PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Although there are rumours about PES 2009 release date we have not received official confirmation from our press contact about it.
According to WEarePES, the release date across Europe for PES 2009 will be October 15th on PS3/360/PC with other versions coming out later. Second week in October, same time as every year then. The 15th falls on a Wednesday.
Alsoaccording to WENB, the release date across North America for PES 2009 will be November 12th.
Stay tunned. We will keep you informed about PES 2009 official release date.
Még ezek vannak naggyából hátra: bootserver-es csukák, új arcok, 1-2 új csapat (Standard Liege, Chivas, és lehet Sparta Praha), összes nyári átigazolás, mezszámok, felállások, most csinálom a feljutott csapatok javítását (by Tua)...meg amik még most jöttek hibák.
Van egy Mido a Middlesbroudg-ban meg egy a válogatottba ami egy és ugyanaz kinézetre és stat-ra is! És még olyan lehetõség sincs mint pl. itt Geránál hogy 2 lenne a válogatottba!<#nemtudom>#nemtudom>
Ez a "válogatott cserepad" teljesen elvan különítve a játékban és programmal sem férek hozzá hogy szerkeszteni tudjam!
Ez elég bonyolúlt folyamat úgyhogy nem igérek semmit!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
pl. a magyar válogatottnál, ha más játékost akarsz berakni a keretbe egybõl kiderül, hogy pl. Gera és sokan mások már bent vannak a válogatott keretbe, de akár még 1x be tudod rakni valaki helyett, mert duplán vannak

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
tehát a kettõ nem ugyanaz és akát két ugyanolyan játékos is lehet egy csapatban?
PLS vki segítsen hogy mire is gondolhat!!
(Kedvet kaptam megint Pes-hez ;-)
★ 汤姆 李
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=14608
ha egy sima celeron vagy pentium 4 akkor vszínûleg az
mondjuk a Ram is lehetne 2 giga
én 2140-es procival 2 giga rammal 1950-es kártyával lcd tv-n játszok természetesen high-on

De itt jobb oldalt lejebb külön vannak válogatva a ps3, xbox360 és pc-s videók!
Meg alá is van írva:
Différentes phases de jeu sont au programme de cette vidéo exclusive de Pro Evolution Soccer 2009 sur PC.
-persze ez nemtom mit jelent de ott van hogy PES 2009 PC-re!
http://www.jeuxvideo.tv/video/pro-evolution-soccer-2009.html#view:256120
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=14608&page=news&language=english
Ha ezekután is rossz akkor valószinüleg nem loadoztad be a játékba (EDIT/LOAD)!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
pont ez van online ha nem engedélyezem a faceservert
viszont nem tudom nálam van-e az a "hiba", hogy Leo Messi haja, hát... kicsit elkezdett hullani😄 jóval rövidebb, mint a valóságban és még elõl kopaszodik is😄
"én mondjuk vagyok az a valaki, aki már rengeteget játszott másik ember ellen is. és láss csodát, még mindig jobban élvezem a manager módot, mint egymás ellen meccseket játszogatni. a focimanagerekben te nem tudsz játszani a gép játszik helyetted
Látom nem sokat játszottál a fifával, ha a d-t folyamatosan nyomogatod ki lessz tõle a mutatóujjad, nem kell nyomogatni, nyomva kell tartani és akkor is irányt tartva kell menni a játékosra a x-szel meg elállod az útját.
a fifában is van rengeteg megoldás még a védekezõ játékosok attitûdjére nem csak a man marking.
A Régi foci lassabb volt
Ezt sztem te sem mondtad komolyan, itt nem arról van szó, hogy van-e ideje átvennie a játékosnak a labdát, hanem arról, hogy egy támadás hogyan épül fel. Régebben ahogy írtad átveszi körbenéz és vezeti fel... (amit mellesleg a mostani meccsemen a pesben négyszer megcsináltam top player szinten, mert a bamba védõje annyira a középsõ emberemet fogta) , szóval a modern fociban bizony "lassabb" átgondoltam a játék sokkal taktikusabb és ennek köszönhetõen nem 5:4 egy világbajnoki döntõ, mint anno. a Man markingot egyesével állíthatod be a fifában is.
Egyébként ha nem gép ellen játszol mind a kettõvel nagyon jó meccseket lehet játszani, de sokan csak gép ellen játszanak. És te hangsúlyozod is, hogy nem játszol gép ellen. Akkor nem értem hogy alakulhatott ki benned ilyen vélemény, ha ki se próbáltad, mert a fifába world classon sokkal élvezetesebb egy mérközés, mint a pesben top player szinten. Egyszerûen buta a gép Pesben és játssza a "Régi focit"(csak hogy ne térünk el a tárgytól) fifába ha vezet a 80.dik perctõl elkezdi dugdosni a labdát és passzolgatni... pesben nem csinál ilyeneket(hacsaknem ember játékos ellen játszol)
szóval nem vitázni akarok, csak úyg érzem elhamarkodott a véleményed és mégis nagyon öntudatosan írod le, pedig a játékot annyira nem is ismered "
fifás topic
"De nekem nem rendes Bl lebonyolítás kell, hanem rendes menedzser mód, ami a fifában is van, meg pl, egy lövés ne vágódjon mindig lefelé...
a pesben nincs olyan védekezés, mint a fifában. Azt mondanám, hogy jobban hasonlít a játékmenet a "régi" focira a pesben a fifáé jobban hajaz a modernre.
Nem azon vitatkozom melyik a jobb, csak egyszerûen azon, hogy hiába szebb sokkal a Pes, egyelõre nem tudott sajna felnõni hozzá összeségében. "
"Én viszont manager módot szeretek játszani, neten cask cod4-gyel tolom
ha megnyomod a d-t nem történik semmi , ha nyomva tartod agresszívebben megy a labdát vezetõ játékosra. A Régi foci gyorsabb is volt, mint a mai, pont azért, mert nem volt olyan taktikus. A Pesben nem állnak fel maguktól védekezni normálisan a játékosok és a felturbózott mesterséges intelligencia nem mûködik, amit írnak róla. Ettõl lesz arcade a játék és nem szimuláció +
1) cv_0.img part1 (286M😎--->http://www.sendspace.com/file/l70g8j
2) cv_0.img part2 (294M😎--->http://www.sendspace.com/file/tm7g1a
3) cv_1.img+rv_e.img (249M😎--->http://www.sendspace.com/file/06fuwf
4) kitserver+save (132M😎--->http://www.sendspace.com/file/e78ahp
itt a link zeusz