81526
-
fodorpetii #60055 de ma még akarunk nyomni pár meccset a haverokkal egymás ellen szóval jó lenne... -
duka10 #60054 PC-re még nincs? :P -
Gabe18 #60053 Na ez már jobbnak tűnik.Ha felkerül kedvenc torrent oldalamra akkor majd este felé beszámolok. -
Cat 02 #60052 PES.2010.PAL.MULTi6.XBOX360-FL -
van, ami már nem csak az olasz nyelvet tartalmazza...
http://isohunt.com/torrents/?ihq=pes10 -
kazuma89 #60050 *Ncore-on is fenn van, nem fake -
kazuma89 #60049 Ncore-on is fenn nem fake..Az viszont igaz hogy olasz :D -
Gabe18 #60048 X-es Pes full olasz,úgyhogy sok öröm nincs benne... Legalább a feliratozás lenne angol...
-
háát ez szvsz tuti fake -
Nagyi2pac #60046 http://www.filestube.com -
Nagyi2pac #60045 Lehet hogy fake, de a méretét elnézve reálisnak tűnik:
http://www.filestube.com/910570f95bfabcf403e9,g/PES-2010-FULL.html
Majd azért ti is keresgéljetek hátha már valahova kirakták! -
Nagyi2pac #60044 Nemtudom hogy megér e annyit, lehet ha újrakezdenéd akkor előbb végeznél!
-
mingyá itt a full:D
én már nem is foglalkozok a demoval:D
-
fodorpetii #60042 hello...kellene nekem egy olyan patch a demóhoz aminél renden vannak a jatékos beállítások pl.: messi ne jobb lábas legyen, meg ronaldo ne bal
elöre is köszi -
deha akarod kijavíthatod :-) -
Nagyi2pac #60040 - kirakok
-
Nagyi2pac #60039 Igen tudom...vagyunk jó páran szerkesztők de nem tudom a többiek ilyenkor merre barangolnak.. 
Most a hétvégén valószínűleg majd kirakod pár letöltést, új videókat..de énse tudok minden nap ezzel foglalkozni, általában csak hétvégém van időm több mindenre!
-
Nagyi2pac #60038 Hát ahogy gondolod... -
már várom nagyon:D -
Pes kijött xboxraa, szóval ma vagy holnap jön pc-re is -
akartam kérdezni mi van a Pes-Hungary-val?
tökre el van hanyagolva -
egyébként érdekes ez az eredeti fű először tetszett meg minden mondom csak kicsit javítom mostmeg enyém után a bl patchban eredeti fű mondom fű ez milyen, pedig ugyanaz ami tetszett, csak már máskép nézem látom a hibáit is. -
ja most Juce néven írt de volt hogy vki más írta be a munkáját -
akkor kezdjek újjat?
elvileg mostmár a másikban külön layeren vannak a csíkok ott az alap helyére be lehet rakni a Villa Marie-t is
csak akkor az nem ilyen csíkozás lesz.
Meg én a végén szeretek layer egyesíteni és a színeken finomítani, viszont akkor ha valami csík csúszik vissza kell menni sok lépést míg külön layeren vannak.
-
Nagyi2pac #60031 Nem hiszem..max Robbie!:) -
Nagyi2pac #60030 Igen, a félpályánál a jobb oldali csíkosat meg is csinálnám de azzal akkor még aránytalanabb lesz, ezért mondtam hogy akkor a többi csíkot is rendbe kéne hozni de az nem kis meló.. -
Nagyi2pac #60029 Igen, ha pl. a BL patch-el használod a kitserver-t akkor ahhoz pf-es img-k kellenek! -
A képet jobban megnézve akkor ezek szerint mindenhol duplán van a vonal
De ezt kiszedni ebből már nem igen lehet csak elég nagy melóval
http://s5.directupload.net/images/091012/j2ohab5n.jpg -
csak érdekes, hogy mintha nem ő írna csak a nevében valaki -
A második, de ezt még simán lehetne 50%-osra rakni és rendesen megvágni. -
hát azt mondtad azt megcsinálod
azóta is várom :-)
A csíkozódás csak a félköríven elvileg nem lehet dupla vagy mindenhol vagy sehol gondolom ezt láttad a psd-ben amit felraktam -
Ha a zoomal kicsit közelíted, de még mindig távolabb van mint a wide akkor szerintem ezek a hibák nem jelentkeznek, csak ha túl távolra viszed
Akkor te kitserverben ilyen pf meg hasonló img-et hoztál létre? -
Hopp én hibám :) de inkább itt mint máshol...hát reménykedjünk. -
Nagyi2pac #60022 Juice 
Igen visszatért Juce, csak a 2009-hez már nem akarta folytatni a munkát azért volt egy kis szünet!
Persze az is kérdés hogy a 2010-hez meddig fog kitserver-t gyártani...reméljük tovább mint a tavaly!
Én reménykedek hogy idén elkészül majd a face illetve a bootserver is! -
Cat 02 #60021 Első
Második
melyik a jobb ? a 2. csak rosszabb képminőségben? -
Nagyi2pac #60020 Ja bocsi, már kipróbáltam csak közben elfelejtettem írni...
Nagyon jó lett, de még lehetne rajta javítani!
Pl. itt mintha meg lenne duplázódva a fehér vonal:
Illetve a csíkozásra még ráférne egy kis igazítás, ezeken a kis "hibákon" kívül sztem tökéletes! -
Cat 02 #60019 Nah csináltam 2 giffet (ugyanaz mind2, próbálkozom ezzel a gif készítéssel). A méret picit parás lett, de Casillas attól még jól tolja ^^
-
Nagyi2pac #60018 Na most sikerült kipróbálnom ezt a kamera patch-et, igen csak kitserver nélkül működik!
Nekem nagyon nem tetszik, néhány esetben eltűnnek a játékosok, a közönség, a játékos kurzor meg teljesen máshol van mint ahol lennie kéne..
Talán majd ha ezek javítva lesznek akkor később még megpróbálom, de most nagyon szar, szerintem!
Sikerült a kitserver-t remove-olnom, lehet az volt a baj hogy nem az eredeti PES exe-re installáltam, azért nem is sikerült kiiktatnom! -
Húú, visszatért Juice?? Ha van kitserver akkor eredetiben is megveszem, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.amúgy (nem) eredetiben "megjelent" már xboxra a kalózöbölben
-
ja nemis modtad, hogy tetszik a javított Villa Marie-m