PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nforce-os fórum szerint szlovákoknál már beszerezhetõ a játék.

Linkeltek is két videót:

Slavia P-M.United

PES 2009 Full version be a legend mode

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
Electronic Champions League Adboards by 222

http://rapidshare.com/files/153348675/Electro_CL_Adboards.rar
eZo

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Úgy nézem Top Player-en jobban megy nekem mint Professional-on...

Barcelona ellen egybõl egy gólzáporos elsõ félidõ,ki is alakult a 3-2-es végeredmény.Az elsõ gól meg nem is volt rossz lövés...

Maldini
Sziasztok!
Elvileg jövöhéten kijön a játék?Mikorra várható az amerikai és az európai kiadás valaki tud valamit?

Sehol se látni sajna és elõrendelés sincs még.Így eljutok oda,hogy letöltöm majd ahol elöbb fennt lesz és nem kap pénzt Konami.Azért egy játékot ami 1-2 héten belül megjelenik illene korrekt dátumot szúrni és elõrendelésre adni...

★ 汤姆 李

Hát nem,mert pont hogy a két legnagyobb bolt (legalábbis tudtommal legnagyobb) a CD Galaxis,meg a 576 weblapján egy szó sincs róla.
Amúgy nforce fórumba ha jól olvasom valaki azt irta hogy németországban meg 16. csütörtök a hivatalos megjelenés...
Lényeg hogy elvileg jövö héten jönnie kéne,és ehhez képest sehol se látni...

tobias88
azt nem tudjátok, hol lehet megvenni? (persze majd ha kapok infókat a multi részrõl)
Gamestar? Õk még múlt héten novemberi megjelenésnél jártak...<#idiota>

eZo
hát igen, ez valóban furcsa...

de ez mégfurcsább :

" A Konami Európa szerte október 15-ét jelölte ki, mint kiváló sportjátékuk, a Pro Evolution Soccer 2009 megjelenésének dátumát. A térségben egyedül Anglia lóg ki a sorból, ahol két napos késéssel, október 17-én kerül kirakatba a játék. Japániában és az USA-ban valamikor novemberben kaparinthatják meg, a virtuális football szerelmesei." /gamestar/

most akkor 15 ?

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
How to import adboards

link
eZo
bár a 11-eseket rúgná így 😊

eZo

Hali vki leírná h hogyan kell kapura csavarni,(lövés +irány úgy néz ki nem elég)
+ a passzok iránya hogy pontosabb legyen mit kell állítani?
Csíter Barcat sehogy se tudom legyõzni...

Az elsõ nagyon durva 😄

Azt se értem ha Okt.17 valóban a megjelenés,ami jövõ hét péntek ha jól számolom,akkor mért nincs semmi róla még se az 576,se a Cd galaxis oldalán.
Vagy a magyar megjelenés megint nem lesz szinkronba az európaival...?

gabi89
Ez marha jól néz ki <#eljen>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

matula77
Köszöntem!!!

Breki33
matula77
Gólt akarnék gif-be menteni, de a Jasc Animation Shop 3 ezt írja ki:does not exist or cannot be read.Please check the file name and access privileges. Mit rontottam el?

Firerock
szépszép

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Breki33
Benne van az animalt effect mint az eredeti konamisba, úgyhogy érdemes letölteni! Nézd meg pl. itt: #51370!

Kivéve a "CL Update...(Heineken adboard)" de ott a képen is látszik hogy nem elektronikus!

Ha a "Gamingaccess Community Patch 3.0 (Expert Version"-t töltötted le, akkor abban biztos nincs Arsenal és Milan mert az csak a "GA Community Patch 3.0 (Easy Installation) - Audio Add-On"-ban van álítólag de a képeken is látható hogy csak a mezeket és a csapatneveket írták át semmi mást, én ezért le se töltöttem!
Képek:
http://www.gamingaccess.com/forums/attachment.php?attachmentid=3239&stc=1&d=1223605325
http://www.gamingaccess.com/forums/attachment.php?attachmentid=3241&stc=1&d=1223605325

Link:
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=31931

horpeti
Jah. Mondjuk én egy jó 2v2vel meg lennék elégedve.. Bár egy ilyen kiesõs bajnokság nagyon nagy buli lenne...

A PES6ban létrehozott groupok és azok pontgyûjtése nagyon gagyi volt...
Meg nekem a sima competition sem tetszett, mondjuk lehet azért, mert 2v2ben nem lehetett, és csak azt toltunk.

Amúgy tényleg jó rész, és van még mit megszokni. A lövés hál istennek nehezebb lett, bár néha meglepõdöm milyen tök könnyen megy be. 2008ban szinte csak R2vel lõttem, itt meg amikor nem azzal lövök akkor megy jobban. 😄

Igen azt!De ezt,és a bíró baromságait leszámítva nagyon jóra sikerült a rész.
Már "csak"...az online résznek kéne jónak lennie!!
horpeti
A játékos megálláson ugye azt érted, hogy nyomod a gombot, és néha magától úgy dönt, hogy lelassít, meg ilyenek?

Egyébként azt néztem, hogy ha supercancellal átveszem az irányítást, hogy tényleg azt csinálja, amit mondok, akkor IS hajlandó totojázni már elkezdett irányú futás közben, fõleg ha az ellenfél csinál egy cselt... mintha megzavarodna...

Breki33
gondolom erre gondolsz

Még nem próbáltam
Valószínû az adatbázis módosító lépést kifelejtetted
Breki33
Na köszi énis láttam csak lusta voltam így felrakosgatni

Meg nekem a Ninuzzu Patch -ban lévõ BL-es nagyon bejön ezért ezt be se raktam.

De érdekelne, hogy ez simán elektronikus vagy benne van az animalt effect is ami az eredetiben?
sziasztok!!
A gamingaccess-en van egy patch ami elvileg tartalmazza a milant és az arsenalt.valaki próbálta már ezt mert én a kisebbet töltöttem le(85mb) és ezzel afsben kell szerkezkedni a dolgokat.de nekem nem sikerült tehát mindent berakott csak a két csapatot nem
Szintén..
De félõ /sõt biztos/ sima 1vs1 ,2vs2,és a Legend Mode lesz csak!
Kupára,bajnokságra semmi esély..
Hiszen ha lenne akkor azzal reklámoznák az online részt.

Sokan szidják/szidom/a Fifát,de ezt az egyet átvehetnék tõlük,egy NORMÁLIS online rész..

Most így,hogy mióta kijött a demó,és játszottam jópár meccset vele,elégedett vagyok a változtatásokkal!
Sebesség megfelelõ,lövés nehézség,jó!
Sajna pár rossz dolog bent maradt,de elviselhetõ.
Talán a sok sárga ami megmosolyogtató,mert ha igazi meccsen ez lenne,akkor nem sok menne végig.

Viszont most végre a CPU is kap lapokat,nem úgy mint a rettenet 2008-ban ahol ha a hátadra "ugrott" akkor is csak ejnye bejnye volt

Egy komolyabb hiba maradt benne,a játékos megállás,de ez még elviselhetõ!
2008-al öszehasonlítva ég,és föld a két játék!!

Nálam eddig ez a legszórakoztatóbb Pes!

Csak az a fránya online...attól tartok elõre is..
Aki jobban megérti az angol szöveget az beirhatná ha a multi részrõl tesznek valami különösebb emlitést,mert én nem nagyon tudtam kihámozni.
Ugyanis eldöntöttem hogy ha idén is van képe a Konaminak sima 1v1 (és 2v2) barátságos meccsekel elõállni mint multiplayer opcio,akkor tõlem ezért nem kapnak 9-10 ezer forintot...
Most hogy a EURO 2008-ban láttam mennyire egyszerü lenne egy sima kis 16 csapatos kieséses kupát vagy valamit belerakni,megnõttek az ez irányú elvárásaim.Nem igaz hogy pl. a 06-ban látott Competition modot (ami elég agyrém volt mondjuk) ne lehetne valami értelmes irányba elvinni és megoldani hogy pl. 4-5 csapatos kis liga és mondjuk 1 vagy 2 óra alatt le kell játszani azt a 3-4 meccset ami igy kialakul.
Gondolom már az agyatokra megyek a multiplayer mániámmal,ezért bocs,de engem igazán csak ez a része érdekel.

Van kis bug viszont 08-hoz képest nagy a fejlõdés.Remek fizikáju grafikai elemeket kapott az új Pes,feledteti ezeket a dolgokat.Aki 2009-et kipróbálja az nem fog '08-al tovább játszani ez biztos..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

gabi89
Hoppá akkor azt benéztem 😄 na evvel már ok 😊
Amúgy amennyire ráéreztem a 08-ra erre annyira nem 😄
Egyszerûen nyerni ma még nem tudtam 😄 vereségek meg döntetlenek 😄 persze top playeren.Vannak szép támadásaim,de a befejezések szarok.A gép meg persze lõv ia gólokat vagy lekontráz vagy simán csak nem lehet elvenni a labdát tõlük... meg ott van a kipattanó is ami mindig hozzá kerül :S

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Talán mert abban a patch-ben nem voltak reklámtáblák<#vigyor2>
Rakd be (#51363) ezek közül vmeiket és jó lesz!

gabi89
Azt kell csak kevés az idõm manapság.Amúgy érdekes meccseket lehet játszani ma elöszõr meg is lepõdtem nagyon elintéztek 4:0-ra kikaptam :S
Pedig az elsõ meccsen PES2009-es meccsen nem kaptam ki ennyire sõt ki se kaptam 😄
Reklámtábla amúgy megint olyan,hogy ha letiltod a tûzfalban a játékot akkor megy? Mert nálam a konami -s van általában :S pedig a VirtuaRED Demo Mix V1 patchet feldobtam AFS-el...

eZo
gyakorold, pes 6-ban is hasonlóak voltak a lövések, ha 1x ráérzel nem lesz gond

eZo

jó a reklámtábla 😊

gabi89
Nem tudom ki,hogy van vele,de nekem még mindig agyamra mennek a lõvések 😄
Egyszerûen nem éreztem rá és "nem is tudom,hogy kell" 😄
Volt olyan,hogy a 19-20méterrõl szabad és félig volt a csík tehát olyan közepes lõvés és úgy fõlé baszta,hogy az nem igaz.Minimum 3méterrel 😄
Máskor meg izomból meglõvõm és gól :S
Avval már megbarátkoztam,hogy a kapusok néha hatalmasakat védenek ,de ez reális.

Új linkek:

Sony Bravia-Nikefootball.com-Vodafone electronic adboards.
http://www.sendspace.com/file/oak5vz

Adidas-Vodafone-PlayStation-MasterCart electronic adboards
http://www.sendspace.com/file/zokssy

CL Update...(Heineken adboard)
http://www.sendspace.com/file/7qzvoe

Asszem Hex editorral csinálta a készítõ! (unnamed_23-t és unnamed_25-t kell szerkeszteni)

Külömben 4 fajta kép a max az elektronikus reklámtábláknál!

eZo
mivel van szerkesztve ?
a GGS-el nem tudok belenézni 😞

F*sz* nem mûködik..<#falbav>

------------------------------------------------------------------------

Pár kép róluk: