PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemtom hogy pontosan mit írtam de volt róla szó!
Azt hogy télen nem azok a szurkolók vannak amiket én csináltam, azt azért nem mondtam mert azt eddig még nem néztem, bár az egyértelmû volt nekem!
Azt hogy télen nem azok a szurkolók vannak amiket én csináltam, azt azért nem mondtam mert azt eddig még nem néztem, bár az egyértelmû volt nekem!
De ítam, pár hónapja amikor errõl volt szó, hogy minden harmadik bin a téli ruhás!
Igen ezek a bin-ek a téli ruhák, ezeket nem cseréltem le, mivel még senki nem csinált téli ruhás nézõket a játékhoz, legalábbis én nem találtam!
Tavaly én megpróbáltam ilyen szurkolói mezeket, ruhákat csinálni, csak valamiért átszínezte az emberek bõrét is...
Nálam is az eredeti fakó nézõk vannak télen! De nálam mindenhol azok a nézõk vannak amiket én csináltam, télen meg átvált az eredeti verzióra!
Tavaly én megpróbáltam ilyen szurkolói mezeket, ruhákat csinálni, csak valamiért átszínezte az emberek bõrét is...
Nálam is az eredeti fakó nézõk vannak télen! De nálam mindenhol azok a nézõk vannak amiket én csináltam, télen meg átvált az eredeti verzióra!
Hy all. a letöltött mezeket mien progarammal, vagy hogyan tudom szerkeszteni???
na megnéztem az img-t
unnamed_4.bin
unnamed_7.bin
unnamed_10.bin
unnamed_13.bin
unnamed_16.bin
unnamed_19.bin
-ekben is nézõk vannak és te azokat nem cserélted.
De akkor nem jól mondtad és nálad is eredeti nézõknek kell lennie vagy ezeket is cserélted.
Viszont a packodban ezek nincsenek benne
unnamed_4.bin
unnamed_7.bin
unnamed_10.bin
unnamed_13.bin
unnamed_16.bin
unnamed_19.bin
-ekben is nézõk vannak és te azokat nem cserélted.
De akkor nem jól mondtad és nálad is eredeti nézõknek kell lennie vagy ezeket is cserélted.
Viszont a packodban ezek nincsenek benne
Nemtom mi lehet a baj...
Arra figyelni kell hogy ezek a "színes" nézõk amiket csináltam azok csak nyáron mûködnek, mivel téli ruhákat nem csináltam! Ha tél van akkor a régi "fakó" emberkák vannak!
Új ML-t kezdtél? Mert lehet ha a régit folytatod akkor nem mûködik!
Arra figyelni kell hogy ezek a "színes" nézõk amiket csináltam azok csak nyáron mûködnek, mivel téli ruhákat nem csináltam! Ha tél van akkor a régi "fakó" emberkák vannak!
Új ML-t kezdtél? Mert lehet ha a régit folytatod akkor nem mûködik!
beraktam cv09-es img-ba a következõ binjeid
unnamed_11.bin
unnamed_12.bin
unnamed_14.bin
unnamed_15.bin
unnamed_17.bin
unnamed_18.bin
unnamed_2.bin
unnamed_3.bin
unnamed_5.bin
unnamed_6.bin
unnamed_8.bin
unnamed_9.bin
De továbbra sem jelennek meg ml-ben.
Nem tudom mi lehet az oka?
unnamed_11.bin
unnamed_12.bin
unnamed_14.bin
unnamed_15.bin
unnamed_17.bin
unnamed_18.bin
unnamed_2.bin
unnamed_3.bin
unnamed_5.bin
unnamed_6.bin
unnamed_8.bin
unnamed_9.bin
De továbbra sem jelennek meg ml-ben.
Nem tudom mi lehet az oka?
Egyenlõre még ez nem megoldható, de ha Juce újra munkába áll akkor majd lehet több mez közül is választani!
És még annyi, hogy a mezeket hogyan tudom szerkeszteni??? ha én pl. piros sportszár helyett fehéret akarok...
Értem. köszi a segtséget!
Elõször is installálni kell a kitservert
A GDB mappát simán bemásolni a kitserver mappába
Deha csak "LFP" egy "EPL" és egy "NATIONAL" mappa van az elég régi mezcsomag
nálam ezek vannak
Barclays Premier League\
Bundesliga\
Champions League\
Classic Teams\
International\
La Liga\
Other Teams\
Serie A\
A GDB mappát simán bemásolni a kitserver mappába
Deha csak "LFP" egy "EPL" és egy "NATIONAL" mappa van az elég régi mezcsomag
nálam ezek vannak
Barclays Premier League\
Bundesliga\
Champions League\
Classic Teams\
International\
La Liga\
Other Teams\
Serie A\
kb, de a map.txt-nek tartalmaznia kell ezeket a könyvtárakat
pl nálam ez van benne PL csapatoknál
#Barclays Premier League
67, "Barclays Premier League\Arsenal"
68, "Barclays Premier League\Aston Villa"
69, "Barclays Premier League\Blackburn"
70, "Barclays Premier League\Bolton"
71, "Barclays Premier League\Chelsea"
72, "Barclays Premier League\Everton"
73, "Barclays Premier League\Fulham"
74, "Barclays Premier League\Hull"
75, "Barclays Premier League\Liverpool"
76, "Barclays Premier League\Manchester City"
77, "Barclays Premier League\Manchester United"
78, "Barclays Premier League\Middlesbrough"
79, "Barclays Premier League\Newcastle"
80, "Barclays Premier League\Portsmouth"
81, "Barclays Premier League\Stoke"
82, "Barclays Premier League\Sunderland"
83, "Barclays Premier League\Tottenham"
84, "Barclays Premier League\WBA"
85, "Barclays Premier League\West Ham United"
86, "Barclays Premier League\Wigan Athletic"
a Chelsea könyvtár
f:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\GDB\uni\Barclays Premier League
\Chelsea\ga\
\Chelsea\gb\
\Chelsea\pa\
\Chelsea\pb\
pl nálam ez van benne PL csapatoknál
#Barclays Premier League
67, "Barclays Premier League\Arsenal"
68, "Barclays Premier League\Aston Villa"
69, "Barclays Premier League\Blackburn"
70, "Barclays Premier League\Bolton"
71, "Barclays Premier League\Chelsea"
72, "Barclays Premier League\Everton"
73, "Barclays Premier League\Fulham"
74, "Barclays Premier League\Hull"
75, "Barclays Premier League\Liverpool"
76, "Barclays Premier League\Manchester City"
77, "Barclays Premier League\Manchester United"
78, "Barclays Premier League\Middlesbrough"
79, "Barclays Premier League\Newcastle"
80, "Barclays Premier League\Portsmouth"
81, "Barclays Premier League\Stoke"
82, "Barclays Premier League\Sunderland"
83, "Barclays Premier League\Tottenham"
84, "Barclays Premier League\WBA"
85, "Barclays Premier League\West Ham United"
86, "Barclays Premier League\Wigan Athletic"
a Chelsea könyvtár
f:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\GDB\uni\Barclays Premier League
\Chelsea\ga\
\Chelsea\gb\
\Chelsea\pa\
\Chelsea\pb\
GDB-vel egész pontosan hogy kell? Nem training-et akarok csak simán lecserélni a chelsea sima mezt bajnokok ligája logósra!
Valahogy így kell? A mappákon belül van a betûtípus a mez meg a config.txt is. (Kapus idegen otthon, mez idegen otthoni van)
Valahogy így kell? A mappákon belül van a betûtípus a mez meg a config.txt is. (Kapus idegen otthon, mez idegen otthoni van)
Heló, nekem olyan gondom lenne hogy most használok életemben elõször kitserver-t. Az lenne a kérdésem hogy a letöltött kitservert bemásoltam a PES mappájába, és letöltöttem egy mezcsomagot, ami kicsomagolás után ugy néz ki h van egy "GDB" mappa azon belül egy "uni" azon belül pedig egy "LFP" egy "EPL" és egy "NATIONAL" mappa. Ezekkel mit kezdjek? hogy éehet beimportálni õket a játékba???
Akkor hibafeltárás a leírtak alapján...majd jelentkezek az eredménnyel.
Nagyon köszi! <#eljen>#eljen>
Nagyon köszi! <#eljen>#eljen>
volt hasonló problémám.
Próbáld ki üres kitserverrel, de telepítve megy-e
ha igen egyesévewl kezd el belepakolni és figyeld meg mikor nem indul és
hogy mit csinál pontosan.
Nálam is az F-en van a játék ez nem lehet gond
Próbáld ki üres kitserverrel, de telepítve megy-e
ha igen egyesévewl kezd el belepakolni és figyeld meg mikor nem indul és
hogy mit csinál pontosan.
Nálam is az F-en van a játék ez nem lehet gond
a megfelelõ bin-be kell rakni (graphic studióval)
vagy kitserverben talán a cv06-ba a megfelelõ számozással szintén bin-két vagy GDB-be képként (ha lehetséges training kits)
vagy kitserverben talán a cv06-ba a megfelelõ számozással szintén bin-két vagy GDB-be képként (ha lehetséges training kits)
Sziasztok!
Figyelgetem a PES2009 óta megjelenése a topicot, mert igaz amatõr szinten játszok a PES2009-el.
A kérdésem az 1.2-es patchet felrakva meg a varázslatot is használva továbbra is megy a játék.
Ha egy általatok belinkelt "patchet" telepítek fel a legújabb kitserver segítségével, akkor már nem indul el a játék. Ha a kitserverben a remove-t megcsinálom újra megy a game. Több patchel próbáltam, de egyikkel sem megy. Legutóbb az Akonami 3.0-t próbáltam volna, de azzal sem indul. Természetesen a save mappába is bemásoltam mindent.
Elvileg az nem lehet probléma, hogy nem a c:\Program Files\-ba telepítettem a PES2009-et, mert egy másik partíción vannak a gamek nekem.
Mi lehet a hiba oka?
Figyelgetem a PES2009 óta megjelenése a topicot, mert igaz amatõr szinten játszok a PES2009-el.
A kérdésem az 1.2-es patchet felrakva meg a varázslatot is használva továbbra is megy a játék.
Ha egy általatok belinkelt "patchet" telepítek fel a legújabb kitserver segítségével, akkor már nem indul el a játék. Ha a kitserverben a remove-t megcsinálom újra megy a game. Több patchel próbáltam, de egyikkel sem megy. Legutóbb az Akonami 3.0-t próbáltam volna, de azzal sem indul. Természetesen a save mappába is bemásoltam mindent.
Elvileg az nem lehet probléma, hogy nem a c:\Program Files\-ba telepítettem a PES2009-et, mert egy másik partíción vannak a gamek nekem.
Mi lehet a hiba oka?
Legalábbis én így tudom...
Milyen option file-t?<#vigyor>#vigyor>
Mert ugye az eredeti option file a PES2009_OPTION01, de a PES2009_EDIT01-et szokták úgy hívni.
Ha a PES2009_EDIT01-et cseréled akkor ezek az adatok nem fognak elveszni, viszont ha a PES2009_OPTION01-et akkor vagy elvesznek ezek a statisztikák (lenullázódnak) vagy az "idegen" készítõ adatai lesznek a tied helyett!
Mert ugye az eredeti option file a PES2009_OPTION01, de a PES2009_EDIT01-et szokták úgy hívni.
Ha a PES2009_EDIT01-et cseréled akkor ezek az adatok nem fognak elveszni, viszont ha a PES2009_OPTION01-et akkor vagy elvesznek ezek a statisztikák (lenullázódnak) vagy az "idegen" készítõ adatai lesznek a tied helyett!
Ezt a PES2009_OPTION01 tárolja!
Nemtom nem néztem, én csak kivettem a fehér hátteret, amit õis plusz a játékosnevek hátterét szerkesztettem hogy ne lógjon bele a radarba, ezt nemtom hogy megcsinálta e!
Nálam a Wait for Vsync nem elérhetõ, se ki se bekapcsolni nem lehet!
Igen biker_jim_uk javította a Scoreboard Selectorában, ezt jelezte is timo-nak evo-web-en!
Érdekes ebben a Scoreboard Selectorban jó a Seria A-s kijelzõ is
http://www.virtuared.com/index.php?news=article&start=10
http://www.virtuared.com/index.php?news=article&start=10
kettõ dolgot lehet kipróbálni
1. csak azt telepíted
2. felcseréled az angolal átnevezve manuálisan (nem biztos, hogy jó lesz)
1. csak azt telepíted
2. felcseréled az angolal átnevezve manuálisan (nem biztos, hogy jó lesz)
Egyszerû kérdés:
Sehogy nem lehet megoldani, hogy ha kiválasztom pl a spanyol kommentárt, akkor következõ indításnál is azt használja? Mindig visszaáll az eredeti angolra.
Sehogy nem lehet megoldani, hogy ha kiválasztom pl a spanyol kommentárt, akkor következõ indításnál is azt használja? Mindig visszaáll az eredeti angolra.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Annyira ronda ez az idei mustársárga mezünk. A tavalyi kéket visszasírom, az nagyon szép volt. De amúgy szépen kijavítottad.
Amici di nessuno...
srácok mért van az h a kiegészítõket beteszem kitserverel ahogy le van írva és elindítom a játékot betöltöm az edit fájlt és semmi se változik csak annyi h a mezek feketék lesznek. lécci segítsetek
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa