PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

E.V.O.L.U.T.I.O.N. Patch 2009 Released!
---------------------------------------------------

After a long time of waiting and some more or less delightful weeks and months, we are ready to release the E.V.O.L.U.T.I.O.N. PATCH 2009. The fusion with the creators of the Ultimate-, SuperLeague-, BuLi- and E.V.O.L.U.T.I.O.N. patch to one big team passed with some complications, but we think this choice was a right one.
We don't want to talk a lot and present you this patch now.

At first huge thanks to:
Juce, Robbie, Ariel Santarelli, arctic-monkey, el_gordito, tommsen, gigimarulla, arquero7171, ninuzzu, FCH, Red_Phoenix, Horst_Fuchs, w!Ld@, goldorakiller, SVW Andy, $corp, Slasch, Kopiermeister, 4d nossy, mystiq, ragg, ronie, apatsi20, hawke, mich1860, Dartaxan, Sz0IpAs, Pro, Dominicschalke, bartek-brt, VictoriuS, redhead, the nameless, Carlito1985, sirri, pisoluzzo, EdxZ101, bigstuie, ragg...
.... gamingaccess.com, pesstatsdatabase.com...
...and all the others who helped us...!

EVOLUTION Patch 2009 Team:
BJ, borusse09, cristopher91, cool32, DonCerveza, Fl@shb@ck, Fusi, Hitfacer, Homer Simpson, icyice, kyuss1, RMa_playa, slone, Tricepz, WUKF

Features:
------------
- Original jerseys
- Original logos for all teams and cups
- Bundesliga replaces Eredivisie
- revised teams (see teamlist)
- revised chants (see chantlist)
- Updated team squads and formations (there will be an update in the end of February, considering winter transfers)
- Over 95% of stats customized
- Missing Champions League teams added (also selectable in Champions League mode)
- 16 extra national teams: Angola, Guinea, Mali, Morocco, Honduras, Trinidad And Tobago, Bolivia, Venezuela, Bahrain, Iraq, Kuwait, North Korea, Oman, Qatar, Syria, Uzbekistan
- fan flags for Premier League, Ligue 1, Serie A, Bundesliga and Primera División
- Uncapitalized player, team & stadiom names
- Customized fan- & radar colours
- E.V.O.L.U.T.I.O.N. progress bar
- E.V.O.L.U.T.I.O.N. replaylogo
- E.V.O.L.U.T.I.O.N.-Scoreboard
- New ad boards
- New balls
- New boots
- New callnames
- New faces
- New intro
- New menusound
- New menu
- New position graphics
- New goal nets
- PlayStation 3 controller replaces Xbox 360 controller
- ...

Installation
----------------
1. Install Pro Evolution Soccer 2009, a "clean installation“ is recommended.
2. Patch the game to version 1.20 .
3. Download the update either in the game by going to „System Settings“ → „Download“ or direct using this link . (It is important that you make these 2 steps! Otherwise you won't have game version 1.20!)
4. Start the setup „E.V.O.L.U.T.I.O.N. PATCH 2009.exe“ and follow the instructions (if necessary choose as installation path „C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009“).
5. Install the kitserver.
6. Copy the optionfile to:
Windows XP: „C:\Documents and Settings\"User"\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save".
Windows Vista: „C:\Users\“User“\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save“.
7. If on the game start displays: „Use downloaded content?“, choose „No“, go to „Edit“, choose „Load“ → „Yes“ and „Save“ → „Yes“ .
8. Ready.

http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=51797
http://www.pesforum.de/pes-2009-patches/59097-e-v-o-l-u-t-i-o-n-patch-2009-released.html

Aki még szeretne normálisat játszani online a Pes6 szerverek FEBRUÁR 2.án zárnak be

Csak szólok,hátha van aki szeret online játszani!

Mielõtt megkérdik..igen..csak EREDETIVEL lehet..:)
Sziasztok!
lenne 1 kérdésem.Felraktam a focit és lassan tölt be és ment.mi lehet a baj?a gépem 1.5 gb ram,Ati hd 3850 512 mb vga.amd athlon 64 3200+ proci.Kb 1 hete kezdett el szarakodni.Aki tud légyszi segítsen.
Elõre is köszi.
Breki33
de te kiszedted az új stadionokat

mostmeg fejbõl nemtudom olimpico benne maradt-e, bár azt hiszem igen
Rudee
2.3-ig nekem is fent van.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
Ezek használatára egy egyszerû példa

Breki33
esetleg akinek fent van a patch megnézhetné, hogy neki kiakad-e akkor ha elindul automatice
Rudee
Aha. De nem tuti, csak ahogy elindult a meccs arra emlékeztetett a legjobban.

Breki33
És még arra is jó, hogy ha van egy viszonylag steril csikozás akkor alárakva kb 50% opacity-t adva ahhoz a csíkozáshoz is jó lesz alapnak igénytõl függõen a világos vagy a sötét

pl nappali stadion világos délutáni meg a másik
Breki33
mármint a Római?

Na megnézem délután, ha jól tudom esti mecs
és a community patchban nincs bent az én Olimpico-m bár lehet cserélték is
Rudee
Szerintem Olimpico.

Breki33
Kitaláltam egy jó modszert arra, hogy a csikokat hogy lehessen egyszerûbben áthelyezni illetve az inverz képet megcsinálni

készítettem egy világos és egy sötét hosszában csikos fûmintás textúrát
Ezeket egymásra helyezve csak a megfelelõ helyen ki kell vágni a felsõ réteget így a másik réteg látszik majd azon a részen és így viszonyleg egyszerû csíkozni, mindamelett lesz egy halvány keresztcsíkozás is

Breki33
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha magára hagyjuk a játékot milyen meccset kezd el játszani és milyen stadionban?

Ha jól emléxem inter manu de a stadiont nem tudom

Azért érdekelne mert érdekes módon ha magától elkezdene betölteni vmit
akkor kiakad a játék azok a stadionok amiket szerkesztek viszont teljesen jók egyiknél sem fagy le.
Breki33
javítva

Breki33
Hátha nagyon havas a pálya akkor szoktak rá színes vonalazást festeni és narancssárga labdával játszani.

DE õ magára a pályára festette rá és így olyan neonos lett és túl vastag is szerintem
Most így jó ahogy van!
Azt nem értem hogy fretz minek csinált színes vonalazást, a színezés nélkül is simán látszottak volna a vonalak! Különben jól nézett ki, de ilyen színes vonalazást még nem láttam és nem volt realisztikus nekem!

A #56046-os nem tetszett, de ez a továbbfejlesztett verzió jó!<#eljen>

Jaja, igaz!<#awink>

A pálya széle megint profi munkának néz ki (az is!), nagyon jó lett!<#taps>

Breki33
ha pedig ki akarom szedni a havazást és nagyobb jobban látható hófoltokat az akkor ennyi

az alap fûréteget a csikozódással tetszés szerint változtathatom elmentettem psd-be
Breki33
és most simán külön layeren szabályozhatom a hófoltokat és a havazást, de ennél nem akarom havasabbra rakni mert akkor jönne a duma, hogy vonalazást szinesre, így meg szerintem belefér
Breki33
szerintem ez így marha jó olyan mintha most esne a hó és a pöttyei ott lehetnének

simán pár perc alatt csinálhatnék nagy hófoltokat csak ha akkor esik a hó akkor nem olyan hogy egy részen vannak hófoltok máshol meg nincsenek, és ugye ez az esõsben van

De legbüszkébb arra vagyok, hogy a pálya körül megcsináltam
Ez már jobban néz ki!

Viszont ezt a fehér pöttyös havasat hanyagolhatnád, olyan mintha kis virágok lennének!<#vigyor>
Sztem nagyobb hófoltokat, ritkábban!

Breki33
Akkor holnap kirakom a steril változatot az Allianzból hozzá mellékelve egy koszolódott fine day-t és egy rainy snow turf-öt

Akinek a steril kell bent hagyja akinek ezek tetszenek inkább még jobban várják az Emiratést P
Breki33
na kész a havas

Kár, hogy ezeket a képek nem igazán adják vissza úgy ahogy kinéz
Az elsõ kép qva jó, eddigi legjobb sztem!<#awink>

Nice!!<#eljen>

Breki33
Ezt majd még megcsinálom szebben csak most tesztelés közben lõttem

Breki33
A havas pedig ilyesmi lesz csak még javítok rajta illetve ugye körben is kell, hogy legyen hó mert az fura ha ott nincs

Breki33

itt mindkét oldal kicserélve de a jobb oldalira egy kicsit más színû koszolódás is rárakva

Breki33
Breki33
Eredménye pedig ilyen

Baloldalt a steril Allianz jobboldalt a valósághûbb kicsit koszosabb egyenletlenebb szinezésben
Breki33
Ezt magamnak nappali koszolódás

Fluffy Clouds

Base color és Edge Color

707213
719711

Wispy 1609
Breki33
nem kell bemásolni magától felajánlja rákattintva hogy települ
Shevchenko
Akkor elvileg elég a total commander hozzá?Ezt a 7zip_plugin-t be kel másolni a tc-be?

FORZA MILAN!!!

Breki33
amúgy ezt a külföldiek is kérdezték, de úgy látom nem nagyon kerül bele

lehet nekik ez tetszik
Breki33
hát jó lenne mert így telepítéskor mindig néznem kell nem írja-e felül a jobbat

Illetve pl én az Anfieldet cseréltem a Forzaroma verzióra a patchnak megfelelõ számozással
Breki33
7zip-el

http://www.7-zip.org/

De úgy tudom a legújabb winrar-ok is tudják

Én Total commander pluginnal használom így nagyon egyszerûen total commanderben tudom ki és becsomagolni

http://www.totalcmd.net/plugring/7zip_plugin.html
tobias88
betehetnék a patchbe a füveidet, mert eddig nem volt a patchben fû update, ha jól emlékszem
Shevchenko
Nagyon jók,tök fasza<#eljen>
Mivel tudom öket kicsomagolni?

FORZA MILAN!!!

Breki33
Default Stadiums List for GA Patch 2.5

The stadiums poll is closed and here it is the final stadiums list of the GamingAccess Community Patch :

Emirates
Stamford Bridge
Old Trafford
Anfield
Nou Camp
San Siro
Bernabeu
Olimpico Roma
Olimpico Torino
Wembley
Allianz Arena
Stade De France
Dragao
Maracana or Celtic Park
Manchester City Stadium
La Bombonera
Velodrome
Amsterdam Arena
Estadio Da Luz

The current version of Maracana is not a good one. If a new version is not released we will include the Celtic Park.

In 2.5 we will include an option to uninstall stadiums for those who prefer to play with default Konami Stadiums.

Another idea we have is that we will make an application that will allow you to Download Stadiums Packs (England, France, Spain, Italy, Germany) and apply them to the game according to your preference.
Breki33
Arra is gondoltam, hogy erre is raknék foltokat hogy még élethûbnek tûnjön persze sokkal halványabban mint az esõsnél, bár azis sokkal halványabb már
Breki33

Amúgy teljesen igazad van, csak leírtam hogy ezt csak azért csináltam gyorsan, hogy meglegyenek a lépések

Ez lesz a saras

Filóztam azon, hogy túl sötét, de lcd-n nagyon frankón néz ki és igazából sokkal sötétebb

The Hedgehog
Ez a jobb oldal kicsit durva. Olyan mintha baromi nagy fûben fociznának :) Kicsit nagy lett azon textúrán a noise :)

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
minkét Olimpicohoz csináltam

és még korábban is több stadionhoz de akkor még csikozást nem változtattam

pl Ajax arena, Nou Camp (ugye ennek esti javítása jött késõbb)
tobias88
igen, láttam, már ki is próbáltam<#eljen>
tobias88
eddig ez az 5. stadion amihez csináltál füvet? (anfield, san siro, bernabeu, olimpico, Old Trafford)
Breki33
Sansieo-t mert ez az már feltöltöttem
Breki33
Az még nincs kész illetve ez az Emirates amibõl a steril változat van kész ami sztem túl hibátlan és egyenletes

Ezt most készítem és a a nappali fine és rain van kész a többi még az elõzõ

De mivel dimensioned szerint ez tul homályos, ezért lehet megkapják az Allianzból a sterilt aztán emirates után megcsinálom magamnak ilyen valószerûbbre
tobias88
jójó, de amit te csináltál és szép azt légyszi töltsed fel <#wave>