a Fradi
Mármint, hogy ÉN leszek a VENDÉGED, és onnan játszom Brekivel. 😛P
De az bulibb, ha többen vagyunk!!
Reál foglalt 😛 Egy Reál-Intert azért megnéznék, az én aprócsontú robbenem, robinhom, saviolám és sneijderem biztos síró arccal fog menni az öltözõbe az Inter robosztus ütközései után😄D
De az bulibb, ha többen vagyunk!!
Reál foglalt 😛 Egy Reál-Intert azért megnéznék, az én aprócsontú robbenem, robinhom, saviolám és sneijderem biztos síró arccal fog menni az öltözõbe az Inter robosztus ütközései után😄D
elfelejtettem, hol laksz, de azt tudom, hogy nagyon messzirõl jöttél hozzám. Egyébként meg 1-1x kit érdekel, ha van ilyen buli.
2v2 szimpi. 😊 rég nyomtam már úgy, és csak 1 partnerem volt 1 évig, vele össze voltam szokva. 😄
Akkor leszel te a partner!! 😊
2v2 szimpi. 😊 rég nyomtam már úgy, és csak 1 partnerem volt 1 évig, vele össze voltam szokva. 😄
Akkor leszel te a partner!! 😊
A legjobb C-s szöveg
”Cristiano Ronaldo már része a berendezésnek a Beverly Hills Hotel medencéje környékén. Egyszerûen minig ott van, és csajozik” – ismertette a szálloda egyik alkalmazottja a futballsztár napirendjét.
”Cristiano Ronaldo már része a berendezésnek a Beverly Hills Hotel medencéje környékén. Egyszerûen minig ott van, és csajozik” – ismertette a szálloda egyik alkalmazottja a futballsztár napirendjét.
én nem a te angolod miatt írtam inkább az enyém miatt.
Végülis az a lényeg, hogy te kisebb csoportnak készítetted ezt a patchet vagyis magadnak, de számunkra elérhetõvé tetted és mivel én a mostani patchek közül egyik legjobbnak gondoltam úgy gondoltam közzéteszem ott.
A Tua-s dolgot gondolom érted ketten csináltatok külön egy szuper patchet ha együtt csinálnátok egyxet jópár nagy teamet lemoshatnátok
és még lehet segítenék is. Annó Tua megkért ilyesmire de idõ hiányában nemet mondtam.
Végülis az a lényeg, hogy te kisebb csoportnak készítetted ezt a patchet vagyis magadnak, de számunkra elérhetõvé tetted és mivel én a mostani patchek közül egyik legjobbnak gondoltam úgy gondoltam közzéteszem ott.
A Tua-s dolgot gondolom érted ketten csináltatok külön egy szuper patchet ha együtt csinálnátok egyxet jópár nagy teamet lemoshatnátok
és még lehet segítenék is. Annó Tua megkért ilyesmire de idõ hiányában nemet mondtam.
most ha erre válaszolnák csak tovább húznánk
Az én értékrendemben ez bunkóságnak tûnik.
Nekem általában pl kemény esti hasazás után nincs kedvem úgy leülni
játszani, hogy most nyerni kell mert ha nem akkor itt rögtön be lesz írva nagybetûkkel
Jobb szeretek olyanok ellen játszani akikkel sokat játszok és tudják, hogy egyszer egyik nyer aztán lehet a másik.
De õket még egyszer sem láttam beírni ide, hogy oppá most megvertem Breki, mondjuk egyáltalán nem értem miért vagyok én kiemelt ilyen szempontból....
Az én értékrendemben ez bunkóságnak tûnik.
Nekem általában pl kemény esti hasazás után nincs kedvem úgy leülni
játszani, hogy most nyerni kell mert ha nem akkor itt rögtön be lesz írva nagybetûkkel
Jobb szeretek olyanok ellen játszani akikkel sokat játszok és tudják, hogy egyszer egyik nyer aztán lehet a másik.
De õket még egyszer sem láttam beírni ide, hogy oppá most megvertem Breki, mondjuk egyáltalán nem értem miért vagyok én kiemelt ilyen szempontból....
nekem picit bogerásznom kellett a roszabb angolom miatt de értem hogy mirõl volt szó!<#nyes>#nyes>
Én már hozzá vagyok szokva, hogy ez a topik nem csak a játékról szól.
Nem sokan járunk ide szerintem, viszont sok egyéb téma is megfordul itt. És mindig toleráljuk a másikat, nem? 😊
Nem sokan járunk ide szerintem, viszont sok egyéb téma is megfordul itt. És mindig toleráljuk a másikat, nem? 😊
CSAK a Fradi
nem húztam fel (most)
csak fura, hogy egy kiegészítõs topicnak napokig errõl kelljen szólnia
mint a multkor a netkapcsolatáról hetekig.
De inkább hagyjuk, kicsit csalódtam pár emberben szerencsére van akiben pozitívan.
csak fura, hogy egy kiegészítõs topicnak napokig errõl kelljen szólnia
mint a multkor a netkapcsolatáról hetekig.
De inkább hagyjuk, kicsit csalódtam pár emberben szerencsére van akiben pozitívan.
hát fél napig kibirta <#taps>#taps>
arra meg vannak sejtéseim minek vette fel mit irok
De ezzel itt lezárnám ezt a témát.
arra meg vannak sejtéseim minek vette fel mit irok
De ezzel itt lezárnám ezt a témát.
De most tényleg nem értelek 😊
Szerinted komolyan írja? Vagy beszállsz és Te is röhögsz egy jót, vagy ne is figyelj rá. De az, hogy felhúzod magad rajtad...😊 Minek?
Szerinted komolyan írja? Vagy beszállsz és Te is röhögsz egy jót, vagy ne is figyelj rá. De az, hogy felhúzod magad rajtad...😊 Minek?
CSAK a Fradi