81526
-
szandu #56847 Vagy más! -
szandu #56846 Sziasztok valaki meg bírná adni az msn-címét.Főleg Breki33.Előre is köszi.
-
tudnátok segíteni ?
az alapjátékhoz (1.3) keresnék csapat logo csomagot
találtam, logo csomagokat, de sajnos egyik se működöt, talán mert nem volt hozzá OF, vagy nem tudom, a többi kigészítő ( labda, csuka..stb ) működik rendesen 1.3-alatt -
nem értem, hogy ez az arsenal gyerek mit akar megint
"Is there any chance you could make a no shadow version of your old allianz and amsterdam turf. Just one bin file is all I need. Maybe one of each with no shadow."
Pont az a célom, hogy a shadows benne maradjon de ha tűl sötét világosítsam -
Nagyi2pac #56843 Hát erről is hasonló vélemények vannak mint az exe cserélésről.. -
Nagyi2pac #56842 Mostanában nem értem miért nem jelennek meg a képek:
http://s11.directupload.net/file/d/1715/fcvb2i9l_jpg.htmhttp://s11b.directupload.net/file/d/1715/5j95inxf_jpg.htm -
működik , mondtam hogy hamarosan lesz
-
Nagyi2pac #56840 Official Patch KONAMI 1.3 & Kitserver 8.1.2 by g@l@g@n
With this patch you can use kitserver 8.1.2 with Official Patch 1.3 by KONAMI
Patch consists:
1. Official patch 1.3 for PES 2009
2. All patch KONAMI updates
3. Kitserver 8.1.2
Requirements:
Any game version
Installation:
Installation completely automatical.
Download:
http://pesgame.net/files/index.php?id=173
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=38381
-nemtom mennyire működik, még nem próbáltam! -
Nagyi2pac #56839 Originally Posted by juce:
noticed a few new PMs and thought i'd make one more attempt at answering the common question here. First things first:
- yes, the Kitserver project is closed. There will be no new releases (8.1.2 is the final version)
- no, i will not update it to make it compatible with 1.30 EXE or any other future patches that Konami decides to release.
It wasn't easy to let go, but i've moved on.
Working now on a different project, and hopefully it will grow into something useful in the future. And maybe of some interest to PES community, who knows -
Nagyi2pac #56838 Ez így van!
-
jó munkához idő kell
-
Nagyi2pac #56836 Pontosan nem tudom sztem még egy hónap kell hozzá! -
Értem, nem gond! Ez a patch mikorra várható? -
Nagyi2pac #56834 Bocsi de a készülőben lévő PAC-PATCH OF-ot nem adhatom oda (ezt használom), de különben sem tudnád normálisan használni mert egy option fájlhoz még sok kieg is hozzá tartozik hogy ne legyen össze-vissza kavarodás pl. mezek, arcok, logók.. -
Nagyi2pac megtudnád adni azt az OF-t amit te használsz, mert nekem a GA patches sajna nem jó, azt írja nem megfelelő verzió! Előre is kösz! -
Nagyi2pac #56832 Most néztem a teljes 1.3 patch exe-vel együtt be tudja olvasni az 1.2-es option fájét is úgyhogy no para, ha lesz új kitserver akkor 1.3-ra lesz, ha nem akkor meg 1.2-re!
Az option fájlban már csak nem lehet semmi ilyen meghatározó cucc, a friss statokat kivéve!
-
hát pedig ha nem magadnak csinálod tervezned kell -
Nagyi2pac #56830 Hát pedig már nagyon a vége felé járok, amit eddig csináltam átpakolni 1.3-as option fájlba az nem lenne kis meló, ez az 1.3-as patch elég későn jött, meg ki tudta hogy a gameplay-t is változtatják..
Majd meglátjuk hogy mi lesz, egyenlőre nem tervezek 1.3-mal, ez lehet még változni fog de nem sok rá az esély! -
Rudee #56829 Az exe-"ben" bizonyos hivatkozások többek közt a módosított fileokra vonatkoznak :) -
nőtt sorry csak egy ujjal gépelek most -
miért nöt volna a mérete?
bocsi de ez hülyeség
eredeti és legújabb frisítéseket tartalmazó roster mérete se különbözik, de jelentős az eltérés
régebben készítettem gameplay patcheket a fifához ottse azon múlott a változtatás hogy mekkora a méretváltozás
szerintem teljesen rossz irányba indulsz el, s mire kész lesz már senkit se fog érdekelni
van egy olyan érzésem, hogy hamarosan visszakönyörgik Juce-t is -
Nagyi2pac #56826 Igen az online fix-et!
Ha olyan meghatározó dolgokat tartalmazna, akkor az exe mérete is nőtt volna az 1.2-eséhez képest, de ugyanakkora esetleg ilyen minimális fixeket tartalmazhat!
Semmiféle hiba nem fog abból adódni ha "mixelésre" épül a patch max annyi hogy vissza kell rakni az 1.2-es cv0f.img-t és akkor visszakapjuk régi gameplay-t de a patch-nek semmi köze ehhez, bár semmiféle olyan jel nincs hogy valami akadályba is ütközne ez a dolog!
1.3-ra épülő normális patch-re még hónapokat kell várni ha egyáltalán lesz ilyen, minden Juce-tól függ! -
De eleget olvastam róla különböző fórumokon
neked is elmondták ezeket az Evo-web-en
Nem szeretem az ilyen kevert dolgokat.
Szerintem az exe is tartalmaz fontos dolgokat a patchez nem véletlenül cseréli
És egy patchet ilyen mixelésre alapozni szerintem hibás döntés
Értem én, hogy így kevesebbet kell dolgozni vele, de ez nem megoldás -
Egyetértek veled:) -
Nagyi2pac #56823 Még nem is próbáltad! 
A gameplay-t nem az exe tartalmazza...
Mindegy ahogy neked jobb!
-
szerintem nem marad meg
nekem egy csomó dolog bele van pakolva az img-be úgyhogy én inkább játszok 1.3-as exe-vel -
Nagyi2pac #56821 Nem egészen értem, hogy mi is az előnye..
Az új 1.3-as gameplay ugyanúgy megmarad ha visszarakod az 1.2-es exe-t, tudod használni a kitservert, igaz a játékos statok nem lesznek "hivatalosan" frissítve (de ez is megoldható), de az nem befolyásolja a gameplay-t, max 1-1 játékost!
Az online meg másik tészta, ha visszarakod az 1.3-at ugyanott vagy mint ha le sem cserélted volna!
Sztem egy próbát megérne neked is, hogy Juce visszajönne arra nem sok esély van, kitserver nélkül meg hát nem igazi a játék! -
ezt így nem tudom megfogalmazni
én 1.3-as patchet csak 1.3 exe-vel próbáltam
kb ugyanaz a véleményem mint amit az evo-web-en írtak is neked miután beírtad ezt a módszert.
Nem véletlen könyörgik vissza Juce-t -
Nagyi2pac #56819 Bocsi a "lennék"-et 2x írtam!:D -
Nagyi2pac #56818 Lécci küldj egy PM-et, kiváncsi lennék lennék hogy miért jó az 1.3-as exe, hátha vmiről lemaradtam!
-
de kitserverben
config.exe
vagy a settings.exe-ben a játék könyvtárában -
Nekem más a vélemyényíem, deha elkezdjük ezt megvitatni pro és kontra
szerencsétlen gyereket teljesen összekavarjuk.
Neki ez esetben jó lesz ez a megoldás -
ZPapp23 #56815 felbontás növelésére nincsen mód? -
ZPapp23 #56814 igen arra -
Nagyi2pac #56813 Szerintem az 1.3-as patch telepítése után az 1.2-es exe visszarakása a lehető legjobb megoldás! Igaz én nem játszok neten, csak ahhoz kell az 1.3-as exe asszem, de ha az vissza van másolva akkor ugyanúgy működik a netes játék is! -
szerintem az nem tökéletes de félmegoldásnak jó
ha az 1.2-es exe visszamásolására gondolsz? -
ZPapp23 #56811 már felment :( peshungaryn van egy megoldás erre, akkor lehet nem működik úgyse??? -
de csak 1.2-ig különben nem használhatsz kitservert -
ZPapp23 #56809 igenigen, most toltam épp fel a hivatalos pathceket
-
az a cv05.img csak azt jelenti, hogy a kitserver cv05.img könyvtárába kell másolni
deha azt se tudod mi a kitserver érdemesebb lenne utánna olvasgatni a dolgoknak illetve egy komplett nagy telepítős patchet felrakni
illetve előtte a hivatalos javításokat legalább 1.2-ig