PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja bocsi, úgy meglehet oldani ezt a logó+szám feljebb vitelét, hogy az unnamed_36-ban a 3-as slotban lévõ képben ezt a sport1-es kis képet lejjebb hozod!<#vigyor2>#vigyor2>
Sehogy! Ahhoz egy scoreboard editor kell!
A számokat még lehet feljebb lehetne vinni (unnamed_36-ban a 2,6 slotban lévõ képekben kéne az összes számot egyszerre feljebb vinni, csak hát megint az indexed color! (Bár ezzel a megoldással nem 100 hogy mûködni fog!)
Különben hogy csináltad a sport1-es kijelzõt, vhogy kivágtad, vagy esetleg valahogy el tudtad tüntetni az indexed color által keletkezett feketeséget?
A számokat még lehet feljebb lehetne vinni (unnamed_36-ban a 2,6 slotban lévõ képekben kéne az összes számot egyszerre feljebb vinni, csak hát megint az indexed color! (Bár ezzel a megoldással nem 100 hogy mûködni fog!)
Különben hogy csináltad a sport1-es kijelzõt, vhogy kivágtad, vagy esetleg valahogy el tudtad tüntetni az indexed color által keletkezett feketeséget?
Na itt van.
Más:
Közbe nyomtam egy Classicot, itt egy jó kis jelenet:
Marcelo megeteti Xavit, kár hogy nem tudom hogy csináltam 😄
Más:
Közbe nyomtam egy Classicot, itt egy jó kis jelenet:
Marcelo megeteti Xavit, kár hogy nem tudom hogy csináltam 😄
Szar Bayern, szar Bayern :)
Szerintem lehet a nocd cucctól. Töltökk fel egy eredeti 1.20as exe-t, akkor nem kell újraraknod. Jó lassan megy, 10 perc kb.
Közben már megcsináltam teljesen
Már majnem teljesen jó a számokat és a logókat kéne egy kicsit feljebb vinni majd Nagyi2Pac megmondja ezt lehet-e

Már majnem teljesen jó a számokat és a logókat kéne egy kicsit feljebb vinni majd Nagyi2Pac megmondja ezt lehet-e

Köszi! Az nem probléma, hogy nem eredeti játékom van? Mert máshol mintha olvastam volna hogy ehhez kellenek az Origi Konamis frissítések...
Üdv,újra felraktam a játékot,meg a 2 hivatalos patchet rá,gondoltam multizok egyet-kettõt.Plusz a NoDVD cracket hogy ne kelljen a lemeznek bent lenni.Na most vagy 15 emberhez akartam kapcsolodni,de mindig valami hiba történik és nem tudok belépni az általa csinált "szobába".Ha én csináltam akkor meg oda nem tudtak,egy-egy név felvillan egy pillanatra,de nem tudnak bejönni.
Na annyit akrok kérdezni hogy ez lehet a crack-tõl?Vagy valami más nyomora van?
Ergó az újratelepités eredeti exe-vel megoldja,vagy megint valami más nyomora van,mert akkor nem szenvedek vele.
Na annyit akrok kérdezni hogy ez lehet a crack-tõl?Vagy valami más nyomora van?
Ergó az újratelepités eredeti exe-vel megoldja,vagy megint valami más nyomora van,mert akkor nem szenvedek vele.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Kiveszem a feliratot, mert úgysem olvasható eléggé és csak a helyet foglalja szerintem. Kicsit lekicsinyítem a logót, hogy ne lógjon bele.
Nah úgy néz ki megvan
050505-re raktam
ez egy kicsit átlátszó volt így hagytam eredmény ez
kis hiba van benne de az csak így nagxitva látható magában a játékban abszolút nem vehetõ észre
050505-re raktam
ez egy kicsit átlátszó volt így hagytam eredmény ez
kis hiba van benne de az csak így nagxitva látható magában a játékban abszolút nem vehetõ észre
köszi
csak közben kiderült hogy sajna 0000 alul is van és ott nem 100%-os opacity kell
most csak egy olyan tippem van hogy a feketétõl kicsit eltérõre kéne felül cserélni és azt full-ra rakni
akkor az nem feltünõ és alul is marad a jól beállított opacity
csak közben kiderült hogy sajna 0000 alul is van és ott nem 100%-os opacity kell
most csak egy olyan tippem van hogy a feketétõl kicsit eltérõre kéne felül cserélni és azt full-ra rakni
akkor az nem feltünõ és alul is marad a jól beállított opacity
Na megvan a dolog
Az volt a gond, hogy a háttér nem teljesen fekete volt hanem egy kicsit más színû és a fekete nem átlátszó
A #55243-et berakva és a 00000-ás Opacity-t 100-ra rakva kaptam ezt
De kéne az eredeti nagyságban mert így torzul illetve a háttérnek együntetû feketének kell lenni (000000)-ás színkód
Ahol most még átlátszó ott kéne megnézned fõleg azok a részek kicsit más színûek
Az volt a gond, hogy a háttér nem teljesen fekete volt hanem egy kicsit más színû és a fekete nem átlátszó
A #55243-et berakva és a 00000-ás Opacity-t 100-ra rakva kaptam ezt
De kéne az eredeti nagyságban mert így torzul illetve a háttérnek együntetû feketének kell lenni (000000)-ás színkód
Ahol most még átlátszó ott kéne megnézned fõleg azok a részek kicsit más színûek
Sehogy se jó még ha minden más filet kiszedek mellõle akkor se:S
De csak a kijelzõ hiányzik, a visszajátszásoknál bejön az espn áttünés stb, meg a meccs kezdeténél is fekete a csapat nevek mögötti háttér de maga az ededmény kijelzõ és a nevek az mind a default:S
egyszerûen nem értem...
De csak a kijelzõ hiányzik, a visszajátszásoknál bejön az espn áttünés stb, meg a meccs kezdeténél is fekete a csapat nevek mögötti háttér de maga az ededmény kijelzõ és a nevek az mind a default:S
egyszerûen nem értem...
hello. ezer éve nem jártam erre, és nagyon megköszönném annak, aki tájékoztatna hogy egy szûz pesre miket telepítsek, milyen patchokat, link nem kell, megtalálom én is csak kíváncsi vagyok ti miket használtok. köszi.
Az miért van hogy nem mûködik nekem az ESPN HD scoreboard? Az elõzõ Sentanasat kitöröltem de amikor ezt bemásoltam akkor csak a default kelenik meg, próbáltam már átnevezgetni stb.
Erre valami ötlet?
Erre valami ötlet?
Megpróbálom az 1est, a honlapjukon van egy kis flash animáció ami talán használható lesz.
Ilyen lett, csak nemtudom miért átlátszó most a sport1 logo mögött
eéõbb elsõre jó volt most meg vmiért ilyen

eéõbb elsõre jó volt most meg vmiért ilyen

1-est vagy 2-est nem találok nagyobb felbontásban, csak a sport felirat van meg.
Nem, csak hogy ne legyen külön az a zöldes háttere a sport tv logónak, hanem simán csak a feketén legyen.
Érdekes kérdéseid vannak
Ki tudhatja ezt elõre?
Még csak most dolgoznak azon, hogy stadionokat lehessen egyáltalán berakni
Ki tudhatja ezt elõre?
Még csak most dolgoznak azon, hogy stadionokat lehessen egyáltalán berakni
Hát, akkor megpróbálom, köszi!
Option file nem javítja a logókat és a mezeket legfeljebb belsõ editoros mezeket tartalmazhat.
Ha kitserver rendesen hivatalos patchek telepítése után van felrakva annak jónak kell lennie.
Csak pl az ilyen telepítõsöket célszerû üres kitserverre rakni
Ha kitserver rendesen hivatalos patchek telepítése után van felrakva annak jónak kell lennie.
Csak pl az ilyen telepítõsöket célszerû üres kitserverre rakni
Tudna nekem valaki ajánlani egy jó, és viszonylag friss option file -t a PES2009 -hez?
Olyan kell nekem, amihez nem kell más, mégis javítja a csapatneveket, logókat és nagyjából a mezeket.
Sajnos ha mókerolok mindenféle kitserverrel meg ilyenekkel, akkor fagyogat, szóval csak egy fasza option file kellene.
Köszi!
Olyan kell nekem, amihez nem kell más, mégis javítja a csapatneveket, logókat és nagyjából a mezeket.
Sajnos ha mókerolok mindenféle kitserverrel meg ilyenekkel, akkor fagyogat, szóval csak egy fasza option file kellene.
Köszi!