PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyan érdekes, hogy az analóg paszról senkise beszél pedig most fõszerepet kapott és nagyon frankó indításokat lehet vele végrehajtani
Inkább az van, hogy volt meccs, ahol lehetett játszani, mozogtak, volt meccs, amikor szenvedtünk a pályán, meg ilyenek.
Mondjuk itt még nagyon sokat kell tanulnom, mert esélyem sincs néha elvenni a labdát, csak kergetem. És igazán semmi különös nem történik.
Mondjuk fordítva is így van. Passzolgatni alibiket lehet, csak akkor válik nehézzé, amikor elõrefele kellene játszani.
Indítások nem igazán jönnek be eddig, egyéni megoldások sem.
Baromi nehézkesen tudok elindulni, ha nálam van a labda, ha nincs... Mintha késõbb reagálna. Egész biztosan más ütemben kell nyomogatni más gombokat, hogy jó legyen. Ki kell tapasztalni jó sok mindent, mit szabad, mit nem. A taktikát nézegetem, védõt tök mind1, hova tettem, akkor is ugyanott védekezett, és támadott, meg ilyenek.. Van mit megfigyelni.
Egyébként jó, csak rövid az 5 perc. 😊
Ennyi, nyomjuk tovább.
Azt szeretném megkérdezni hogy az megoldható e a játékban, hogy indítok a egy kupát 2 játékossal, és választunk 1-1 csapatot. Úgy szeretnénk játszani vele hogy az ellenfelem mindíg a cimbin legyen. a fifában simán csak át kellett húzni a másik irányba a kontrollert. itt pedig nem engedi a gép. Mit lehetne csinálni? ja a 2008-ról beszélek.
köszi.
Eléggé sokféleképpen lehet lõni egyenlõre elég szokatlan fõleg fifa után.
DE!
PC-n a PES a király. És ahogy látom, a 2009 PES6 szinten van gameplayban (talán jobb is)
Érdekesek a mozgások, jóval körülményesebb (de mondhatjuk realisztikusabbnak is) a játék. De jó még próbáljuk. 😊
unnamed_7816.bin-ig az összes kicserélve
csak be kell importálni AFS Explorer-el
Pes2009 BootPackV1 BETA
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
A 2008 csalódásai után a mostani demó alapján nagy fanja leszek én is a 2009-nek. A grafika minõsége nõtt, a gépigény csökkent. A labda fizikája iszonyat jó, a játékmenet összességében kiváló. Ha az online-t nem b*sszák el úgy, mint tavaly, biztos vevõ leszek.
1 bajom van, a meccsvégi videó, azt hogy lehet eltüntetni?
2. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
3. Modellautók
4. FIFA
5. A nagy szavazó topik
6. Radeon HD Series
7. Ismerd fel a képrõl az autót
8. Football Manager
9. Euro Truck Simulator
10. Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL-FIZETÕS)
mindjárt feltöltöm és tölthetitek is
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
#50486 itt be van kapcsolva
#50513 itt már kikapcsoltam

harmadrészt tök hülyeség egy még megsem jelent játékot hasonlítgatni
ha ilyen ingerenciád van van erre külön topic
😄
Nagyon örülnék. 😄
Izé. settingsben az "LB" pipa mit jelent? ha be van?
Ez mit akar jelenteni?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
AKi nem játszott mostani fifa09-cel konzolon az nem fogja összehasonlítani a pes 2009 a fifa 09-cel.
Noha a célom nem az volt, hogy itt megbántsam a pes rajongókat, mert az nem lenne korrekt, csak kulturáltan elmondtam véleményem.
PErsze ha ezzel valakit is megbántottam elnézést tõle.
Nekem simán engedi akár a D -re, Kra, bármire tenni. 😊
PES6 után PES2008ra egybõl mondtam szar, de aztán megszoktam rá félévre kezdve a gémet. Kiváncsi vagyok erre mit mondok. Dejó lenne egybõl azt érezni, hogy ez igen!
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO