PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dehogy kéne átnevezni mikor jönnek új dolgok és ráérünk vele foglalkozni mindig beindul, ez meg hogy tizenévesek ugyanazt megkérdezzék 20-adszorra mint a Fifa fórumban nem cél.
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Olyan kérdésem lenne, hogy a pro-evo connector v1.1 müxik a PES 1.3-as patch-el, vagy csak az 1.2-vel hajlandó?
Illetve melyik progit ajánljátok leginkább hamachi-s játékhoz?
Elõre is kösz.
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
SORRY DE ÉN CSAK TEGNAP ÓTA LETTEM PES FAN !!
A 2009 az elsõ pes ami a vinyómra került tegnap óta..
sajna most installálom újra mert valami katyvasz lett a patchek miatt..
Sorry de a FAQ nem megy jelenleg , és a több mint 50K hsz meghaladja az installálás idejét.
Tehát segítség kellene a peccsek miatt.
Nem tudom de alapelv hogy a külömbözõ peccsek nem férnek meg egymás mellett?
Tegnap a szûz pes2009 et felpeccseltem 1.4 ig.Aztán utána nézegettem kiegészítõket mert láttam hogy a bajnokságok "fantáziacsapatokkal" vannak tele..hmm. Feltettem egy "GCPBuild 3.0 ás akármit, aztán találtam kitservert , bundesliga patchot stb.
Balga fejjel azt hittem hogy majd jóó sok újítás lesz benne és jáccok egy bundesliga 2 es csapattal ...De sajna a hollan logók és csapatnevek keveredtek ,az angol liga stb maradt fantáziacsapatokkal..szóval amit lehetett manuálisan azt kiraktam a játékból.Végre találtam aztán egy Angol 1-2 liga stb(2G😎 nagy patchot amiben a német holland fr. spanyol ita bajnokságok korrektre meg vannak csinálva, be is raktam a kitserver mappáját a fõkönyvtárba stb, DE SAJNA MARADT A KATVASZ, semmi új nem jött be !!!
/ próbáltam úgy is indítani hogy a játék fõmenüjében rámentem az "edit"re majd load database, de semmi...uhh kivagyok , mi lehet a gond? Miért nem látok változást, javulást a játékban ?
Lehet hogy nem kellett volna felpeccselni 1.4 ig a játékot?
A kitservert hogyan kell rendesen használni?( belül egy setupra kell nyomni nem? /
A másik bajom az a játékon belüli mentések (játékállás, majd systemdata mentések/qrvára hosszú ideig tartanak!
BOCSI hogy ilyen hosszan írtam , de sajna nincs semmi tapasztalatom a peccselésekkel mert ez az elsõ pes-em
Köszönöm ha valaki segít(akár priviben is )<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ha bemész a menübe és ott a replay úgy is megtudod nézni 😉
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ja azt kifelejtettem, hogy amikor jön a kontra és a szélsõhátvéddel próbálom utolérni a mandarint aki épp meghúzza a szélét, az a nyomoron center jön és SEGÍT.Hát köszi szépen de:
1.nem kértem(nem nyomtam a "COM help to defence" vagy mit gombot
2.tök üresen törhet kapu irányba az ellenfél csatára, akirõl épp levált ez a jóember...
:\
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
-el kell vele mozogni 😛
-nincs ML-ben 😞 ez nagy hiba
-kapusokat "élethûbbé" varázsolták
-ezt nem vágom
-ez meg engem is nagyon idegesít :@:@:@
Már egy ideje bugyogott bennem ez a sok kétely és düh, úgyhogy a tanácsotokat és a segítségeteket kérném.
Eszméletlen a játék, a grafika, minden.De a gameplayt sikeresen elbaszarintották.Rányomtam az 1.3 patchet is, az valamit segített, de rengeteg apró bosszantó szarság van benne így is.A PES3-hoz anno (fifák után) egész gyorsan hozzászoktam, a PES4 a mai napig a személyes kedvenc.Az 5 annyira nem volt nagy újdonság, de sokat játszottam azzal is, persze mindig 5* késõbb 6* amikor bejött.Utána jött a PES6, na azzal elvoltam egy darabig, míg ráéreztem, de sikerült.Mindig Top Playeren játszottam/játszok.Ezeket PS2-n toltam, de végre sikerült hozzájutnom egy faszább géphez, így beújítottam PC-re a next gen PES-t.A 2008 kimaradt PC-n (PS-en ugyanaz mint a 6, a 2009 is dettó, lévén öreg a hardwer már), úgyhogy egybõ bele a lecsóba , 2009!!!
Tettem rá patcheket hogy minél faszább legyen, de valamilyen jelenség mindig közbejön.Felsorolom:
-a legzavaróbb az emberváltás, megyek a labdára, erre a gép HIRTELEN átvált egy másik csapattársra, összefutunk, stb.
-szabadrúgás után, aki ellõtte megáll mint a cövek, kipattanóról sose hallott, pedig ha visszajön a sorfalról hasznos lenne ha megmozdulna, de nem
-ML-ben nincs szabad tréning, vagy csak nem találom?😞
-kapusom már 2x kapott nullszögrõl olyan gólt, hogy meg se moccant és a lábáról bepattant
-edzésen nem engedi a gól után egybõl replayt, pedig úgy megnézném a szabadgólomat😞
-az idióta csapattárs/vagy éppen "én"/ a lövésre simán becsúszik AUTMATIKUSAN, általában persze lábat ér, ilyenkor legtöbbször büntetõ és lap (piros)
Szóval, ha tudtok valami megoldást erre az emberváltogatós témára, azt megköszönném😊. Nagyon kár hogy ilyen bosszantó faszságok miatt nem lehet vele élvezetesen játszani egyhuzamban.
Köszi, és bocs a regényért.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
és mivel tudok cselezni géjmpadon? logitech rumblepad nemtom micsodám van, itt asszem picit máshogy van a beállítás, de, ha mégsem, akkor bocs. Viszont nem tudom mivel kell cselezni és megszeretném tudni, mert úgy gondolom, ha sok cselt nyomok meccs közben, akkor fejlõdik a technique is. és amúgy is szeretnék cselezni, csak nemtom mivel kell :S.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Kezdõ peses vagyok, és egy kis segítség kellene. Szeretnék eredeti neveket és logókat a játékba. Kitserver fent van, és letöltöttem peshungaryrõl egy olyat hogy kicsomagolás után egy cv05.img könyvárat kapok, benne egy filelal. Hogyan lehet ezt beimportálni játékba? Vagy egy jó leírásnak is örülnék. Köszi elõre is.
Köszi!
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?author_name=CARLITOS#32#
Valaki tudna ajánlani egy hamachi szobát privátban?
Nem találok egyet sem pedig nagyon szeretnék játszani vkivel.
Lehet PES 2008-as vagy PES 2009-es is a szoba.
Elõre is köszi!
I said oh lord Jesus it's a fire.
★ 汤姆 李
Patch fennt van 1.3,ingame menüben download opciónál letöltés done.
Szeretnék kiegészítõket a játékhoz de nem tudom mi a választék.
Olyan kellene ami nem túl bonyolúlt összehozni és nagy patch tehát sok minden benne van.
Köszönettel!
★ 汤姆 李
KÉP
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.