PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fel kéne rakni egy új Windows Intallert.....
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=5A58B56F-60B6-4412-95B9-54D056D6F9F4&displaylang=hu
Viszont sose fogom megérteni mi a fenének ilyenkor az egész asztalt bemásolni, nem vagytok képesek kivágni azt a hibaüzenetet?
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=5A58B56F-60B6-4412-95B9-54D056D6F9F4&displaylang=hu
Viszont sose fogom megérteni mi a fenének ilyenkor az egész asztalt bemásolni, nem vagytok képesek kivágni azt a hibaüzenetet?
eredeti exe-re

ha nem találna hibát 😄
Vhol úgy olvastam, hogy igen fel kell rakni az 1.10-est is az 1.20-as elõtt!
Sziasztok!
Nekem nem engedi feltenni az 1.10-at és a 1.20-at sem mikor rákéne kattintani az update-ra 1 hibát ír ki.
Amugy az 1.2-höz muszály fent elnni az 1.1-nek?
Nekem nem engedi feltenni az 1.10-at és a 1.20-at sem mikor rákéne kattintani az update-ra 1 hibát ír ki.
Amugy az 1.2-höz muszály fent elnni az 1.1-nek?
Re: Official 1.2-pacht released!
--------------------------------------------------------------------------------
I won't be uploading this new file because there's no need to do this. I've checked everything - in EDIT mode and it's exactly the same file as it was available to download when the patch was released for the first time. Even the size of the old/new file is the same 176,31 MB (180 546 kb when You check the file properties in Windows).
So this link is still useful, if someone wants:
First install Patch 1.2 and then...
Download this file:
http://www.sendspace.pl/file/F1XsTZKt/ - THE FILE WITH THE NEW LICENSES, SQUADS ETC.
Insert it into Your
C:\Documents and Settings\All Users\Application data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
After this Your OF should update automatically. It was like this with my game.
But this is a hidden folder so You have to eneblae the option "Show hidden files and filders" in Windows.
So Primepost, it was not strange that when You had my file insterted You had the "no downloads available" text when You entered "download" feature
--------------------------------------------------------------------------------
I won't be uploading this new file because there's no need to do this. I've checked everything - in EDIT mode and it's exactly the same file as it was available to download when the patch was released for the first time. Even the size of the old/new file is the same 176,31 MB (180 546 kb when You check the file properties in Windows).
So this link is still useful, if someone wants:
First install Patch 1.2 and then...
Download this file:
http://www.sendspace.pl/file/F1XsTZKt/ - THE FILE WITH THE NEW LICENSES, SQUADS ETC.
Insert it into Your
C:\Documents and Settings\All Users\Application data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
After this Your OF should update automatically. It was like this with my game.
But this is a hidden folder so You have to eneblae the option "Show hidden files and filders" in Windows.
So Primepost, it was not strange that when You had my file insterted You had the "no downloads available" text when You entered "download" feature
Resodihardjo ado den haag
Horvath ado den haag
Carraciolo ado den haag
Milic ado den haag
enoh ajax
Overtoom heracles
Douglas heracles
Van Dijk volendam
Smit volendam
gibbs arsenal
bennett middlesbrough
j.johnson middlesbrough
stoch chelsea
insua liverpool
lopez west ham
lupatelli cagliari
jasse auxerre
busquets barcelona
dominguez atletico madrid
nadal mallorca
bellvis numancia
Gabriel,moon,souza panathinaikos
bulykin,bruzzese,rubenilson anderlecht
akpala club brugge
kristensen,larsson,santin kopenhagen
Gentsoglou,Hetemaj,Juanfran aek athene
annan,dorsin rosenborg
Horvath ado den haag
Carraciolo ado den haag
Milic ado den haag
enoh ajax
Overtoom heracles
Douglas heracles
Van Dijk volendam
Smit volendam
gibbs arsenal
bennett middlesbrough
j.johnson middlesbrough
stoch chelsea
insua liverpool
lopez west ham
lupatelli cagliari
jasse auxerre
busquets barcelona
dominguez atletico madrid
nadal mallorca
bellvis numancia
Gabriel,moon,souza panathinaikos
bulykin,bruzzese,rubenilson anderlecht
akpala club brugge
kristensen,larsson,santin kopenhagen
Gentsoglou,Hetemaj,Juanfran aek athene
annan,dorsin rosenborg
csak leírtam mik nem tetszenek benne, ezeken kívül szerintem jó
a másikat nem próbáltam de ebben több mez van menü logok mint képekkel mutattan nagyon jól néznek ki, roster, bundesliga is rendben van
a másikat nem próbáltam de ebben több mez van menü logok mint képekkel mutattan nagyon jól néznek ki, roster, bundesliga is rendben van
Assemble_Patch_V.3_Beta
korábban azt is kilinkeltem
A szurkolások egy része a mostani reaálverésen felvett videóból van kiszedve itt megtalálható
Kb így szól a játékban is
korábban azt is kilinkeltem
A szurkolások egy része a mostani reaálverésen felvett videóból van kiszedve itt megtalálható
Kb így szól a játékban is
Melyik másik patchet?
A szurkolásokat meg majd meghallgatom, mostanában nem sokat foglalkoztam a PES-sel.
A szurkolásokat meg majd meghallgatom, mostanában nem sokat foglalkoztam a PES-sel.
Amici di nessuno...
Jah...<#vigyor>#vigyor>
Király már van GDB mappa, igaz csak az elsõ és második mezet lehet választani, de ez már haladás!<#vigyor2>#vigyor2>
Már csak egy 1.2-es tamogatás kéne hozzá!
Már csak egy 1.2-es tamogatás kéne hozzá!
Breki én úgy csináltam, hogy a 1.2-es no-dvd-s fix volt benn és arra telepítettem ezt a hivatalos 1.2-t, ez így jó lesz? Csak mert furcsa, azt hittem lecseréli majd a no-dvd-s exe-t, de nem cserélte le!
THX! Ja tûzfalba titva volt a pes...<#vigyor2>#vigyor2>
Elég gyorsan letöltötte kb. 450 mp<#vigyor2>#vigyor2>
Mûködik minden, de nem úgy volt hogy új BL csapatok is bekerülnek? pl.Anorthosis, BATE
Elég gyorsan letöltötte kb. 450 mp<#vigyor2>#vigyor2>
Mûködik minden, de nem úgy volt hogy új BL csapatok is bekerülnek? pl.Anorthosis, BATE
van itt vkinek
twnetwork Adsl3G?
most akciósan
twnetwork Adsl3G XL 15Mbit párszász forintal drágábban csak mint a mostani 8-Mbites
twnetwork Adsl3G?
most akciósan
twnetwork Adsl3G XL 15Mbit párszász forintal drágábban csak mint a mostani 8-Mbites
Én leszedtem, de kevesebb mez volt benne mint a mostaniban ezért inkább a másik patchet raktam fel
a másikra inkább csak azt mondom, hogy van Del Piero-s és Juve-s is
(hátha énis szép felkiáltójelet kanék)
Meghalgattad a Juve szurkolásokat?
Eddig csak ötöst kaptam rá
a másikra inkább csak azt mondom, hogy van Del Piero-s és Juve-s is
(hátha énis szép felkiáltójelet kanék)
Meghalgattad a Juve szurkolásokat?
Eddig csak ötöst kaptam rá
Ezt nézte vki? Érdemes felrakni vagy inkább várjak 1 picit vmi jobb patchre?
Ezt pedig ajánlom Brekinek és minden Juve-szurkolónak:<#taps>#taps>
Zlatan Ibrahimovic Menu for PES 2009 by Tiffosi

Ezt pedig ajánlom Brekinek és minden Juve-szurkolónak:<#taps>#taps>
Zlatan Ibrahimovic Menu for PES 2009 by Tiffosi

Amici di nessuno...
tûzfal?
Bár érdekes módon nálam úgyis leszedte
sõt az exe-t sem írta felül a patch pedig most újra felraktam elõtte
a ma kijöttet
Bár érdekes módon nálam úgyis leszedte
sõt az exe-t sem írta felül a patch pedig most újra felraktam elõtte
a ma kijöttet
<#shakehead>#shakehead>

Kijött hivatalosan is az 1.2-es Patch:
PES2009Patch120
PES2009Patch120
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Igazán olyan csapatba akarok menni, ahol van normális csatár és belövi a passzaim. 😊 Nem értem a Chelseaben miért nem ez van, ráadásul ott nem is akarnak bevonni a játékba igazán, csak ha kérem folyamatosan a labdákat. Nem szabad olyan helyre mennem, ahol még a CMFek mögött DMFként vagyok. :S De lehet csak Chelsea specialitás ez a céltalan hátrafele oldalra passzolgatás, aztán valahogy beadják Drogbának.. Broáf. 😄
Látom, ott is "megy a szekér"...
Én most full motiválatlanul letolom ezt a szezont a Chelseanél, aztán nemtom hova megyek. Lehet megnézem a Madridot.
Vagy ha visszahív az MU (bár nem tette tavaly), akkor megyek oda. Ott legalább jól éreztem magam a sok bosszúság ellenére, ott volt koncepció.
Az adottságaim már megvannak egy jó középpályáshoz, csak a powerben maradok el (úgyhogy most életem végéig szerintem az megy), a másik 6-ost nem is tudom, mire tegyem, most dribbling/kick en van felesben... De már úgy, hogy igazán nemtom minek, 80-as dribbling acc megvan, meg a 80-as shot acc is. Ezt akartam, hát meglett.
Innen már csak hab a tortán, ha növelem tovább a technikát, passzolni tudok, nem csatár vagyok, nem kell 90-as shot acc, bár erre inkább nem mondok semmit, mert általában én vagyok gólhelyzetben mindig... 😊
Talán a body balanceot és a responseot is felgyúrom 80-anra, mert szép. 😊 De fõleg a passz dominál, a többi átlag, mert amolyan mindenes vagyok. 😊 És nem is baj, ez volt a cél, mindenhol megálljam a helyem.
Én most full motiválatlanul letolom ezt a szezont a Chelseanél, aztán nemtom hova megyek. Lehet megnézem a Madridot.
Vagy ha visszahív az MU (bár nem tette tavaly), akkor megyek oda. Ott legalább jól éreztem magam a sok bosszúság ellenére, ott volt koncepció.
Az adottságaim már megvannak egy jó középpályáshoz, csak a powerben maradok el (úgyhogy most életem végéig szerintem az megy), a másik 6-ost nem is tudom, mire tegyem, most dribbling/kick en van felesben... De már úgy, hogy igazán nemtom minek, 80-as dribbling acc megvan, meg a 80-as shot acc is. Ezt akartam, hát meglett.
Innen már csak hab a tortán, ha növelem tovább a technikát, passzolni tudok, nem csatár vagyok, nem kell 90-as shot acc, bár erre inkább nem mondok semmit, mert általában én vagyok gólhelyzetben mindig... 😊
Talán a body balanceot és a responseot is felgyúrom 80-anra, mert szép. 😊 De fõleg a passz dominál, a többi átlag, mert amolyan mindenes vagyok. 😊 És nem is baj, ez volt a cél, mindenhol megálljam a helyem.
Lol, naná, hogy a következõ meccsen Pato rúgott egy négyest...
Most volt a BL-negyeddöntõ a ManU ellen, idegenben 4-1 lett oda, szóval elég reménytelennek tûnt a dolog, de azért csak nem adjuk fel, gondoltam. 20 perc után már 0-2 hazai pályán is, szóval már 6-ot kellett volna rúgni.
5-2-re nyertünk, és kiestünk idegenben lõtt gólokkal... Az utolsó percben Amauri passz helyett rálõtte, pedig tökéletes ziccerben lettem volna, engem talált el, és centikkel mellé pattant rólam, a kirúgás után meg vége is lett a meccsnek. Elképesztõ.
Megjegyzem, ilyen jól még egyszer sem játszott a csapat, sõt, egészen borzalmas amit produkálnak. Nem is értem, hogy mit keresünk a tabella tetején, jó ha 1-2 helyzet összejön a 90 perc alatt. Ráadásul a védelmünk is borzasztó gyenge, az utóbbi idõben minden meccsen kaptunk minimum kettõt. Pedig nem volt olyan sok szopatós meccs, egyszerûen csak lassú és béna a csapat.
Remélem azért a gólkirályi cím meglesz, most eggyel vagyok lemaradva Pato mögött.
5-2-re nyertünk, és kiestünk idegenben lõtt gólokkal... Az utolsó percben Amauri passz helyett rálõtte, pedig tökéletes ziccerben lettem volna, engem talált el, és centikkel mellé pattant rólam, a kirúgás után meg vége is lett a meccsnek. Elképesztõ.
Megjegyzem, ilyen jól még egyszer sem játszott a csapat, sõt, egészen borzalmas amit produkálnak. Nem is értem, hogy mit keresünk a tabella tetején, jó ha 1-2 helyzet összejön a 90 perc alatt. Ráadásul a védelmünk is borzasztó gyenge, az utóbbi idõben minden meccsen kaptunk minimum kettõt. Pedig nem volt olyan sok szopatós meccs, egyszerûen csak lassú és béna a csapat.
Remélem azért a gólkirályi cím meglesz, most eggyel vagyok lemaradva Pato mögött.
És azt a cv0f.img amit álítólag a System Settings/Download-al lehet letölteni azt meg ide kéne bemásolni: C:\Documents and Settings\Saját név\Local Settings\Temp mappába? Mert nekem így nem történt semmi változás!
Nemis egy!<#finom>#finom>
Köszi srácok!<#worship>#worship>
Ti összebeszéltetek? ...ugyanaz a link!<#vigyor>#vigyor><#nevetes1>#nevetes1><#worship>#worship>
Köszi srácok!<#worship>#worship>
Ti összebeszéltetek? ...ugyanaz a link!<#vigyor>#vigyor><#nevetes1>#nevetes1><#worship>#worship>
Ha te letudod, akkor lécci szedd le nekem az 1.2-est aztán rakd ki!
Aztán meglátjuk, hogy miben lesz újabb ez az "igazi" 1.2-es patch!
Aztán meglátjuk, hogy miben lesz újabb ez az "igazi" 1.2-es patch!
Én minden nap legalább 3x-4x megnéztem, hogy kint van e, de nem volt! Ma is 2x megnéztem, de nem volt kint! Köszi hogy szóltál!
Most nem tudom, hogy mit csináljak, mivel holnap jelenik meg az igazi 1.2-es patch, és ahhoz gondolom másik fixed exe kell majd!
De a gamecopyworld-rõl még mindig nemtok leszedni semmit...<#shakehead>#shakehead>
Most nem tudom, hogy mit csináljak, mivel holnap jelenik meg az igazi 1.2-es patch, és ahhoz gondolom másik fixed exe kell majd!
De a gamecopyworld-rõl még mindig nemtok leszedni semmit...<#shakehead>#shakehead>
Gondoltam, hogy az árnyék ottmarad...
Akkor asszem nemis szedem le!
Köszi!
Akkor asszem nemis szedem le!
Köszi!
nah megnéztem
másik stadionokban az árnyék ott van a homokzsák eltûnt
tehát csak emiatt ne szedd le
ami még nem tetszik
nincs labdakurzor nem bl meccsekre is berakták a bl kijelzõt viszont a replay -nál a konami-s jel van.
Egy stadionmban a reklámtábla elektronikus volt, de nem váltott, bár nemis tudom az lehet-e igazából.
kb ennyi így elsõre
másik stadionokban az árnyék ott van a homokzsák eltûnt
tehát csak emiatt ne szedd le
ami még nem tetszik
nincs labdakurzor nem bl meccsekre is berakták a bl kijelzõt viszont a replay -nál a konami-s jel van.
Egy stadionmban a reklámtábla elektronikus volt, de nem váltott, bár nemis tudom az lehet-e igazából.
kb ennyi így elsõre
Eddig nem is néztem a 2009-ben nem lehet már gyep mintázatot választani!
Jól néz ki! Esetleg MANU-s is van valahol? <#vigyor3>#vigyor3>
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --